- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #28.021
sende mi aof ye çalışıyorsun canım . Benim kızda öyle allahtan babanem var ama memede kalmak istediği icin pekte yardımı olmuyor
senin bölüm ne canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende mi aof ye çalışıyorsun canım . Benim kızda öyle allahtan babanem var ama memede kalmak istediği icin pekte yardımı olmuyor
kızlar bu medelanın mini elektrikli olanınımı kullanıyorsunuz nerden satın alabilirim ?
senin bölüm ne canım
kızlar aşıdan bahsetmişiniz tetonoz aşısını hamilelikte 2 doz olmadımı size ben iki doz oldum şimdi neden oluyorsunuz anlamadım bana sağlık ocağında bişi demediler:26:
slm kızlar,
dün regli oldum ama hiç ağrım yok sadece normal kanamam var yoksa doğumdan sonra regli ağrısı yaşamayacak mıyım artık inş öyledir gerçi normalde çok ağrım olmaz ama hiç ağrımın olmaması daha da güzel
anne sütü alan bebekler bana göre çok şanslı malesef ben oğluma günde bir defa sağarak biriktirdiğim sütleri veriyorum hem sütüm az hemde oğlum memeyi almak istemiyor alınca da huysuzlanıyor zaten reflüsü olduğundan milipanın ar mamasını kullanıyoruz,aşılarını yaptırmaya gittiğimde doktoruna bir öğünde kac cc mama yemesi gerektiğini sordum 120 cc dedi şaşırdım ben ise 60 cc veriyordum zavallı oğlum bu yüzden hem kilo alamamıştı hemde kakasını yapmıyordu şimdi 3 gündür 120 cc veriyorum 3 saatte bir ,hem kakasını yapıyor hemde 3 saatte bir uyanıyor geceleri de 1 kere uyanıyor demek oğlum doymadığı için uyumuyormuş ve kaka yapamıyormuş inş bu şekilde düzenimiz devam eder,4. aydan itibaren ek gıdalara başlıyoruz meyve suyu ve yoğurtla başlayacakmışız,bir sonraki kontrolde doktorumuz bilgi verecek,aşıdan sonraki ateş ve huzursuzluğumuzda gitti çok şükür,kusmaları da azaldı oğlumun maşallah,eskiden neydi öyle her yediğini ağzından burnundan fışkırtarak çıkarırdı her gün çamaşır makinasını açardım bir sürü kıyafet yıkanır ütülenirdi şimdiki halime şükrediyorum:)
baharcım tek bi sağmada 50 çıktı o göğsümü 3 saattir emzirmemiştim ama.makinayı illk aldığımda tek göğsümden 100e yakın çıkmıştı o yüzden az geliyor şimdi.bir de göğüslerim hep sertti ama 5 gündür yumuşacık.nasıl olması gerekiyor bilmiyorum.inş.çoğalır eski halime dönerim...canım benim içimden gelenleri söylüyorum çoğalır cnm merak etme hemde 50cl az değilki benimde iki göğsümden toplamda 100cl çıkıyor ve bu bebişimizin bi öğünde içtiği miktar zaten bazen 120cl çıkıyor 20cl artıyor üstünü tamamlıyom diğer öğününde içiriyom bi damlasını bile zebil etmiyorumsende emzirmeye devam et bebişin emince daha çok çıkıyordur üzülme zaten doymasa çok eziyet eder bu bi öğünde çıkan miktar dimi cnm ?eğer öyleyse normal hiç üzülmeee:)
ya cnm sürekli emziriyorum ama kilo falan veremedim ben ya(günaydın kızlar
bende süt varda acaba bebeğime yarıyormu diye düşünüyorum.
kızlar takmamaya çalışın kaynanaları
değişmez onlar
kocalarımız izin verdiği sürece onlar bize karışırlar.
kızlar emzirdikce kilo verilir deniyor ya veren varmı aranızda.
cnm medela mini kullanıyorum ben memnunum.internetten sipariş verdik yanında medelanın süt nsaklama kabından da aldık hatta.sanalreyonum diye bi siteden aldık orası en uygunuydu..kızlar bu medelanın mini elektrikli olanınımı kullanıyorsunuz nerden satın alabilirim ?
cnm bizimkinin de kakası öle.ben de şunu merak ediyorum bizimki günde 1 ya da 2 kez kaka yapıor az mı?aslında 5 kilom kaldı ama
doğumdan çıktıgımdada 5 di 2 ay oldu
doğum yapalı hala 5.
birde kızlr oğlumun kakası sarımsı hardal rengi gibi
ve çok sıvıda değil çok katıda değil
sıvı kıyamda diyeyim
sizlerinkide böylemi.
normalmi acaba.
cnm benim iznim nisan 17 de bitiyor.çok karasızım ben de.dönsem iyi olucak evde çok sıkılıyorum.ama bir yandan da kızım daha küçük kime bırakıcam.bakıcıya güvenmem lazım.ardığım gibi birini bulursam dönerim herhaldekızlar bebekleriniz hangi pozsiyonda uyuyor. benimki bu ara yüzüstü yatmaya takmış durumda ama bunun riskli olduğunu duydum bikaç yerde. sırtüstü yatırınca uyumuyor. böyle yatıran var mı aranızda?
bir de öğretmen arkadaşlar izin olayını ne yaptılar acaba çok merak ettim. benim 1 haftam kaldı sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum yaza kadar
cnm benim ya...ben de aynıyım biliyormusun aramızda artık hiç aşk yok gibi hissediyorum eşimle...sanki herşey monoton..inş.düzelir bu durumlar..Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.. eşimle tartıştıgımı anlatmıştım ya.. o günden beridir bi sogukluk var eşime karşı demiştim.. üstünden epey zaman geçti ama bendeki kırgınlık geçmedi hala.. cnm bile demek istemiyorum konuşurken..hatta bugün tvde evlenirken çalan dans müzigimizi duydum.. çok acaip oldum.. sanki nerde o eski günler der gibiydim.. çok acayip hissediyorum..şuan sanki o sevdigim adam degil de sadece cocugumun babası gibi.. ne zaman gececek bu durum acaba?? gerçekten fazlasıyla kırılmışım demekki..
cnm 5 doz doğumdan sonra da 3 dozz vurulacak diye biliyorum..kızlar aşıdan bahsetmişiniz tetonoz aşısını hamilelikte 2 doz olmadımı size ben iki doz oldum şimdi neden oluyorsunuz anlamadım bana sağlık ocağında bişi demediler:26:
cnm tetanoz 5 doz yapılıyor ikisi hamilelikte kalan üçü doğumdan sonra.
canım benimde sütüm az bende mama veriyorum aa 90 cc veriyordum ve genede emmek istiyordu demek 120 cc vermem gerekiyormuş bebişini kontrole sağlık ocağınamı götürüyorsun yoksa özel çocuk doktorunamı*sağlık ocağında ek gıda hakkında bilgi veriyormu dr orda kafam karıştı sonuçta sağlık ocağındaki dr aile hekimi anlarmı bunlardan acaba?
kızlarl kuru dut alın kaynatın sabahları bır bardak içine bı kaşık tereyağ ve bal atın aç karnına için ben uyguluyorum faydası var . bir de ilk ilişkiye gırdığındızde canınız yandımı benım yandı daha 2.ye gırmedık .:26:
evt aynen dedigin gibi monoton..inş düzelir..böyle hem canım sıkılıyr hem üzülüyorum..cnm benim ya...ben de aynıyım biliyormusun aramızda artık hiç aşk yok gibi hissediyorum eşimle...sanki herşey monoton..inş.düzelir bu durumlar..
cnm dut ve beyaz üzümü duymuştum ben de...ya biz ilk denedik yapamadık.2.ci de biraz oldu3.cüyü denemedik belki bu sefer yapabiliriz dicem ama çok acıyor:84::84:
evt aynen dedigin gibi monoton..inş düzelir..böyle hem canım sıkılıyr hem üzülüyorum..
vaalla bizde de ilkte epey zorlandık, y.anma oldu.2ye yanaşamadım hala
gülaycım sen face de varmısın?ben mi bilmiyorum cnm ya..napcaz bilmiyorum valla bi de benim alt tarafım çok kaşınıyor (kılların olduğu yerler)siz dede böle bişi varmı kızlar?mantar falan herhangi bişi yok ama psikolojikmi bilmiyorum
ben özel çocuk doktoruna gidiyorum,medicana bahçelievler alper bey e gidiyoruz,memnunum şimdilik ancak doktora sormadan mamanın dozunu arttırma her bebek farklıdır benimki iştahlı ve obur bir bebek maşallah:)sağlık ocağına aile hekimine de gittik çocuğu bırak muayene etmeyi d vitamini kaç damla verilmeli diye basit bir soru sordum elinde kocaman ilaç szlüğü ordan bulmaya çalıştı ilacın adını nasıl doktor olduysa ben ondan daha bilgiliyim:)oğlumun gözünde çapaklanma olduğunu söyledim ellerini yıkamadan direk çocuğun gözünün içine sokuyordu parmağını az kalsın müdahale ettim hemen,gözün içinde değil dışında dedim bir şey olmaz dedi sonra kendi doktorumuza götürdüm sağolsun hemen damla verdi,iyileşti oğlum,sağlık ocağında sadece verem aşısı yaptırdım diğer aşıları özelde doktorumuza yaptırıyorum.
kızlar bebekleriniz hangi pozsiyonda uyuyor. benimki bu ara yüzüstü yatmaya takmış durumda ama bunun riskli olduğunu duydum bikaç yerde. sırtüstü yatırınca uyumuyor. böyle yatıran var mı aranızda?
bir de öğretmen arkadaşlar izin olayını ne yaptılar acaba çok merak ettim. benim 1 haftam kaldı sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum yaza kadar
kızlar aşıdan bahsetmişiniz tetonoz aşısını hamilelikte 2 doz olmadımı size ben iki doz oldum şimdi neden oluyorsunuz anlamadım bana sağlık ocağında bişi demediler:26:
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.. eşimle tartıştıgımı anlatmıştım ya.. o günden beridir bi sogukluk var eşime karşı demiştim.. üstünden epey zaman geçti ama bendeki kırgınlık geçmedi hala.. cnm bile demek istemiyorum konuşurken..hatta bugün tvde evlenirken çalan dans müzigimizi duydum.. çok acaip oldum.. sanki nerde o eski günler der gibiydim.. çok acayip hissediyorum..şuan sanki o sevdigim adam degil de sadece cocugumun babası gibi.. ne zaman gececek bu durum acaba?? gerçekten fazlasıyla kırılmışım demekki..
canım 5 e tamamlarsan ömür boyu koruyucu oluyor...herhangı bır metal kesıgınde tedırgın olmazsın...yaptır sende..1 yıl araylla olacak sanırım sonrakı 3 ası..
evt aynen dedigin gibi monoton..inş düzelir..böyle hem canım sıkılıyr hem üzülüyorum..
vaalla bizde de ilkte epey zorlandık, y.anma oldu.2ye yanaşamadım hala