• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar.bugün aşım var ama grip olduğum için vurdurmayacağım.siz vurundunuzmu doğumdan sonra tetanoz aşısı

cnm bende medela elektrikli kullanıyorum güzel.bence manuel alma...

ben manuel pompadan hiç memnun kalmadım cnm boşuna para vermişim şimdi medela elektirikli kullanıyorum hem çabuk sağıyor hemde çoğaltıyor benim öyle oldu :21:

kızlar bu medelanın mini elektrikli olanınımı kullanıyorsunuz nerden satın alabilirim ?

günaydın canım:71:
bebeğin kilo alıyosa sütün yarıyo demektir
ben emzirerek verdim gslibs
doğumdan çıktığımda 4 kilo gitmişti ama şimdi hamilelik öncesi kiloma döndüm hatta galiba daha bile verdim:66:
sende çok mu kaldı kilo

aslında 5 kilom kaldı ama
doğumdan çıktıgımdada 5 di 2 ay oldu
doğum yapalı hala 5.

birde kızlr oğlumun kakası sarımsı hardal rengi gibi
ve çok sıvıda değil çok katıda değil
sıvı kıyamda diyeyim
sizlerinkide böylemi.
normalmi acaba.

kızlar bebekleriniz hangi pozsiyonda uyuyor. benimki bu ara yüzüstü yatmaya takmış durumda ama bunun riskli olduğunu duydum bikaç yerde. sırtüstü yatırınca uyumuyor. böyle yatıran var mı aranızda?

bir de öğretmen arkadaşlar izin olayını ne yaptılar acaba çok merak ettim. benim 1 haftam kaldı sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum yaza kadar

kızlar bebekleriniz hangi pozsiyonda uyuyor. benimki bu ara yüzüstü yatmaya takmış durumda ama bunun riskli olduğunu duydum bikaç yerde. sırtüstü yatırınca uyumuyor. böyle yatıran var mı aranızda?

bir de öğretmen arkadaşlar izin olayını ne yaptılar acaba çok merak ettim. benim 1 haftam kaldı sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum yaza kadar

Benim kızım da yüzüstü yatmayı cok seviyor. Su yüz üstü yatırma yastıklarından almak lazım. Hava geçirdiği icin boğulma tehlikesi olmuyormus. Hem de eğimli olduğundan reflu içinde iyiymiş

günaydın kızlar
bende süt varda acaba bebeğime yarıyormu diye düşünüyorum.

kızlar takmamaya çalışın kaynanaları
değişmez onlar
kocalarımız izin verdiği sürece onlar bize karışırlar.

kızlar emzirdikce kilo verilir deniyor ya veren varmı aranızda.

Yok canım 61le doğuma girdim 60 kiloyum yani göbeğim indi ama kalçalarım çok fena .
Bana tetenoz hakkında kimse bilgi vermedi.
Bi de kızlar ben 31 ocakta doğum yaptım.40 bugün mu çıkıyor yarın mi acaba ?

ben oğlumu genelde yan yatırıyorum bir sağa bir sola
mesela şuan sırtüstü yatıyor yanıma koltuğa uyuttum çünkü
emdikten sonra gazını çıkarmıyor bende korkuyorum kusar diye yan yatırıyorum
bazen kusuyor çünkü.
zapzupcum şuan 40 günündesin
buğün çıkıyor yani
ben böyle biliyorum.

biz haftaya çarşamba vurduracagız inş.
agar bir aşı dedi verem aşısıda olacakmış
birgün önceden banyo yaptırın dedi hemşire.
bakalım nasıl geçecek.

cnm bebişe yapılan aşıdan bahsetmiyorum kendimize yapılan aşıdan bahsediyorum yanlış anladın.umarım aşınız kolay geçer bizim oğlan 2 gün mızmızlandı

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.. eşimle tartıştıgımı anlatmıştım ya.. o günden beridir bi sogukluk var eşime karşı demiştim.. üstünden epey zaman geçti ama bendeki kırgınlık geçmedi hala.. cnm bile demek istemiyorum konuşurken..hatta bugün tvde evlenirken çalan dans müzigimizi duydum.. çok acaip oldum.. sanki nerde o eski günler der gibiydim.. çok acayip hissediyorum..şuan sanki o sevdigim adam degil de sadece cocugumun babası gibi.. ne zaman gececek bu durum acaba?? gerçekten fazlasıyla kırılmışım demekki.. :( :( :(

Son düzenleme:
ufffffff sınavlara sadece 22 gün kaldı benim cadı kızım kucaktan inmek istemiyoo,hep konuşuyum onunla istiyo
ben naapıcam yaaa:43:
suanda da kucağğımda:59:

benim aşı tarihim 7 nisan canım
benimde 6 nisan :32:

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.. eşimle tartıştıgımı anlatmıştım ya.. o günden beridir bi sogukluk var eşime karşı demiştim.. üstünden epey zaman geçti ama bendeki kırgınlık geçmedi hala.. cnm bile demek istemiyorum konuşurken..hatta bugün tvde evlenirken çalan dans müzigimizi duydum.. çok acaip oldum.. sanki nerde o eski günler der gibiydim.. çok acayip hissediyorum..şuan sanki o sevdigim adam degil de sadece cocugumun babası gibi.. ne zaman gececek bu durum acaba?? gerçekten fazlasıyla kırılmışım demekki.. :( :( :(

canım üzüldüm durumuna inş. bian önce geçer güzel şeyler düşünmeye çalış dediğin gibi çok kırılmışsın eşine karşı..

slm kızlar,
dün regli oldum ama hiç ağrım yok sadece normal kanamam var yoksa doğumdan sonra regli ağrısı yaşamayacak mıyım artık :69:inş öyledir gerçi normalde çok ağrım olmaz ama hiç ağrımın olmaması daha da güzel:52:
anne sütü alan bebekler bana göre çok şanslı malesef ben oğluma günde bir defa sağarak biriktirdiğim sütleri veriyorum hem sütüm az hemde oğlum memeyi almak istemiyor alınca da huysuzlanıyor zaten reflüsü olduğundan milipanın ar mamasını kullanıyoruz,aşılarını yaptırmaya gittiğimde doktoruna bir öğünde kac cc mama yemesi gerektiğini sordum 120 cc dedi şaşırdım ben ise 60 cc veriyordum zavallı oğlum bu yüzden hem kilo alamamıştı hemde kakasını yapmıyordu şimdi 3 gündür 120 cc veriyorum 3 saatte bir ,hem kakasını yapıyor hemde 3 saatte bir uyanıyor geceleri de 1 kere uyanıyor demek oğlum doymadığı için uyumuyormuş ve kaka yapamıyormuş inş bu şekilde düzenimiz devam eder,4. aydan itibaren ek gıdalara başlıyoruz meyve suyu ve yoğurtla başlayacakmışız,bir sonraki kontrolde doktorumuz bilgi verecek,aşıdan sonraki ateş ve huzursuzluğumuzda gitti çok şükür,kusmaları da azaldı oğlumun maşallah,eskiden neydi öyle her yediğini ağzından burnundan fışkırtarak çıkarırdı her gün çamaşır makinasını açardım bir sürü kıyafet yıkanır ütülenirdi şimdiki halime şükrediyorum:)

ufffffff sınavlara sadece 22 gün kaldı benim cadı kızım kucaktan inmek istemiyoo,hep konuşuyum onunla istiyo
ben naapıcam yaaa:43:
suanda da kucağğımda:59:

sende mi aof ye çalışıyorsun canım . Benim kızda öyle allahtan babanem var ama memede kalmak istediği icin pekte yardımı olmuyor

Back