- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 40
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #28.061
kızz zap-zup nerelerdesin =))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kımler bebeklerıne mama verıyor . bende ilk doktora gıttığımde demişti yeterı kadar kılo almamış haftaya gel sık emzır fılan ama ben ılk başlarda uyanmasını beklıodum yanı 4 saatte bır haftaya gıttığımızde almış ama yıne yeterı kadar değıl bı hafta sonra aşısnı yaptırmak ıçın sağlık ocağına gıttım 1 hafta içinde 500 gram almıştı sık sık emzırodum yıne geçen hafta doktora gıtmıltık burun tıkanıklığından 500 gram ustunde çıktı fakat azdı bende şaşırdım doktor bı hafta sonra gel sut yapıcı şeyler ye ama önceden yanı doktora gıtmeden öncelerı pek bişey yemıodum sütümde azdı farketmıştım .haftaya gel yıne kılo almamışsa mamaya başlatırız fılan
tmm cnm
bende mesajları sileyim dolu galiba.
slm kızlar.
aytull alemsin haa.
bizim cinsel hayatımızda normale döndü ama hala korkarak yaklaşıyorum açıkçası.
benim koca kafa herüf faceye izin vermiyy.sevgi iş başında yapsam alttan girsem üstten çıksam 2 kaş göz yapsam vize çıkarmı acaba
benim koca kafa herüf faceye izin vermiyy.sevgi iş başında yapsam alttan girsem üstten çıksam 2 kaş göz yapsam vize çıkarmı acaba
kızlar nasılsınız uzun zamandır buraya gelmedim, face de takılıyorus. 2011 ocak annelerine istek gönderin kabul edelim orda toplanalım. orası daha aktif, hem bebişlerimisin resimlerini filanda paylaşıyorus.
birde ben grup kk die oraya da ekleris ve paylaştıklarımızı sadece gruptakiler görür.. hadi hepinisi bekliyorus...
Hunnycim ben facede 2011 ocak annelerin grubundayım ama öyle sohbet alanı yada bebek resimleri göremiorum, yoksa ben mi yalnış grubdaym :-(( Biri beni davet etsin o zaman
arkadaşlar facei açtım beni de eklermisiniz?? davet göndermeniz mümkünmü? gülay bakır ismim.. resim yohk şuan.. o benim..