- Konu Sahibi teknekazintisii
- #27.661
kızlar Allah yardımcınız olsun ben bu konuda biraz şanlıyım annem sağolsun hep yanımda hem sıkılmıyorum hem işimi yapıyor ya da kızıma bakıyor ben iş yapıyorum eşimde işten gelince kızımızla ilgileniyor ben yemeği hazırlıyorum sofrayı kuruyorum bazen aynı anda yiyemiyoruz sırayla kızımıza bakıyoruz :) sonra ben sofrayı toplayıp bulaşık yıkayana kadar yine eşim ilgileniyor bazen şansımıza uyumuş oluyor kaynanamda artık haftada 2 kere falan geliyor geldiği zaman yemekleri o yapıyor çamaşır temizlik işim varsa onuda yapıyor sağolsun kaynanamla kayınpederimle hiç problem yaşamadık çok şükür çok yardımcı oluyorlar neye ihtiyaç olsa söylesem alırlar Allahım tadımızı bozmasın...
Sizlerde fazla düşünmemeye çalışın dicem ama çeken bilir sanırım bebişleriniz için artık her şey
normalde eşimde bana çok yardımcı olur sadece çocuk olduğu zaman değil öncedende aynıydı.yemek hazırlarken oğluşla oynar sonra yemeğimizi yeriz sofrayı toplar.ama arada canımı sıkmayı başarıyor hiçde zorlanmıyor bunu yaparken