- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.721
günaydııın
benm kız maalesef sallamaya fena alıştı
gazı olduğu dönem hep kucakta durmak,öyle uyumak istiyodu biz de sallamayı bi çözüm olaak gördük
ama şimdi uykusuzluktan ölse sallamadan uyumauyo iki tıngırdatıyorum hemen dalıyo
allahtan gece istemiyo sallamayı
uff ne zaman bitcek bu gaz derdi yaa. dün akşam canım çekti 2 kaşık kurufasülye yedim sabaha kadar sancı çekti kızım. uykusuz bi gece geçirdik resmen sabaha kadar kıvrandı. gaz ilacı herbix kullanan var mı. anneme nurse harveys al demiştim eczacı kandırmış bunu herbix vermiş çok iyi diye. içeriği om-x le aynı. om-x kullanıyodum daha önce bide bunu kullanalım bakalım vermicektim ama çok gazlanınca mecburen gece verdim. kendime kızıyorum pisboğaz diye:)
bende bunun gazdan oldugunu düşünüyorumkızlar acaba gazdan dolayı emmek istemiyor olabilir mi kızım??çünkü bazen çok emmek istiyor,bikaç kere çekiyor sonra kızarıp bozarmaya kendini kasmaya başlıyor.arkasından illaki gaz çıkarıyoruz ama sonra bir daha almak istemiyor.
yeni doğduğunda colinox damla vermişti doktorumuz ve çok memnun kaldık,hiç sıkıntımız olmadı.acaba o damlaya tekrar başlasak mı diyorum?
çaresizlikten çıldırmak üzereyim.şu saat oldu,sabah 10 da emdi sadece.aralarda zorla sağarak anca 100cc falan içirebildim,bi kısmını geri çıkardı.Allah ım ne kadar zormuş bu annelik yaa,ne var sanki herkesin çocuğu gibi benimki de emiverse.artık emmediğinden geçtim,biberon bari alsa.hiç böyle değildi anlamıyorum ne oldu,biberonla ne verirsem, ne kadar verirsem nefes almadan bitirirdi.nazar mı olduğu kızıma acaba yaa...böyle giderse açlıktan ölecek yavrum
canım bebeğin ne kadarlık ben geçen hafta 4 akşam kuru fasülye yedim davetli olduğumuz evlerde tesadüf hep kuru vardı :))) ama hiç sorun olmadı benim kızın gaz problemi pek olmadı gerçi çok şükür
canım bebeğin ne kadarlık ben geçen hafta 4 akşam kuru fasülye yedim davetli olduğumuz evlerde tesadüf hep kuru vardı :))) ama hiç sorun olmadı benim kızın gaz problemi pek olmadı gerçi çok şükür
kızlar acaba gazdan dolayı emmek istemiyor olabilir mi kızım??çünkü bazen çok emmek istiyor,bikaç kere çekiyor sonra kızarıp bozarmaya kendini kasmaya başlıyor.arkasından illaki gaz çıkarıyoruz ama sonra bir daha almak istemiyor.
yeni doğduğunda colinox damla vermişti doktorumuz ve çok memnun kaldık,hiç sıkıntımız olmadı.acaba o damlaya tekrar başlasak mı diyorum?
çaresizlikten çıldırmak üzereyim.şu saat oldu,sabah 10 da emdi sadece.aralarda zorla sağarak anca 100cc falan içirebildim,bi kısmını geri çıkardı.Allah ım ne kadar zormuş bu annelik yaa,ne var sanki herkesin çocuğu gibi benimki de emiverse.artık emmediğinden geçtim,biberon bari alsa.hiç böyle değildi anlamıyorum ne oldu,biberonla ne verirsem, ne kadar verirsem nefes almadan bitirirdi.nazar mı olduğu kızıma acaba yaa...böyle giderse açlıktan ölecek yavrum
uff ne zaman bitcek bu gaz derdi yaa. dün akşam canım çekti 2 kaşık kurufasülye yedim sabaha kadar sancı çekti kızım. uykusuz bi gece geçirdik resmen sabaha kadar kıvrandı. gaz ilacı herbix kullanan var mı. anneme nurse harveys al demiştim eczacı kandırmış bunu herbix vermiş çok iyi diye. içeriği om-x le aynı. om-x kullanıyodum daha önce bide bunu kullanalım bakalım vermicektim ama çok gazlanınca mecburen gece verdim. kendime kızıyorum pisboğaz diye:)
Kader arkadaşım; oğlum en son pazar günü emdi ondan beri emmiyor beniBiberon veriyorum bazen iştahlı bazen çok iştahsız. İki gündür zaman zaman içtiğini kusuyor. Sabah da iltihaplı bir şey kustu, balgam gibi.. Neyse ki ateşi yok. Benim de iki gündür boğazım yanıyor acaba o mu etkiliyor yavrumu? Birazdan sağlık ocağına gidicem bakalım ne diyecekler. Allah yardımcımız olsun.
esracım benim kızımda 2. ay aşısından sonra 10 gün doğru düzgün emmedi biberonu hiç almadı. ben burda da yazmıştım aşıdanmı diye. ben o ara zinco kullanmaya başlamıştım. ondanmı acaba diye düşünüp bıraktım. bikaç gün sonra düzeldi çok şükür. senin kullandığın ilaçlar neler onları bi düşün. ben hep aşıdan demiştim ama zinco hiç aklıma gelmemişti. inşallah iştahı yerine gelir bebeğinin. gerçekten çok sinir bozucu bi durum ben resmen küçücük bebekle kavga ediyodum emsin diye. ağzına çay kaşığıyla zorla tıkıyodum o da yarısını geri çıkarıyodu :)
Kader arkadaşım; oğlum en son pazar günü emdi ondan beri emmiyor beniBiberon veriyorum bazen iştahlı bazen çok iştahsız. İki gündür zaman zaman içtiğini kusuyor. Sabah da iltihaplı bir şey kustu, balgam gibi.. Neyse ki ateşi yok. Benim de iki gündür boğazım yanıyor acaba o mu etkiliyor yavrumu? Birazdan sağlık ocağına gidicem bakalım ne diyecekler. Allah yardımcımız olsun.
ahhh kızlarrr ahhh benim bebişimde 3 gündür emmiyordu hiççç mememi görünce çığrınmaya başlıyordu sanki zehir veriyorum gibi....allaha şükür düzeldikk inş.bebişlerinizde düzelir..:18:
bende bunun gazdan oldugunu düşünüyorum
benimki düzelmişti yine başladı aynı anlattığın gibi memeyi almıyo etrafına bakınıp duruyo
biberonuda almıyo öyle aç aç yatıyo çocuk
içim gidiyo ama napim almıyo ağlıyo biberon yada meme verince
bende çok zorlamıyorum bu dönemlerde olurmuş diye inş. düzelir çok üzülüyorum yemiyo diye
maşallah kızına denizcim yaa ben bi lahana yemeği yedim oğlan 2 gün cıyak cıyak bagırdı
Gaz sorunu bizdede tam düzeldi galiba derken 1 haftadır tekrar başladı gündüz uyuyamadı 3 gün bıyunca gecede pek uyudu sayılmaz şimdi durumumuz şu şekilde gece 3-4 defa kıvranarak uyanıyoruz gündüz yatağa koyduktan max yarım saat sonra kıvranarak uyanıyor kucağıma alıp sakinleştirirken tekrar bayılıyor bunu ortalama 10-20 dakikada bir tekrar ederek 2 saat uyuyor(?) tabi buna uyumak denilirse ama geçecği günler yakındır diye moral veriyoruz kendimize bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?