2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu medelanın mini elektrikli olanınımı kullanıyorsunuz nerden satın alabilirim ?

internette pek çok sitede var,alabilirsin.
ben önce lansinoh manuel aldım,kızım hiç emmiyordu.o kadar zor geldi ki onunla sürekli sağmak,bleklerim şilti yemin ederim.sürekli kullanmak için hiç uygun değil,arada kullanacaksan olur.
sonra medela aldım,en azından bilek kuvveti yok kendi kendine sağıyor ancak o da göğüs uçlarımı çok tahriş etti.sonrasında kızım emmeye başladı ,iyice yara oldu göğüslerim kan fışkırıyor arada uçlarından.

kızlar aşıdan bahsetmişiniz tetonoz aşısını hamilelikte 2 doz olmadımı size ben iki doz oldum şimdi neden oluyorsunuz anlamadım bana sağlık ocağında bişi demediler:26:

canım benimde sütüm az bende mama veriyorum aa 90 cc veriyordum ve genede emmek istiyordu demek 120 cc vermem gerekiyormuş bebişini kontrole sağlık ocağınamı götürüyorsun yoksa özel çocuk doktorunamı*sağlık ocağında ek gıda hakkında bilgi veriyormu dr orda kafam karıştı sonuçta sağlık ocağındaki dr aile hekimi anlarmı bunlardan acaba?

baharcım tek bi sağmada 50 çıktı o göğsümü 3 saattir emzirmemiştim ama.makinayı illk aldığımda tek göğsümden 100e yakın çıkmıştı o yüzden az geliyor şimdi.bir de göğüslerim hep sertti ama 5 gündür yumuşacık.nasıl olması gerekiyor bilmiyorum.inş.çoğalır eski halime dönerim...
ya cnm sürekli emziriyorum ama kilo falan veremedim ben ya(
kızlar bu medelanın mini elektrikli olanınımı kullanıyorsunuz nerden satın alabilirim ?
cnm medela mini kullanıyorum ben memnunum.internetten sipariş verdik yanında medelanın süt nsaklama kabından da aldık hatta.sanalreyonum diye bi siteden aldık orası en uygunuydu..
cnm bizimkinin de kakası öle.ben de şunu merak ediyorum bizimki günde 1 ya da 2 kez kaka yapıor az mı?
cnm benim iznim nisan 17 de bitiyor.çok karasızım ben de.dönsem iyi olucak evde çok sıkılıyorum.ama bir yandan da kızım daha küçük kime bırakıcam.bakıcıya güvenmem lazım.ardığım gibi birini bulursam dönerim herhalde
cnm benim ya...ben de aynıyım biliyormusun aramızda artık hiç aşk yok gibi hissediyorum eşimle...sanki herşey monoton..inş.düzelir bu durumlar..
kızlar aşıdan bahsetmişiniz tetonoz aşısını hamilelikte 2 doz olmadımı size ben iki doz oldum şimdi neden oluyorsunuz anlamadım bana sağlık ocağında bişi demediler:26:
cnm 5 doz doğumdan sonra da 3 dozz vurulacak diye biliyorum..
cnm tetanoz 5 doz yapılıyor ikisi hamilelikte kalan üçü doğumdan sonra.

ya bana da bu aya gel dedi ebe.erken mi acaba?2 dozu gebeyken vuruldu...3 tane daha vurulucaz ben de öyle biliyorum cnm

ben özel çocuk doktoruna gidiyorum,medicana bahçelievler alper bey e gidiyoruz,memnunum şimdilik ancak doktora sormadan mamanın dozunu arttırma her bebek farklıdır benimki iştahlı ve obur bir bebek maşallah:)sağlık ocağına aile hekimine de gittik çocuğu bırak muayene etmeyi d vitamini kaç damla verilmeli diye basit bir soru sordum elinde kocaman ilaç szlüğü ordan bulmaya çalıştı ilacın adını nasıl doktor olduysa ben ondan daha bilgiliyim:)oğlumun gözünde çapaklanma olduğunu söyledim ellerini yıkamadan direk çocuğun gözünün içine sokuyordu parmağını az kalsın müdahale ettim hemen,gözün içinde değil dışında dedim bir şey olmaz dedi sonra kendi doktorumuza götürdüm sağolsun hemen damla verdi,iyileşti oğlum,sağlık ocağında sadece verem aşısı yaptırdım diğer aşıları özelde doktorumuza yaptırıyorum.

kızlarl kuru dut alın kaynatın sabahları bır bardak içine bı kaşık tereyağ ve bal atın aç karnına için ben uyguluyorum faydası var . bir de ilk ilişkiye gırdığındızde canınız yandımı benım yandı daha 2.ye gırmedık .:26:

cnm dut ve beyaz üzümü duymuştum ben de...ya biz ilk denedik yapamadık.2.ci de biraz oldu3.cüyü denemedik belki bu sefer yapabiliriz dicem ama çok acıyor:84::84:

cnm benim ya...ben de aynıyım biliyormusun aramızda artık hiç aşk yok gibi hissediyorum eşimle...sanki herşey monoton..inş.düzelir bu durumlar..
evt aynen dedigin gibi monoton..inş düzelir..böyle hem canım sıkılıyr hem üzülüyorum..

cnm dut ve beyaz üzümü duymuştum ben de...ya biz ilk denedik yapamadık.2.ci de biraz oldu3.cüyü denemedik belki bu sefer yapabiliriz dicem ama çok acıyor:84::84:

vaalla bizde de ilkte epey zorlandık, y.anma oldu.2ye yanaşamadım hala

Son düzenleme:
evt aynen dedigin gibi monoton..inş düzelir..böyle hem canım sıkılıyr hem üzülüyorum..

vaalla bizde de ilkte epey zorlandık, y.anma oldu.2ye yanaşamadım hala

gülaycım sen face de varmısın?ben mi bilmiyorum cnm ya..napcaz bilmiyorum valla bi de benim alt tarafım çok kaşınıyor (kılların olduğu yerler)siz dede böle bişi varmı kızlar?mantar falan herhangi bişi yok ama psikolojikmi bilmiyorum

yohk cnm facede yokum ben.. kaşıntı bende ilk zamanlar fazlasıyla olmuştu sanrıım çok fazla günlük ped kullandım ona bagladım..bıraktım,çamaşır degiştiriyim daha iyi dedim..ilk bi kaç gün hala geçmedi ama sonradan geçti şükür..kolonya bile kullandım valla kaşıntı sırasında çok kötüydü..

ben sağlık ocağına ilk defa aşı yaptırmya gittim ve dr çok ilgiliydi ellerini ve steteskopu dezenfekte ederek muayene etti çok titiz davrandı ve bir sürü bilgiler verdi kontrollerine bana getirebilirsin dedi ama güvenemedim nede olsa sağlık ocağı bende incirlide etika hastanesine götürüyorum murat beye bana doz söylemedi iki göğsünü emzirdikten sonra yiyebildiği kadar mama ver aç kalmasın dedi bende hep 90lık veriyorum gene emmek istiyor ve iştahli bi bebek benimkide ama dr 90lık mamaya rahat doyabilir demişti.

canım bende yüzüstü yatırıyorum hata tedirgin olduğum için konu bile actım ama ben o delikli yastıklardan aldım biraz daha rahat oluyor ve benim kızımda yüzüstü yatmayınca yarım saat bile uyuyamıyor geceleri özellikle çok zor oluyor allah yardımcımız olsun allaha emanet bebklerimiz inş. yanlış bişey yapmıyoruzdur

canım 5 e tamamlarsan ömür boyu koruyucu oluyor...herhangı bır metal kesıgınde tedırgın olmazsın...yaptır sende..1 yıl araylla olacak sanırım sonrakı 3 ası..

hepsı gececek canım..bebek olunca arada tatsızlıkla oluyor..bebeklere erkekler karısmasa daha ıyı olacak...
bıraz zaman geçsın senınde duyguların eskısı gıbı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…