- Konu Sahibi teknekazintisii
- #27.621
cnm sen eldiven kullanmıyor musun?? parmaklarını yalıyor dedin de ondan dikkatimi çekti..cnm bak benimkide öleydi biliyosun bi sorunu olmadığı halde.2 gün eziyet etti huzursuzdu.ama gece uyuyordu Allahtan...akşamları eziyet ediyordu...ben 2 gün mahvoldum eşim de işte tabi ama şimdi iyiyiz maşallh...Şirvanın dediği çıktı cnm yeni bişeyler öğrenirken huzursuzlanırmış bebekler benim kız o 2 günden sonra parmaklarını yalamaya başladı...yeni bi durum keşfi yani
biz oyun halısı aldık kucakta gezdirmekten kurtuldum artık yatarken de daha uzun oyalanıyo halıdaki oyuncaklara bakıp bakıp deliriyo ayağıyla haşırdatıyo tepindikçe bide elleriyle de sesler çıkartabiliyo çarptıkça ama şuan hareketleri tesadif bilinçli yapmıyo öyle bile olsa sesler çıktıkça şaşırıyo çok seviniyo bide çığlıklarını agularını kaydettim halıda aynasına bakarken o sesleri dinletiyorum kendi sesine cevap veriyo tepki veriyo çok eğlenceli böyle denemeler yapmak biraz dönencesine koyuyorum onalra bakıyo, biraz halısına, biraz da anakucağına koyuyorum onda da oyuncakları var öyle öyle oyalanıyoruz artık bakması daha kolay
ne marka oyun halısı aldın cnm.. bide bizde işe yara mı bilmiyorum.. park yatagının müziğini titreşimini bile sevmiyoken..