• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bebıslerınız her altını actıgınızda bezını ıslatmıs oluyor mu
Benım bebek sabahları altını degıstırdıgım de bezı kuru oluyo
Bu beslenmıyo anlamına mı gelıyor

benimkinin gece emmesine bağlı.sık kalkıp emdiyse bezini dolduruyor.bazı geceler 1- 2 defa kalkıyor o zaman çok az ıslatmış oluyor.gün boyuncada değişiyor bu.

dün akşam kızımın gözünde kayma farkettim. oyuncağına bakarken gözlerini odakladı ve sol gözü şaşı gibi oldu. sbah 1 kere daha oldu. netten araştırdığıma göre 4 aydan sonraki kaymalarda doktor muayenesi gerekir diyo. umarım geçici bişeydir canım sıkıldı sabah sabah:(

Bebeklerde olabiliyor bu haftasonu bende farkettim gözlerini bir yere odakladığında şaşı baktı sonra düzeltti.Birde ben dönenceye çok bakan çocuklarda oluyormuş diye duymuştum o yüzden dönencesiyle 10 dakika falan oynatıyorum sonra hemen alıyorum yatağından.
Evet zap-zup uzaklık bazı yönlerden iyi.Çocuğum olmadan önce hiç eksiklik duymuyodum ama çocuktan sonra birileriyle aynı yerde oturabilsemi çok düşündüm.eşim çok yoğun çalışıyo biz genelde yalnızız sıkıldığımda bırakıp gideceğim hiç kimsem yok.Lohusa depresyonu denen şeye girmek üzereyim yani :15:

herkeslere merhaba.biz annanemşze geldik bu hafta fazla yazamam herhalde.beslenme sorunlarımıza aynen devam ama artık eskisi kadar üzülmemeye çalışıyorum.demek ki bizimki de iştahsız zayıf birbebek olacak.şu an kilosu iyi ama bvöyle giderse bu noktada kalır.emmeyi tamamen bıraktı,sağarak veriyorum.
biz de prima kullanıyoruz ve iz yapıyor.ama başka markaya da güvenemiyorum.
sebamedin pişik önleyicisini kullanıyoruz,çok şükür hiç pişik olmadı.günde 2-3 kez sürüyorum.
bu arada benim göğüslerim hamilelikle beraber 2 beden büyüdü ve çok rahatsızım.doğum kilolarımı hep verdim,ama bu kadar göğüs olunca hiç bir kıyafetim olmuyor.incecik belim,95 beden göğüslerim var şu an.hatta konu da açmıştım bununla ilgili ama pek yorum gelmedi.
sizin durumlarınız nasıl,?

Benimkiler ilk doğum yaptığımda kocamandilar dolu dolu çok güzeldiler . Şimdi sütümde azaldı. Söndüler sarktılar. Çirkin çirkin ayy top top dursun isterdim . Kıyafetlerime bi tek devasa kalçalarım yüzünden giremiyorum o kadar.

ben anne sütü yeterli olamdığı için mama da veriyorum,
bu arada kızlar bebeğiniz gazlıysa ve mama vermeniz gerekiyosa, Milupa Comformil 1 kullanın, doktorun önerisi... çok güzel bayagı fark etti, sindirimi kolay..
.
bende prima premıum care kullanıyorum, mennunum , bi arkadaşım huggıes i önerdi, kesinlikle pişik olmaz, ıslaklığı hissetmez dedi , bi dahakine denemeyi düşünüyorum, ıslak mendil olarak, huggıes organik pamuk mendili, pişik kremi olarakta Desitin kullanıyorum, pişik kremini her defasında sürmüyorum ... ama bebeğimin teni çok hassas, sürekli kızarık..

kızlarrr bide bebeğimin boynu çok kısa, kat kat, yıkarken bile zorlanıyorum, yazın pişik olur diye korkuyorum, yıkarken çekmesinede izin vermiyorum annemin... :69:

oglum emmıyo
ama her bezını actıgımda altını ıslatmıs oluyo
nasıl oluyo anlamıyorum

yazdıklarından hiçbiey anlamıyorumm,bi ıslak bi kuru demişsin:37:

valla kv yüzünden oldu biraz tabi bide eşimin çok bilmişliğide vardı allahtan artık dinllio
ya kızlar bebişlerinizi kucagında çok tutanlara birşey diyomuydunuz kv indirmiyo çocugu kucagından ayy dedim biz tutmuyoz diye ben tutuyom diyo eşim aldıydı kucagına sen onu bırak şimdi ben alcam diyo sinir oluyom ya

ben artık o kucak konusunda insanlarla savaşmayı bıraktım eski usul kim kucaklıyosa ses çıkarmıyorum.zaten ben annemden ve kv uzağım ayda bir iki kez görüyolar.gördüklerinde de şapur şupur öpüyolar

offf doğumdan sonra eşiyle problemleri olan oldumu cinsellik olsun başka bişeyler olsunnn

OhoOo Her türlü .Yazsam roman olur mesajlarım :D
Elif aynı şeyler bizde de vardı. Eşim 4 5 çocuk doğurup büyütmüş gibiydi. Artık o kadar değil. Bende pek tutturmak istemiyordum kucakta alışmasın diye. Ben zaten özlüyorum tutuyorum kucağımda bi de elalem zırt pırt alıyor deli oluyorum

OhoOo Her türlü .Yazsam roman olur mesajlarım :D
Elif aynı şeyler bizde de vardı. Eşim 4 5 çocuk doğurup büyütmüş gibiydi. Artık o kadar değil. Bende pek tutturmak istemiyordum kucakta alışmasın diye. Ben zaten özlüyorum tutuyorum kucağımda bi de elalem zırt pırt alıyor deli oluyorum

benimkide bana inanmıyodu sonra başkalarıda aynı şeyleri söyleyince güvendi heralde çocuk hapşırsa bi kere doktoro götürelim sen çok biliyon diyodu geçen bi ara eşimde bende çok tuttuk ayga kalkınca gülmeye başlıyodu alıştı o gün yere koyunca basıyodu çıglıgı artık daha fazla aklı eriyo bişiler korkuyom inanki kucaga alışcak diye bi kadın vardı çocugu kucagından indirmiyou çocugunda maşallahı vardı naptı o halde bilimi ozaman taşınmıyodu kucakta çok agırdı

offf doğumdan sonra eşiyle problemleri olan oldumu cinsellik olsun başka bişeyler olsunnn

benimde oldu halada devam ediyor
benimki lohusalık falan değil ama eşimin
üzen hareketleri.cinselikte pek bir sorun yaşamadık
ama araya soğukluk girince oda etkileniyor tabi.
bakalım nezamana kadar sürecek.
sizler netür sorunlar yaşadınız.

Back