2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

birde kesinlikle gazlı yemeklerde mutlaka kimyon kullanın inanın faydasını görüceksiniz bende diyet yaptım baktım bebeğim sınırlı şeylerle besleniyor gazlı yiceklerde kimyon kullanıyorum bebişde çok sıkıntı çekmiyor benden demesi sizden denemesi kızlar.... hıı birde elektrik süpürgesini çalıştırın karnına saat yönünde masaj yapın neler neler yaşadım tecrübelerimden bazısı bunlar....

Son düzenleme:
ben de om_x den memnun kaldımm bitkisel olması da içimi rahatlatıyor....bi arkadaş çörekotu yağı önermişti onla masaj yapıorum o da çok iyi geldi

masajlar, jimlastik gazsız beslenme, gaz ,lacı hepsini denedik,den,yoruz ama hala gazlıyız. bu arada bide aspiratör sustururdu ama 1 haftadır oda işe yramıyor

bır arkadas vermıstı dut kurusu hoşafını.sut arttırıyor dıye..bendede bıraz ıse yaradı...deneyın bence kızlar...

kızlar beim sütümde en işe yarayan tahin helvası....göğsüm söndüğü an yani sütümün azaldığını anladığım an tahin helva yiyiyorum bol bol taparlıo hmen kendini sütüm

aynen canm sana katılıyorum çok gazlı bi bebeğim var ve bu merhem çok işe yarıyo deneyin mutlaka kızlar ecdzanelerde var kimyonuda aynı şekilde hemşire demişti bana, her yemeğe kat die bide sabahları bi çay bardağına 1 çay kaşığı kimyon koyup demliyorum ve içiyorum oda bebeğe geçiyomuş işe yarıyo çok ...

Son düzenleme:
bende sabahları tahin pekmez yiyorum ama kilolar böyle yiyince gitmiyoooooooooooor

Bana herşey yakışır varya kanaldde . Tombul tombul kızlar çıkıyorlar bi de dar düdük gibi giyinip ayy ben prensesim cok güzelim diyorlar ya kendime güvenim geliyor. Biz en azından doğum yaptık bayanlar ya. Kutsal bir görev için alındı bu kilolar . Nasılsa emzirme dönemi bitince kendimizi salmayip spor yaparız inşallah. Ben artık dert etmemeye çalışıyorum . Şimdilik kızımla minicik odada volta atıyoruz 5 dk o kadar

kiloymuş umrumda değil bebeğimde bende sağlıklı olalımda kilolar sonrada verilir çokta sorun değil benim bebek emmiyor sürekli sağıp veriyorum ama azaldı sütüm 2 öğün mama veriyorum çok üzülüyorum bu duruma ((

Aynı durum bende de var. Sağıp veriyorum. Süt azalmasının psikolojik olduğunu unutmayın. Kendinize telkinlerde bulunun. Sütünüzün artacağına inanın. Sütü arttırdığına inandığınız besinler tüketin. Ben bebeğim emmiyor diye üzüldüm sütüm azalmaya başladı. Şimdi yeter ki anne sütü alsın diye şükrediyorum. Çok şükür sütüm fena değil.

yaa çok özledim ben mercimek çorbasını çok severim. ama bi süre daha yemesem iyi olcak rezeneyi az önce içirdim kızıma ama gaz çıkarırken kustu. boşa gitti yani

slm kızlar nasılsınızz mamaya başladım dedim erken diyenler olmuşş o kadar erken değil bende öyle düşündüm aamaa bebeğmde bi değişiklik olmadı ağır gelmedi yanii

yaa çok özledim ben mercimek çorbasını çok severim. ama bi süre daha yemesem iyi olcak rezeneyi az önce içirdim kızıma ama gaz çıkarırken kustu. boşa gitti yani

Benim kızımda hemen kusuyor. Acaba kusunca gazi çıkar mi ki ? Zaten üç tane sulugu var üçü de aynı marka şarıl sarıl akıttığı için çay kaşığıyla tın tın saatlerce içirmeye çalışıyoruz onu da kusuyor çıldırıyorum sinirden

evet aklıma takılan da bu. küçücük bebeklere veriyoruz bilmediğimiz şeyleri gazları gitsin diye

Sorma yaa o zincoyu eşime uyupta kızıma iki hafta verdim diye çok vicdan azabı çekiyorum. Çocuk ağlar huysuzlanir . Ben kızarım. Allahım ya çok kötü hissediyorum kendimi. Allah hata yapmadan hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı

nie kız ben hep zinco kullandım ve çok da faydasını gördüm
artık gaz sorunumuz yok ama kaka yapamadığı günlerde veriyorum ona bile faydalı...

evet ya bende çok severim mercimek çorbasını.en çok onu özledim.arkadaşlar jokerde lansinoh ürünlerinde %50 indirim var haberiniz olsun!

ay canım geçmiş olsun senin hastalığın etkiliyor olabilir. silikon meme ucu kullansan belki onunla emer oğluşun.

Onunla emiyordu eskiden ama artık onu da almaz oldu maalesef.. Doktor sadece burnu tıkalı bu yüzden fazla hava yutuyordur dedi. Bol bol serum fizyolojik önerdi.

Ben de şu an az da olsa emzirmenin güzelliğini tattım diye dua ediyorum. Söylediğin gibi şu an tek istediğim anne sütü ile doyması. Yine de emse harika olur tabi :)

Doktora sordum benim boğazım yanıyordu etkiler mi diye yok dedi. Bugün nispeten daha iyi. İnşallah daha iyi olur. Bebişlerimize hiçbir şey olmasın.

hala gaz problemi olan arkadaşlara üzülüyorum ben de çok çektim çünkü. annemle öldük bittik ama geçti herhalde inş. Allahım bu gazları oğlumuzdan al bize ver diyorduk artık. bi akşam odaya bi girdim evde de misafirler vardı annem sustursun diye kan ter içinde kalmış yazık . ben de nasıl duygusalım. o ağlar ben de ağlardım. psikolojim acayip bozuktu. delirmek üzereydim hatta. neyse Allaha şükür geride kaldı o çok sorunlu günler. artık her şeye üzülmüyorum, zaten üzülmeyince bebek de süt d yerinde oluyor. inşaallah herkesin ki düzene girer. ama biz de nurse harveys ve pankreoflat granülle çözüm bulmuştuk başka hiçbişey kar etmedi.

emzirmek mutlu oluca süt geliyor kzılar. ben anneme bile üzülüyordum kadının hayatını mahvettik diye. şimdi takmıyorum. biz düzelene kadar yanımızda kalcak tabi diyorum. sonrası Allah kerim. :))
benim meak ettiğim uykularımız ne zaman düzene girecek acaba. şöööle 8 saat deliksiz uykular ne zaman olacak :)) çok şey isityorum galiba :)) bir de pirinç sütü baya arttırıyor denedim ben.
dün mesela hem pilav hem de dolma yedim inannın gece acayiptim dünden beri. süt resmen fışkıyor göğsümden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…