- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.561
kafam ıyıce karıstı Bebegımın yutkunma sesını hıc duymadım ben Duymayan arkadaslar var mı
benimde geceleri sütüm azalıyordu dut kompostosu içerek sorunu çözdüm.Akşam 8 de ve gece 12 de içiyorum birer bardak sütüm çok arttı şimdi mama vermem gerek kalmadı tavsiye derim.
ben dün tiny love aldım kıım çok sevdi playskoolda indirim var oda hemen hemen aynı onu kullananlarda çok memnun[/QUOT
bide fiyatlrı nedir e bebekte baktım biraz pahalı geldi bana tiny love hoşuma gitti ama
jokerden aldım 169 tl playskool 149dan 119 düşmüş
jokerden aldım 169 tl playskool 149dan 119 düşmüş
uuuuu tiny love oyun halıları ne kadar zamlanmış ben 150ye almıştım 1,5 ay fln oluyo. şimdi e-bebekte de baktım 175 tl. 20-25 tl birden artmış erken aldığım için kardayım o paraya kızıma başka bi oyuncak daha mı alsam
manikcim dondurulmuş dutlamı, kuru dutlamı yapıyosun beyazmı siyahmı ( bende sorular bitmez) bi tarif verirmisin
beyaz kuru dutla yaptım ben daha doğrusu eşim yaptı dutları kaynattı bende suyunu içtim sanırım bu kadardı akşam yine sorarım eşime
uuuuu tiny love oyun halıları ne kadar zamlanmış ben 150ye almıştım 1,5 ay fln oluyo. şimdi e-bebekte de baktım 175 tl. 20-25 tl birden artmış erken aldığım için kardayım o paraya kızıma başka bi oyuncak daha mı alsam
evet gerçekten çok pahalı o yüzden çok arada kaldım alsammı almasammı diye face den size sormuştum. jokerde şimdi her 100 tlye 20 tl puan veriyolar alışverişi 200e tamamladık 40lira kazandık öyle bi avantajımız oldu. onlada bi sürü oyuncak aldık
beyaz kuru dutla yaptım ben daha doğrusu eşim yaptı dutları kaynattı bende suyunu içtim sanırım bu kadardı akşam yine sorarım eşime
cAnım senle kaderimiz ortak,napacağız bunlarla bilmiyorum.benimki iyiden iyiye beslenmeye düşman oldu.1 aylıkken 120 cc içip 3 saat sonra ortalığı yıkıyordu,şimdi 80 içerse şükrediyorum,4-5 saat duruyor onunla da.arada zorla emzirmeye çalışıyorum.bu gidişle biz de tamamen bırakacağız diye korkuyorum.keşke biberonu istekle alsa,artık razı oldum tekrar süt sağmaya falan.emzirmeye çalışınca çok ağlıyor,biberonu da diliyle oynuyor.ağlamuyor en azından diye arada ağzına akıtarak doyurmaya çalışıyorum.30 cc bile gitse kardır diye uğraşıp duruyorum.
ehüüm ehümmmm başak güldeşeker nabersiniz kızz
Sorma Esra'cım ortak kader devam ediyor.. Aynen biz de iştahsızlaştık. Emzirmeyi deniyorum ara ara günde 1 defa falan emiyor bazen.. Süt sağmayı hiç bırak(a)madım maalesef. İnşallah biter tüm dertlerimiz..
Ben hem bu grubu hem de face grubunu takip etmeye çalışıyordum ama ne yalan söyleyeyim face yazmak daha kolay. Çoğunluğa uyarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?