- Konu Sahibi teknekazintisii
- #27.641
oğlumun uyumama gibi sorunu var,en uzun uyku saati 2 saat,geceleri aman eşim uyanmasın sabah işe gidecek diye sürekli yat kalk,yat kalk yapmaktan perişan kalan,uykusuz kalan benim,gündüzleri bir taraftan çocukla uğraşırken diğer taraftan çamaşırdı,ütüydü diye yorulan yine benim.çocuk uyudu hadi ben de yatayım deme gibi bir lüksüm zaten yok,çocuk uyudu hadi şurayı temizleyeyim,evi süpüreyim,toz alayım,makineya çamaşır atayım,asayım,yemek yapayım diye düşünüp yorulan yine benim,çocuk uykusuz kalıp ağlayınca onunla ilgilenen de benim,altını temizleyen,karnını doyuran,oyunlar oynayan,kucağına alıp gezdiren de zaten benim..
ben merak ediyorum bazen eşim ne işe yarıyor diye,şu işi de sen yap dediğime pişman oluyorum,peşimden elli soru geliyor,şöyle mi yapayım böyle mi yapayım,şuraya mı koyayım buraya mı koyayım,şunu mu yapim bunu mu yapim,en sonunda yeter tamam yapma ben yaparım diyorum zaten..
mesela şuan çocuk yatıyor heran ağlamak üzere ve eşim elinde kumanda maç izleme derdinde..bir de aklımdan doğumdan sonra annesinin yaptıklarını ve onun da benim değil de annesinin yanında oluşlarını,ona toz kondurmayıp beni lohusa halimle günlerce ağlatışlarını unutamıyorum,gittikçe daha da mutsuz oluyorum ve bu durum çocuğuma da yansıyor,iyi değilim ben
ben merak ediyorum bazen eşim ne işe yarıyor diye,şu işi de sen yap dediğime pişman oluyorum,peşimden elli soru geliyor,şöyle mi yapayım böyle mi yapayım,şuraya mı koyayım buraya mı koyayım,şunu mu yapim bunu mu yapim,en sonunda yeter tamam yapma ben yaparım diyorum zaten..
mesela şuan çocuk yatıyor heran ağlamak üzere ve eşim elinde kumanda maç izleme derdinde..bir de aklımdan doğumdan sonra annesinin yaptıklarını ve onun da benim değil de annesinin yanında oluşlarını,ona toz kondurmayıp beni lohusa halimle günlerce ağlatışlarını unutamıyorum,gittikçe daha da mutsuz oluyorum ve bu durum çocuğuma da yansıyor,iyi değilim ben