• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim hala kaka problemimiz var dört gün oldu azıcık birşey yapmış bütün gün onun sıkıntısınıçektik sadece bir saat uyudu ve hala uyumuyor çıldırmak üzereyim :36:

benim bebişimde gaz problemi yok şükür ama bende var:(
kızlar bebeklerinizin alnında tüyleri duruyomu kv süt sür dedi sürmedim ben bide bizim kızın kafasının arkasındaki saçlar döküldü sizinkilerde durum nasıl

günaydın kızlar.
oğlum 2 gündür akşam olurken hiç durmuyor uykusu gelmesine rağmen bas bas bağırıyor.sonrada uyuyup kalıyor anlamadım valla.

benim bebişimde gaz problemi yok şükür ama bende var:(
kızlar bebeklerinizin alnında tüyleri duruyomu kv süt sür dedi sürmedim ben bide bizim kızın kafasının arkasındaki saçlar döküldü sizinkilerde durum nasıl
bizim de alnımızdaki ve bıyıklarımızdaki tüyler duruyor.oğlumun önce tepesinin üstündeki saçlar döküldü ve çıktı şimdide arkasındaki saçlar dökülüyo arkası k
el kaldı baya...

günaydın kızlar.
oğlum 2 gündür akşam olurken hiç durmuyor uykusu gelmesine rağmen bas bas bağırıyor.sonrada uyuyup kalıyor anlamadım valla.

uzun zamandır giremedim <bir haftadır evde değilim ve bi sürede olmayacağım geçmişe şöyle bi baktım sanırım en çok uyku ve emme problemlerinden bahsedilmiş. benim kızımda uykusu gelince ağlayanlardan özellikle akşamları gece uykusuna yatmadan ortaığı ayağa kaldırıyo aynen bas bas bağrıyo. sonra ben susturmaya çalışrken kucağımda uyuyakalıyo. genelde emme problemşmşz yok ama yine çok uykusu gelip huzursuz olduğunda meme ile kavga ediyo zorla veriyorum genelde ağlama krizi ile sonlanıyo ve uyuyo.güzdüzbi şey yok gece son emzirmeyi yapamıyorum. bide bi arkadaş altının sabah kalktığında kuru olduğundan bahsetmşl bu bizdede var ilk önceleri bende endişelenmiştim acaba doymuyo o yüzdenmi diye ama kilo alımı normal hatta bşraz faza bile sanırım derin uyudukları için gece yapmıyolar diye bi yorum yaptm kendime. çünkü uyunayı cart cart dolduruyo altını gece gaz bile çıkarmıyo sabah 6 gibi gaz sancısı ile uyanıyo hem ağlıyo hem cırtlıyo bi yarım saat sonra tekrar uyuyo .s

bizim hala kaka problemimiz var dört gün oldu azıcık birşey yapmış bütün gün onun sıkıntısınıçektik sadece bir saat uyudu ve hala uyumuyor çıldırmak üzereyim :36:

zeytinyağı içir bence bir çay kaşığı . Ben öyle yapıyorum yoksa yapacağı yok kızımın.
Geceleri bizde cok huysuzuz.evin içinde gezinmeye başlayınca susuyor ama artik benim mecalim kalmıyor.
Saçları amerikan tıraşı gibi oldu. Çok fazla döküldü. Hatta solu daha boş . Üzülüyorum öyle bi tarafı daha boş görünce nedense :)

benim bebiş de hala kaka yapmadı ,2 gün olacak,ben de zeytinyağı içireceğim bugün.
sütü soğuk olarak veriyorsunuz demek sağolun arkadaşlar ben de oda sıcaklığında vereyim madem döküp durmayım sütleri.bi günde döktüğğüm süt 150 cc yi buluyor nerdeyse.
arkadaşlar benim kızım ortalama 5 saatte bir 130-150 cc süt içiyor.daha erken veremiyorum,normal mi sizce?bunları da uykudayken ,uyanıkken asla içmiyor.
önce emdiğinden ne kadar içtiğini bilmiyordum.
1 aylıkken 3 saatte bir 120 cc alıyordu gece gündüz.ona göre az alıyor şimdfi ama acaba bu yeterli oluyor mudur?ooofff bıktım bu kızın beslenme problemlerinden.

Anne sütü oda sıcaklığında 6 saat kadar dayanıyor. Tabi evin sıcak bir köşesinde değil. Ben mutfakta serin bir yere koyuyorum (mutfaktaki kalorifer peteği kapalı) o yüzden ısıtıp vermiyorum.
Esracım sen de öyle yapabilirsin.

baya soğuk oluyordur o süt canım yaa,dokunmuyor mu oğluşuna?bizimkinin karnı gurul gurul etmeye başlıyor hemen biraz soğuk olduğunda.ben de sıcak suyun içinde biberonla bekletiyorum,ılıtıp içiriyorum.kalanını döküyorum ama içim acıyor dökerken.bu aralar o kadar çok süt döktüm ki...

baya soğuk oluyordur o süt canım yaa,dokunmuyor mu oğluşuna?bizimkinin karnı gurul gurul etmeye başlıyor hemen biraz soğuk olduğunda.ben de sıcak suyun içinde biberonla bekletiyorum,ılıtıp içiriyorum.kalanını döküyorum ama içim acıyor dökerken.bu aralar o kadar çok süt döktüm ki...

Saklarken serin yerde bırakıyorum ama acıkmasına yakın odasındaki kalorifer peteğinin üstüne koyuyorum. Ilık oluyor. Bu arada 3 aylık bebekte günlük 750-900 cc arası almalı bildiğim kadarıyla..

Sütlerini depolasan daha iyi olmaz mı dondurucuda?

canım yaa benım kuzu hangı mamayı denedıysem kusturdu hıc bır sekılde mama veremıyorum
Bı de bu aralar ıstahsızlık basladı memeyı gorunce cıglık cıglıga aglıyor
Ne yapacamı sasırmıs durumdayım

canım bebişin kaç kilo?ben az evvel geldim sağlık ocağından 5800olmuş göbek atcam nerdeyse.ayda500 gr ve üstü yeterli dedi hemşire 800almış benmki

canım yaa benım kuzu hangı mamayı denedıysem kusturdu hıc bır sekılde mama veremıyorum
Bı de bu aralar ıstahsızlık basladı memeyı gorunce cıglık cıglıga aglıyor
Ne yapacamı sasırmıs durumdayım

ara ara bnm kızda da oluyo cnm 2 haftada bir falan.memeyi ağzına alınca biber vermişm gibi ağlıyo 2-3 gün sürüyo bu tüm bebeler aynı yani dert etme...

Saklarken serin yerde bırakıyorum ama acıkmasına yakın odasındaki kalorifer peteğinin üstüne koyuyorum. Ilık oluyor. Bu arada 3 aylık bebekte günlük 750-900 cc arası almalı bildiğim kadarıyla..

Sütlerini depolasan daha iyi olmaz mı dondurucuda?

ısıttığım için döküyorum hep.belli olmuyor bir de,bazen 150 cc alıyor bazen 100.ne kadar içeceğini bilmediğimden genelde 150 civarı hazır ediyorum.aslında sağıp direk içiriyorum.kalanını dolaba koyuyorum gece için saklıyorum.ama ısıttığım zaman mecburen çöpe gidiyor.

kızlar bu emmeme sorunu herkeste var sanırım bizimkide hala devam ediyo

bi arkadaş 750 900 cc içmesi lazım 3 ay bebeklerinin demiş benim oğlum 3 buçuk aylık ama okadar içtiğini sanmıyorum az mı besleniyo acaba ??
bende yanlız yıkayamıyorum yaa eşimle beraber yıkıyorum herzaman..

arkadaşlar emmeye çalışırken ağlayan bebeklerin ya gazı var ya da istemiyordur.ilk aylar benimksi 5 dk emince doymuyor diye zorluyordum.meğer bizimksi doyuyormuş.kilo alımı iyi.dr. ilk 5 dk. yüzde 80 ini emer dedi.kızım hala 5 dakikada emme işlemini hallediyor.ya gazı vardır ya da uyumak istiyordur.her ağlamayı açlığa yormayın

benimde oldu halada devam ediyor
benimki lohusalık falan değil ama eşimin
üzen hareketleri.cinselikte pek bir sorun yaşamadık
ama araya soğukluk girince oda etkileniyor tabi.
bakalım nezamana kadar sürecek.
sizler netür sorunlar yaşadınız.

sevindim tek bende sorun olmamaısna cinsellikte hiç bi sıkıntı yoktuu şimdi varr ikimizde istemiyozz uzuuunn zamandır kardeş gibiyizzz daha neler nelerr bazen günlerce konuşmadığımız oluyooo ne zaman düzelir yada nasıl düzelir bilmiyorumm

biz istesekte yapamıyoruz hanımefendinin uyuması gece 2,3 ü buluyor e haliyle adamcağız uyuyakalıyor.ancak haftasonları bide gece vardiyasında fırsat buluyoruz:69:
emme sorunu bizdede var sadece uykuluyken emiyo.bide eğer emmek istemiyorsa ayaklarını sıkıyorum ilginç ama o zaman sesi çıkmıyor.

Back