- Konu Sahibi teknekazintisii
- #28.701
napıosunuz kızlar nasıl gıdıyor ben pek bıllgısayara oturamıyorum faceten grup açın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zaten facebook ta 2011 ocak anneleri diye bir grup var. ama canları kimi isterse onu kabul ediyorlar, istemediklerini de haber bile vermeden, hiç bir izah göstermeden gruptan atıyorlar. kendilerini kınıyorum, eğer açıklama yaparak istemediklerini söyleselerdi biz zaten çıkardık. çok ayıp ettiler..
ayrıca kovulanlara da grubu kapattık diyorlarmış, bu da ayrı bi ayıp..!!
ben 62yle hast çıktım şimdi 64 kiloyum ama bir haftadır bişi yapıyorum şöleki her ana öğünden 1 saat önce yarımlitre suyu bi kerede içiyorum (arada nefes alıyorum tabi ) yemekten sonra 2 saat kadar su bile içmiyorum ara ögünlerdede meyve falan yiyorum rejim değil ama 1 haftada 400 gr gitti az ama napim yavaş yavaş olcek inş.başka bir konuya geçecegim ama kızlar kilolardan göbeklerden nehaberrr
BEN DE hiç tanımadığımız,hiç paylaşımda bulunmayan,özel hayatımızı dinlemekle yetinen ve buraya bile ilk mesajını millete saydırmak için yazan SENİ kınıyorum
çok ayıp...
keşke facedeki gruba yazsaydınız günde şukadar mesajdan az yazanı ve şu konularda konuşmayanlar grubtan atılır diye bizde girmezdik. üstelik ben hem burda hem facede aktif olarak yazıyodum. Birden gruptan çıkarıldık. Sorun gruptan çıkarılmak değil artık çıkarılma şekli bende kınıyorum oyüzden.Keşke bu grubun bozmadan başka bi grupta devam etseydiniz insanları bu kadar kırmamış olurdunuz. grup kapatılacaksa bile herkesin fikri alınarak yapılabilirdi bi oylamayla karar verilirdi. yoksa grup kurmak çok zor bi olay değil 2 tuşla kurulur. Zaten halihazırda da bi grupta var. Üstelik bizim paylaştığımız özel bilgilerimiz o atıldığımız grupta duruyor. bilseydim böyle olacağını asla girmezdim.
arkadasım o grup toptan kapartıldıııııııııııı sonuçta orda bizimde özel bilgilerimiz vardııı hatta seninkinden bile daha çokkkkkkkkk....yani özel bilgi falan kalmadı anlıyacağın çünkü artık öle bi grup yok
keşke facedeki gruba yazsaydınız günde şukadar mesajdan az yazanı ve şu konularda konuşmayanlar grubtan atılır diye bizde girmezdik. üstelik ben hem burda hem facede aktif olarak yazıyodum. Birden gruptan çıkarıldık. Sorun gruptan çıkarılmak değil artık çıkarılma şekli bende kınıyorum oyüzden.Keşke bu grubun bozmadan başka bi grupta devam etseydiniz insanları bu kadar kırmamış olurdunuz. grup kapatılacaksa bile herkesin fikri alınarak yapılabilirdi bi oylamayla karar verilirdi. yoksa grup kurmak çok zor bi olay değil 2 tuşla kurulur. Zaten halihazırda da bi grupta var. Üstelik bizim paylaştığımız özel bilgilerimiz o atıldığımız grupta duruyor. bilseydim böyle olacağını asla girmezdim.
her konuyu konuşuyoduk peki bunu niye konuşmdık dediğim gibi bi oylama ile karar verilebilirdi. Devam yada kapatılma 1 kaç kişinin kararına kalmazdı o zaman
Arkadaslar bebıslerınıze her ıkı gogsumu verıyosunuz
benimki beslenmeye savaş açtı gerçi ama emzirebildiğim zamanlarda tek göğsümü veriyorum,çoğu zaman uyuyakalıyor 5 dk falan,sonra da bir daha almıyor.ikisini verebilenlere gıpta ediyorum.gerçi şu an bebeği bi şekilde beslenebilen herkese gıpta ediyorum.kızım nerdeyse oruç tutuyor..
arkadaşlar bu face olayı da fazla abartılmadı mı yaa??ben bilmiyorum grubu falan buraya takılıyorum ama kapatıldıysa kapatıldı.yeni grup açmak o kadar zor değil,isteyenler yeni bi grup kursun sorun da bitsin bence.kavga çıkacak nerdeyse amma facemiş yani.
evet haklısın esra ben çok üzüldüm sanırım bu tepkim bu yüzden tabi oradaki akadaşlara ancak buradan ulaşabildiğimiz için tartışmada burdan oluyo neyse bu konuyu bi daha açmayacağım.
canım yanlış anlama lütfen söylediklerimi...gördüğüm kadarıyla herkes birbirini kırma noktasında o yüzden dedim.herkes burdaysa paylaşımlara da burdan devam edilebilir diye düşündüm.tabi ordaki ortam nasıldı onu bilemiyorum.
her konuyu konuşuyoduk peki bunu niye konuşmdık dediğim gibi bi oylama ile karar verilebilirdi. Devam yada kapatılma 1 kaç kişinin kararına kalmazdı o zaman
biz bugün tam 3 aylık olduk,bebişlerinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz?birde facebooktaki grupta olanların birçoğu burda yok acaba silinenlere toptan kapattık mı dediler bilgisi olan varmı?
hakketen yoklar umarım öyle bişey yapmamışlardır. Çok üzülürüm.
facebook ta ki grup, kapanmadı sanırım ama benide silmişler, orda sohbet daha hızlı ve güncelsi, ama silmişlerse çok bozuldum, sebep ne olabilir, çok ayıp doğrusu...
aynı anda aynı olayları yaşadıüımız için fikir alışverişi çok yararlı oluyo, silinenler bizde bi grup kurabiliriz ..
banada öyle söylendi fakat facebookda grupta olanlar şuanda burda değiller
of ya bende 64 kıloyum...ben 62yle hast çıktım şimdi 64 kiloyum ama bir haftadır bişi yapıyorum şöleki her ana öğünden 1 saat önce yarımlitre suyu bi kerede içiyorum (arada nefes alıyorum tabi ) yemekten sonra 2 saat kadar su bile içmiyorum ara ögünlerdede meyve falan yiyorum rejim değil ama 1 haftada 400 gr gitti az ama napim yavaş yavaş olcek inş.
baen yetmıyor.bakıyorum habıre cekıyor..ıkıncı gogsumude verıyorum o zaman..su aralar çok emıyorççve sık sık..memede uyumaya çalısıyor..uyumaya çalısırkende hep tüketıyor sütleriii..Arkadaslar bebıslerınıze her ıkı gogsumu verıyosunuz
Kızlar o grup kapatıldı, sizler kadar bende , hepimiz cıkarılmıs olduk. İletiler bilgiler de silinmiş oluo bildiğim kadarıyla.
Yazma konusuna gelince kendi adıma sunu diebilirm. Ben cepten giriorum nete ve nedense cebim kk ya girmio sayfayı acmıo. Onun icin buraya gelemiorum malesef.
Eger kırılanlar yalnıs anlayanlar olmussa üzüldüm . en iyisi isteyenler yeni grub acsın basagın dediği gibi. İyi gecelerrrrrrrrrrr kızlarr
emzık verıyorum..ama sallamıyorum ben..