• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar pişik kremi ne kullanıyosunuz, ben çinko krem kullanıyorum 3-4 saatte birde değiştiriyorum altını prima kullanıyoruz ama açtığımda kıpkırmızı oluyor

primanın premuım care çok guzel kuru ve kakayı bıle çekıyo pişik kremı popolın var bende ve yengeme doktor tavsıyesı bı krem o var bende ama hiç kullanmadım adı ''trosyd'' bı pişik olmuştu onda da popolın kullandım havalnadırdım fılan geçti

cnm aynı sorun bizde de vardı...inatla yüz yukarı yatıyodu yanlarını yastkla desteklesem de bi yolunu bulup basını illa yine yukarı çeviriyodu...ben artık geceleri uyuynca yüzüstü yatırmaya basladım hem rahat gazı da çıkıo....baslarda korkuyordum nefes falan alamaz die ama şimdi kafasını da kontrol edio istediği yöne çevirio...

hımm kanguru dediğin cnm....valla 5.aydan sonra kullanmalısınnn henüz erken...

3 gün aynı sorunu yasadık geçti şükürrrr....umarım sizinde gecer cnm

ayyy cnm iyiki benim eşimin ailesi uzak gelemiolar çekemezdim valla....2 gün katlanamıom da...ama keşke kendi annem yakın olsaydı bölede zor tek basıma:43::43:

evet keşke benim annemlere yakın olsaydım
onların uzak oluşunun eksikliğini çok hissediyorum.

bugun kızımı banyo yaptırdım tek başıma 4. oluyo bu fakat bugun bıraz zorlandım ve köpüklü su ağzına geldı veya yuttu bışey olur mu acaba :43:

benim uyandırmama kalmıyorki 45 dk enfazla 1 saat sonra kendisi uyanıyor.

benımkının maşşallahı var yatıo şimdi bıle 3 saat oldu kaldırcam geceleri yatıo 5 saat sabaha karşı kalkıo sonra 7 buçuk 8 gibi kalkıo bellı olmuyo değişio bazen 12 buçupa kadar yatmıo sınırlerım tepeme çıkıo :52:bebeği yatmayana allah sabır versın gerçekten zor

gerçektenmi maşallah sana
ben tek başıma yıkayamıyorum
eşim olacak yanımda.
nasıl yıkadın canım
inş. birşey cik olmaz canım.

ilk yıkayışım zaten eşime gel dıyorum yıkayalım bekle fılan sınırlendım çıktım odama yıkadım (çatı katında odam beşikte yanımda) bu 4.ydu zorlandım . heralde buyunce ağırlaşmaya başlıo zor oluyo yaz gelsede banyoda rahat rahat yıkayıp çıkarsak oda da gıydırsek :66:

kızlar pişik kremi ne kullanıyosunuz, ben çinko krem kullanıyorum 3-4 saatte birde değiştiriyorum altını prima kullanıyoruz ama açtığımda kıpkırmızı oluyor
ben johnson vazelın kullanıyorum..oda cok nadır..bırsey sürmüyorum genelde..çunku ben ıslak mendılı kullanmadan su altında akıtıyorum sıkıyorum..sadece suyla sılmış oluyorum...hıç kızarmıyor..ama hametan kremde çok ıyı gelıyor pişiklere..

bugun kızımı banyo yaptırdım tek başıma 4. Oluyo bu fakat bugun bıraz zorlandım ve köpüklü su ağzına geldı veya yuttu bışey olur mu acaba :43:
bırsey olmaz canımm..ama sen dıkkat et yınede..

ilk yıkayışım zaten eşime gel dıyorum yıkayalım bekle fılan sınırlendım çıktım odama yıkadım (çatı katında odam beşikte yanımda) bu 4.ydu zorlandım . Heralde buyunce ağırlaşmaya başlıo zor oluyo yaz gelsede banyoda rahat rahat yıkayıp çıkarsak oda da gıydırsek :66:

oturmaya baslayınca daha kolay yıkarsın canım..

günaydın kızlar, nasılsnz bebişler nasıl, benim kızımda babasında uyuyo kahvaltı yaptık yine gidip yatmış kocişim:21: dün alışverişe çıktık kızımla, bişiler denedim large beden ama baktım olmuyo memişlerim kocaman:77: mecburen xl aldım çok moralim bozuldu. nasıl gitcek bu kilolar:84:

günaydın kızlar, nasılsnz bebişler nasıl, benim kızımda babasında uyuyo kahvaltı yaptık yine gidip yatmış kocişim:21: dün alışverişe çıktık kızımla, bişiler denedim large beden ama baktım olmuyo memişlerim kocaman:77: mecburen xl aldım çok moralim bozuldu. nasıl gitcek bu kilolar:84:

ınşallah kolay gıder..en zoruda göbektekı kalın yag tabakası..onun uzun surer erımesı :26:

merhaba bebişleriniz dönmeye başladımı....biz tam kucak delisi olduk ve odada yalnız kalmaktan hiç hoşlanmıyor.birisi onunla sürekli konuşsun istiyor..:57:

Oğluşum daha dönmüyor ama elleri,ayakları hiç durmuyor.kucakta falan çok hareketli kendini kaydırıyor.ana kucağında falan yalnız bırakamıyorum:18:

çok iyi arkadaşım malesef bende doğumdan sonra kilo aldım
emiyor diye yiyorum.
ben özel birşey yapmıyorum çok su içiyorum eminim 2 litreyi geçiyordur
ekmek yemiyorum kahvaltıda kepek ekmegi yiyorum sadece
be bulgur pilavını çok yiyorum süt yapıyor diye.
şimdilik bir sorun yok gibi.

buğün çoçuk arabasıyla yarım saat dolaştık
hergün böyle yürüyebilsem
bebek olduğundan beri eşimin ailesi nerdeyse hergün geliyorlar
anlıyorum torunları ama benim hiç düzenim kalmıyor
temizliğimde kalıyor kendime ayırdığım vakitte kalmıyor.
nasıl olacak bu iş anlamadım:(
aman ya fazlasıda sıkar hergün hergün o ne öyle.bizimkiler haftada 1 gelirler bir kerede biz gideriz tamam.ama annemlere hergün gidiyorum nerdeyse:9:
ben anayım ya oda kucakta taşınıyo ana kucağı diye geldi aklıma:9: popocuğu acır çok tutarsam heralde
ay kızlar kv geldi akşam üstü bizde eşimle bişiler almaya çıktık bende kızıma şöle son model bi emzik alıyım havamız olsun dedim eve geldik kaynattım 5 dk çıkardım soğusun diye sonra merak ettim alcakmı diye kızın ağzına tutuşturmaya çaışırken bi bağırtı bastı bi iki damla sıcak su sızmış meğerse içine kuzucuğum hafiften yandı:59:, kv koştu hemen tabi naptınız yaktınızmı çoçuğu midesi yanar diye ay bi sinir oldum kucağına almak istedi vermedim emzircem dedim:47: gıcık kadın:76:
ah cnm geçmiş olsun.çok bilmiş kaynanatör:47:
gecelerı uyandırıyomusun bebıslerı
cnm benim oğluş en geç 10 gibi uyuyor benim yatmamda 12yi buluyor yatmadan önce uyandırıyorum emziriyorum onunla sabahı ediyoruz genellikle:nazar:
cnm biz codermo diye bir krem kullanıyoruz çok etkili.
biz babası canbebe reklamını çok sevdiği için canbebe kullanıyoruz oğluşumuza. hiç pişik olmadı Allaha şükür. ama azcık kızardımı hemen zeytinyağı sürüyorum.
Yalnız olan annelerin Allah yardımcısı olsun diyorum. çok zor bebeğe yalnız bakmak. hele uyku. uyudukça insanın uyuyası geliyo nednse :))
bizde bezi değiştirdik prima alıyorduk şimdi canbebeye geçtik ama ben pek beğenmedim, çocuk kakasını yapınca poposuna hemen yapışıyor bez.
Oğluşum daha dönmüyor ama elleri,ayakları hiç durmuyor.kucakta falan çok hareketli kendini kaydırıyor.ana kucağında falan yalnız bırakamıyorum:18:

ardada çok hareketli:nazar:kucaktayken falan sürekli atıyor kendini.bazen altını açıyorum kafasının altına yastık koyuyorum kendi kendine oynarken yastığın üstünden kendini kaydırıyor.:nazar:

prima kullanan arkadaşlar bebeğinizin poposunda iz yapıyo bez? sıkıyomu diye düşünüyodum ama 3 numara kullanıyorum kilosuna uygun. her altını açtığımda iz oluyo bi sürü.

pişik kremi de chicco almıştım hamileyken. ama kızıma alerji yaptı. doktor tavsiyesiyle pantenol pomad alıyorum eczaneden. 3 lira. ben memnunum tavsiye ederim. ıslak mendil de uni baby pamuk mendil kullanıyorum. çok güzell

Son düzenleme:
prima kullanan arkadaşlar bebeğinizin poposunda iz yapıyo bez? sıkıyomu diye düşünüyodum ama 3 numara kullanıyorum kilosuna uygun. her altını açtığımda iz oluyo bi sürü.

pişik kremi de chicco almıştım hamileyken. ama kızıma alerji yaptı. doktor tavsiyesiyle pantenol pomad alıyorum eczaneden. 3 lira. ben memnunum tavsiye ederim. ıslak mendil de uni baby pamuk mendil kullanıyorum. çok güzell

Evet yapıyo.biz premium care kullanıyoruz çok memnunum.3 numara kullanıyoduk bacaklarda iz yapmaya başlayınca 4 numaraya geçtik.prima premium care 4 numaranın rengi mor çıktı diğerleri beyazdı kullanan arkadaşlar varmı?

bnm sıpam durduğu yerde durmuyo hiç kıpır kıpır hele altı da açıksa...
bi o yanaaa bi bu yaanaa.yatarken de öle
pişik bi ara bizde de oldu.ben hep pamuuk ve su kullanıyorum bi de hametan merhem çok ii geldi...

Evet yapıyo.biz premium care kullanıyoruz çok memnunum.3 numara kullanıyoduk bacaklarda iz yapmaya başlayınca 4 numaraya geçtik.prima premium care 4 numaranın rengi mor çıktı diğerleri beyazdı kullanan arkadaşlar varmı?

bende premium care kullanıyorum ama 4 benimkine büyük olur gibi. kaç kilo senin bebeğin?

Back