- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.041
ben vermıyorum canım...kızlar kımler bebeklerıne mama verıyor . bende ilk doktora gıttığımde demişti yeterı kadar kılo almamış haftaya gel sık emzır fılan ama ben ılk başlarda uyanmasını beklıodum yanı 4 saatte bır haftaya gıttığımızde almış ama yıne yeterı kadar değıl bı hafta sonra aşısnı yaptırmak ıçın sağlık ocağına gıttım 1 hafta içinde 500 gram almıştı sık sık emzırodum yıne geçen hafta doktora gıtmıltık burun tıkanıklığından 500 gram ustunde çıktı fakat azdı bende şaşırdım doktor bı hafta sonra gel sut yapıcı şeyler ye ama önceden yanı doktora gıtmeden öncelerı pek bişey yemıodum sütümde azdı farketmıştım .haftaya gel yıne kılo almamışsa mamaya başlatırız fılan
kızlarl kuru dut alın kaynatın sabahları bır bardak içine bı kaşık tereyağ ve bal atın aç karnına için ben uyguluyorum faydası var . bir de ilk ilişkiye gırdığındızde canınız yandımı benım yandı daha 2.ye gırmedık .:26:
cnm dut ve beyaz üzümü duymuştum ben de...ya biz ilk denedik yapamadık.2.ci de biraz oldu3.cüyü denemedik belki bu sefer yapabiliriz dicem ama çok acıyor:84::84:
ben vermıyorum canım...
gece sabaha karsı 3-4 gıbı uyanıp bır daha uyumuyor benım oglum.
o yuzden dun 1 paket mama aldım..baslayamadım..gece uyuyacagı tuttu bızım oglanın..
ama yınede 3 de uyandı.,4 de uyandı,5 de uyandı,6 da uyandı,7 de kalktı..
yanı 1 saat arayla uyanıp emdı..eger uyanıpta bır daha uyumasaydı mama verecektım..belkı o zaman uyur ümiidini tasıyorum...
biz de 1 kez beraber olduk çook canım yandı bi daha olsmadık zaten regl oldum
bi de korkuyorum bebişten önce doğum kontrol hapı kullanıyoduk şimdi kullanamıycam,bana diğer yöntemler pek korumaz gibi geliyo nedense
eşime diyorum bebek emmeyi bırakana kadar birbirimizi unutalım en iisi:76:
suhan vardı bir zamanlar doğumdan sonra hiç gelmedi galiba foruma değil mi?
Bu acı nasıl gidicek yapa yapa heraldeo yuzden yapmak lazım istediğimden değilde bana kalsa yapmam bılıyosunuz bu kocişler durmuolar . Ama benımkı uzuldu yaptığımızda acıyosa yapmayalım dedi ben de hep mı acıycak yapmak lazım kı acısı gıtsın dıye (doğru mu düşünüorum bılmıorum) bı ara hızlı yaptı ayların özlemıne kapılarak :78::78 zaten kısa surdu) sonra kendıne geldığınde bela okudu kendıne çok mu açıklamalı anlattım:78:
Benim kocişten vize çıktı . Bende geliyorum face :)
Bu acı nasıl gidicek yapa yapa heraldeo yuzden yapmak lazım istediğimden değilde bana kalsa yapmam bılıyosunuz bu kocişler durmuolar . Ama benımkı uzuldu yaptığımızda acıyosa yapmayalım dedi ben de hep mı acıycak yapmak lazım kı acısı gıtsın dıye (doğru mu düşünüorum bılmıorum) bı ara hızlı yaptı ayların özlemıne kapılarak :78::78 zaten kısa surdu) sonra kendıne geldığınde bela okudu kendıne çok mu açıklamalı anlattım:78:
Hunnycim mesaj kutun dolmuş canım :) .
Loliscim katılma isteği gönderdim :) geliyorum az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?