• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dut pekmezi yesek aynı işi görmez mi onda da sadece dut ve su var. üstünede bir bardak su iç oh oldu mu sana içerde hoşaf :)))

ben kahvaldıda yıyorum pekmez ama kecıboynuzu pekmezı...dut kurusu hosafı her gece yanıma koyuyorum..uyandıkca ıçıyorum bıra zbıraz..uzerıne su ıçıyorum az az...sütüm oluyor bol bol..çok şükürrrr...ve gunduzlerıde tatlı seyler yıyınce artıyor farkettıgım kadarıyla...gofretyıyınce..ama çıkolatalı gofret degıl..hanı 8 kat gofretler varya..hanı küp gofret falan onları yıyıp su ıçıyorum..çok süt oluyor...

günaydın kızlar nasılsınız, biz biraz uykusuzuz kızım gece 3 de uyudu zorla, eşimle tartıştık sürekli bakamıyosan bi bakıcı tutalım dedi bana bende çok ii olur dedim hatta ne kadar faydalı olacağı konusunda bissürü bişey söledim iş ciddiye binince bizimki yan çizdi tabi, om-x verdim dün ilk defa ama hiç faydası olmadı sanki ne biliim işte dün hiç inmedi kızım kucağımdan bugünde kayınvalidm geliyo akşam belki eşimle dışarı çıkarız ecren uyursa ama kv demin gelmeside ayrı bi stres bırakmak istemiyorum kızı ama konya ısınamadı bi türlü elini falan emdiriyo çocuga gıcık kadın:41:
öle işte siz napıyosunuz bebişler nasıl:21:

günaydın yesila.
nasıl emdiriyor elini,öyle saçma şey mi olur yaa?daha neler!!benim bazen oynarken falan elimi yakalıyor kızım ağzına götürüyo hemen çekiyorum.
benim kızım emmemekte ısrar ediyor hala.sabah kavga dövüş biberonla verdim sütü.nereye kadar sürecek bilmiyorum.akşam o kadar uzun süre aç kaldı ki artık baygınlık seviyesine geldi,hareket etmiyo sesi çıkmıyor.korktum baya acile götürecektik,sonra zorlayınca biberonla yine içti de kendine geldi.artık beni hiç emmeyecek sanırım:59:neyse tek karı doıysun da artık süt sağmaya razıyım

ya bunu daha 10 günlükken yapıyodu düşünebiliomusun, sinir oluyorum:84:

bnm kızımda emerken kavga ediyo memeyle elinden gelsen iki tane çakcak :60: şu ek gıdalara bi başlayabilseydik hayırlısyla

kayınvaliden sorunlu herhalde biraz.gerçi burdan bi arkadaş kayınvalidesni çocuğunu emzirmeye çalışırken yakalamış,bi de pişkin pişkin denedim emerse diye falan demiş.şükretmek lazım bi yerde.
benim kayınvalidemin de ağzında kocaman uçuk çıkmış,genelde çok fazla öpmez kızımı koklar ama geçenlerde bir hayli yakın mesefade gördüm kendisini.anlamadım öptü mü öpmedi mi.dikkat ettim bi daha yapsa uyaracaktım ama yapmadı.bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar gerçekten.

ya bu arada bbişey soraCAğım.2. ay aşılarımızı olduk biz,iki bacaktan bir koldan.dün netten baktım,3. ayda aşı görünmüyor aşı takvimlerinde.bize sağlık ocağında 21 nisan da aşınız var dediler.sizi çağırdılar mı?

kayınvaliden sorunlu herhalde biraz.gerçi burdan bi arkadaş kayınvalidesni çocuğunu emzirmeye çalışırken yakalamış,bi de pişkin pişkin denedim emerse diye falan demiş.şükretmek lazım bi yerde.
benim kayınvalidemin de ağzında kocaman uçuk çıkmış,genelde çok fazla öpmez kızımı koklar ama geçenlerde bir hayli yakın mesefade gördüm kendisini.anlamadım öptü mü öpmedi mi.dikkat ettim bi daha yapsa uyaracaktım ama yapmadı.bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar gerçekten.

Emzirmeye çalışırken yakalamak mı of ben düşünemiyorum.. Allahım ya sinir oluyorum. Ben de kayınpederimi elini yıkamadan almaması konusunda iki kez uyardım ama artık utanıyorum. Eşim diyor ki oğlunun sağlığından daha mı önemli söyle gitsin. Eşim evdeyse zaten söylüyor. Kendiliğinden düşünseler şunları olmaz mı?

ya bu arada bbişey soraCAğım.2. ay aşılarımızı olduk biz,iki bacaktan bir koldan.dün netten baktım,3. ayda aşı görünmüyor aşı takvimlerinde.bize sağlık ocağında 21 nisan da aşınız var dediler.sizi çağırdılar mı?

Aşıya çağırmamışlardır kontrole çağırmışlardır. Bizim de 28 Nisan'da..

Sorma yaa o zincoyu eşime uyupta kızıma iki hafta verdim diye çok vicdan azabı çekiyorum. Çocuk ağlar huysuzlanir . Ben kızarım. Allahım ya çok kötü hissediyorum kendimi. Allah hata yapmadan hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı

amin canım. bilemiyosunki işte benim bi arkadaşım çok faydasını görmüş zinconun. bende onun tavsiyesiyle bi de burda yazılanlara bakarak aldım. demekki her çocuğa farklı etki yapıyor.

evet düşünemiyorlar.bizde benden başka elini yıkayıp da çocuğu seven yok.eşime gücüm yetiyor bira<z,o bile kendi akıl etmiyor.başka da kimseye bişey diyemiyorum.çocuğunu kıskanıyor derler hemen

sizden duyunca hemen bende dut kurusu aldırdım eşime dut, üzüm, kayısı karıştırıp hoşaf yaptım. ama ilk denemem tat güzel fakat suyu az oldu. bu kadar şişeceklerini düşünememişim:)) annemi aradım şimdi şekerli su kaynat üzerine ekle dedi bakalım nasıl olcak:)

günaydın kızlar nasılsınız, biz biraz uykusuzuz kızım gece 3 de uyudu zorla, eşimle tartıştık sürekli bakamıyosan bi bakıcı tutalım dedi bana bende çok ii olur dedim hatta ne kadar faydalı olacağı konusunda bissürü bişey söledim iş ciddiye binince bizimki yan çizdi tabi, om-x verdim dün ilk defa ama hiç faydası olmadı sanki ne biliim işte dün hiç inmedi kızım kucağımdan bugünde kayınvalidm geliyo akşam belki eşimle dışarı çıkarız ecren uyursa ama kv demin gelmeside ayrı bi stres bırakmak istemiyorum kızı ama konya ısınamadı bi türlü elini falan emdiriyo çocuga gıcık kadın:41:
off cok gec uyumus..allah kolaylık versın....bakıcımı tutacaksın...kolaylık olur vallahı..sadece 4-5 saat bebekle ılgılensse bıle kendıne gelır ınsan gercekten..

bnm kızımda emerken kavga ediyo memeyle elinden gelsen iki tane çakcak :60: şu ek gıdalara bi başlayabilseydik hayırlısyla
ay hemde 10 gunluk..benım oglum elını emıyor 1 aydır..ama ben zorlamıyorum.gorursem alıyorum elını agzından.guluyor o zaman..ama gormedıgım zamanlarda emıyor..çok rastlıyorum emerken parmaklarını..

3.ayda ası yok.bız kontrole gıttık..4.ayda var ası..

sizden duyunca hemen bende dut kurusu aldırdım eşime dut, üzüm, kayısı karıştırıp hoşaf yaptım. ama ilk denemem tat güzel fakat suyu az oldu. bu kadar şişeceklerini düşünememişim:)) annemi aradım şimdi şekerli su kaynat üzerine ekle dedi bakalım nasıl olcak:)

canım seker koymuyorum.zaten sekerı ıyı...2-3 bardak suya 1 bardak dut kurusu yetıyor..burda bu tarıfı paylasan arkadasa tesekkur ederım.ismini hatırlamıyorum ama benım süt arttı...gunde 3 bardak ıçıyorum..sabah oglen gece..az az ıçıyorum daha etkılı oluyor..bardagı kafaya dıkmıyorum..15 dakıkada cay gıbı ıçıyorum ben..

off cok gec uyumus..allah kolaylık versın....bakıcımı tutacaksın...kolaylık olur vallahı..sadece 4-5 saat bebekle ılgılensse bıle kendıne gelır ınsan gercekten..

ay hemde 10 gunluk..benım oglum elını emıyor 1 aydır..ama ben zorlamıyorum.gorursem alıyorum elını agzından.guluyor o zaman..ama gormedıgım zamanlarda emıyor..çok rastlıyorum emerken parmaklarını..

canım seker koymuyorum.zaten sekerı ıyı...2-3 bardak suya 1 bardak dut kurusu yetıyor..burda bu tarıfı paylasan arkadasa tesekkur ederım.ismini hatırlamıyorum ama benım süt arttı...gunde 3 bardak ıçıyorum..sabah oglen gece..az az ıçıyorum daha etkılı oluyor..bardagı kafaya dıkmıyorum..15 dakıkada cay gıbı ıçıyorum ben..

kızlar sanırım ben yazmıştım dut tarifini iyi gelmesine çok sevindim bebişlerimiz sütümüze doysun hep inş...

Son düzenleme:

3 ayda kilo boy takibi için çağırdı bizi bende ben ölçsemde sizi arasam olurrmu dedim olur demişti 3. ayda rota aşısı için hastaneye gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum bende, hala karar veremedim bazı doktorlarda önermiyorum napsamki :44:

arkadaşlar kızım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.sürekli sırtüstü yatıyor.uyurken sağa sola çeviriyorum ama bir süre sonra bakıyorum düzlemiş.kafası iyice düzleşmeye başladı.ne yapabilirim.sizler napıyorsunuz bu konuda

Oy oy bizde uykusuzuz. Dün burçe sabahtan gece yarısına kadar toplasan 4 saat uyudu. Gece üçte yattık. Bu sabahta 12 ye kadar yattık kalktık öyle . Saat 1de gene bi 45 dk uyudu artık 4te 5 te anca uyur herhalde . Allahtan eşim öğle yemeyine gelmedi. Ruh gibiyim ya şuan uykudan ne yazdığımı bile bilmiyorum :D

Back