- Konu Sahibi teknekazintisii
- #28.921
3.30 uyandık canım 7'de uyuduk 9.30 tekrar uyandık canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim lızım hiç bebek arabasında durmuyor hep kucakta olmak istiyor arabaya yatırınca basıyor çığlığı henüz 3 aylık acaba daha küçük ondanmı zamanla düzelir diye düşünüyorum sizlerinki nasıl
arkadaşlar benim lızım hiç bebek arabasında durmuyor hep kucakta olmak istiyor arabaya yatırınca basıyor çığlığı henüz 3 aylık acaba daha küçük ondanmı zamanla düzelir diye düşünüyorum sizlerinki nasıl
ah ah aynı bizim de arabayı boşunamı aldık diyorum bazen arbayı ben sürüyorum o babasının kucağında etrafa bakınıyor....cnm tam merak zamanları otursalar etrafa bakabilseler bu sorun kalkar herhalde 2 ay daha sabırarkadaşlar benim lızım hiç bebek arabasında durmuyor hep kucakta olmak istiyor arabaya yatırınca basıyor çığlığı henüz 3 aylık acaba daha küçük ondanmı zamanla düzelir diye düşünüyorum sizlerinki nasıl
yaş farkı da fazla ama nie böle yapıo acaba?cnm artık ergenliğe erken giriliyor günümüzde...inş.aranızdaki uçurum artmazbeni bebekten çok büyük kızım yoruyor.9 yaşında ama baya kıskanıyor.resmen genç kız triplerine girdi.zaten aramızda bi kopukluk var iyice kopucaz diye korkuyorum.Allah bana sabır onada akıl versin
merhaba arkadaşlar.
bizim başladra hiç olmayan gaz sorunumuz ortaya çıktı iyiden iyiye.ama dikkat ediyorum hep mama verdikten sonra oluyoır.önceleri conformil kullanıyorduk o çok iyiydi.ama şu iştahsızlık döneminde tadını severse diye aptamil 1 aldım,sanırım o çok zorluyor.yine conformil alıcam.
sütünü sağıp da veren arkadaşlara bir sorum var.y da bilenlere.
süt sağıldıktan sonra kaç kere ısıtılabilir?ben dolaptaki sütü ısıtıyorum,bazen içmiyor kızım,soğuk verince iyice gaz yapıyor,yeniden ısıtsam içime sinmiyor,dökmek zorunda kalıyorum onca sütü.o yüzden mamaya muhtaç kalıyoruz.sütüm yeterken mama vermek zorunda kalmak da zoruma gidiyor,üzülüyorum.sizler nasıl yapıyuorsunuz?
merhaba arkadaşlar.
bizim başladra hiç olmayan gaz sorunumuz ortaya çıktı iyiden iyiye.ama dikkat ediyorum hep mama verdikten sonra oluyoır.önceleri conformil kullanıyorduk o çok iyiydi.ama şu iştahsızlık döneminde tadını severse diye aptamil 1 aldım,sanırım o çok zorluyor.yine conformil alıcam.
süt sağıldıktan sonra kaç kere ısıtılabilir?ben dolaptaki sütü ısıtıyorum,bazen içmiyor kızım,soğuk verince iyice gaz yapıyor,yeniden ısıtsam içime sinmiyor,dökmek zorunda kalıyorum onca sütü.o yüzden mamaya muhtaç kalıyoruz.sütüm yeterken mama vermek zorunda kalmak da zoruma gidiyor,üzülüyorum.sizler nasıl yapıyuorsunuz?
allah yardım etssın canım sıze..zor gercektennbeni bebekten çok büyük kızım yoruyor.9 yaşında ama baya kıskanıyor.resmen genç kız triplerine girdi.zaten aramızda bi kopukluk var iyice kopucaz diye korkuyorum.Allah bana sabır onada akıl versin
çookkk zor gerçekten, sütün var ama emmemesi, ben baştan beri mama veriyorum ek olarak, pre aptamil kullanıyıdum ççokk gazlıydı, doktpor comformili önerdi bayagı bi fark ettii..piyasadaki bütün gaz ilaçlarını denedim, çookk beter bişi gaz sancısı...kızım 3 ay 20 günlük 10 gğndğr eskiye göre çook rahatladı,
bende ilk zamanlar sağıp veriyordum, bildiğim kadarıyla 2. defa ısıtılmıyor, çok zahmetli bişi sağmak zaten..
2 gündür kızım meme mi kabul etmiyo, çok sevdiği çilekli bi surubumuz var onu sürüyorum mmeye o şekilde kandırdım bi kaç defa
ah ah aynı bizim de arabayı boşunamı aldık diyorum bazen arbayı ben sürüyorum o babasının kucağında etrafa bakınıyor....cnm tam merak zamanları otursalar etrafa bakabilseler bu sorun kalkar herhalde 2 ay daha sabır
yaş farkı da fazla ama nie böle yapıo acaba?cnm artık ergenliğe erken giriliyor günümüzde...inş.aranızdaki uçurum artmaz
cnm süt buzdolabından çıkarılıp ısıtılırsa ya da oda sıcaklaığında bekletilirse bida dolaba asla koyma...sağdığın süt zaten oda sıcaklığında en fazla 1 saat sonra bozulur...ben sütü sağınaca dolaba atıyorum içirceksem çıkarıyorum oda sıcaklığında ısınınca içiriyorum....ama benim kız da biberon almak istemiyor ben de kalanı döküyorum...hatta derin dondurucuya atmıştım onları da olmazsa 6 aylıkken yoğurt yaparım ya da bebe bisküvisiyle yediririm die düşünüorum
Arkadaslar bebıslerınız her altını actıgınızda bezını ıslatmıs oluyor mu
Benım bebek sabahları altını degıstırdıgım de bezı kuru oluyo
Bu beslenmıyo anlamına mı gelıyor
merhaba arkadaşlar.
iyi akşaamlar sevgili annecikler, bugün kızımla oturmaya gittik bi ark. 4 aylık bi kızı var onu görünce şükrettim, tam 1 saat salladı kızını beşikte bu arada türk halk müziğinden şeçkin örneklerde sundu tam uyudu diyip geldi bi çığlık hop bi fasıl daha bu böyle abartısız 4-5 kere tekrarladı ama uslu kızı maşallah oturmaya falan başlamış odaya getirince uslu uslu oturuyo uyutayım diyince bişiler oluyo çocuğa neyse işte biz bugün gezdik yani sizler naptınız
benim bebişimde pzrtsi 4 aylık olcak ama huysuz ve erkek çocuklarında gaz sorunu çok fazla bir krem kullanıyorum o rahatlatıyor ama sürekli mızırdanması beni bunalıma soktu (( ark bence 1 saate dua etsin :)))
canım merhaba kızımdan fırsat bulup pek giremiyorum ama her seferinde senin bebğinin doymamasıyla ilgili endişelerin olduğunu okuyorum
lütfen bu kadar çok kafana takma,sütünün yeterli olduğunu düşünmüyorsanda günde 1-2 öğün mama ver
sanane dersin belki ama inan üzülüyorum senin için
ayrıca süt yetmese cıyak cıyak bağırır kuzun annesi sen endişelenme o açlığını belli eder...
hem çok takarsan olan sütünden de olursun
bu arada benm kızım da sürekli ıslatıyo altını,sabahları kuru oluyo demişsin olabilir bu doymadığı anlamına gelmez bence.benm ızım 3 günde bi kaka yapıyo açlıktan bayılıyo olması gerekir bu durumda...
canım merhaba kızımdan fırsat bulup pek giremiyorum ama her seferinde senin bebğinin doymamasıyla ilgili endişelerin olduğunu okuyorum
lütfen bu kadar çok kafana takma,sütünün yeterli olduğunu düşünmüyorsanda günde 1-2 öğün mama ver
sanane dersin belki ama inan üzülüyorum senin için
ayrıca süt yetmese cıyak cıyak bağırır kuzun annesi sen endişelenme o açlığını belli eder...
hem çok takarsan olan sütünden de olursun
bu arada benm kızım da sürekli ıslatıyo altını,sabahları kuru oluyo demişsin olabilir bu doymadığı anlamına gelmez bence.benm ızım 3 günde bi kaka yapıyo açlıktan bayılıyo olması gerekir bu durumda...