2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ilk zamanlar annemde bana kızıyordu emzirirken su içme çocuğun genzine kaçar diye ama ben dinlemedim çok saçma geldi sanki içtiğim su direk göğsümemi gidiyorda genzine kaçsın.Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım bazen yemek bile yiyorum napimm

Hoşgeldin lolis şükür kavuşturana.Darısı bizim de başımıza ya Cok özledim evimizi diycem ama evimizi de taşıdı eşim. Şimdilik sadece eşimi özlüyorum

Ya size genzine kaçar demişler. Bana kulağı çınlar dediler. Içtiğim zaman çınlıyor mu çınlamıyo mu anlayamadım da bıraktım hic birşey yiyip içmedim sonra

Ya size genzine kaçar demişler. Bana kulağı çınlar dediler. Içtiğim zaman çınlıyor mu çınlamıyo mu anlayamadım da bıraktım hic birşey yiyip içmedim sonra

valla cnm ben emzirirken içim çekiliyor resmen su içmezsem ölürüm herhalde.bazen yemek saati ağlıyor bakıyorum durmayacak yemeğimi yerken emziriyorum zor oluyor ama ne yapayım.

zap-zup cancer çok sağolun canlarım
gerçekten insanın evi gibisi yok
biraz korkuyorum açıkçası ktek başıma üstesinden gelemem diye ama allah büyük yardım eder inşallah.
herkes birinden yardım almıyo ya bebiş büyütürken

hiç korkma tatlım Allah o gücü veriyor bende yalnız bakıyorum oğluma.şimdi herşeyin kolayı var aç interneti bak eskisi gibi değil ya.

aynen zor iyi inanlar ama bı kere rahat olamıyosun 1 evde bı suru kışının düzeni var .insanın kendı evı gıbı yok

emzirirken yeme içme denmesi tamamen eski bi inanış bilimsel bi yanı yok yani kaynanam sürekli öyle diyodu bende içmeden duramıyorum içim kuruyo sanki doktora sordum suratıma ne alaka der gibi baktı aksine senin susuz kalmaman gerekiyo susuyosan içiceksin tabi dedi :)) ben yiyorum da içiyorum da hiçbişey olduğunu da görmedim

ya benim bebeğim çok iyi uyuodu gündüzde gecede şimdi gece 5e kadar oturuyoruzz hep meme emmek istiyo 1 haftadır uyku düzeni bozulduu napacaz yaa uykusuzluktan çok sinirli oluyorum gecelerii bebişime bağırmak geliyo içimden ama yüzünü görünce kıyamıyorumm

cnm bizimki, de uyanıkken ağlayıp çığrınıp duruyor tek çare uyutmak yani...ben de bazen sinirimden deliye dönüyorumm...bırakıyorum artık ağlıyor 10 dk.sonra kıyamayıp alıyorum iç çekip duruyor bu seferde içim acıyor...valla 40 ına kadar usluydu 40 ımız çıktı eziyetçi olduk biz debir de tek başımayım iyice zorlanır oldum wc ye bile gidemiyrm ya

günaydın kızlar hepinize....bugün erkenciyim ben galiba

geçmişi okuyamadım bikaç gündür annemlerdeydik kızımla. eşim şehir dışına çıkınca bizi oraya bıraktı. benim hiç keyfim yok bebeğime iğneler ağır geldi galiba cumartesi 6. iğneyi yaptırdık iğneden sonra halsizleşti sürekli öğürdü. gecede hep ağladı, kustu. artık sonuncu iğneyi yaptırmadık. bebeğin hasta olması çok kötüymüş gerçekten insan perişan oluyor çarşamba kontrole gitcez inşallah tahlilleri temiz çıkarda rahatlarız

cnm çok geçmiş olsun kıyamam ya küçüçük halleriyle boğuşuyorlar hastalıkla...inş.tahliller temiz çıkar cnm yaz hemen sonuçlar çıkınca...

cnm benim geçmiş olsunn.bizim oğlanda ara ara öksürüyor hapşırıyor.birde burnu tıkalı serum fizyolojik kullandım ama banamısın demedi.bugün aşıya gidince muayene ettireceğim

hoşbulduk canım nasılsınız iyi mi eylülcük
iyiyiz canım çok şükür
günaydın kızlar.
bugün aşımız var inşallah kolay geçer.
inşallah fazla ağrı yapmaz canım bizimde yarın aşı ve doktor günümüz
geçmiş olsun canım tahlil sonuçları çıkınca haber ver bizede inşallah iyi çıkar sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…