• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Profilini buldum canım ama telefondan ekleyemiyorum yada ben beceremedim.Özelden de mesaj atamıyorum 10 da bir atılıyormuş . Özelden yazıcam birazdan ınşallah :)

kızlar kımler bebeklerıne mama verıyor . bende ilk doktora gıttığımde demişti yeterı kadar kılo almamış haftaya gel sık emzır fılan ama ben ılk başlarda uyanmasını beklıodum yanı 4 saatte bır haftaya gıttığımızde almış ama yıne yeterı kadar değıl bı hafta sonra aşısnı yaptırmak ıçın sağlık ocağına gıttım 1 hafta içinde 500 gram almıştı sık sık emzırodum yıne geçen hafta doktora gıtmıltık burun tıkanıklığından 500 gram ustunde çıktı fakat azdı bende şaşırdım doktor bı hafta sonra gel sut yapıcı şeyler ye ama önceden yanı doktora gıtmeden öncelerı pek bişey yemıodum sütümde azdı farketmıştım .haftaya gel yıne kılo almamışsa mamaya başlatırız fılan

canım bende veriyorum ilk haftalar kilo kaybı oldu sütüm az göğüslerim hiç dolmuyor hala bakalım elektirik süt sağma alıcam belki çoğaltır süzenli sağarak ben dr kontrolünde vertiyorum mamayı.

slm kızlar.:71:
aytull alemsin haa.:1:
bizim cinsel hayatımızda normale döndü ama hala korkarak yaklaşıyorum açıkçası.:37:

doğum yapalı 47 gün oldu ama daha yakınlaşmadık bile sanki eşim yanaaşmak istemiyor anlamadım 40ım çıkmadan gün sayıyordu ama şimdi adama bişi oldu sanki.:97:

Kocam da ben de kırka kadar gün saydık :) 42 de doktora kontrole gittim o gazla bi başladık artık normale donduk bizde ayların hasretini gideriyoruz ...

benim koca kafa herüf faceye izin vermiyy.sevgi iş başında yapsam alttan girsem üstten çıksam 2 kaş göz yapsam vize çıkarmı acaba:9:

Kızlar benim eşten de okey çıkmadı.. yalnız ille istiyosan aç bi başka face onla gir dedi... bu da bana saçma geliyor ama burda da muhabbet dönmüyor artık nerdeyse :(( napim??

kızlar nasılsınız uzun zamandır buraya gelmedim, face de takılıyorus. 2011 ocak annelerine istek gönderin kabul edelim orda toplanalım. orası daha aktif, hem bebişlerimisin resimlerini filanda paylaşıyorus.
birde ben grup kk die oraya da ekleris ve paylaştıklarımızı sadece gruptakiler görür.. hadi hepinisi bekliyorus...

Hunnycim ben facede 2011 ocak annelerin grubundayım ama öyle sohbet alanı yada bebek resimleri göremiorum, yoksa ben mi yalnış grubdaym :-(( Biri beni davet etsin o zaman

arkadaşlar facei açtım beni de eklermisiniz?? davet göndermeniz mümkünmü? gülay bakır ismim.. resim yohk şuan.. o benim..

Son düzenleme:
kizlar once arkadas olarak eklenmeniz gerekiyor oyle davet edebiliyoruz.. bikac kisiyi buldum ama azize yilmaz gulay bakir bicok kisi var bu isimde.. hangisi oldugunuzu bilemedim. neslihan guven catli ben isterseniz siz beni bulun ekleyin arkadas olarak.. oyle davet edeyim sizi

Back