- 3 Ekim 2007
- 14.429
- 35.554
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.981
bebeklerinize mama veriyor musunuz arkadaşlar?hangisini?
biz comforfil kullandık,iyiydi aslında ama şimdi almıyor kızım.
sma nasıl acaba?kusan bebekler için özel bi maması varmış sanırım bilgisi oılan var mı?1-2 gğünde falan veriyorum ben mama fazla değil zaten.benim kızım çok kusuyor yaa,öyle fışkırta fışkırta değil ama her beslenmeden sonra,hatta 2-3 kez kusuyor.
sizin bebişler nasıl?bir de acayip salyalıyız,önlüğü çıkartamıyorum resmen,sırılsıklam oluyor kıyafeti
kızlar cumanız mübarek olsun. mart annelerinden biri dün kızını yıkarken genzine su kaçmış, akcigerlerine gitmiş şimdi yoğun bakımdaymış kızının adı eda dua istemiş bizde dua edelimde bi an nce iyileşsin yavrucak inş.
sizler napıyosunuz ben sallıyorum kuzumda uyuyor şimdi sallamazsam uyanıyo uyanık
sma nasıl acaba?kusan bebekler için özel bi maması varmış sanırım bilgisi oılan var mı?1-2 gğünde falan veriyorum ben mama fazla değil zaten.benim kızım çok kusuyor yaa,öyle fışkırta fışkırta değil ama her beslenmeden sonra,hatta 2-3 kez kusuyor.
sizin bebişler nasıl?bir de acayip salyalıyız,önlüğü çıkartamıyorum resmen,sırılsıklam oluyor kıyafeti
We-ra canım kilo hiç önemli değil.Sağlıklı olması önemli olan.Bence azimle emzirmek için çaba sarf ediyosun bundan vazgeçme sütünü sağıp vermeye çalış arada seni emmesi içinde uğraş çünkü bebek seni azda olsa emdiğinde oksitosin hormonu salgılanmasını sağlıyor.Gerçekten kolay bir durum değil bizde başlarda emme problemi yaşadık çok zor oluyor şimdi silikon aparatla emziriyorum :) ama emzik almıyor ilginç oluyor bebekler.
Off kıyamam Allah şifa versin bir an önce.. Zaten yıkarken korkuyordum şimdi tam oldu
benimde kv kızımın suratına köpük boca edip kızım 10-15 sn nefessiz kalınca bende artık senede bi kere memlekete gidince yıkarım diye düşünmüştüm ama şimdi küvetine file geçiriyoruz ordan hiç kaldırmadan çevirerek yıkıyorum kızımı başını bile kucağıma almadan yıkıyorum canımöyle kolay oluyo ama zor bişi annelik Allah yardımcımız olsun
benimde bikaç sorum olacak. öncelikle konak için ne yapıyosunuz. ön taraflarında biraz oluşmuş annem bebe yağı sür banyodan önce biraz beklet tara dedi. deneyeceğim. size de bi sorayım dedim.
saçlarını banyodan sonra kurutmak için fön makinesi kullanıyomusunuz?
bir de arabada oto koltuğu kullanıyormusunuzP? bana çok dik gibi geldi koltuk. evde içine yastık koydum anakucağı olarak kullanıyorum arabada kucağımda taşımak istemiyorum artık. ama yarı oturur pozisyonda oluyo. zararlı olur mu diye endişeleniyorum
canım ben hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum.bir tek hamile kıyafetlerim oluyor.bu yüzden dışarı çıkmayı canım istemiyor,ne giyeceğimi bilemiyorum.ben doğumdan sonra süt olsun diye yemekten kilo aldım.
oyy başları sağolsunBen de alacağım banyo filesi.. Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim oğlumda da başladı konak.. Biz de zeytinyağı sürmeye başladık. Sık banyo ile geçiyormuş. Fön makinesi kullanmıyorum ben. Oğlum zaten oldukça keltoş..
Oto koltuğu konusu çok hassas.. Arkadaşım geçen sene o yüzden 11 aylık bebeğini kaybetti trafik kazasındaBiz de geçen ay İzmir'e gidip geldik ve kullandık. Bizdeki oto koltuğu da çok dikti. Destekleyerek kullandım ama sonra içime sinmedi. Kipa'ya girip orada da baktık. Fisher price'ın oto koltuğunu aldık. Oldukça güzel destekli ve daha yatık.
Arkadaşlar lütfen oto koltuğu kullanın. Kısa mesafe kucağımda taşırım demeyin. Allah bütün bebekleri korusun..
aglasada almamak lazım kucaga...
Ben de alacağım banyo filesi.. Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim oğlumda da başladı konak.. Biz de zeytinyağı sürmeye başladık. Sık banyo ile geçiyormuş. Fön makinesi kullanmıyorum ben. Oğlum zaten oldukça keltoş..
Oto koltuğu konusu çok hassas.. Arkadaşım geçen sene o yüzden 11 aylık bebeğini kaybetti trafik kazasındaBiz de geçen ay İzmir'e gidip geldik ve kullandık. Bizdeki oto koltuğu da çok dikti. Destekleyerek kullandım ama sonra içime sinmedi. Kipa'ya girip orada da baktık. Fisher price'ın oto koltuğunu aldık. Oldukça güzel destekli ve daha yatık.
Arkadaşlar lütfen oto koltuğu kullanın. Kısa mesafe kucağımda taşırım demeyin. Allah bütün bebekleri korusun..
benim oğlana kucaga alıştı
herkes diyor aglasada alma diye ama alana kadar
bir ağlıyorki susmuyorrr ya
mecbur alıyorum
ben ağlıyosa alıyorum o daha küçücük sana ihtiyacı var. belki yanlış yapıyorum ama elini tutuyorum okşuyorum varlığımı hissettiriyorum hala susmuyosa kucağıma alıp sarılıyorum. kıyamam ben kuzuma:)
bizim hala kaka problemimiz var dört gün oldu azıcık birşey yapmış bütün gün onun sıkıntısınıçektik sadece bir saat uyudu ve hala uyumuyor çıldırmak üzereyim
benim bebişimde gaz problemi yok şükür ama bende var
kızlar bebeklerinizin alnında tüyleri duruyomu kv süt sür dedi sürmedim ben bide bizim kızın kafasının arkasındaki saçlar döküldü sizinkilerde durum nasıl
canım bebişin kaç kilo?ben az evvel geldim sağlık ocağından 5800olmuş göbek atcam nerdeyse.ayda500 gr ve üstü yeterli dedi hemşire 800almış benmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?