- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.941
günaydın kızlar.
oğlum 2 gündür akşam olurken hiç durmuyor uykusu gelmesine rağmen bas bas bağırıyor.sonrada uyuyup kalıyor anlamadım valla.
bizim de alnımızdaki ve bıyıklarımızdaki tüyler duruyor.oğlumun önce tepesinin üstündeki saçlar döküldü ve çıktı şimdide arkasındaki saçlar dökülüyo arkası kbenim bebişimde gaz problemi yok şükür ama bende var
kızlar bebeklerinizin alnında tüyleri duruyomu kv süt sür dedi sürmedim ben bide bizim kızın kafasının arkasındaki saçlar döküldü sizinkilerde durum nasıl
günaydın kızlar.
oğlum 2 gündür akşam olurken hiç durmuyor uykusu gelmesine rağmen bas bas bağırıyor.sonrada uyuyup kalıyor anlamadım valla.
bizim hala kaka problemimiz var dört gün oldu azıcık birşey yapmış bütün gün onun sıkıntısınıçektik sadece bir saat uyudu ve hala uyumuyor çıldırmak üzereyim
Anne sütü oda sıcaklığında 6 saat kadar dayanıyor. Tabi evin sıcak bir köşesinde değil. Ben mutfakta serin bir yere koyuyorum (mutfaktaki kalorifer peteği kapalı) o yüzden ısıtıp vermiyorum.
Esracım sen de öyle yapabilirsin.
baya soğuk oluyordur o süt canım yaa,dokunmuyor mu oğluşuna?bizimkinin karnı gurul gurul etmeye başlıyor hemen biraz soğuk olduğunda.ben de sıcak suyun içinde biberonla bekletiyorum,ılıtıp içiriyorum.kalanını döküyorum ama içim acıyor dökerken.bu aralar o kadar çok süt döktüm ki...
canım yaa benım kuzu hangı mamayı denedıysem kusturdu hıc bır sekılde mama veremıyorum
Bı de bu aralar ıstahsızlık basladı memeyı gorunce cıglık cıglıga aglıyor
Ne yapacamı sasırmıs durumdayım
canım yaa benım kuzu hangı mamayı denedıysem kusturdu hıc bır sekılde mama veremıyorum
Bı de bu aralar ıstahsızlık basladı memeyı gorunce cıglık cıglıga aglıyor
Ne yapacamı sasırmıs durumdayım
Saklarken serin yerde bırakıyorum ama acıkmasına yakın odasındaki kalorifer peteğinin üstüne koyuyorum. Ilık oluyor. Bu arada 3 aylık bebekte günlük 750-900 cc arası almalı bildiğim kadarıyla..
Sütlerini depolasan daha iyi olmaz mı dondurucuda?
benimde oldu halada devam ediyor
benimki lohusalık falan değil ama eşimin
üzen hareketleri.cinselikte pek bir sorun yaşamadık
ama araya soğukluk girince oda etkileniyor tabi.
bakalım nezamana kadar sürecek.
sizler netür sorunlar yaşadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?