• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde bikaç sorum olacak. öncelikle konak için ne yapıyosunuz. ön taraflarında biraz oluşmuş annem bebe yağı sür banyodan önce biraz beklet tara dedi. deneyeceğim. size de bi sorayım dedim.

saçlarını banyodan sonra kurutmak için fön makinesi kullanıyomusunuz?

bir de arabada oto koltuğu kullanıyormusunuzP? bana çok dik gibi geldi koltuk. evde içine yastık koydum anakucağı olarak kullanıyorum arabada kucağımda taşımak istemiyorum artık. ama yarı oturur pozisyonda oluyo. zararlı olur mu diye endişeleniyorum

bizim de konak problemimiz vardı . önce zeytinyağı sürdük, sonra ılık karbonatlı suyla sildik. ve hemen banyo yaptırdık. 2 kere yaptık böle hiçbişey kalmadı Allaha şükür.

fön makinası mııııı? Allah korusun daha beyinleri atıyo pıt pıt. sakın kullanmayın.:53:

Bende öyle yapıyorum ya kıyamıyorum ama iyice alıştı. Dün 11 den 3 çubuğa kadar kucağımdaydi ve uyumadı.
Ben saç kurutma makinesi kullanmıyorum. Yakar çocuğun başını bi anda gibi geliyor çok hassas teni . Şapka takıyorum yıkadiktan sonra. Zaten olan saçlarımızda bayağ döküldü.

canım benimki gazı varsa öle yapıyo inmiyo kucaktan. ama bi derdi yoksa çok aramıyo

bizim de konak problemimiz vardı . önce zeytinyağı sürdük, sonra ılık karbonatlı suyla sildik. ve hemen banyo yaptırdık. 2 kere yaptık böle hiçbişey kalmadı Allaha şükür.

fön makinası mııııı? Allah korusun daha beyinleri atıyo pıt pıt. sakın kullanmayın.:53:

hiç kullanmadım şimdiye kadar ama kullansammı diye düşündüm. sorayım dedim

Allah korusun. ben de artık kullansam iyi olcak. koltuk kısa mesafede çok yormaz çocuğu umarım.

Amerika'da doğumdan sonra bebeğin gideceği arabada oto koltuğu yoksa taburcu etmiyorlar-mış. 2 saatten fazla oturuyorsa zararlıymış.

oğlum doğduktan sonra çok yetenekli olduğumu farkettim kızlar
yazayım sizlere

uzun bir süre wc ye gitmyi erteliyorum
çok hızlı yemek yiyorumm
oğlum kucagımdaykende masa kurabiliyorum
makinaya bulaşık yerleştiriyorum
evi toparlayabiliyorum toz alabiliyorumm

5 saat uykuyla bile çok dinç olabiliyorumm
kocamann aferimm banaa:)

Annelik zor zanaat, bravooo :81:

benim oğlana kucaga alıştı
herkes diyor aglasada alma diye ama alana kadar
bir ağlıyorki susmuyorrr ya
mecbur alıyorum

Bizimkinin de beni kucağına al ağlayışı var. Bazen direniyorum bazen kıyamıyorum.

Bu arada hepinize bir sorum var. Ben 1 yıldır saçımı boyatmıyorum. Ama tepemdeki beyazlar kendini çok belli ediyor. Anne sütü verdiğim için boya konusunda endişeliyim. Siz boya yaptırdınız mı? Bu konuda bilginiz nedir?

canım benimki gazı varsa öle yapıyo inmiyo kucaktan. ama bi derdi yoksa çok aramıyo

ayy bilmiyorum ki yaa o kadar saat masaj yapıp pırtlattımda oysaki her gece aynıyız ama
bizim de alnımızda kıllar var. Hatta kaşları ayırt edilmiyordu alnındaki tüylerden :D Hamileyken çok şeftali aşeriyordum şeftali gibi oldu kızım her yanı tüy :) ama her yanı yani

bende boyatmayı düşünüyorum
kuaförümle konuştum anne sütüne hiç bir etkisi olmaz dedi çevremdede
emzirirken boyatan çok .
saçlarım çok dökülüyor beni bu düşündürüyor boyatrsam
daha çok dökülürmü diye.

mama sma aldırdım kızlar bakalım onu deneyeceğim..
saç konusu benim de kafamı kaRıştırıyor.1 sene oldu saçlarımı boyatmayalı.şu an inanılmaz şekilde dökülüyor,kel kalmaktan korkuyorum.kestireceğim bir fırsat bulursam.boya besler mi yoksa daha mı çok döker bilemiyorum.yok mu acabna doğumdan sonra boyatan?

mama sma aldırdım kızlar bakalım onu deneyeceğim..
saç konusu benim de kafamı kaRıştırıyor.1 sene oldu saçlarımı boyatmayalı.şu an inanılmaz şekilde dökülüyor,kel kalmaktan korkuyorum.kestireceğim bir fırsat bulursam.boya besler mi yoksa daha mı çok döker bilemiyorum.yok mu acabna doğumdan sonra boyatan?

ben boyattım incecik incecik dökülmeye başladı :(

benim saçlarım da çok dökülüyo kel kalcam böle giderse avuç avuç dökülüyo resmen. ben kestirmek istiyorum biraz bay da uzattım fazla kestirmeye kıyamıcam ama belki iyi gelir. bi de röfle yaptırmak istiyorum ama şu an yaptıramam kızım o kadar uzun süre dayanamaz ben de onu bırakamam. yaza yaptırırım artık...

saçlarım berbat durumda benimde... fırsat yok gidip saatlerce kuaförde kalamam...:37:

ya kızlar bu arada inanılmaz burnum sızlıyo, dişlerim bile ağrıyo grip oluyorum galiba napıcam ben.. böbreklerimde ağrıyo.. ham,ileyken böbrek genişlemesi olan böbreğimm fenaaaa....:18:

Allaahım, benim hasta olma lüksüm bile yokk.. şu anda evde yalnızım ve bu ağrı giderek şiddetleniyo...:43:

benim de saçlarım inanılmaz fazla dökülüyor.hamileyken saçlar kuvvetlenir dökülmezmiş.doğumdan 3 ile 6 ay sonrada önceden döküllmesi gereken saçların hepsi birden dökülürmüş.umarım bir an önce geçer.yoksa kuaföre saçımı boyatmaya değil de perukçuya gidicem:)

saçlarım berbat durumda benimde... fırsat yok gidip saatlerce kuaförde kalamam...:37:

ya kızlar bu arada inanılmaz burnum sızlıyo, dişlerim bile ağrıyo grip oluyorum galiba napıcam ben.. böbreklerimde ağrıyo.. ham,ileyken böbrek genişlemesi olan böbreğimm fenaaaa....:18:

Allaahım, benim hasta olma lüksüm bile yokk.. şu anda evde yalnızım ve bu ağrı giderek şiddetleniyo...:43:

geçmiş olsun canımm
inş. çok ilerlemez rahatsızlıgın

benim de saçlarım inanılmaz fazla dökülüyor.hamileyken saçlar kuvvetlenir dökülmezmiş.doğumdan 3 ile 6 ay sonrada önceden döküllmesi gereken saçların hepsi birden dökülürmüş.umarım bir an önce geçer.yoksa kuaföre saçımı boyatmaya değil de perukçuya gidicem:)

ben bunu yeni duydum ya
gerçekten benim hamileyken hiç dökülmedi.
ama şuan avuçç avuçç dökülüor bende haftaya boyatacagım ama
boyunuda kısaltacam belki azalır
boyunu kısaltınca dökülme azalırmış diyorlar.

papatyayla karışık rezene içir, bak nasıl yapıyo.. ben öle buldum çaresini. ben de içiyorum . ya da zeytinyağı arkadaşım ..

2. ayında bizim de kaka sorunumuz vardı..4-5 gün yapmiyordu...doktor biogaia diye bir damla verdi 5 gun kullan dedi..ve düzeldi..şuan hergun 1 kez yapiyor bazende 2 gnde bir yaptigi oluyor

Amerika'da doğumdan sonra bebeğin gideceği arabada oto koltuğu yoksa taburcu etmiyorlar-mış. 2 saatten fazla oturuyorsa zararlıymış.

Annelik zor zanaat, bravooo :81:

Bizimkinin de beni kucağına al ağlayışı var. Bazen direniyorum bazen kıyamıyorum.

.
Bu arada hepinize bir sorum var. Ben 1 yıldır saçımı boyatmıyorum. Ama tepemdeki beyazlar kendini çok belli ediyor. Anne sütü verdiğim için boya konusunda endişeliyim. Siz boya yaptırdınız mı? Bu konuda bilginiz nedir?

ben boyattım cnm saçımı 1 ay önce hamilelikte zararlı evet ama doğumdan sonra zararlı değil sanırsam bende çok düşünmüştüm sonra baktım boyatan çok bende boyattım.

geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin.:71:

geçmiş olsun, ben de eve tekim ve hasta olmak gibi lüksüm yok :) Allah yardımcımız olsun bize sağlık afiyet direnç versin inş... :)

Kızlar özelliklede kız bebeği olanlar... ve idrar yolu enfeksiyonunu yaşamış olanlar sorularım sizlere... Bu bebişin vajinasını fazla ayırıp silip yıkamayın işte ordaki koruyucu tabakayı yok edersiniz diyolar ya bende çok ayırmamaya özen gösteriyorum kaka kaçmadığı sürece ama orada beyaz beyaz bişeyler birikiyo bi ıkısmının pişik kremi olduğunu düşnüyorum banyoda azalıyo bayağı ama derinlerde yine de var.Orasının temizliğini nasıl yapıyorsunuz?Bide vajinasının içindeki et kısmı böyle derisi soyulmuş et gibi parça gibi bişey var pek anlatamadım ama neyse.
Bide idrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır tahlil olmadan belirtileri nelerdir? Paylaşırsanız çok sevinirim.

benimde bikaç sorum olacak. öncelikle konak için ne yapıyosunuz. ön taraflarında biraz oluşmuş annem bebe yağı sür banyodan önce biraz beklet tara dedi. deneyeceğim. size de bi sorayım dedim.

saçlarını banyodan sonra kurutmak için fön makinesi kullanıyomusunuz?

bir de arabada oto koltuğu kullanıyormusunuzP? bana çok dik gibi geldi koltuk. evde içine yastık koydum anakucağı olarak kullanıyorum arabada kucağımda taşımak istemiyorum artık. ama yarı oturur pozisyonda oluyo. zararlı olur mu diye endişeleniyorum

benim kızımdada vardı konak hatta geçer diye hiç ellemedim baktım geçmedi bugün zeytinyağı ve karbonatı beraber pamukla kafasına sürdüm.2 saat beklettim.sonra kafasını yıkadım.hiç taramaya gerek kalmadan kabardı ve çıktı konaklar.tarağa gerek kalmadı.
saçları dökülmeden önce sadece havlu ile kuruladım.

Back