• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bak benimkide öleydi biliyosun bi sorunu olmadığı halde.2 gün eziyet etti huzursuzdu.ama gece uyuyordu Allahtan...akşamları eziyet ediyordu...ben 2 gün mahvoldum eşim de işte tabi ama şimdi iyiyiz maşallh...:nazar::nazar:Şirvanın dediği çıktı cnm yeni bişeyler öğrenirken huzursuzlanırmış bebekler benim kız o 2 günden sonra parmaklarını yalamaya başladı...yeni bi durum keşfi yani:9::9:
cnm sen eldiven kullanmıyor musun?? parmaklarını yalıyor dedin de ondan dikkatimi çekti..

biz oyun halısı aldık kucakta gezdirmekten kurtuldum artık yatarken de daha uzun oyalanıyo halıdaki oyuncaklara bakıp bakıp deliriyo ayağıyla haşırdatıyo tepindikçe bide elleriyle de sesler çıkartabiliyo çarptıkça ama şuan hareketleri tesadif bilinçli yapmıyo öyle bile olsa sesler çıktıkça şaşırıyo çok seviniyo bide çığlıklarını agularını kaydettim halıda aynasına bakarken o sesleri dinletiyorum kendi sesine cevap veriyo tepki veriyo çok eğlenceli böyle denemeler yapmak biraz dönencesine koyuyorum onalra bakıyo, biraz halısına, biraz da anakucağına koyuyorum onda da oyuncakları var öyle öyle oyalanıyoruz artık bakması daha kolay

ne marka oyun halısı aldın cnm.. bide bizde işe yara mı bilmiyorum.. park yatagının müziğini titreşimini bile sevmiyoken.. :(

zamanla artıcak sanırım uykuları benimki bikaç gündür baya uzattı ctesi akşamı 6buçuk saat uyudu ben uyandırdım emzirdim dün gece de 7saat uyudu yine ben uyandırdım :nazar:

ohhh maşallah canım.. benimkide bazen süpriz yapıp 6 saat uyuyor pek mutlu oluyorum.. ben aclıga susuzluga dayanabiliyorum ama uykusuzluk asla:) uyumadımmı herkez gözüme düşman gözüküyor:)

oyun halısıda cok iyi fikirmiş. bende hatasonu oyun halılarına bakmaya gidecegim. Gerci biz cok uzun kullanamıyacagız köpeğım var. şimdilik kayınvalidemde ama bir iki aya kadar alırım geri. benim cok akıllı köpeğım ona aldık sanır kıskanır:) ben şimdilik salııncakla idare ediyorum. pek seviyo naz hanım:) ayyy ona baktıkca bende özeniyorum valla sölee bi salıncagım olsa otursam sallansam uyusam uyusaammm:))))))))
ah bide ben hoppala aldım kızıma biraz daha büüyümesini sabırsızlıkla bekliyorum:)

ohhh maşallah canım.. benimkide bazen süpriz yapıp 6 saat uyuyor pek mutlu oluyorum.. ben aclıga susuzluga dayanabiliyorum ama uykusuzluk asla:) uyumadımmı herkez gözüme düşman gözüküyor:)

oyun halısıda cok iyi fikirmiş. bende hatasonu oyun halılarına bakmaya gidecegim. Gerci biz cok uzun kullanamıyacagız köpeğım var. şimdilik kayınvalidemde ama bir iki aya kadar alırım geri. benim cok akıllı köpeğım ona aldık sanır kıskanır:) ben şimdilik salııncakla idare ediyorum. pek seviyo naz hanım:) ayyy ona baktıkca bende özeniyorum valla sölee bi salıncagım olsa otursam sallansam uyusam uyusaammm:))))))))
ah bide ben hoppala aldım kızıma biraz daha büüyümesini sabırsızlıkla bekliyorum:)

mşllah sizin meleklere.. benimkini rekoru 2 saat 45 dk o da bi kere :31:

biz oyun halısı aldık kucakta gezdirmekten kurtuldum artık yatarken de daha uzun oyalanıyo halıdaki oyuncaklara bakıp bakıp deliriyo ayağıyla haşırdatıyo tepindikçe bide elleriyle de sesler çıkartabiliyo çarptıkça ama şuan hareketleri tesadif bilinçli yapmıyo öyle bile olsa sesler çıktıkça şaşırıyo çok seviniyo bide çığlıklarını agularını kaydettim halıda aynasına bakarken o sesleri dinletiyorum kendi sesine cevap veriyo tepki veriyo çok eğlenceli böyle denemeler yapmak biraz dönencesine koyuyorum onalra bakıyo, biraz halısına, biraz da anakucağına koyuyorum onda da oyuncakları var öyle öyle oyalanıyoruz artık bakması daha kolay
cnm fotoraf yüklemen mümkünmü nasıl oyun halısı?bende düşünüyorum da..
cnm sen eldiven kullanmıyor musun?? parmaklarını yalıyor dedin de ondan dikkatimi çekti..

ne marka oyun halısı aldın cnm.. bide bizde işe yara mı bilmiyorum.. park yatagının müziğini titreşimini bile sevmiyoken.. :(

gülaycım kullanıyorum ama bazen çıkarıyorum çünkü eldiven kullanmak fazla iyi deil...

ayy geceleridemi???? cok zordur canım öylede yaa.. benimki dogdugundan bu yana geceleri 4 saati garanti uyudu artık 5-6 saat uyuyor..bir an önce seninkide uykuyu uzatırda sende uyursun canım..

cnm o uykuyu da gece uyudu zaten.. geceleri epey uykusuz kalıyorum.. üstüne gündüz de aynı maraton devam edince acaip asabi hissediyorum kendimi.. hadi baştan beri annem kayınvalidem yemegimi yapıo soframı topluyo da rahatım o konuda.. 40 ından sonra bi de o dertler çıkcak.. inş 40ından sonra düzelir..:26:

bende eldiven kullanmıyorum ama 2 aylığa yaklaşınca çıkardım artık ellerini tanıması gerekiyo diye gelişimi için önemli ama keşke önceden çıkarsaymışım diyodum çok korkuyodum yüzünü yolar diye şimdi ilk zamanlarından daha fazla ovalanıyo ama yolmuyoda kesiyorum tırnaklarını uzadıkça

Tinny love aldım prenses gym oyun halısı diğerlerine göre biraz pahalı ama en şok fonksiyonu, eğlencesi olan buydu

çok seviniyorum gece uyumasına çünkü bende senin gibiyim uykusuzluğa direncim yok sinir yapıyo resmen neyseki yarı kırkından beri düzenliyiz ki ondan öncede geceleri 3 saat en az uyurdu
oyun halısını ben yere koymuyorum ki yatağımızın üzerine koyuyorum yerlerde halı da olsa soğuk çekebilir gibi geliyo yatağa koyuyorum bende yanına uzanıyorum çok keyifli oluyo hem ben hiç yorulmuyorum hemde kızım çok güzel oyalanıyo tv de izlemek istediğim bişey olursada köşe koltuğumuzun geniş yerine koyuyorum oturma odasında bende yanında oturuyorum
hoppala bende alıcam muhakkak ama bi yürüteç buldum hem yürüteç, hem hoppala, hemde yürüme yardımcısı fonksiyonları var 3ü birarada ben onu almak istiyorum daha hamileyken beğenmiştim fiyatı da çok pahalı değil uzun süre kullanabiliriz değer gibi geliyo

cnm fotoraf yüklemen mümkünmü nasıl oyun halısı?bende düşünüyorum da..

gülaycım kullanıyorum ama bazen çıkarıyorum çünkü eldiven kullanmak fazla iyi deil...

benim aldığım bu
Tiny Love Prenses Gym Tekmele Oyna - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

aynısının erkek için olanı da bu
Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

ewet bencede arada ellerini havalandırmak ve tırnakları yoksa serbest bırakmak en güzeli ellerini tanısın dokunmayı tutmayı öğrensin bide bize de psikolojhik olarak iyi geliyo emerken hele göğsümü, parmağıımı tutmuyomu bayılıyorum öğrendi şimdi memeyi iki eliyle tutuyo emmeyeceği zaman da tutup çekiyo çook şeker oluyo ozaman yaa :69:

cnm o uykuyu da gece uyudu zaten.. geceleri epey uykusuz kalıyorum.. üstüne gündüz de aynı maraton devam edince acaip asabi hissediyorum kendimi.. hadi baştan beri annem kayınvalidem yemegimi yapıo soframı topluyo da rahatım o konuda.. 40 ından sonra bi de o dertler çıkcak.. inş 40ından sonra düzelir..:26:

oo canım daha kırkınız çıkmadıysa bebişin oyuncaklara pek tepki vermemesi normal dur bakalım daha erken bozma moralini benim kızım 2ay 10 günlük ondan aldık halıyı başladı artık oynamaya bide her bebek herşeyi aynı zamanda yapmaz, herşeye aynı tepkiyi vermez ki

cnm bak benimkide öleydi biliyosun bi sorunu olmadığı halde.2 gün eziyet etti huzursuzdu.ama gece uyuyordu Allahtan...akşamları eziyet ediyordu...ben 2 gün mahvoldum eşim de işte tabi ama şimdi iyiyiz maşallh...:nazar::nazar:Şirvanın dediği çıktı cnm yeni bişeyler öğrenirken huzursuzlanırmış bebekler benim kız o 2 günden sonra parmaklarını yalamaya başladı...yeni bi durum keşfi yani:9::9:

inşallah benimki de öyledir canım.bi de dün ilk aşısını oldu ya belki onun acısını çekiyo da olabilir

yaa kızım ağlıyodu az önce babasının kucağında,beşiğine koydu sallayım da uyusun diye,öylece kasıldı kaldı kız kıpkırmızı oldu bi de
siz yaşadınız mı böyle bi durum çok korktum,10günlükken yine olmuştu dk gazdan demişti şimdi gazı da yok nie oldu ki yaa:14:

elifcim teşekkür ederim bende çok beğendim almak istiyorum en kısa zamanda...
bende bayılıyorum emerken elleriyle bana dokunmasını hatta bazen göğsümü okşuyor harika bişi bu....göğsü bozulacak diye emzirmeyen anneleri kınıyorum valla:20:

ikbalcim kesin gazdan cnm sen yok sanırsın ama var demekki ondan kızarmışşş ha şu da olabilir genzine bişey mi kaçtı acaba?süt,tükrüğü falan o zamanda kızarır bozarır çünkü:18:

iyi akşamlar hanımlar.bende oğluma eldiven giydirmiyorum artık.emerken parmağımı tutuyor hatta bugün kucağımda yatarken elini göğsüme attı eşimde ''bak sıpaya bunlar benim diyor''dedi gülüştük.:1:

kızlar ağdaya gittim geldim.. ilk defa dikişli bölgeye ağda yaptırdım.. normaldede canım tatlıdır ama bu cok acıdı.. şimdide sızlıyo. acaba psikolojikmidir? doktor 40 günden sonra bişey olmaz demişti ben dogum yapalı iki ayı geçti. sizdede oldumu böyle?
burası cok sogudu bu arada.. izmirin sogugu gercekten üşütüyor. kızımı yıkıyacagım hem klimayı actım hem ufoyu ısıtıyorum evi. nedense hala alısamadım kızı yıkamak gözümde büyüyor hep:(

cnm dün banada bir sprey verdi burun tıkanıklığı için onun reçetesindede 6 aydan küçük bebeklerde kullanmayınız yazıyor ama ben kullanıyorum.doktor yazdıysa vardır bir bildiği.

onu bana hastaneden çıkarken reçete de vermişlerdi bızde aldık ama sprey değil burun tıkanıklığı için damlatılıyor günlük kullanılıyor 20 tane fılan .

sağolun arkadaşlar cancer68 kullanıyorsun sende demek ozaman bende kullanayım yazıyı görünce kullanmadım sağolun cvbınız için.

kızlar ağdaya gittim geldim.. ilk defa dikişli bölgeye ağda yaptırdım.. normaldede canım tatlıdır ama bu cok acıdı.. şimdide sızlıyo. acaba psikolojikmidir? doktor 40 günden sonra bişey olmaz demişti ben dogum yapalı iki ayı geçti. sizdede oldumu böyle?
burası cok sogudu bu arada.. izmirin sogugu gercekten üşütüyor. kızımı yıkıyacagım hem klimayı actım hem ufoyu ısıtıyorum evi. nedense hala alısamadım kızı yıkamak gözümde büyüyor hep:(

bende 2ay bi haftalıkken yaptırdım canım hiçbişiy olmadı canım yanmadı anlamadım bile aldığını ben alma sakın demiştim ağdacıya kadın almış sonradan çok sevindim kurtuldum diye. neden öyle olduki acaba sende?

elifcim teşekkür ederim bende çok beğendim almak istiyorum en kısa zamanda...
bende bayılıyorum emerken elleriyle bana dokunmasını hatta bazen göğsümü okşuyor harika bişi bu....göğsü bozulacak diye emzirmeyen anneleri kınıyorum valla:20:

ikbalcim kesin gazdan cnm sen yok sanırsın ama var demekki ondan kızarmışşş ha şu da olabilir genzine bişey mi kaçtı acaba?süt,tükrüğü falan o zamanda kızarır bozarır çünkü:18:

bilemiyorum canım belki dediin gibi olmustur.gaz ilaçlarını hiç bırakmıyoruz zaten inş bi daha böyle bişey olmaz ilk oldugunda kafayı yiycektim nerdeyse:37:

bu arada bebişleri ne sıklıkda emziriyosunuz?emzirmeniz ne kadar sürüyo?

cnm aman bidaha olmaz inş.
ikbalcim benim kızı ben saatle emzirmiyorum bazen saatte bir bazen 2 satte bir oluyordue ne bileyim acıktığını anladığım an veriyorum.çünkü 5 dk emiyor bazen sonra çabuk acıkıyor bazen de 20 dk emiyr 2-3 saat sonra acıkıyor....kızın keyfine göre hayatım anlıyacağın:9::9:

arkadaşlar bebeğimin yüzünde ve kafasında kırmızı ucu beyaz döküntüler çıkıyor ve çoğalıyor sonra beyaz beyaz kalıyor sizin bebeklerinizdede oldumu böyle? dr normal dedi ama gittikçe çoğalıyor sanki yaa:14::14:

arkadaşlar bebeğimin yüzünde ve kafasında kırmızı ucu beyaz döküntüler çıkıyor ve çoğalıyor sonra beyaz beyaz kalıyor sizin bebeklerinizdede oldumu böyle? dr normal dedi ama gittikçe çoğalıyor sanki yaa:14::14:

cnm bazen benim oğlumun yüzündede çıkıyor ama kırmızı değil beyaz beyaz yağ bezesi şeklinde ama zamanla kendisi kayboluyor.bazende kızarıklıklar oluyor emerken yaslandığı taraf terliyor ondan kaynaklı sanırım onlarda kendiliğinden geçiyor telaşlanma zaten doktorunuzda normal demiş.

kzılar bebeğimin burnu tıkalı .burun açıcısı vardı sınomarın dıye o bıttı şimdi almayı düşünüyorum burun aspiratorude almayı düşünüyorum . hangı markayı tavsıye edersınız ? :54:

Back