• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

3 ayda kilo boy takibi için çağırdı bizi bende ben ölçsemde sizi arasam olurrmu dedim olur demişti 3. ayda rota aşısı için hastaneye gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum bende, hala karar veremedim bazı doktorlarda önermiyorum napsamki :44:

Neden önermiyorlar ki? Ben yaptırdım. Bir bebeğin 4-5 yaşına kadar rota virüsüne yakalanma ihtimali %95'miş. Bazısı bunu hafif atlatırken bazısı çok ağır atlatıyor Allah korusun.

arkadaşlar kızım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.sürekli sırtüstü yatıyor.uyurken sağa sola çeviriyorum ama bir süre sonra bakıyorum düzlemiş.kafası iyice düzleşmeye başladı.ne yapabilirim.sizler napıyorsunuz bu konuda

Ben oğlum yüzüstü uyumayı seviyor keyfi yerindeyse.. Yan yattığında da hep sağına yatıyordu. Doktor kafasının şekli güzel olmaz soluna yatırın mutlaka dedi şimdi onun mücadelesini veriyoruz. Kendini sağa çevirmeyeceği pozisyonda yatırmaya çalışıyorum.

Neden önermiyorlar ki? Ben yaptırdım. Bir bebeğin 4-5 yaşına kadar rota virüsüne yakalanma ihtimali %95'miş. Bazısı bunu hafif atlatırken bazısı çok ağır atlatıyor Allah korusun.

öyle duydum önermeyen dr lar var nedenini blmiyorm ama

kızlar sizce ana kucağı için erkenmi şimdi

kızlar bebegım 2 5 aylık kılosu 6200 off cokmu zayıf

ne zayıfı canım gayet iyi benim oğluş 3.5 aylık en son 3 aylıkken tarttırdığımızda 5.500 çıkmıştı.sen bebeğine zayıf diyorsan bizim ölmemiz lazım.sağlıklı olsun yeterki kilo çokta sorun değil.başlarda bende çok takılıyordum kilo olayına ama artık takmıyorum.:nazar:

Ana kucağı doğduğu günden beri kullanıyoruz, ev tipi olanını.. Oto koltuğu şeklinde olanı ise arabaya bindiğimizde kullanıyoruz. 2 saatten fazla kalmamak şartıyla..
ya hani omuza alısıp kucakta taşınıyo ya onu soruyorum dün kollarım koptu taşımaktan, bugün bi denedimde erken gibi geldi size soriim dedim

Benim bebeğim 8 Nisan'da tartıldığında ki bu da yaklaşık 3 aylık olmak üzereyken oluyor 3600 gr idi. Doğum kilosu 1550 olduğundan fena durmasa da sınırlar içerisine girmemize çok var. Lütfen bebeğim zayıf diye üzülerek abartmayın ki feci abartıyorsunuz :) Hepinizin bebeklerinin maşallahı var. :nazar:

emmıyo bebegım bu aralar kızlar
bıe bebek memeyı gorunce aglarmı
kafayı yemekuzereyım
ac ac yatıyo melegım

canım bızdede oluyor..sanırım bu ara hepsı aynı.kardesımın bebegıde benım oglumdan 15 gun buyuk..oda oyle..acıkınca emıyor..ama keyfı gelınce..

ben 62yle hast çıktım şimdi 64 kiloyum ama bir haftadır bişi yapıyorum şöleki her ana öğünden 1 saat önce yarımlitre suyu bi kerede içiyorum (arada nefes alıyorum tabi:27: ) yemekten sonra 2 saat kadar su bile içmiyorum ara ögünlerdede meyve falan yiyorum rejim değil ama 1 haftada 400 gr gitti:8: az ama napim yavaş yavaş olcek inş.

çok iyi arkadaşım malesef bende doğumdan sonra kilo aldım
emiyor diye yiyorum.
ben özel birşey yapmıyorum çok su içiyorum eminim 2 litreyi geçiyordur
ekmek yemiyorum kahvaltıda kepek ekmegi yiyorum sadece
be bulgur pilavını çok yiyorum süt yapıyor diye.
şimdilik bir sorun yok gibi.

buğün çoçuk arabasıyla yarım saat dolaştık
hergün böyle yürüyebilsem
bebek olduğundan beri eşimin ailesi nerdeyse hergün geliyorlar
anlıyorum torunları ama benim hiç düzenim kalmıyor
temizliğimde kalıyor kendime ayırdığım vakitte kalmıyor.
nasıl olacak bu iş anlamadım:(

çok iyi arkadaşım malesef bende doğumdan sonra kilo aldım
emiyor diye yiyorum.
ben özel birşey yapmıyorum çok su içiyorum eminim 2 litreyi geçiyordur
ekmek yemiyorum kahvaltıda kepek ekmegi yiyorum sadece
be bulgur pilavını çok yiyorum süt yapıyor diye.
şimdilik bir sorun yok gibi.

buğün çoçuk arabasıyla yarım saat dolaştık
hergün böyle yürüyebilsem
bebek olduğundan beri eşimin ailesi nerdeyse hergün geliyorlar
anlıyorum torunları ama benim hiç düzenim kalmıyor
temizliğimde kalıyor kendime ayırdığım vakitte kalmıyor.
nasıl olacak bu iş anlamadım:(

ay allah yardımcın olsun
kimi benim gibi yalnızlıktan dert yanar
kimide sen gibi kalabalıktan
ama sen gibi olsam bende dert yanardım gibime geliyo
insanın sürekli evinde birilerinin olması hoş bi durum değil gerçekten

Back