• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

el ve ayak soğukluğu bebeklerin kan dolaşım sistemi tam oturmadığı içinmiş benim oğlumunda hemen elleri ayakları üşüyor araştırdım :)
emmeyen bebekleri okudukçaşükrediyorum, biz de çok şükür emme uykusuzluk problemi yok emdikten sonraki gaz sorunu var o kadar. elh.

Arkadaşlar cevap yazdığınız için hepinize teşekkür ederim. Ben bebeğimi hiç emziremedim hem sütüm yokdu hemde göğsümün ucu,anesteziden dolayı çok şiddetli baş ağrısı kafamı kaldıramıyordum bağıryordum sürekli ağrıdan yürüyemedim sanki kafam yere düşüyordu bir hafta bebeğimin yüzüne bakamadım kucağıma almadım mama yemek zorunda kaldı şimdi üç aylık oldu önceleri güzel yiyordu bir haftadır çok az yiyo ağlıyo yerken moralim çok bozuk.

günaydın kızlar.
ayy ne sevindim grubun kapatılmasına ben giremiyordum faceye burda kabak gibi bakınıp çıkıyordum.hadi coşsun forum.
hem biz burda tanıştık gitmeyin başka yere be yaa:17:
bu kaka problemini bizde yaşıyoruz ara ara zeytinyağı içiriyorum anca öyle yapıyor.artık geceleri deliksiz uyuyor çok şükür:nazar:akşam 9 da yatıyor ben yatmadan önce tekrar uyandırıp emziriyorum o şekil uyuyor.
bu ayın sonunda aşımız var şimdiden sıkıntısı başladı geçen seferkinde 2 gün mızmızlanmıştı yavrum.:37:

benimde geceleri sütüm azalıyordu dut kompostosu içerek sorunu çözdüm.Akşam 8 de ve gece 12 de içiyorum birer bardak sütüm çok arttı şimdi mama vermem gerek kalmadı tavsiye derim.

manikcim dondurulmuş dutlamı, kuru dutlamı yapıyosun beyazmı siyahmı ( bende sorular bitmez :9: ) bi tarif verirmisin

uuuuu tiny love oyun halıları ne kadar zamlanmış ben 150ye almıştım 1,5 ay fln oluyo. şimdi e-bebekte de baktım 175 tl. 20-25 tl birden artmış erken aldığım için kardayım o paraya kızıma başka bi oyuncak daha mı alsam :27:

evet gerçekten çok pahalı o yüzden çok arada kaldım alsammı almasammı diye face den size sormuştum. jokerde şimdi her 100 tlye 20 tl puan veriyolar alışverişi 200e tamamladık 40lira kazandık öyle bi avantajımız oldu. onlada bi sürü oyuncak aldık:1::1:

beyaz kuru dutla yaptım ben daha doğrusu eşim yaptı dutları kaynattı bende suyunu içtim sanırım bu kadardı akşam yine sorarım eşime

ayrıntılı tarif istiyoruuzzz :52:
eşin geçsin yazsın bize canım :52:
hepimizin kocası bi sefer olsun yazmıştır buraya seninki de yazıversin noolcek:90:

cAnım senle kaderimiz ortak,napacağız bunlarla bilmiyorum.benimki iyiden iyiye beslenmeye düşman oldu.1 aylıkken 120 cc içip 3 saat sonra ortalığı yıkıyordu,şimdi 80 içerse şükrediyorum,4-5 saat duruyor onunla da.arada zorla emzirmeye çalışıyorum.bu gidişle biz de tamamen bırakacağız diye korkuyorum.keşke biberonu istekle alsa,artık razı oldum tekrar süt sağmaya falan.emzirmeye çalışınca çok ağlıyor,biberonu da diliyle oynuyor.ağlamuyor en azından diye arada ağzına akıtarak doyurmaya çalışıyorum.30 cc bile gitse kardır diye uğraşıp duruyorum.

Sorma Esra'cım ortak kader devam ediyor.. Aynen biz de iştahsızlaştık. Emzirmeyi deniyorum ara ara günde 1 defa falan emiyor bazen.. Süt sağmayı hiç bırak(a)madım maalesef. İnşallah biter tüm dertlerimiz..

Ben hem bu grubu hem de face grubunu takip etmeye çalışıyordum ama ne yalan söyleyeyim face yazmak daha kolay. Çoğunluğa uyarım :)

merhaba :3:burası hareketlenmeye başlamış epey

ya benim kız emerken gaz doluyo sonra omzuma koydugum zaman şiddetli bir şekilde gaz çıkarıyo ama balgamlı sonra bidaha emzirmek istiyorum emmiyo normalden az besleniyo gibi bu balgamlı kusmuk normalmi sizlerdede oluyomu bide agzı kokuyo hafiften neden olabilir acana üşütmemeye gayret gösteriyorum hatamı olcak acaba:50:

Sorma Esra'cım ortak kader devam ediyor.. Aynen biz de iştahsızlaştık. Emzirmeyi deniyorum ara ara günde 1 defa falan emiyor bazen.. Süt sağmayı hiç bırak(a)madım maalesef. İnşallah biter tüm dertlerimiz..

Ben hem bu grubu hem de face grubunu takip etmeye çalışıyordum ama ne yalan söyleyeyim face yazmak daha kolay. Çoğunluğa uyarım :)

herkese merhaba.evet ya faceden daha kolaydı yazmak.bu arada diğerleri nerde?

''cAnım senle kaderimiz ortak,napacağız bunlarla bilmiyorum.benimki iyiden iyiye beslenmeye düşman oldu.1 aylıkken 120 cc içip 3 saat sonra ortalığı yıkıyordu,şimdi 80 içerse şükrediyorum,4-5 saat duruyor onunla da.arada zorla emzirmeye çalışıyorum.bu gidişle biz de tamamen bırakacağız diye korkuyorum.keşke biberonu istekle alsa,artık razı oldum tekrar süt sağmaya falan.emzirmeye çalışınca çok ağlıyor,biberonu da diliyle oynuyor.ağlamuyor en azından diye arada ağzına akıtarak doyurmaya çalışıyorum.30 cc bile gitse kardır diye uğraşıp duruyorum.''

Biberonda almıyorsa enjektörle vermeye çalış mamayı yada sütü enjektöre çekersin yavaş yavaş ağzına sıkarsın bebişin beslenmiş olur :3:

Kızlar akşamı bekletmeyeyim dedim aradım eşimi eşimde internetten araştırıp ölçülerini ona göre yapmıştı ben şeker kattırmadım çünkü kendi kaynadığı suyu sade haldeyken bile şekerli gibiydi.Beyaz dut olmasına rağmen suyu kaynadığı için sanırım koyu renkti ve çok tatlıydı.200 gr duta 2,5-3 bardak su koyup kaynatıyoruz kaynayınca birazda kısık ateşte tutuyoruz.Sonra bir tülbent yada süzgeç yardımıyla posasını süzüp suyunu içiyoruz.Biz taze olsun diye az yaptık daha çok ta yapabilirsiniz.

Back