• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

içgüdüsel olarak istemeden oluyor canım bende de oluyor. halbuki kaynanamın kötülük olarak yaptığı bir şey yok ama ağzı hiç durmuyor iyi kötü her konuda bir fikri var o da beni sıkıyo. bereket sık sık görüşmüyoruz ama 2 gece bile yetip artıyo . kafana takmamaya çalış. sütün çok önemli .içinden sabır dile.

ahh başak ahh bende aynıyım.kayınbabamı at çöpe ama kayınvalidem sevgimm diye ölür bana ama ben bir türlü samimi olamıyorum.oğlumun tüm ihtiyaçlarını o aldı doğumdan önce,şimdide beze para vermiyoruz o alıyor.kendi oğluna para vermez bana sürekli harçlık verir,ihtiyacın olanı iste ben gurur duyarım seve seve alırım der ama ben nankörüm galiba.:30:
cnm çok teşekkür ederim...senin yine kayınvalden böle...benimki mıkırlığından ölür...bi yelek bile örmedi...ben doğum yaptım da beni aradı ölen annesinden artan hasta bezlerini getirimmi diye soruyor...ya kötülüğü yok ama görgü hiç yok...öğretmen emeklisi olcak bi de...ama kadına 2 gün bile katlanamıyorum ben çokk suratsız.Allahım bana yardım et!!!
içgüdüsel olarak istemeden oluyor canım bende de oluyor. halbuki kaynanamın kötülük olarak yaptığı bir şey yok ama ağzı hiç durmuyor iyi kötü her konuda bir fikri var o da beni sıkıyo. bereket sık sık görüşmüyoruz ama 2 gece bile yetip artıyo . kafana takmamaya çalış. sütün çok önemli .içinden sabır dile.
cnm benim de görümce öle işte bilgiçliğinden yanına yanaşılmaz...ve iddia eder illa benim dediiim doğru diye.Allahtan bende uzağım ama bi telefonla bile can sıkabiliyorlar...

Son düzenleme:
ben humana still tea kullanıyorum günde bırkaç bardak içiyorum ama cok etkisini göremedim.. kızıma rezene veriyorum üstündeki miktar cok fazlaydı telefon acıp sordum milupaya kızım 1 aylıkken 30cc kaynamış ılıtılmış suya 1 cay kaşıgı koyun dedi bende öyle yapıyorum.. her içişten sonra aglıyo kızım daha fazlasını istiyor ama vermiyorum:)

30 cc çok olmuyomu? benmi az veriyorum 2-3 kaşık veriyorum sadece kendimde içiyorum. verilebiliyorsa bende artırayım miktarını

bırberon aldınızmı .aldıysanız hangı marka model ?

oğlum doğduğunda babası almıştı nuk un cam biberonu küçük boy onu kullanıyorum memnunum ama bebeğim şaşırıyo onu alınca memeyi alıken zorlanıyo sonra memeyi alıyo biberonda zorlanıyo yavrum o nedenle
sonradan başka bitane daha aldık silikon annegöğsü hissi veren bi biberon memeyi birakmasın diye nubby markası ama hiç memnun kalmadım bebeğim çok kolay yakaladı onu şaşırmadı ama çekmekten canı çıktı okadar az delinmişki ucu zor akıtıyo o nedenle kullanamıyorum 30 liraya aldım hemde yazık oldu...

oğlum doğduğunda babası almıştı nuk un cam biberonu küçük boy onu kullanıyorum memnunum ama bebeğim şaşırıyo onu alınca memeyi alıken zorlanıyo sonra memeyi alıyo biberonda zorlanıyo yavrum o nedenle
sonradan başka bitane daha aldık silikon annegöğsü hissi veren bi biberon memeyi birakmasın diye nubby markası ama hiç memnun kalmadım bebeğim çok kolay yakaladı onu şaşırmadı ama çekmekten canı çıktı okadar az delinmişki ucu zor akıtıyo o nedenle kullanamıyorum 30 liraya aldım hemde yazık oldu...

canım o biberonun uçları var seninki yavaş akış hızında demekki bebekler yeni doğduklarında çekme güçleri az ya o nedenle yenidoğan biberonu yavaş akışta. sadece meme ucunu bulabilirsen orta akış olarak problem kalmaz. anne memesine en yakın emzik ucu diye biliyorum ben.
Nuby %0 BPA Anne Göğsü Boyutu Silikon Biberon Orta Akış 2  - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

30 cc çok olmuyomu? benmi az veriyorum 2-3 kaşık veriyorum sadece kendimde içiyorum. verilebiliyorsa bende artırayım miktarını

bende 25 ml kadar veriyorum daha versem içecek çok seviyo ama doktor yavaş yavaş arttır demişti bende 2-3 kaşıktan başladım yavaş yavaş arttıra arttıra çıktık 25 mlye

canım o biberonun uçları var seninki yavaş akış hızında demekki bebekler yeni doğduklarında çekme güçleri az ya o nedenle yenidoğan biberonu yavaş akışta. sadece meme ucunu bulabilirsen orta akış olarak problem kalmaz. anne memesine en yakın emzik ucu diye biliyorum ben.
Nuby %0 BPA Anne Göğsü Boyutu Silikon Biberon Orta Akış 2virus - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

aldığım yerde var sanırım canım kız anlatmıştı bana ama acaba onun akışı yeterlimidir bununki okadar azki :)) hatta bi ara kendim genişletmeyi bile düşündümde steril olmaz diye yapmadım..yoksa ucu ve biberon çok güzel ama yenidoğan olduğu için akışı çok az daha mamanın 3 de birini yemeden uyuya kalıyodu kerem çekmekten yoruluyodu bende nuk la devam ediyorum şimdi ondada yakalama sorunu var işte bakim belki ucunu değişirim nuby nin

Son düzenleme:
aldığım yerde var sanırım canım kız anlatmıştı bana ama acaba onun akışı yeterlimidir bununki okadar azki :)) hatta bi ara kendim genişletmeyi bile düşündümde steril olmaz diye yapmadım..yoksa ucu ve biberon çok güzel ama yenidoğan olduğu için akışı çok az daha mamanın 3 de birini yemeden uyuya kalıyodu kerem çekmekten yoruluyodu bende nuk la devam ediyorum şimdi ondada yakalama sorunu var işte bakim belki ucunu değişirim nuby nin

hızlı akış emziği de var bildiğim kadarıyla ama bence çok çabuk akmasa da iyi olur bu sefer memeden gelen akışı yavaş bulup yadırgayabilir zaten biberon kullanan bebekler memeyi bırakır diyolar ya sanırım bu yüzden biberondan daha hızlı daha kolay geldiği için memeyle uğraşmak istemeyebiliyolarmış

bende 25 ml kadar veriyorum daha versem içecek çok seviyo ama doktor yavaş yavaş arttır demişti bende 2-3 kaşıktan başladım yavaş yavaş arttıra arttıra çıktık 25 mlye

30 ml 2 yemek kaşığı etmıyo mu ? 30 ml bı çay kaşığı koysam 2 çay kaşığı kızıma içirsem gerı kalınıda ben içim :1:

hızlı akış emziği de var bildiğim kadarıyla ama bence çok çabuk akmasa da iyi olur bu sefer memeden gelen akışı yavaş bulup yadırgayabilir zaten biberon kullanan bebekler memeyi bırakır diyolar ya sanırım bu yüzden biberondan daha hızlı daha kolay geldiği için memeyle uğraşmak istemeyebiliyolarmış

evet canım buda doğru hızlı akış zaten fazladır şuanda ortasını alabilirim belki memeyi bırakmasın derken hüsrana uğramayayım sonra :))

arkadaşlar bebeğini yanında yatıran varmı aranızda
ben yanımda yatırıyorum ama
acaba biraz büyüdüğünde yatağına geçirmekte zorlanırmıyım diye tedirgin oluyorum
benim bebeğim çok fazla meme bağımlısı olduğu için mecburen yanıma alıyorum
nereedeyse 2 aylık olmak üzere ama hala saatlerce memede

arkadaşlar bebeğini yanında yatıran varmı aranızda
ben yanımda yatırıyorum ama
acaba biraz büyüdüğünde yatağına geçirmekte zorlanırmıyım diye tedirgin oluyorum
benim bebeğim çok fazla meme bağımlısı olduğu için mecburen yanıma alıyorum
nereedeyse 2 aylık olmak üzere ama hala saatlerce memede

benımkıde uyumazsa meme emmek ıstıo ya da kucakta :9: ben bazen yanımda yatırıorum ama ben istediğim için beraber uyumak ısıtorum ama çok kıpırdanıo o yuzden beişğine koyurorum yatamıorum :9: beşiğide yatağımın yanında zaten .zorlanmazsın bence yatağına koymatka:54:

30 ml 2 yemek kaşığı etmıyo mu ? 30 ml bı çay kaşığı koysam 2 çay kaşığı kızıma içirsem gerı kalınıda ben içim :1:

yok 2 yemek kaşığı etmez daha fazla oluyo biberondaki çizgiler yardımıyla koyuyorum. ama biberonsuz yani kaşıkla veriyosan ml ölçüsüne takılma o zman. yavaş yavaş arttır çok abartmadan

ben komple ağda yaptırdım haftasonu korkulacak hiçbişey yokmuş. sezeryan olduğum için dikişlerimden çok korkuyodum sanki ağdayı yapıştırıp çekince dikişlerde açılabilir gibi geliyodu. ağdacıma dedim sakın dikişlere yaklaşma oralar kalsın korkuyorum. 2ay geçtiğini biliyodu tamam dedi ama sonra bitince bi elledim oraları da almış ben hiç farketmedim bile güldü sonra bende sezeryan oldum bir aylıkken ağda yaptım bişey olmadığını bildiğimden sana söylemeden aldım söylesem panik yapıcaktın korkucaktın dedi çok sağolsun beni büyük dertten kurtardı yük kalktı üstümden

yok 2 yemek kaşığı etmez daha fazla oluyo biberondaki çizgiler yardımıyla koyuyorum. ama biberonsuz yani kaşıkla veriyosan ml ölçüsüne takılma o zman. yavaş yavaş arttır çok abartmadan

biberon almadım gerekmez dıye . tarıfını arkasındakı gıbı mı yapayım demek ıstedığım ne kadar suya ne kadar rezene koyayım . çok sordum ilk defa vercem bı de fazla koyarım rezeneyı zararlı olur fılan 100 ml yarım su bardağı oluyor heralde 100 ml ye 1 tatlı kaşığı koyun dıyor oyle yapıp 2 çay kaşığı kızıma içereyım kalanı da ben içeyım :26::54:

biberon almadım gerekmez dıye . tarıfını arkasındakı gıbı mı yapayım demek ıstedığım ne kadar suya ne kadar rezene koyayım . çok sordum ilk defa vercem bı de fazla koyarım rezeneyı zararlı olur fılan 100 ml yarım su bardağı oluyor heralde 100 ml ye 1 tatlı kaşığı koyun dıyor oyle yapıp 2 çay kaşığı kızıma içereyım kalanı da ben içeyım :26::54:

ewet yarım su bardağı yapıyo 100 ml dolu dolu 1 tatlı kaşığı koyabilirsin dediğin gibi ilk 2 çay kaşığı bebeğine verirsin yavaş yavaş bebek büyüdükçe arttırırsın kendin içmenin de faydası olur. ben bi haftadır vermiyorum rezene kızıma 2 haftayı geçti hiç gaz problemimiz olmadı :nazar:

kimsecikler yok..geçmişi bitiremedim..herkes iidir genel anlmda..

başak cnm hemen hepimizde aynı sorunlar var çok düşünüp kurmamaya çalış ben çok taktığımda sütüm azalıyordu artık düşünmemeye çalışıyorum..bende piskolog araştırıyorum bu aralar eşimle gideceğiz..

bu arada bende rezene veriyorum kızıma genelde gece yatarken sütümü sağıyorum onun içine katıyorum 20 mg falan gün içindede az az veriyorum.

eliff ben tüy dökücü kullndm ağda istiyordum ama korkuyordum cesaretlendirdin beni :16:

yarın 2.kalça ultrasonumuz var geçen ay ilki çekilmişti çıkık vardı kuzumun sol kalçasında çift bez kullandık yarın bakalım ne çıkacak inş düzelmiştir kuzumun kalçası:(

Back