• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kımler bebeklerıne mama verıyor . bende ilk doktora gıttığımde demişti yeterı kadar kılo almamış haftaya gel sık emzır fılan ama ben ılk başlarda uyanmasını beklıodum yanı 4 saatte bır haftaya gıttığımızde almış ama yıne yeterı kadar değıl bı hafta sonra aşısnı yaptırmak ıçın sağlık ocağına gıttım 1 hafta içinde 500 gram almıştı sık sık emzırodum yıne geçen hafta doktora gıtmıltık burun tıkanıklığından 500 gram ustunde çıktı fakat azdı bende şaşırdım doktor bı hafta sonra gel sut yapıcı şeyler ye ama önceden yanı doktora gıtmeden öncelerı pek bişey yemıodum sütümde azdı farketmıştım .haftaya gel yıne kılo almamışsa mamaya başlatırız fılan

kızlar kımler bebeklerıne mama verıyor . bende ilk doktora gıttığımde demişti yeterı kadar kılo almamış haftaya gel sık emzır fılan ama ben ılk başlarda uyanmasını beklıodum yanı 4 saatte bır haftaya gıttığımızde almış ama yıne yeterı kadar değıl bı hafta sonra aşısnı yaptırmak ıçın sağlık ocağına gıttım 1 hafta içinde 500 gram almıştı sık sık emzırodum yıne geçen hafta doktora gıtmıltık burun tıkanıklığından 500 gram ustunde çıktı fakat azdı bende şaşırdım doktor bı hafta sonra gel sut yapıcı şeyler ye ama önceden yanı doktora gıtmeden öncelerı pek bişey yemıodum sütümde azdı farketmıştım .haftaya gel yıne kılo almamışsa mamaya başlatırız fılan
ben vermıyorum canım...
gece sabaha karsı 3-4 gıbı uyanıp bır daha uyumuyor benım oglum.
o yuzden dun 1 paket mama aldım..baslayamadım..gece uyuyacagı tuttu bızım oglanın..
ama yınede 3 de uyandı.,4 de uyandı,5 de uyandı,6 da uyandı,7 de kalktı..
yanı 1 saat arayla uyanıp emdı..eger uyanıpta bır daha uyumasaydı mama verecektım..belkı o zaman uyur ümiidini tasıyorum...

kızlarl kuru dut alın kaynatın sabahları bır bardak içine bı kaşık tereyağ ve bal atın aç karnına için ben uyguluyorum faydası var . bir de ilk ilişkiye gırdığındızde canınız yandımı benım yandı daha 2.ye gırmedık .:26:

cnm dut ve beyaz üzümü duymuştum ben de...ya biz ilk denedik yapamadık.2.ci de biraz oldu:30::30:3.cüyü denemedik belki bu sefer yapabiliriz dicem ama çok acıyor:84::84:

ooo maşallah kızlar ayıptır söylemesi biz daha hiç birlikte olamadık annem hala bizde :37: en iyi korunma yöntemi bu olsa gerek :27: oğlum kustuğu için annemle bakıyoruz gece gündüz odamızın kapısı açık oğlum annemin odasında ağladığında hemen kalkıyorum,sanırım uzun bir zaman daha annem bizde kalacak :18:aslında annemin kalması bazen işime geliyor ama eşim daha ne kadar sabreder bilemem....

ben vermıyorum canım...
gece sabaha karsı 3-4 gıbı uyanıp bır daha uyumuyor benım oglum.
o yuzden dun 1 paket mama aldım..baslayamadım..gece uyuyacagı tuttu bızım oglanın..
ama yınede 3 de uyandı.,4 de uyandı,5 de uyandı,6 da uyandı,7 de kalktı..
yanı 1 saat arayla uyanıp emdı..eger uyanıpta bır daha uyumasaydı mama verecektım..belkı o zaman uyur ümiidini tasıyorum...

(acele acele yazıordum 500 gram değil 5 kilo üstünde çıkmıştı:1:) mamayı doktora danışmadan mı kullanıcan öyle oluyomu :26: gerçi benım yengemde mama verıyo 2 buçuk aylık onunkı ama erken doğum yaptı . bakalım çarşamba günü gittiğimzide ne dıycek doktor ama bu sıralar çok yıyorum sutum artsın dıye faydasını da göruyorum yaza kadar heralde 100 kılo olurum :52::52:

biz de 1 kez beraber olduk çook canım yandı bi daha olsmadık zaten regl oldum:60:
bi de korkuyorum bebişten önce doğum kontrol hapı kullanıyoduk şimdi kullanamıycam,bana diğer yöntemler pek korumaz gibi geliyo nedense:52:
eşime diyorum bebek emmeyi bırakana kadar birbirimizi unutalım en iisi:76:

Son düzenleme:
biz de 1 kez beraber olduk çook canım yandı bi daha olsmadık zaten regl oldum:60:
bi de korkuyorum bebişten önce doğum kontrol hapı kullanıyoduk şimdi kullanamıycam,bana diğer yöntemler pek korumaz gibi geliyo nedense:52:
eşime diyorum bebek emmeyi bırakana kadar birbirimizi unutalım en iisi:76:

Bu acı nasıl gidicek yapa yapa heralde:60: o yuzden yapmak lazım istediğimden değilde bana kalsa yapmam bılıyosunuz bu kocişler durmuolar . Ama benımkı uzuldu yaptığımızda acıyosa yapmayalım dedi ben de hep mı acıycak yapmak lazım kı acısı gıtsın dıye (doğru mu düşünüorum bılmıorum) bı ara hızlı yaptı ayların özlemıne kapılarak :60::78::78:(zaten kısa surdu) sonra kendıne geldığınde bela okudu kendıne :60: :9: çok mu açıklamalı anlattım:78: :60:

biz ilk başta kullandık mamayı kilo kaybı olduğu için doktor vermemizi istedi ben emziremiyordum hemde sonra sütümü sağıp vermeye başladım sık sık mama vermek istemiyordum doktor kilo alımı iyi dedi bende mama vermiyorum artık dedim çok iyi o zaman sütün iyi demek ki dedi sonra emmeye başladı zaten mamayı sadece bebeği annemlere bırakmak zorunda kalırsak kullanıyoruz artık

bizim cinsel hayatımız normale döndü :17:

slm kızlar.:71:
aytull alemsin haa.:1:
bizim cinsel hayatımızda normale döndü ama hala korkarak yaklaşıyorum açıkçası.:37:

Bu acı nasıl gidicek yapa yapa heralde:60: o yuzden yapmak lazım istediğimden değilde bana kalsa yapmam bılıyosunuz bu kocişler durmuolar . Ama benımkı uzuldu yaptığımızda acıyosa yapmayalım dedi ben de hep mı acıycak yapmak lazım kı acısı gıtsın dıye (doğru mu düşünüorum bılmıorum) bı ara hızlı yaptı ayların özlemıne kapılarak :60::78::78:(zaten kısa surdu) sonra kendıne geldığınde bela okudu kendıne :60: :9: çok mu açıklamalı anlattım:78: :60:

Bizim kırkımız dün çıktı ama eşim yok yanımda :) kırk gün nasil geçecek diyorduk ama daha 20 gün daha ayrıyız belki de daha fazla. Açıkçası benim fazla korkum yok. Hatta siz daralma oldu dedikçe seviniyorum. Çünkü benim ilk gecede canım cok yanmadı. Normal doğumda daralıyor daha cok diye seviniyordum ama normal doğumda yapamadım. Bakalım hayırlısı :)

kızlar nasılsınız uzun zamandır buraya gelmedim, face de takılıyorus. 2011 ocak annelerine istek gönderin kabul edelim orda toplanalım. orası daha aktif, hem bebişlerimisin resimlerini filanda paylaşıyorus.
birde ben grup kk die oraya da ekleris ve paylaştıklarımızı sadece gruptakiler görür.. hadi hepinisi bekliyorus...

allah iyiliğini versin emi:1:
haklısın şekerim ne diyim alışcaz bi şekilde:69:

Back