- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.541
ilk zamanlar annemde bana kızıyordu emzirirken su içme çocuğun genzine kaçar diye ama ben dinlemedim çok saçma geldi sanki içtiğim su direk göğsümemi gidiyorda genzine kaçsın.Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım bazen yemek bile yiyorum napimm
Ya size genzine kaçar demişler. Bana kulağı çınlar dediler. Içtiğim zaman çınlıyor mu çınlamıyo mu anlayamadım da bıraktım hic birşey yiyip içmedim sonra
zap-zup cancer çok sağolun canlarım
gerçekten insanın evi gibisi yok
biraz korkuyorum açıkçası ktek başıma üstesinden gelemem diye ama allah büyük yardım eder inşallah.
herkes birinden yardım almıyo ya bebiş büyütürken
eerkekler boyledır..
çok nadır erkek eşini anlıyor çok yardımcı oluyor...beım babam gece yarısı işten gelırmıs..bırde bebek bakarmıs..uykuyu sevmez kendısı...
benım kocam tam tersı..allah sana guç kuvvet versın canımmm..
canım tek degılsın...çok varrr seın gıbı surtusenn..
oyyy ne kadar kalabalıksınız..canım hıç sıkılmıyordur..
ama kafayı dınlemeyıde ozlemıssındır tabii..haklısın canımm...ınşallah kendı daırenıze gecersınız kısa zamanda..zor gerçekten..
günaydın teyzecikleer biz geldiik
nihayet evimizdeyiz kuzumla başbaşayız babamız da işte....
konuya direkt dalıyım emzirirken bişey yeyip içersek bebişin genzine süt kaçarmış ama ben mutlaka su içiyorum bişeycik olmuyo
hoş geldiniz canım
ya benim bebeğim çok iyi uyuodu gündüzde gecede şimdi gece 5e kadar oturuyoruzz hep meme emmek istiyo 1 haftadır uyku düzeni bozulduu napacaz yaa uykusuzluktan çok sinirli oluyorum gecelerii bebişime bağırmak geliyo içimden ama yüzünü görünce kıyamıyorumm
geçmişi okuyamadım bikaç gündür annemlerdeydik kızımla. eşim şehir dışına çıkınca bizi oraya bıraktı. benim hiç keyfim yok bebeğime iğneler ağır geldi galiba cumartesi 6. iğneyi yaptırdık iğneden sonra halsizleşti sürekli öğürdü. gecede hep ağladı, kustu. artık sonuncu iğneyi yaptırmadık. bebeğin hasta olması çok kötüymüş gerçekten insan perişan oluyorçarşamba kontrole gitcez inşallah tahlilleri temiz çıkarda rahatlarız
geçmişi okuyamadım bikaç gündür annemlerdeydik kızımla. eşim şehir dışına çıkınca bizi oraya bıraktı. benim hiç keyfim yok bebeğime iğneler ağır geldi galiba cumartesi 6. iğneyi yaptırdık iğneden sonra halsizleşti sürekli öğürdü. gecede hep ağladı, kustu. artık sonuncu iğneyi yaptırmadık. bebeğin hasta olması çok kötüymüş gerçekten insan perişan oluyorçarşamba kontrole gitcez inşallah tahlilleri temiz çıkarda rahatlarız
iyiyiz canım çok şükürhoşbulduk canım nasılsınız iyi mi eylülcük
inşallah fazla ağrı yapmaz canım bizimde yarın aşı ve doktor günümüzgünaydın kızlar.
bugün aşımız var inşallah kolay geçer.
geçmiş olsun canım tahlil sonuçları çıkınca haber ver bizede inşallah iyi çıkar sonuçlargeçmişi okuyamadım bikaç gündür annemlerdeydik kızımla. eşim şehir dışına çıkınca bizi oraya bıraktı. benim hiç keyfim yok bebeğime iğneler ağır geldi galiba cumartesi 6. iğneyi yaptırdık iğneden sonra halsizleşti sürekli öğürdü. gecede hep ağladı, kustu. artık sonuncu iğneyi yaptırmadık. bebeğin hasta olması çok kötüymüş gerçekten insan perişan oluyorçarşamba kontrole gitcez inşallah tahlilleri temiz çıkarda rahatlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?