- Konu Sahibi teknekazintisii
- #28.001
slm kızlar.bugün aşım var ama grip olduğum için vurdurmayacağım.siz vurundunuzmu doğumdan sonra tetanoz aşısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bende medela elektrikli kullanıyorum güzel.bence manuel alma...
ben manuel pompadan hiç memnun kalmadım cnm boşuna para vermişim şimdi medela elektirikli kullanıyorum hem çabuk sağıyor hemde çoğaltıyor benim öyle oldu
günaydın canım
bebeğin kilo alıyosa sütün yarıyo demektir
ben emzirerek verdim gslibs
doğumdan çıktığımda 4 kilo gitmişti ama şimdi hamilelik öncesi kiloma döndüm hatta galiba daha bile verdim
sende çok mu kaldı kilo
slm kızlar.bugün aşım var ama grip olduğum için vurdurmayacağım.siz vurundunuzmu doğumdan sonra tetanoz aşısı
kızlar bebekleriniz hangi pozsiyonda uyuyor. benimki bu ara yüzüstü yatmaya takmış durumda ama bunun riskli olduğunu duydum bikaç yerde. sırtüstü yatırınca uyumuyor. böyle yatıran var mı aranızda?
bir de öğretmen arkadaşlar izin olayını ne yaptılar acaba çok merak ettim. benim 1 haftam kaldı sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum yaza kadar
günaydın kızlar
bende süt varda acaba bebeğime yarıyormu diye düşünüyorum.
kızlar takmamaya çalışın kaynanaları
değişmez onlar
kocalarımız izin verdiği sürece onlar bize karışırlar.
kızlar emzirdikce kilo verilir deniyor ya veren varmı aranızda.
biz haftaya çarşamba vurduracagız inş.
agar bir aşı dedi verem aşısıda olacakmış
birgün önceden banyo yaptırın dedi hemşire.
bakalım nasıl geçecek.
benimde 6 nisanbenim aşı tarihim 7 nisan canım
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.. eşimle tartıştıgımı anlatmıştım ya.. o günden beridir bi sogukluk var eşime karşı demiştim.. üstünden epey zaman geçti ama bendeki kırgınlık geçmedi hala.. cnm bile demek istemiyorum konuşurken..hatta bugün tvde evlenirken çalan dans müzigimizi duydum.. çok acaip oldum.. sanki nerde o eski günler der gibiydim.. çok acayip hissediyorum..şuan sanki o sevdigim adam degil de sadece cocugumun babası gibi.. ne zaman gececek bu durum acaba?? gerçekten fazlasıyla kırılmışım demekki..
Yok canım 61le doğuma girdim 60 kiloyum yani göbeğim indi ama kalçalarım çok fena .
Bana tetenoz hakkında kimse bilgi vermedi.
Bi de kızlar ben 31 ocakta doğum yaptım.40 bugün mu çıkıyor yarın mi acaba ?
ufffffff sınavlara sadece 22 gün kaldı benim cadı kızım kucaktan inmek istemiyoo,hep konuşuyum onunla istiyo
ben naapıcam yaaa
suanda da kucağğımda
bugün çıkıyo canım