• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

facebook ta ki grup, kapanmadı sanırım ama benide silmişler, orda sohbet daha hızlı ve güncelsi, ama silmişlerse çok bozuldum, sebep ne olabilir, çok ayıp doğrusu...:53:

aynı anda aynı olayları yaşadıüımız için fikir alışverişi çok yararlı oluyo, silinenler bizde bi grup kurabiliriz :(..

Son düzenleme:
bencede önce kızını düşünmelisin.bizde eşimle oğlumuz olduğundan beri problem yaşamaya başladık.aslında sorunn ne bilmiyorum!ben çok mu alıngan davranıyorum bilemiyorum ama eşimde bu yeni hayatımızı kabullenemedi gibi geliyo bana. nasıl davranacağımı şaşırıyorum?:59:

aynen bizde aramıza böyle garip bi soğukluk girdi, yardımcı oluyor her konuda sağolsun ama artık benmle bilgili bana söylemedği düşünceleri varmış gibi hissediyorum eskiden herşeyi konuşurduk,annesi ileilgili bazı düşüncelerimden dolayımı böyle oldu bilmiyorm ama kayınvalideme sinir oluyorum artık :20:
kuş tüyü yastıkta yatırıyorm ben incecik zaten

iyi akşamlar ben bayagıdır giremiyordum
benim oğlumda bu ay 4 aya girdik maşallah nasıl geçti
anlamadım.oğluşumda büyüyor bakalım

bende evde durmaktanmı nedir bazen sıkıntı yaşıyorum eşimle
kayınvalidelr herzaman herşeyi biliyorlar ama hiç yardımları olmaz.

çok şükür buğünümüze diyorum ben iyiki bebişlerimiz var yoksa ne kocalar
çekilirdi nede anneleri :):)

anneler ferro sanol damla kullanan varmı aranızda bebişler için dr kızıma kanı düşük olduğu için verdi bilginiz olsun çok çirkin bi tadı var paslanmış demire benziyo ama benim obur kızım şapur şupur yalıyo onuda ama ben verirken içim acıyo bide normalde 4. ayda veriyomuş drlar :56: :56:
evet canım bende 4.ayda baslanıyor bılıyorum...
Biz 2. ayda başladık. Oğlum çok severek içmiyor ama ne yapalım onun sağlığı için..
canım bbekler sevmıyor tadını.oraya buraya kafa kaçırırkende ustune basına damlıyor..o zaanda çok zor çıkıyor lekesı..

biz bugün tam 3 aylık olduk,bebişlerinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz?birde facebooktaki grupta olanların birçoğu burda yok acaba silinenlere toptan kapattık mı dediler bilgisi olan varmı?
kullanmıyoruum..bogulma rıskıne karsı kullanmayın dıyor doktorlar..
ben 1 yaş sonrası kullanıyorum yastık...

Ben hamileyken onlar benim aileme saygısızlık yaptı.Eşim için gittim gene ben özür diledim. Eşime dedim benden özür dilesin kardeşin affedeyim ama dilemiyor. Ben o eve gitmem dedim . Madem o kadar özlemişler buraya gelip sevsinler dedim. Ya bana hiç birşey olmamış gibi yüzsüz yüzsüz canım cicim yapıyolar. Benim annemle kavga edince çocuğu elletmedi bile. Eşime herşeyi açık açık anlatıyorum artık. Haklisin ama uzatma diyor. Eşime benim aileme haksızlık yaptığını söyledim.Inkar ediyor. Düşünün yani kendi ailesiyle düğün resmimiz var benim ailemle yalnız yok. Onun ailesiyle birlikte olanı almış bi tek kendi ailesinin yararı yok zararı var. Benim ailem maddi yönden hep yardım ediyorlar gene de yaranamıyorlar.Eşime hafta sonu artık bu konuda güvenmediğimi söyledim.Bu olaYLAR oldukça soğuyorum senden dedim bu lafın üstüne ne diyebilirimki dedi. Bilmiyorum içimdeki aşkı yedi bitirdi yani. Sutumu ıyice azalttı zatende. Çok bunaltirsa ıstanbula geri gidicem yani daha ona birşey demedim ama hergünüm ağlayarak geçiyor yani
ooooff...soyle eşine canım...içinde kalmasın...

bencede önce kızını düşünmelisin.bizde eşimle oğlumuz olduğundan beri problem yaşamaya başladık.aslında sorunn ne bilmiyorum!ben çok mu alıngan davranıyorum bilemiyorum ama eşimde bu yeni hayatımızı kabullenemedi gibi geliyo bana. nasıl davranacağımı şaşırıyorum?:59:
canım bbek dogunca çok normal..tüm düzen degısıyor..ve bır sure sonra hersey rayına gırıyor..
kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ne kadar uyuyorlar ?

bir de aynı soruyu yine soracağım ama bebeklerinizin boynu hala boğum boğum mu? yoksa dağıldı mı oradaki et yığınları ?

canım ben bebegı sallamıyorum..bırakıyorum..emzık verıyorum..emzıgı atıp duruyor..uykusu varsa uyuyor..bazen uyuyamıyor..bagırıyor..
gunduzlerı bazen 2- saat zor uyuyor..bazen 3-4 sat oluyor.nadır bu aralar ama
senın bebegın gunduz uykusu nasıll...

iyi akşamlar ben bayagıdır giremiyordum
benim oğlumda bu ay 4 aya girdik maşallah nasıl geçti
anlamadım.oğluşumda büyüyor bakalım

bende evde durmaktanmı nedir bazen sıkıntı yaşıyorum eşimle
kayınvalidelr herzaman herşeyi biliyorlar ama hiç yardımları olmaz.

çok şükür buğünümüze diyorum ben iyiki bebişlerimiz var yoksa ne kocalar
çekilirdi nede anneleri :):)
hoşgeldın..ne zamandır yoksun..nasılsın....
bebek konusunda haklısın..ama bebekler gelınce kocalar bıraz ılgısız kalmaktan sıkayetcı olabılırler...

herkese günaydın,oğlumdan fırsat bulup da birtürlü girip yazamıyorum buraya birşey..sabahın köründe uyandı bugün paşa,şimdi de oyun halısında keyif yapıyor..:1:

selam kızlar uff daha kahvaltı yapamadım 7de kalkmama rağmen kızım hep yanında istiyo uzuuun bi meme seansından sonra nihayet uyudu uzun sürmez muhtemelen. bende size bi bakayım dedim dağınıklıklarımı toplayıp kahvaltı yapıcam inşallah uyanmazsa bugün çook işim war ütülerim birikti kışlık-yazlık yerleştirmesini yapmam lazım artık kalın kıyafetler pek giyilemiyo ne arasam bulamıyorum

Herkese iyi günler. Kızım sabahın 8 inden beri 5 dk uyuyor uyanıyor . Bende hemen onunla uyuyorum falan en sonunda pes ettim kalktım. Kafam davul gibi oldu. Herkese iyi günler diliyorum. Kolay gelsin elfella.Ben pek iş yapmıyorum artık :) kızımla takılıyoruz. Ev küçücük ne nerede hala pek bilgim yok . Günlük işlerimi yapıyorum sadece.

bu kan damlası standart her bebege veriliyomu devit gbi biz her ay doktora gitmiyoruz doktor çagırmadı bizi birşeyleri kaçırmayayım lütfen cvp verin

Herkese selamlar,biz bu ay polivit şuruba başladık günde 5ml içiyor devit içmiyoruz.6.aydada bu kan damlasına başlanıyor önce başlayanların muhtemelen kansızlık problemi olduğu için başlamışlardır.

bu kan damlası standart her bebege veriliyomu devit gbi biz her ay doktora gitmiyoruz doktor çagırmadı bizi birşeyleri kaçırmayayım lütfen cvp verin
yok canım 4 ayda baslıycaz...

bizede vermedi dr gelecek ayda çağırmadı 5 bitince gelirsiniz dedi..
gulsennnnnnn..ama 11 mayısta bzıım asımız var.4.ayda aşılar var...2 tane.....
selam kızlar uff daha kahvaltı yapamadım 7de kalkmama rağmen kızım hep yanında istiyo uzuuun bi meme seansından sonra nihayet uyudu uzun sürmez muhtemelen. bende size bi bakayım dedim dağınıklıklarımı toplayıp kahvaltı yapıcam inşallah uyanmazsa bugün çook işim war ütülerim birikti kışlık-yazlık yerleştirmesini yapmam lazım artık kalın kıyafetler pek giyilemiyo ne arasam bulamıyorum
off.ben yapmadım daha yazlık kıslık....

Herkese iyi günler. Kızım sabahın 8 inden beri 5 dk uyuyor uyanıyor . Bende hemen onunla uyuyorum falan en sonunda pes ettim kalktım. Kafam davul gibi oldu. Herkese iyi günler diliyorum. Kolay gelsin elfella.Ben pek iş yapmıyorum artık :) kızımla takılıyoruz. Ev küçücük ne nerede hala pek bilgim yok . Günlük işlerimi yapıyorum sadece.
bende gunluk yapıyorum..mısafır gelecekse 2 gun onceden temızlıge gırısıyorum.komple...

Herkese selamlar,biz bu ay polivit şuruba başladık günde 5ml içiyor devit içmiyoruz.6.aydada bu kan damlasına başlanıyor önce başlayanların muhtemelen kansızlık problemi olduğu için başlamışlardır.

polıvıt surubu ben buyuk oglanda kullanıyorum suan...gunde 1 yada 1,5 olçekk

bırsey sorucam kızlar..d vıt ınız bıttımı kaçıncı sısedesınız..benım daha 1.yenı bıttı..bazen unuttum vermeyı...yıne gıdıp alıcam bugunlerde..

merhaba kızlar.
ardam uyuyor bende kıyafetlerini makineye attım.beyefendi ağzından baloncuk çıkara çıkara üstünü ıslatıyor günde 2-3 kez kıyafet değiştiriyoruz.
bahar geldi derken kış yüzünü yeniden göstermeye başladı umarım en kısa zamanda ısınır havalar.halılarımın hepsi kirli yıkanacak.yıkamaya verecektim ama kayınvalidemlerin büyükçe bahçesi var kayınbabada halı yıkama işi yapmıştı bir zamanlar o yıkayacak halıları havanın ısınmasını bekliyoruz.
bende günlük rutin işler dışında hiçbişey yapmadım daha geçen gün bi niyetlendim kışlıklarla yazlıkları ayırayım diye hepsini ortaya yığdım arda ağlayınca geri bıraktım şimdi karyolanın üstü dağ gibi kıyafet yatak odasına her girmemde gözüme bakıyor ama canım hiç iş yapmak istemiyor.pasaklı karı oldum çıktım:37:

Back