2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese...
şu dut tarifini ben de deneyeyim.her duyduğumu deniyorum ama sanırım en büyük faydayı soğndan gördüm kızlar.gaz yapar diye ve de sevmediğimden yemiyordum.şimdi kavurup yiyorum,hem gaz yapmıyor hem de kokmuyor.diğer hiçbir üründen bu kadar memnun kalmamıştım.tavsiye ederim.zeytinyağlı kavuruyorum 5-6 soğanı,gün içinde ekmek arası yapıp yiyorum.özellikle gece yatmadan yediğimde baya süt birikiyor maşallah.denemenizi tavsiye ederim.
meme savaşları hala sürüyor,yalnızca uykuluyken emzirebiliyorum onun dışında kavga kıyamet,açlıktan ölse yine emmiyor.uzman tvde 10-15 gün sürer sonra normale döner bugibi durumlar diyor bakalım inşallah bizim de düzelir

esra ben hayatta yiyemem o kadar soğan yemeğin içinde bile ağzıma gelince sevmem iyice eritirim bitek dana ciğeriyle karıştırıp yiyebiliyorum. o şekilde yiyebiliyosan çok güzel yaa bende boza içiyorum bana da o iyi geliyo bide bol bol süt

Hepiniz hoşgeldiniz Herkes geldi bi ben giremedim iki gündür Bende kocisimle kavga edip duruyorum ne olsun. Herşey bildiğiniz gibi burçeyi özlemiş kaynanamlar ve sevgili görümcem beni ayaklarına çağırıyorlardi gitmedim. Esimle dünya kadar kavga ettik. Hadi buraya gelsinler dedim. Ama gelemesinler diye nasıl dua ediyorum gelemediler. Ama devamlı aynı konular ışte.Benim aileme eşim öyle şeyler yapıyorki eşim kendi ailesine gelince affet affet . Neysecime esimle tartışıp duruyoruz ışte . Dün akşam daha iyiydik ailesi gelmeyince bakalım ne olacak. Öyle ışte kızlar bizde herşey aynı bıraktığınız gibiyim.

anneler ferro sanol damla kullanan varmı aranızda bebişler için dr kızıma kanı düşük olduğu için verdi bilginiz olsun çok çirkin bi tadı var paslanmış demire benziyo ama benim obur kızım şapur şupur yalıyo onuda ama ben verirken içim acıyo bide normalde 4. ayda veriyomuş drlar

Biz 2. ayda başladık. Oğlum çok severek içmiyor ama ne yapalım onun sağlığı için..

Allah sabır versin eşimle 1seneden fazla oldu didişmeyeli hsonu sudan bi sebepten didiştik 2gün çok üzüldüm sütüm kaçıcak diye korktum canım yemek bile istemedi sürekli gerginlik olsa düşünmek bile istemiyorum inşallah çözersiniz. senin ailene yapacağını yapıp, seni kendi ailesinin herşeyini hoşgörmeye zorlaması, seni anlamaması çok kötü. Ama bişey değişecek gibi gözükmüyo bugün gelemedilerse yarın öbür gün elbet gelecekler birde sonuçta kızının yakınları onlar, kendin pek sevmesende kızının onları tanımasına izin vermelisin

biz bugün tam 3 aylık olduk,bebişlerinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz?birde facebooktaki grupta olanların birçoğu burda yok acaba silinenlere toptan kapattık mı dediler bilgisi olan varmı?

Ben hamileyken onlar benim aileme saygısızlık yaptı.Eşim için gittim gene ben özür diledim. Eşime dedim benden özür dilesin kardeşin affedeyim ama dilemiyor. Ben o eve gitmem dedim . Madem o kadar özlemişler buraya gelip sevsinler dedim. Ya bana hiç birşey olmamış gibi yüzsüz yüzsüz canım cicim yapıyolar. Benim annemle kavga edince çocuğu elletmedi bile. Eşime herşeyi açık açık anlatıyorum artık. Haklisin ama uzatma diyor. Eşime benim aileme haksızlık yaptığını söyledim.Inkar ediyor. Düşünün yani kendi ailesiyle düğün resmimiz var benim ailemle yalnız yok. Onun ailesiyle birlikte olanı almış bi tek kendi ailesinin yararı yok zararı var. Benim ailem maddi yönden hep yardım ediyorlar gene de yaranamıyorlar.Eşime hafta sonu artık bu konuda güvenmediğimi söyledim.Bu olaYLAR oldukça soğuyorum senden dedim bu lafın üstüne ne diyebilirimki dedi. Bilmiyorum içimdeki aşkı yedi bitirdi yani. Sutumu ıyice azalttı zatende. Çok bunaltirsa ıstanbula geri gidicem yani daha ona birşey demedim ama hergünüm ağlayarak geçiyor yani

Ben hamileyken onlar benim aileme saygısızlık yaptı.Eşim için gittim gene ben özür diledim. Eşime dedim benden özür dilesin kardeşin affedeyim ama dilemiyor. Ben o eve gitmem dedim . Madem o kadar özlemişler buraya gelip sevsinler dedim. Ya bana hiç birşey olmamış gibi yüzsüz yüzsüz canım cicim yapıyolar. Benim annemle kavga edince çocuğu elletmedi bile. Eşime herşeyi açık açık anlatıyorum artık. Haklisin ama uzatma diyor. Eşime benim aileme haksızlık yaptığını söyledim.Inkar ediyor. Düşünün yani kendi ailesiyle düğün resmimiz var benim ailemle yalnız yok. Onun ailesiyle birlikte olanı almış bi tek kendi ailesinin yararı yok zararı var. Benim ailem maddi yönden hep yardım ediyorlar gene de yaranamıyorlar.Eşime hafta sonu artık bu konuda güvenmediğimi söyledim.Bu olaYLAR oldukça soğuyorum senden dedim bu lafın üstüne ne diyebilirimki dedi. Bilmiyorum içimdeki aşkı yedi bitirdi yani. Sutumu ıyice azalttı zatende. Çok bunaltirsa ıstanbula geri gidicem yani daha ona birşey demedim ama hergünüm ağlayarak geçiyor yani

Çok dolmuşum ya oh rahatladım anlatınca . Artık her hareketim de kızımı düşünürek mantıklısını yapmaya çalışıyorum. Onun için katlanıyorum ama ezilmekten de yoruldum

Çok dolmuşum ya oh rahatladım anlatınca . Artık her hareketim de kızımı düşünürek mantıklısını yapmaya çalışıyorum. Onun için katlanıyorum ama ezilmekten de yoruldum

bencede önce kızını düşünmelisin.bizde eşimle oğlumuz olduğundan beri problem yaşamaya başladık.aslında sorunn ne bilmiyorum!ben çok mu alıngan davranıyorum bilemiyorum ama eşimde bu yeni hayatımızı kabullenemedi gibi geliyo bana. nasıl davranacağımı şaşırıyorum?

benim de içim pek almıyor aslında ama yiyebiliyorum çok şükür.
ya ben hiç boza içmedim ömrümde,nerde satılır nasıl yapılır bilmiyorum.hazır alıyorsundur herhalde.anlat bir de onu deneyim

biz bugün tam 3 aylık olduk,bebişlerinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz?birde facebooktaki grupta olanların birçoğu burda yok acaba silinenlere toptan kapattık mı dediler bilgisi olan varmı?

ben kullanmıyorum yastık.1 yaşına kadar önermiyor doktorlar

kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ne kadar uyuyorlar ?

bir de aynı soruyu yine soracağım ama bebeklerinizin boynu hala boğum boğum mu? yoksa dağıldı mı oradaki et yığınları ?

biz de eşimle bebekle uğraşmaktan birbirimize zaman ayıramıyoruz, kırk yıllık evliler gibi olduk.umarım geçici bir dönemdir bu.bazen ben de çok alıngan oluyorum.eşim de kahrımı çekiyor sağolsun.

kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ne kadar uyuyorlar ?

bir de aynı soruyu yine soracağım ama bebeklerinizin boynu hala boğum boğum mu? yoksa dağıldı mı oradaki et yığınları ?

uykusu geldiğinde emzik veriyordum,kendi kendine uyuyordu.ama bu aralar sadece uykuluyken emdiği için biraz kucağımda pışpışlayarak uyutup emziriyorum.süresi de değişken,bazen 10 ar dk anca uyuyor gün boyunca,bazen 2 saat deliksiz.
boyunla ilgili sorunu ben pek anlayamadım.yani benim dikkatimi çeken bişey yok çocuğun boynunda.azcık bi gıdısı var,onu mu diyorsun acaba kat kat derken?

Ana kucağında sallayarak yada emerek uyuyor,keniliğinden uykuya dalamıyor malesef.boynnuna gelince oğluşumda da var gıdı

Benim kızımında gıdısı var babanemin gıdısı gibi bi kat. Bende yastığa yatırmıyorum ama boynu böyle ağrır diye endişeleniyorum bazen. Boza benimde sütümü arttırıyor. Tarçın ve leblebiyle çok güzel oluyor. Marketlerde şişede satılıyor hep . Bir ara bimde bile vardı. Buruk ama güzel bir tadı var.Bende kızımı kucağımda sallayarak uyutuyorum. Arada da beşiğinde de uyuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…