- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.601
bencede önce kızını düşünmelisin.bizde eşimle oğlumuz olduğundan beri problem yaşamaya başladık.aslında sorunn ne bilmiyorum!ben çok mu alıngan davranıyorum bilemiyorum ama eşimde bu yeni hayatımızı kabullenemedi gibi geliyo bana. nasıl davranacağımı şaşırıyorum?
son olarak duyduğuma göre grup tamamen kapanmış
evet canım bende 4.ayda baslanıyor bılıyorum...anneler ferro sanol damla kullanan varmı aranızda bebişler için dr kızıma kanı düşük olduğu için verdi bilginiz olsun çok çirkin bi tadı var paslanmış demire benziyo ama benim obur kızım şapur şupur yalıyo onuda ama ben verirken içim acıyo bide normalde 4. ayda veriyomuş drlar
canım bbekler sevmıyor tadını.oraya buraya kafa kaçırırkende ustune basına damlıyor..o zaanda çok zor çıkıyor lekesı..Biz 2. ayda başladık. Oğlum çok severek içmiyor ama ne yapalım onun sağlığı için..
kullanmıyoruum..bogulma rıskıne karsı kullanmayın dıyor doktorlar..biz bugün tam 3 aylık olduk,bebişlerinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz?birde facebooktaki grupta olanların birçoğu burda yok acaba silinenlere toptan kapattık mı dediler bilgisi olan varmı?
ooooff...soyle eşine canım...içinde kalmasın...Ben hamileyken onlar benim aileme saygısızlık yaptı.Eşim için gittim gene ben özür diledim. Eşime dedim benden özür dilesin kardeşin affedeyim ama dilemiyor. Ben o eve gitmem dedim . Madem o kadar özlemişler buraya gelip sevsinler dedim. Ya bana hiç birşey olmamış gibi yüzsüz yüzsüz canım cicim yapıyolar. Benim annemle kavga edince çocuğu elletmedi bile. Eşime herşeyi açık açık anlatıyorum artık. Haklisin ama uzatma diyor. Eşime benim aileme haksızlık yaptığını söyledim.Inkar ediyor. Düşünün yani kendi ailesiyle düğün resmimiz var benim ailemle yalnız yok. Onun ailesiyle birlikte olanı almış bi tek kendi ailesinin yararı yok zararı var. Benim ailem maddi yönden hep yardım ediyorlar gene de yaranamıyorlar.Eşime hafta sonu artık bu konuda güvenmediğimi söyledim.Bu olaYLAR oldukça soğuyorum senden dedim bu lafın üstüne ne diyebilirimki dedi. Bilmiyorum içimdeki aşkı yedi bitirdi yani. Sutumu ıyice azalttı zatende. Çok bunaltirsa ıstanbula geri gidicem yani daha ona birşey demedim ama hergünüm ağlayarak geçiyor yani
canım bbek dogunca çok normal..tüm düzen degısıyor..ve bır sure sonra hersey rayına gırıyor..bencede önce kızını düşünmelisin.bizde eşimle oğlumuz olduğundan beri problem yaşamaya başladık.aslında sorunn ne bilmiyorum!ben çok mu alıngan davranıyorum bilemiyorum ama eşimde bu yeni hayatımızı kabullenemedi gibi geliyo bana. nasıl davranacağımı şaşırıyorum?
kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ne kadar uyuyorlar ?
bir de aynı soruyu yine soracağım ama bebeklerinizin boynu hala boğum boğum mu? yoksa dağıldı mı oradaki et yığınları ?
hoşgeldın..ne zamandır yoksun..nasılsın....iyi akşamlar ben bayagıdır giremiyordum
benim oğlumda bu ay 4 aya girdik maşallah nasıl geçti
anlamadım.oğluşumda büyüyor bakalım
bende evde durmaktanmı nedir bazen sıkıntı yaşıyorum eşimle
kayınvalidelr herzaman herşeyi biliyorlar ama hiç yardımları olmaz.
çok şükür buğünümüze diyorum ben iyiki bebişlerimiz var yoksa ne kocalar
çekilirdi nede anneleri :):)
bu kan damlası standart her bebege veriliyomu devit gbi biz her ay doktora gitmiyoruz doktor çagırmadı bizi birşeyleri kaçırmayayım lütfen cvp verin
günaydın kızlar nabersiniz
biz iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz
hava çok soğuk kış geri geldi
bizede vermedi dr gelecek ayda çağırmadı 5 bitince gelirsiniz dedi..
bu kan damlası standart her bebege veriliyomu devit gbi biz her ay doktora gitmiyoruz doktor çagırmadı bizi birşeyleri kaçırmayayım lütfen cvp verin
Herkese selamlar,biz bu ay polivit şuruba başladık günde 5ml içiyor devit içmiyoruz.6.aydada bu kan damlasına başlanıyor önce başlayanların muhtemelen kansızlık problemi olduğu için başlamışlardır.
yok canım 4 ayda baslıycaz...bu kan damlası standart her bebege veriliyomu devit gbi biz her ay doktora gitmiyoruz doktor çagırmadı bizi birşeyleri kaçırmayayım lütfen cvp verin
gulsennnnnnn..ama 11 mayısta bzıım asımız var.4.ayda aşılar var...2 tane.....bizede vermedi dr gelecek ayda çağırmadı 5 bitince gelirsiniz dedi..
off.ben yapmadım daha yazlık kıslık....selam kızlar uff daha kahvaltı yapamadım 7de kalkmama rağmen kızım hep yanında istiyo uzuuun bi meme seansından sonra nihayet uyudu uzun sürmez muhtemelen. bende size bi bakayım dedim dağınıklıklarımı toplayıp kahvaltı yapıcam inşallah uyanmazsa bugün çook işim war ütülerim birikti kışlık-yazlık yerleştirmesini yapmam lazım artık kalın kıyafetler pek giyilemiyo ne arasam bulamıyorum
bende gunluk yapıyorum..mısafır gelecekse 2 gun onceden temızlıge gırısıyorum.komple...Herkese iyi günler. Kızım sabahın 8 inden beri 5 dk uyuyor uyanıyor . Bende hemen onunla uyuyorum falan en sonunda pes ettim kalktım. Kafam davul gibi oldu. Herkese iyi günler diliyorum. Kolay gelsin elfella.Ben pek iş yapmıyorum artık :) kızımla takılıyoruz. Ev küçücük ne nerede hala pek bilgim yok . Günlük işlerimi yapıyorum sadece.
Herkese selamlar,biz bu ay polivit şuruba başladık günde 5ml içiyor devit içmiyoruz.6.aydada bu kan damlasına başlanıyor önce başlayanların muhtemelen kansızlık problemi olduğu için başlamışlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?