• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşalar kızlar:16:
bugün 40 günlük olduk çok şükür,üstümden bi yük kalktı valla:76:
ilk aşımızı da oldukgeçen hafta olamamıştık.kuzum hç huysuzlanmadı çok şükür:21:
4.700 olmuş minnoşum:46:

arkadaşlar bebeğini yanında yatıran varmı aranızda
ben yanımda yatırıyorum ama
acaba biraz büyüdüğünde yatağına geçirmekte zorlanırmıyım diye tedirgin oluyorum
benim bebeğim çok fazla meme bağımlısı olduğu için mecburen yanıma alıyorum
nereedeyse 2 aylık olmak üzere ama hala saatlerce memede

bende beraber yatıyodum kızımla çok ağlıyo hep emmek istiyo ve benim dikişlerim kalkıp yatmaktan kötü olmuştu. ama şimdi ayırdım. bi yerde okumuştum 6. haftaya kadar alışmazlar yazıyordu ama 6dan sonra artık bi uyku düzeni oluşturulması gerektiği yazıyordu. ben de korktum ve beşiğine aldım beşiği de yanıma aldım. aslında bebeklere değil de bize zor oluyo galiba ayırmak:))
bi de ben sabahları yatağıma alıyorum uyanınca biraz yatakta seviyoruz babasıyla

bende beraber yatıyodum kızımla çok ağlıyo hep emmek istiyo ve benim dikişlerim kalkıp yatmaktan kötü olmuştu. ama şimdi ayırdım. bi yerde okumuştum 6. haftaya kadar alışmazlar yazıyordu ama 6dan sonra artık bi uyku düzeni oluşturulması gerektiği yazıyordu. ben de korktum ve beşiğine aldım beşiği de yanıma aldım. aslında bebeklere değil de bize zor oluyo galiba ayırmak:))
bi de ben sabahları yatağıma alıyorum uyanınca biraz yatakta seviyoruz babasıyla

bebişler uyku düzeni oluşturmamıza müsade etmiyorlar yani benimki öyle daha çok küçük olduğu için bende artık uğraşmıyorum önceden uyanırıyodum gece uyusun diye baktım uykusu bölününce dahada huzursuz oluyor bende bıraktım devamlı uyuyor şimdi geceleride ayakta daha çok küçük oldukları için tek anladıkları şey meme ve uyku biraz daha büyüyünce değişirler umarım 6.aydan sonra filan düzene girer heralde tek temennim :93:

kimsecikler yok..geçmişi bitiremedim..herkes iidir genel anlmda..

başak cnm hemen hepimizde aynı sorunlar var çok düşünüp kurmamaya çalış ben çok taktığımda sütüm azalıyordu artık düşünmemeye çalışıyorum..bende piskolog araştırıyorum bu aralar eşimle gideceğiz..

bu arada bende rezene veriyorum kızıma genelde gece yatarken sütümü sağıyorum onun içine katıyorum 20 mg falan gün içindede az az veriyorum.

eliff ben tüy dökücü kullndm ağda istiyordum ama korkuyordum cesaretlendirdin beni :16:

yarın 2.kalça ultrasonumuz var geçen ay ilki çekilmişti çıkık vardı kuzumun sol kalçasında çift bez kullandık yarın bakalım ne çıkacak inş düzelmiştir kuzumun kalçası:(
cnm çok saol...takmamaya çalışıcam becerebildiim kadar...belgünüm inş.düzelmiştir miniğinin kalçası haber ver bizede cnm benim...bizim dr ben zaten bakıyorum ultrasona gerek yok dedi napcaz bilmiyorum çektirmek gerekiyor bence
iyi akşalar kızlar:16:
bugün 40 günlük olduk çok şükür,üstümden bi yük kalktı valla:76:
ilk aşımızı da oldukgeçen hafta olamamıştık.kuzum hç huysuzlanmadı çok şükür:21:
4.700 olmuş minnoşum:46:
maşallh size..:nazar::nazar:

günaydınlar..kimseler yazmamış henüz..anlaşılan bebişler epey meşgul ediyor.. bende de durum pek farklı sayılmaz.. dün gündüz tüm gün paşam sadece 1 saat uyudu.. gözlerinin altı şişti kızardı ama uyumamakta ısrar etti..yanında bastıgı yaygara da cabası tabi.. gece 12de zar zor göğüste sızdı..bugün de öyle olacak diye korkuyorum..aşıyı bundan bi gün önce vurulmuştuk..aşının agrısı bii gün sonra cıkabilir mi acaba??

günaydınlar..kimseler yazmamış henüz..anlaşılan bebişler epey meşgul ediyor.. bende de durum pek farklı sayılmaz.. dün gündüz tüm gün paşam sadece 1 saat uyudu.. gözlerinin altı şişti kızardı ama uyumamakta ısrar etti..yanında bastıgı yaygara da cabası tabi.. gece 12de zar zor göğüste sızdı..bugün de öyle olacak diye korkuyorum..aşıyı bundan bi gün önce vurulmuştuk..aşının agrısı bii gün sonra cıkabilir mi acaba??

cnm sanmam biz de olmadı ama...bebeklerde değişik olabilir tabi...
kızlar biz nurse harveys gaz ilacı kullanıyorduk ama ben hiç memnun kalmadım.önerilerilerinizi bekliyorum...kullandığınız gaz damlaları neler etkili mi?

cnm bizde pazartesi günü yaptırdık aşımızı ama hem o gün hemde ertesi gün sürekli huysuzlandı sanırım aşının etkisinden kaynaklanıyor.

kızlar biz nurse harveys gaz ilacı kullanıyorduk ama ben hiç memnun kalmadım.önerilerilerinizi bekliyorum...kullandığınız gaz damlaları neler etkili mi?

canım metsil kullanıyorum idare eder yani tam memnun kalacağım bir gaz giderici bulamadım.

cnm bizim eczacı tanıdık gaz sorunu var deyince metsil vermiş ama ben kullanmadım hiç..dogal yolları en fazla rezeneyi denedim.. ama eczacı arkadaş metsilin cok faydasını gördüm demiş eşime..

cnm bizde pazartesi günü yaptırdık aşımızı ama hem o gün hemde ertesi gün sürekli huysuzlandı sanırım aşının etkisinden kaynaklanıyor.

saol cnm ya..içim rahatladı.. ama ilk gün hiçbişiyi yoktu bizimkinin..oh ne rahat demiştim.. ama bi gün sonra acıını cıkardı saolsun :)

basakcim bende ayni durumdayim.bi de esimin ailesinin rahatliklari yuzunden ailemle de tartistim.benim ailemde esime kotu davraniyorlar kaldiramiyorum.esimle telefonda kavga ettik.sinirdende telefonumu firlattim kirildi.anlatacak cok seyim birikti ama telefonsuz oldugumdan netede giremiyorum hepiniz allaha emanet olun

:3:
basakcim bende ayni durumdayim.bi de esimin ailesinin rahatliklari yuzunden ailemle de tartistim.benim ailemde esime kotu davraniyorlar kaldiramiyorum.esimle telefonda kavga ettik.sinirdende telefonumu firlattim kirildi.anlatacak cok seyim birikti ama telefonsuz oldugumdan netede giremiyorum hepiniz allaha emanet olun

cnm yokluğun farkediliyor valla....biliyorum senin durumları da cnm valla işimiz zor:((evleneceklere hep söylediğim ailesine de bakkk eşini severken onları da sevmek önemli sevmedin mi gitmiyorrr eşinle de soğuyorsun bu sefer...
sen de Allaha emanet ol cnm öpüyorum

tünaydın kızlar
minnoş hanım çok huzursuz iki gündür 1 saat uyuyo 5 saat ayakta kucakta uyuyo hanımefendi beşiğe koyduğum an uyanıyo.allahtan geceuykusu iyi.eşim de akşam işe gidiyo tek başıma naapcam bilmiyorum:35:

tünaydın kızlar
minnoş hanım çok huzursuz iki gündür 1 saat uyuyo 5 saat ayakta kucakta uyuyo hanımefendi beşiğe koyduğum an uyanıyo.allahtan geceuykusu iyi.eşim de akşam işe gidiyo tek başıma naapcam bilmiyorum:35:

cnm bak benimkide öleydi biliyosun bi sorunu olmadığı halde.2 gün eziyet etti huzursuzdu.ama gece uyuyordu Allahtan...akşamları eziyet ediyordu...ben 2 gün mahvoldum eşim de işte tabi ama şimdi iyiyiz maşallh...:nazar::nazar:Şirvanın dediği çıktı cnm yeni bişeyler öğrenirken huzursuzlanırmış bebekler benim kız o 2 günden sonra parmaklarını yalamaya başladı...yeni bi durum keşfi yani:9::9:

benimkinin pek gazı olmuyor ama bende nurse harveys kullanıyorum.. pek bi işe yaradıgını farketmedim.. bizde rezene daha cok işe yarıyor.. 30cc kadar veriyorum rahatlatıyo.. tabi ben damlalardan cok kendi yediklerime dikkat ediyorum..

tünaydın kızlar

benimkininde gece uykusu iyi geç yatıyo geç kalkıyo:) ama en azından 5 saat uyuyor deliksiz. ama gündüzleri uyutmak mümkün değil..
yalnızlıgı cok düşünme canım zor oluyor ama insan alışıyor. ben 10günlükten bu yana kendim bakıyorum. yemek yemek zor oluyor ama idare ediyoruz.. bazen acayip bunalıyorum.. ev işiylemi ugrasayım bebeklemi kendimlemi ama allah güç veriyo :)

biz oyun halısı aldık kucakta gezdirmekten kurtuldum artık yatarken de daha uzun oyalanıyo halıdaki oyuncaklara bakıp bakıp deliriyo ayağıyla haşırdatıyo tepindikçe bide elleriyle de sesler çıkartabiliyo çarptıkça ama şuan hareketleri tesadif bilinçli yapmıyo öyle bile olsa sesler çıktıkça şaşırıyo çok seviniyo bide çığlıklarını agularını kaydettim halıda aynasına bakarken o sesleri dinletiyorum kendi sesine cevap veriyo tepki veriyo çok eğlenceli böyle denemeler yapmak biraz dönencesine koyuyorum onalra bakıyo, biraz halısına, biraz da anakucağına koyuyorum onda da oyuncakları var öyle öyle oyalanıyoruz artık bakması daha kolay

benimkininde gece uykusu iyi geç yatıyo geç kalkıyo:) ama en azından 5 saat uyuyor deliksiz. ama gündüzleri uyutmak mümkün değil..
yalnızlıgı cok düşünme canım zor oluyor ama insan alışıyor. ben 10günlükten bu yana kendim bakıyorum. yemek yemek zor oluyor ama idare ediyoruz.. bazen acayip bunalıyorum.. ev işiylemi ugrasayım bebeklemi kendimlemi ama allah güç veriyo :)

zamanla artıcak sanırım uykuları benimki bikaç gündür baya uzattı ctesi akşamı 6buçuk saat uyudu ben uyandırdım emzirdim dün gece de 7saat uyudu yine ben uyandırdım :nazar:

Back