nasıl ev işi yapıyorsunuz valla bravo size.. yazlık kışlık ayırmalar falan.. maaşalah bebeklerine o zaman..
ben onun yanındayım hep, agularını uzun uzun ses çıkarmalrını dinliyorum oğlumun en fazla 5 dk. yanından alıkoyuyor beni. ama uyumalar bu aralar uzadı sanki. ben onun dilinden anlamaya çalışıyorum bu aralar annem gittiğinden beri. sanki anlatıyor acıktığınıu , uymak istediğini. ellerin hep ağzında, bakıyor onlara, ben de bazen parmağımı veriyorum direk ağıza. ama çekmiyorum parmağımı, dişler gelecek galiba parmağımı ısırıyor, damaklarını kaşıyor. eskiden damak kaşıyıcı mı varmış :)))
benim oğlum akşamları 9 da yatakta oluyor mutlaka. bu aralar kaydı 9.30 lara. gece kalkıyoruz tabi. ama sabah 6 da ayakta. altını alıyoruz 8 e kadar vakit geçiriyoruz. sonra ara ara uymalar vardı ama bugün nasıl olduysa 12 ye kadar uyudu. 1 saat aralarla. :))ben de uyudum şükür ettim ya.
evin içinde can sıkısı , hiçbişey yapılmıyor da. iş hayatımı çok özledim
(
biz de kan sorunu varmış. dr.umuz ferrum damla verdi ama şimdi kullanmıyorum artık ben. (nedense???) o sağlık ocağının verdiğini de kullanmadım çok fazla kötü mü ettim acaba???