- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.741
birde kesinlikle gazlı yemeklerde mutlaka kimyon kullanın inanın faydasını görüceksiniz bende diyet yaptım baktım bebeğim sınırlı şeylerle besleniyor gazlı yiceklerde kimyon kullanıyorum bebişde çok sıkıntı çekmiyor benden demesi sizden denemesi kızlar.... hıı birde elektrik süpürgesini çalıştırın karnına saat yönünde masaj yapın neler neler yaşadım tecrübelerimden bazısı bunlar....
bır arkadas vermıstı dut kurusu hoşafını.sut arttırıyor dıye..bendede bıraz ıse yaradı...deneyın bence kızlar...
kızlar gaz problemi benim en büyük kabusumdu bebeğim hiç susmazdı hep ağlardı denemediğim damla yağ kalmadı ama en sonunda buldum kesinlikle tavsiye ediyorum wınd salbe diye bir krem içerisinde sadece karaman kimyon yağı ve vazelin var bebeğimin karnına masaj yaparak kremi yediriyorum ve en geç 1 saat içinde uyuyor bebişim gazı çıkıyor tv de görmüştüm doktorum programında kullandım ve memnun kaldım bulamazsanız aktardan kimyon yağıda alıp kullanabilirsiniz....
kızlar beim sütümde en işe yarayan tahin helvası....göğsüm söndüğü an yani sütümün azaldığını anladığım an tahin helva yiyiyorum bol bol taparlıo hmen kendini sütüm
bende sabahları tahin pekmez yiyorum ama kilolar böyle yiyince gitmiyoooooooooooor
kiloymuş umrumda değil bebeğimde bende sağlıklı olalımda kilolar sonrada verilir çokta sorun değil benim bebek emmiyor sürekli sağıp veriyorum ama azaldı sütüm 2 öğün mama veriyorum çok üzülüyorum bu duruma((
benim kızımda bu halde . Gazı olduğunda da ememiyor benim kızım. Yağmur ben kendim kaşınıp mercimek çorbası içtim. Dün gece dikişlerim ağrıdı taa gazdan yani dedim çocuk neler çekiyor allah bilir . Uyku sersemi kalkıp rezenede içemedim . Olduk dün gece gazdan .
biz kulladık yağmurcum herbix bizde pek işe yaramadı ama çokda düzenli kullandık diyemem, içinde kimyasallarda var ama bitkisel şurup diye satılıyo
yaa çok özledim ben mercimek çorbasını çok severim. ama bi süre daha yemesem iyi olcakrezeneyi az önce içirdim kızıma ama gaz çıkarırken kustu. boşa gitti yani
evet aklıma takılan da bu. küçücük bebeklere veriyoruz bilmediğimiz şeyleri gazları gitsin diye
Sorma yaa o zincoyu eşime uyupta kızıma iki hafta verdim diye çok vicdan azabı çekiyorum. Çocuk ağlar huysuzlanir . Ben kızarım. Allahım ya çok kötü hissediyorum kendimi. Allah hata yapmadan hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı
yaa çok özledim ben mercimek çorbasını çok severim. ama bi süre daha yemesem iyi olcakrezeneyi az önce içirdim kızıma ama gaz çıkarırken kustu. boşa gitti yani
ay canım geçmiş olsun senin hastalığın etkiliyor olabilir. silikon meme ucu kullansan belki onunla emer oğluşun.
oooof off,şu çocukları bi 6 aylık olana kadar adam gibi besleyebilseydik.benimki de dün hiç emmedi sadece gece emzirdim,ağlamak geldi içimden.parmaklarıyla elimi tutuyor,göğsümde dolaştırıyor.hep dua ediyorum Allahım bizi bu duygudan mahrum etme diye.inşallah emer bebeklerimiz.aslında ben artık emmesinde falan da değilim,karnı doysa ona da razı olacağım ama yok.
canım belki etkileniyordur senden.benimki de bi defa kan pıhtısı gibi bişeyler kusmuştu,hatta sonra kakasında da çıktı onlar ama tahlilleri temiz gelmişti şükür.inşallah bişeyi yoktur bebeğinin.sana da geçmiş olsun dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?