• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yağmur çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız iyi çıkar

deniz ne güzel yaa Antalya gibi yerde yaşıyosun balayına gitmiştik oraya çok sevmiştim eşimde zaten askerliğini orda yaptı şöför olarak karış karış biliyo oralarda yaşamayı isterdim burası çok soğuk 3-4 gündür arada kar atıştırıyo yerler buz kuru bi soğuk var alışveriş merkezi hariç biyere gidemiyoruz kızımla bende iple çekiyorum bebek arabasına koyup dışarlarda dolaşmayı ama daha çok var gibi

kızlar bide ben diyorum ki hani bebeklerimiz doğmadan önce ne aldıysak paylaştık ya şimdi de çoğumuz topiğe geri döndük sürekli kalamasak da sık sık girip bakabiliyoruz bebeklerimiz için aldığımız oyuncak, hoppala, oyun halısı, çıngırak, kukla gibi şeyleri de o topikte paylaşalım, bebeklerimiz ne tepkiler verdi konuşalım. kızım 2ay 10 günlük oldu mesela gelişimine yardımcı olacak ve eğlendirecek şeyler almak istiyorum karar veremiyorum bazen. aldığım şeyler de var bunlarda da yardımlaşabiliriz

aşımızı vurdurduk geldik birde muayene ettirdim doktor hasta değil ara ara öksürüp hapşırması normal dedi.burun tıkanıklığı için sprey yazdı umarım işe yarar.

merhaba kızlar annemdeydik haftasonu biz oğluşumla. bugün oğluma 3 tane aşı yaptırdık 4. sünüde doktor yaptı ishal aşısı. calpol verdim 2. kez herhalde onun için ateşimiz yok. ama hem kolu hem bacakları acıdığı için mızmızlanıyo uyanıkken.
birde hikayemi bilenler hatırlar psikiyatriye gittik geçen perşembe eşimle. çok zor günler yaşadım. beni düşünmeyen eşim doktor söyleyince anladı sanki biraz beni. doktor eşime oğlunuz sütten kesilinceye kadar eşinizi pohpohlayacaksınız ailenizle ilgili baskı kurmayacaksınız. eşinizin durumu direkt olarak bebeğe yansıyacağından bizim için öncelik annedir dedi. annem de deli kayınvalidem gelmiyo diye evimize gelemiyordu doktora para versen söylemez annesi mutlaka her gün gelecek ve kader hanım rahatlayacak yürüyüşe çıkacak arkadaşlarıyla gezecek sizinle vakit geçirecek dedi. eşim öylece kalakaldı kızlar sorun yaşayan varsa eşiyle kesin gitsin psikolojik destek alsın. ben keşke bu kadar şeyi yaşarkan hamileyken gitseymişim diyorum. biryerlerim yırtıldı anlatamadım eşime doktor söyleyince farkına vardı. inşallah herşey düzelir. uzun süre gideceğiz psikoloğa öyle söyledi doktorumuz.

merhaba kızlar annemdeydik haftasonu biz oğluşumla. bugün oğluma 3 tane aşı yaptırdık 4. sünüde doktor yaptı ishal aşısı. calpol verdim 2. kez herhalde onun için ateşimiz yok. ama hem kolu hem bacakları acıdığı için mızmızlanıyo uyanıkken.
birde hikayemi bilenler hatırlar psikiyatriye gittik geçen perşembe eşimle. çok zor günler yaşadım. beni düşünmeyen eşim doktor söyleyince anladı sanki biraz beni. doktor eşime oğlunuz sütten kesilinceye kadar eşinizi pohpohlayacaksınız ailenizle ilgili baskı kurmayacaksınız. eşinizin durumu direkt olarak bebeğe yansıyacağından bizim için öncelik annedir dedi. annem de deli kayınvalidem gelmiyo diye evimize gelemiyordu doktora para versen söylemez annesi mutlaka her gün gelecek ve kader hanım rahatlayacak yürüyüşe çıkacak arkadaşlarıyla gezecek sizinle vakit geçirecek dedi. eşim öylece kalakaldı kızlar sorun yaşayan varsa eşiyle kesin gitsin psikolojik destek alsın. ben keşke bu kadar şeyi yaşarkan hamileyken gitseymişim diyorum. biryerlerim yırtıldı anlatamadım eşime doktor söyleyince farkına vardı. inşallah herşey düzelir. uzun süre gideceğiz psikoloğa öyle söyledi doktorumuz.

Ne yaşadığını bılmıyorum okumadım ama adına sevındım umarım herşey gönlunce olur cnm :69:

yağmur çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız iyi çıkar

deniz ne güzel yaa Antalya gibi yerde yaşıyosun balayına gitmiştik oraya çok sevmiştim eşimde zaten askerliğini orda yaptı şöför olarak karış karış biliyo oralarda yaşamayı isterdim burası çok soğuk 3-4 gündür arada kar atıştırıyo yerler buz kuru bi soğuk var alışveriş merkezi hariç biyere gidemiyoruz kızımla bende iple çekiyorum bebek arabasına koyup dışarlarda dolaşmayı ama daha çok var gibi
neyse ki kış bitmek üzere buraya bahar erken geliyor papatya topladık kızımla gerçi o arabasındaydı :) Antalya nın havasına da güven olmaz güneşli diye çıkıp çok yağmura yakalanmışızdır ya da kat kat giyinirsin sonra pişman olursun :)
aşımızı vurdurduk geldik birde muayene ettirdim doktor hasta değil ara ara öksürüp hapşırması normal dedi.burun tıkanıklığı için sprey yazdı umarım işe yarar.
canım hasta değilmiş bebişin çok şükür
sevindim canım dediğin gibi keşke daha önce gitseymişsiniz

ben kullanıyorum steall tea de rezene de ama sütümün çook da arttığını söyleyemem açıkçası.başka ne kullanıyosunuz süt artsın diye:26:
kızım ağlıyoooooooo:33:

arkadaşlar bizde bugün ilk aşımızı olduk sağlık ocağında muayene olduk burun tıkanıklığı için sinomarin diye bir sprey verdi ancak 6 aydan küçük bebeklere kullanmayınız yazıyor içimde kuşku kaldı sizde kullandınızmı bu spreyden?

ben kullanıyorum canım güzel süt yapıyor özellikle rezene kimyonlusu var gaz içinde etkili bir çay
ama en çokta ısırgan çayını öneririm hem çok faydalı hemde iyi süt yapıyor

sağ ol cnm :71: milupanın rezene çayını aldım bebeğim için. kendım içinde humanna still tes aldım arkasında var .ısırgan çayını eczaneden mı aldın yoksa baharatçılardan mı?

arkadaşlar bizde bugün ilk aşımızı olduk sağlık ocağında muayene olduk burun tıkanıklığı için sinomarin diye bir sprey verdi ancak 6 aydan küçük bebeklere kullanmayınız yazıyor içimde kuşku kaldı sizde kullandınızmı bu spreyden?

onu bana hastaneden çıkarken reçete de vermişlerdi bızde aldık ama sprey değil burun tıkanıklığı için damlatılıyor günlük kullanılıyor 20 tane fılan .

rezene çayını bebişlerinize nasıl verıyorsunuz ? arkasında yazıor ama 100 ml su yazıyor fazla mı değil mi ? kızım ağlıyor iyi akşamlar öptümm

ah cnm inşallah şimdiden sonra herşey daha güzel olur.aile içi huzursuzluk çok kötü Rabbim kimseye vermesin.
bizimde aşımız vardı bugün 3 tane vuruldu oğlum çok huysuzlanıyor ateşi yok ama kolu bacakları ağrıyor herhalde içini çekerek ağlıyor şurup verdim bende ağrısını hafifletir umarım.

rezene çayını bebişlerinize nasıl verıyorsunuz ? arkasında yazıor ama 100 ml su yazıyor fazla mı değil mi ? kızım ağlıyor iyi akşamlar öptümm

Humana still tea kullanan varmı? ben rezene çayı almayı düşünüyorum bende bebeişime vereyım herkes verıyo :1::emir_bebek:

ben humana still tea kullanıyorum günde bırkaç bardak içiyorum ama cok etkisini göremedim.. kızıma rezene veriyorum üstündeki miktar cok fazlaydı telefon acıp sordum milupaya kızım 1 aylıkken 30cc kaynamış ılıtılmış suya 1 cay kaşıgı koyun dedi bende öyle yapıyorum.. her içişten sonra aglıyo kızım daha fazlasını istiyor ama vermiyorum:)

canım iyi olmuş gittiğiniz. ben hamilelikte gitmiştim illk gidişimde psikologla bile kavga etmiştim o kadar agresiftim:) ama sonraları cok işe yaramıştı. dogumdan sonrada gitmek istedim ama bi türlü fırsatım olmadı. birde her ay 150tl vermek istemedim :)

gözün aydın canım hasta değilmiş bebiş.. aman onlar hasta olmasınlar.. benimkide arada hapşırıyo öksürüyo ama mızmızlıgı ve ateşi olmadıgı için cok ciddiye almıyorum:)

bugün hava çok güzel burada kızımla gezdik geldik hava aldık bol bol :)

ohhh ne iyi etmişsiniz.. benim koca yine antalyada. bir hafta izmirde bir hafta antalyada.. bebiş biraz daha büyüsün bende gelicem antalyaya:) sizide ziyarete geliriz artık:))

günaydın kızlar artık bomboş oluyor topik...
gece hiç uyuyamadım haftasonu mevlüt yapıcam kayınvaldem ve görümcemler gelicekk...kabuslar görüyorum valla....gece bi titreme geldi eşimi uyandırdım valla bana sarıl donuyorum die...,

siz dede oluyormu bilmiyorum ama ben çocuğumu eşimin tarafına vermek hatta göstermek bile istemiyorum...ilk ve tek torunları ama elimde deil...psikolojim çok bozuk valla sütüm bile azaldı kafaya takmaktan...napıcam ben bilmiyorumm...onlar yüzünden eşimden bile soğudummm...bazen eşimi bile göresim gelmiyor...insanların bana büyük bi zararı yok ama ben hiç elektrik almadım almıyorum da bana samimi gelmiyor ne kaynanam ne görümcem...zaten görümcemin çocuğu olmuyor ona rağmen öle bilgiçlikler yaparki sanırsınız 10 çocuk büyütmüş...illa benim dediiim doğru der.
kızlar ne olcak benim halim sütüm kesilir die korkuyorum ama bu stresten de uzaklaştıramıyorum kendimi...eşimle de bişey paylaşamıyorum bu konuda üzmek istemiyorum...bir psikoloğa gitmem şart galiba:14::14::14:

cnm dün banada bir sprey verdi burun tıkanıklığı için onun reçetesindede 6 aydan küçük bebeklerde kullanmayınız yazıyor ama ben kullanıyorum.doktor yazdıysa vardır bir bildiği.

günaydın kızlar artık bomboş oluyor topik...
gece hiç uyuyamadım haftasonu mevlüt yapıcam kayınvaldem ve görümcemler gelicekk...kabuslar görüyorum valla....gece bi titreme geldi eşimi uyandırdım valla bana sarıl donuyorum die...,

siz dede oluyormu bilmiyorum ama ben çocuğumu eşimin tarafına vermek hatta göstermek bile istemiyorum...ilk ve tek torunları ama elimde deil...psikolojim çok bozuk valla sütüm bile azaldı kafaya takmaktan...napıcam ben bilmiyorumm...onlar yüzünden eşimden bile soğudummm...bazen eşimi bile göresim gelmiyor...insanların bana büyük bi zararı yok ama ben hiç elektrik almadım almıyorum da bana samimi gelmiyor ne kaynanam ne görümcem...zaten görümcemin çocuğu olmuyor ona rağmen öle bilgiçlikler yaparki sanırsınız 10 çocuk büyütmüş...illa benim dediiim doğru der.
kızlar ne olcak benim halim sütüm kesilir die korkuyorum ama bu stresten de uzaklaştıramıyorum kendimi...eşimle de bişey paylaşamıyorum bu konuda üzmek istemiyorum...bir psikoloğa gitmem şart galiba:14::14::14:

ahh başak ahh bende aynıyım.kayınbabamı at çöpe ama kayınvalidem sevgimm diye ölür bana ama ben bir türlü samimi olamıyorum.oğlumun tüm ihtiyaçlarını o aldı doğumdan önce,şimdide beze para vermiyoruz o alıyor.kendi oğluna para vermez bana sürekli harçlık verir,ihtiyacın olanı iste ben gurur duyarım seve seve alırım der ama ben nankörüm galiba.:30:

Back