• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlum da çok hareketli ama henüz dönmüyor. Ayaklar da eller de durmuyor. Uykusundan elleri yüzünden uyanıyor. Ya da battaniyesini tepikleyerek atıyor üstünden..

ben johnson vazelın kullanıyorum..oda cok nadır..bırsey sürmüyorum genelde..çunku ben ıslak mendılı kullanmadan su altında akıtıyorum sıkıyorum..sadece suyla sılmış oluyorum...hıç kızarmıyor..ama hametan kremde çok ıyı gelıyor pişiklere..

bırsey olmaz canımm..ama sen dıkkat et yınede..

oturmaya baslayınca daha kolay yıkarsın canım..

bende 2011 şubat annesiyim benim kızımında altı pişik olmuştu hakiki zeytin yağını kızdırdım soguttum her alt değiştirmeden sonra zeytin yağla sildim 3 günde keçti öyleki kabarmaya başlamıştı teni tavsiye ederim

prima kullanan arkadaşlar bebeğinizin poposunda iz yapıyo bez? sıkıyomu diye düşünüyodum ama 3 numara kullanıyorum kilosuna uygun. her altını açtığımda iz oluyo bi sürü.

pişik kremi de chicco almıştım hamileyken. ama kızıma alerji yaptı. doktor tavsiyesiyle pantenol pomad alıyorum eczaneden. 3 lira. ben memnunum tavsiye ederim. ıslak mendil de uni baby pamuk mendil kullanıyorum. çok güzell
ben de 3 kullanıyorum..bıtınce 4 e gececegım.aldım 4 numara 3 paket.ama 3 ler bıtmedı halenn....

bende premium care kullanıyorum ama 4 benimkine büyük olur gibi. kaç kilo senin bebeğin?
bebegım 15 gun once 6,200 gramdı...bence sende 4 e gec bezınız bıtınce...

oglum emmıyo
ama her bezını actıgımda altını ıslatmıs oluyo
nasıl oluyo anlamıyorum
bırden gelıyordur süt..hızlıca içiyordur bebişin..canını sıkma canım..

malesef oğlum uyumadığı için burdayım sabahtan beri yalnızız ve yarın akşama kadarda yalnızız çok sıkıldım :52:

allah kolaylık versın..az mı uyuyor..

günaydın canlar
anneme geldik yine kahvaltıya.birazdan çarşıya çıkacağız oğluşa cicişler alacağız.dün slopet takım aldım.geçenlerde kayınvalidem kot almış onun üstüne birşeylere bakacağım.:32:

9-9.30 gibi kalkıyor.eskiden 11e kadar uyuyodu.annenle aynı yerde olduğun için çok şanslısın bizim ne anneannemiz ne de babannemiz yanımızda :(

ben de 3 kullanıyorum..bıtınce 4 e gececegım.aldım 4 numara 3 paket.ama 3 ler bıtmedı halenn....

bebegım 15 gun once 6,200 gramdı...bence sende 4 e gec bezınız bıtınce...

canım benimki sizinkinden küçük. en son 2. ay aşısında 5500 dü şimdi 6000 olmuştur. benim basküle göre öyle ama bu hafta kontrol var bakalım ne kadar almış. 2 paket 3 var evde. onlar bitsin bende 4 alayım. 4 kaç kilo için?

dün akşam kızımın gözünde kayma farkettim. oyuncağına bakarken gözlerini odakladı ve sol gözü şaşı gibi oldu. sbah 1 kere daha oldu. netten araştırdığıma göre 4 aydan sonraki kaymalarda doktor muayenesi gerekir diyo. umarım geçici bişeydir canım sıkıldı sabah sabah:(

günaydın kızlar nasılsınız?oğluşum biraz geç uyuyor.en iyi ihtimalle 1'de uyuyooooor.
off geçmiş bayaaa...
günaydın canım bizimkide 12,1, 2, hatta bazen 3 de uyuyor

su vermeye başladınızmı kızlar ya ben vercem birazdan 20 ml falan gece terlemiş su kaybını dengeleyelim :8:
off çok gec uyuyor..ben su vermıyorum..

canım benimki sizinkinden küçük. en son 2. ay aşısında 5500 dü şimdi 6000 olmuştur. benim basküle göre öyle ama bu hafta kontrol var bakalım ne kadar almış. 2 paket 3 var evde. onlar bitsin bende 4 alayım. 4 kaç kilo için?

canım bızımkıde senın bebek gıbı zaten..ırı degıl...4 kılo 7-18 kılo..ancak sıkmadan oluyor..bez kuçuk kullanmamak lazım..kalça hareketlerını kısıtlıyor küçük bez..kalça gelısımı ıçın sıkmasın bezler bebeklerı..

canım bızımkıde senın bebek gıbı zaten..ırı degıl...4 kılo 7-18 kılo..ancak sıkmadan oluyor..bez kuçuk kullanmamak lazım..kalça hareketlerını kısıtlıyor küçük bez..kalça gelısımı ıçın sıkmasın bezler bebeklerı..

hmm evet haklısın. ben artık 0-3 badylerini de kaldırsam iyi olcak. zaten 2 tanesi oluyodu artık 3-6 lara geçelim. tulumları falan kaldırdım. büyük kıyafetlere geçiyoruz çok şükür.

prima kullanan arkadaşlar bebeğinizin poposunda iz yapıyo bez? sıkıyomu diye düşünüyodum ama 3 numara kullanıyorum kilosuna uygun. her altını açtığımda iz oluyo bi sürü.

pişik kremi de chicco almıştım hamileyken. ama kızıma alerji yaptı. doktor tavsiyesiyle pantenol pomad alıyorum eczaneden. 3 lira. ben memnunum tavsiye ederim. ıslak mendil de uni baby pamuk mendil kullanıyorum. çok güzell
bende prima kullanıyorum benimkide iz yapıyo o yüzden 4 de geçmeyi düşünüyorum
Evet yapıyo.biz premium care kullanıyoruz çok memnunum.3 numara kullanıyoduk bacaklarda iz yapmaya başlayınca 4 numaraya geçtik.prima premium care 4 numaranın rengi mor çıktı diğerleri beyazdı kullanan arkadaşlar varmı?
4 almadım henuz ama öyle çıktıysa mordur hepsi sanırım

su vermeye başladınızmı kızlar ya ben vercem birazdan 20 ml falan gece terlemiş su kaybını dengeleyelim :8:
ben mamada verdiğim için her mamanın peşine 3-4 çay kaşığı veriyorum su..
dün akşam kızımın gözünde kayma farkettim. oyuncağına bakarken gözlerini odakladı ve sol gözü şaşı gibi oldu. sbah 1 kere daha oldu. netten araştırdığıma göre 4 aydan sonraki kaymalarda doktor muayenesi gerekir diyo. umarım geçici bişeydir canım sıkıldı sabah sabah:(

canım küçük çocuklarda oluyo bu durum diye biliyorum endişelenme hemen 4 ayını bitirsin devam ederse baktırırsın dr a

Son düzenleme:

su vermeye başladınızmı kızlar ya ben vercem albirazdan 20 ml falan gece terlemiş su kaybını dengeleyelim :8:

Benim kızım da aynı dün gece 1 buçukta yattık. Eşim de çalışıyor hergün . Burçeden giremedim bi de hasta olacak gibi hissettim kendimi ıhlamur içtim hemen.Ben su vermiyorum.Rezene çayıyla veriyorum ya onla alıyordur zaten ama daha gerekli değil bence
Bende aynı durumdayım asy . Eşim hergün çalışıyor artık. Yalnız kalıyorum. Arkadaşım falanda yok dışarı da hiç çıkmıyorum desem yeri. Benim annemler de yanımda değil. Kaynanama yakınım ama keşke onlardan da uzak olsam diyorum. Zaten yararlarından çok zararları oluyor. Her allahın günü gelip sinir bozucu şeyler yapıyorlardı. Biz buraya taşınmadan önce aramız çok iyiydi ama. Bazen mesafeler iyi oluyor yani. Herşeyin Hayırlısı yani .

Back