• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim bebeğim 3 aylık oldu ama bir haftadır mama yemiyo verdiğim zaman diliyle itip ağlıyo istemiyor çok üzülüyorum emziği deli gibi emiyo ne yapmalıyım bana yardım edin bebeği mama yemeyen arkadaşlar varsa

benim bebeğimede olmuştu bi süre sonra düzeldi bu zamanlarda bazı bebekler yemeyi reddedermiş..merak etme düzelir..

kızlar napıosunuzzzzzzzzzzzzz :67: kızım dün bı kakasını yaptı hertarafı battı fıttıle yaptırdım bugun sabahta kendısı yaptı inşallah düzelir kendısı yapar hep eğer duzelmezse yıne doktora goturcez siz napıosunuzzzzz

benimde aynı yapmıyor bi kez 5 gün yapmadı fitil verdim yaptı fitilin ertesi gün yine yaptı ondan sonra yine yok maleseff..fitilde alışkanlık yapıyo diye vermiyorum ben bekliyorum yapsın diye ama yapmıyor size dr ne dedi bu konuda..

slm arkadaşlar, grup kapatıldı çok fazla karıştığı için, çoğu kişi nikini yazmadı resim koymadı yani kendini tanıtmadı :20: buda güvensizlik yarattı, yeri geldi orada özel şeyler paylaştık :63:bu yüzden kapatıldı ve isterseniz yeni grup kurulabilir ordanda görüşürüs yada burdan devam ederiz siz bilirsiniz..
ama yeni grupta herkes kendini tanıtsın lütfen resimde koymak şartıyla yoksa kadınmı erkekmi nerden bilelim... :44:
herkes görüşünü bildirsin.. ve tabi 2011 ocak anneleri dışında hiç kimse ama hiç kimse alınmasın gruba...
:45:

grup açılsın ya bılgısayar apek oturamıorum telden takıp edıodum ben ablamın facesını kullanıorum resım yok ama gruba koymuştum...... :54:

benimde aynı yapmıyor bi kez 5 gün yapmadı fitil verdim yaptı fitilin ertesi gün yine yaptı ondan sonra yine yok maleseff..fitilde alışkanlık yapıyo diye vermiyorum ben bekliyorum yapsın diye ama yapmıyor size dr ne dedi bu konuda..

bizde de aynı problem var 4-5 günde bir yapıyor.bazen kendiliğinden yapıyor bazende zeytin yağı pamukla yapıyor belli olmuyor.3.aydan sonra düzene gireceğini söylüyorlar bakalım artık

bizde de aynı problem var 4-5 günde bir yapıyor.bazen kendiliğinden yapıyor bazende zeytin yağı pamukla yapıyor belli olmuyor.3.aydan sonra düzene gireceğini söylüyorlar bakalım artık

bizim 3 ay bitti ama hala düzene girmedi bekliyorum ne zaman düzelecek diye inş. sizin 3 ayda düzelir..

ılk yapmadığında göturmuştuk dedı 1 hafta yapmaması normal fılan demişti sonra o an kılosu fazla almamış demişti süt yetmezsede yapmazmış bı hafta sonra gel dedı (sık emzırmıodum o zaman) 2 saatte bı emzır dedi idrar tahlılı yaptıdık temız çıktı bı hafta sonra almış ama yeterı kadar değil fılan oyle kapandı
bı hafta sonra sağlık ocağında kılosu ııdı bı kez daha gıtmıştık doktora burnu tıkalıydı o da dedı yeterı kadar kg almamış tam çıkarken soruk kakasını yapmıo yeterı kadar sut almazsada yapmaz demişti bı hafta sonra gel ıyı almış dedı (kılo) bakalım ayın 21 de kontrol var bakalım kgsı nasıl

Benimki tamamen bırakmak üzere beni emmeyi.. Biberoncu oldu başıma maalesef. Çok zorladım bazı zamanlar. Ağlaya ağlaya helak oldu, sonra da ben.. Emmenin rahatlığı bambaşka. Allah yardımcımız olsun..

cAnım senle kaderimiz ortak,napacağız bunlarla bilmiyorum.benimki iyiden iyiye beslenmeye düşman oldu.1 aylıkken 120 cc içip 3 saat sonra ortalığı yıkıyordu,şimdi 80 içerse şükrediyorum,4-5 saat duruyor onunla da.arada zorla emzirmeye çalışıyorum.bu gidişle biz de tamamen bırakacağız diye korkuyorum.keşke biberonu istekle alsa,artık razı oldum tekrar süt sağmaya falan.emzirmeye çalışınca çok ağlıyor,biberonu da diliyle oynuyor.ağlamuyor en azından diye arada ağzına akıtarak doyurmaya çalışıyorum.30 cc bile gitse kardır diye uğraşıp duruyorum.

mrb kızlar.. geri dönenler hoşgeldi.
benim annem canım annem gitti, ama tekrar dönmek üzere. bizi 5 günlüğüne yalnız bıraktı. eşin evdeyken ben bi eve gidip geleyim dedi. hem alışalım diye. tmm ben bebeğe bakabiliyorum ama gözümden hala yaş eksik olmuyor. kafayı yiyeceğim. hele sabahın 6 sında oğlum uyanınca cinler tepeme çıkıyor bi. sonra alışıyorurum ama saatler geçmek bilmiyor. annemin gelmesini 4 gözle bekliyorum. bn nasıl alışacağım bu anneliğe yaa :(( oğlumu çok seviyonruz ama hep eskiler kafamda.. eski günler eşimle yaptıklarımız. :)) o ağlayınca şaşırıyorum ne yapacağımı bazen. hala lohusalık etkileri mi bunlar acaba ?:18:
canım hepsı gececek..kendını sıkmadan atlatmaya calıs..aglamalarına takılma..aglayarak buyuyecek...sıkılsanda aglasanda o boyle buyuyecek..o yuzden aglayınca telaş yapma..hemen kucagına alma mesela..bekle bıraz..
kızlar napıosunuzzzzzzzzzzzzz :67: kızım dün bı kakasını yaptı hertarafı battı fıttıle yaptırdım bugun sabahta kendısı yaptı inşallah düzelir kendısı yapar hep eğer duzelmezse yıne doktora goturcez siz napıosunuzzzzz
benım oglumda aynı..

aynı yaptırıyorum...

hatta 1 aydır kendısı yaptı..ben mudahele etmedım..ama 3-4 gundur yıne yapmıyor....:(((

mrb ben ilk defa katılıyorum aranıza benim kızımda 29 ocakta doğdu ben aranızda oyun halısı kullanan varmı varsa memnunmusunuz ona göre alıcam bana yardımcı olursanız mutlu olurum :)))) :emir_bebek:

Arkadaşlar benim bebeğim 3 aylık oldu ama bir haftadır mama yemiyo verdiğim zaman diliyle itip ağlıyo istemiyor çok üzülüyorum emziği deli gibi emiyo ne yapmalıyım bana yardım edin bebeği mama yemeyen arkadaşlar varsa

benimkide inatla mamayı reddediyo. akşamları sütüm azalıyo bi öğün mama veriyodum. 2 saat sonrada emip gece çok güzel uyuyodu. bu aralar mamayı istemiyo. emziriyorum akşam tabi yetmiyo böyle olunca gece sık sık kalkıyo. uyku düzenimiz berbat halde. gündüzleri de kucaktan inince uyanıyo hemen. ama ben reflüden şüphelenmeye başladım. çünkü yatırınca ağzına bişeyler geliyo gibi yutkunma sesi çıkarıyo yüzü değişiyo sonrada uyanıyo. şimdi anakucağına yatırdım biraz dik dursun baş kısmı diye maşallah sabahtan beri uyumayan bebek şimdi yarım saattir uyuyo.

reflü sorunu yaşayan bi arkadaş vardı ismini hatırlayamadım. belirtilerini paylaşırsa çok sevinirim.

mrb ben ilk defa katılıyorum aranıza benim kızımda 29 ocakta doğdu ben aranızda oyun halısı kullanan varmı varsa memnunmusunuz ona göre alıcam bana yardımcı olursanız mutlu olurum :)))) :emir_bebek:

ben dün tiny love aldım kıım çok sevdi playskoolda indirim var oda hemen hemen aynı onu kullananlarda çok memnun

herkese selamlar
benimde canım annem dondu turkıyeye
cok arıyorum onu
sabah yedıde uyanıyor oglum anneannemız alırdı hep o saatte
bız uyurduk:) ahhhh anacııımmm ahhhh
asıl konu:OGLUMUN AYAKLARI TERLIYOR KIZLAR
cok arastırdım
rasıtızmden korktum (allah korusun)
ama bas terlemesı rasıtzm belırtısıyazıyor heryer
varmı aynı dertten muzdarıp olan

benim kızımda çok terliyo kış bebeklerinin ortak sorunu ter. güneş görmeyince d vit eksikliğinden kaynaklanıyo diye biliyorum, hemen raşitizm falan niye pimpirikleniyosun. şimdi benimde içime bi kurt düştü:44:
ben geçen sordum dr a doyduyunu nasıl anlarım diye ancak kilosundan ve deliksiz uykusundan anlayabilirsin oynamak içinde memede kalmak istiyo olabilir yalnız hissetmemek için. bende akşamları mama veriyorum bnmde geceleri sütüm azalıyo malesef :50:

face de daha iyi sohbet edebiliyorum ben bu sayfadan hiç zevk almıyorum :(((

cAnım senle kaderimiz ortak,napacağız bunlarla bilmiyorum.benimki iyiden iyiye beslenmeye düşman oldu.1 aylıkken 120 cc içip 3 saat sonra ortalığı yıkıyordu,şimdi 80 içerse şükrediyorum,4-5 saat duruyor onunla da.arada zorla emzirmeye çalışıyorum.bu gidişle biz de tamamen bırakacağız diye korkuyorum.keşke biberonu istekle alsa,artık razı oldum tekrar süt sağmaya falan.emzirmeye çalışınca çok ağlıyor,biberonu da diliyle oynuyor.ağlamuyor en azından diye arada ağzına akıtarak doyurmaya çalışıyorum.30 cc bile gitse kardır diye uğraşıp duruyorum.

silikon uçla emzirmeyi dene benimkide akarken emiyodu 5 dk sonra bırakıyodu ama silikon uçla bayağ emiyo emzik biberon filan sanıo heralde :27:

benim kızımda çok terliyo kış bebeklerinin ortak sorunu ter. güneş görmeyince d vit eksikliğinden kaynaklanıyo diye biliyorum, hemen raşitizm falan niye pimpirikleniyosun. şimdi benimde içime bi kurt düştü:44:
ben geçen sordum dr a doyduyunu nasıl anlarım diye ancak kilosundan ve deliksiz uykusundan anlayabilirsin oynamak içinde memede kalmak istiyo olabilir yalnız hissetmemek için. bende akşamları mama veriyorum bnmde geceleri sütüm azalıyo malesef :50:

benimde geceleri sütüm azalıyordu dut kompostosu içerek sorunu çözdüm.Akşam 8 de ve gece 12 de içiyorum birer bardak sütüm çok arttı şimdi mama vermem gerek kalmadı tavsiye derim.

arkadaslar sutunuzun aksam azaldıgını nasıl anlıyosunuz Ben annelıgı beceremıyormuyum yoksa

canım niye beceremeyesinki. öyle düşünme. bebeğini emerken takip et ben yutkunmasından anlıyorum. sütün varsa emerken her çekişte yutkunuyor. ama süt yoksa 4-5 kere çekiyor sinirleniyor. yutkunma olmuyor. veya 4-5 çekişte 1 oluyor. doyduktan sonra genelde uyuyakalıyor veya uykusu yoksa rahat bi ifade oluyo yüzünde agulamaya başlıyor. ama doymadıysa ağlıyor sinirli oluyor. belki her bebekte farklıdır ben gözlem yaparak farkettim bunları. sen de kendi bebeğini gözlemle bikaç günde anlarsın merak etme

herkese selamlar
benimde canım annem dondu turkıyeye
cok arıyorum onu
sabah yedıde uyanıyor oglum anneannemız alırdı hep o saatte
bız uyurduk:) ahhhh anacııımmm ahhhh
asıl konu:OGLUMUN AYAKLARI TERLIYOR KIZLAR
cok arastırdım
rasıtızmden korktum (allah korusun)
ama bas terlemesı rasıtzm belırtısıyazıyor heryer
varmı aynı dertten muzdarıp olan

benim kızımında terliyor ayakları ve kafası. ama ben hiç böyle düşünmemiştim. kalın mı giydirdim diye düşünmüştüm sadece

Back