- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.561
merhaba kızlar annemdeydik haftasonu biz oğluşumla. bugün oğluma 3 tane aşı yaptırdık 4. sünüde doktor yaptı ishal aşısı. calpol verdim 2. kez herhalde onun için ateşimiz yok. ama hem kolu hem bacakları acıdığı için mızmızlanıyo uyanıkken.
birde hikayemi bilenler hatırlar psikiyatriye gittik geçen perşembe eşimle. çok zor günler yaşadım. beni düşünmeyen eşim doktor söyleyince anladı sanki biraz beni. doktor eşime oğlunuz sütten kesilinceye kadar eşinizi pohpohlayacaksınız ailenizle ilgili baskı kurmayacaksınız. eşinizin durumu direkt olarak bebeğe yansıyacağından bizim için öncelik annedir dedi. annem de deli kayınvalidem gelmiyo diye evimize gelemiyordu doktora para versen söylemez annesi mutlaka her gün gelecek ve kader hanım rahatlayacak yürüyüşe çıkacak arkadaşlarıyla gezecek sizinle vakit geçirecek dedi. eşim öylece kalakaldı kızlar sorun yaşayan varsa eşiyle kesin gitsin psikolojik destek alsın. ben keşke bu kadar şeyi yaşarkan hamileyken gitseymişim diyorum. biryerlerim yırtıldı anlatamadım eşime doktor söyleyince farkına vardı. inşallah herşey düzelir. uzun süre gideceğiz psikoloğa öyle söyledi doktorumuz.
neyse ki kış bitmek üzere buraya bahar erken geliyor papatya topladık kızımla gerçi o arabasındaydı :) Antalya nın havasına da güven olmaz güneşli diye çıkıp çok yağmura yakalanmışızdır ya da kat kat giyinirsin sonra pişman olursun :)yağmur çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız iyi çıkar
deniz ne güzel yaa Antalya gibi yerde yaşıyosun balayına gitmiştik oraya çok sevmiştim eşimde zaten askerliğini orda yaptı şöför olarak karış karış biliyo oralarda yaşamayı isterdim burası çok soğuk 3-4 gündür arada kar atıştırıyo yerler buz kuru bi soğuk var alışveriş merkezi hariç biyere gidemiyoruz kızımla bende iple çekiyorum bebek arabasına koyup dışarlarda dolaşmayı ama daha çok var gibi
canım hasta değilmiş bebişin çok şüküraşımızı vurdurduk geldik birde muayene ettirdim doktor hasta değil ara ara öksürüp hapşırması normal dedi.burun tıkanıklığı için sprey yazdı umarım işe yarar.
sevindim canım dediğin gibi keşke daha önce gitseymişsinizmerhaba kızlar annemdeydik haftasonu biz oğluşumla. bugün oğluma 3 tane aşı yaptırdık 4. sünüde doktor yaptı ishal aşısı. calpol verdim 2. kez herhalde onun için ateşimiz yok. ama hem kolu hem bacakları acıdığı için mızmızlanıyo uyanıkken.
birde hikayemi bilenler hatırlar psikiyatriye gittik geçen perşembe eşimle. çok zor günler yaşadım. beni düşünmeyen eşim doktor söyleyince anladı sanki biraz beni. doktor eşime oğlunuz sütten kesilinceye kadar eşinizi pohpohlayacaksınız ailenizle ilgili baskı kurmayacaksınız. eşinizin durumu direkt olarak bebeğe yansıyacağından bizim için öncelik annedir dedi. annem de deli kayınvalidem gelmiyo diye evimize gelemiyordu doktora para versen söylemez annesi mutlaka her gün gelecek ve kader hanım rahatlayacak yürüyüşe çıkacak arkadaşlarıyla gezecek sizinle vakit geçirecek dedi. eşim öylece kalakaldı kızlar sorun yaşayan varsa eşiyle kesin gitsin psikolojik destek alsın. ben keşke bu kadar şeyi yaşarkan hamileyken gitseymişim diyorum. biryerlerim yırtıldı anlatamadım eşime doktor söyleyince farkına vardı. inşallah herşey düzelir. uzun süre gideceğiz psikoloğa öyle söyledi doktorumuz.
Humana still tea kullanan varmı? ben rezene çayı almayı düşünüyorum bende bebeişime vereyım herkes verıyo
ben kullanıyorum canım güzel süt yapıyor özellikle rezene kimyonlusu var gaz içinde etkili bir çay
ama en çokta ısırgan çayını öneririm hem çok faydalı hemde iyi süt yapıyor
arkadaşlar bizde bugün ilk aşımızı olduk sağlık ocağında muayene olduk burun tıkanıklığı için sinomarin diye bir sprey verdi ancak 6 aydan küçük bebeklere kullanmayınız yazıyor içimde kuşku kaldı sizde kullandınızmı bu spreyden?
merhaba kızlar annemdeydik haftasonu biz oğluşumla. bugün oğluma 3 tane aşı yaptırdık 4. sünüde doktor yaptı ishal aşısı. calpol verdim 2. kez herhalde onun için ateşimiz yok. ama hem kolu hem bacakları acıdığı için mızmızlanıyo uyanıkken.
sağ ol cnmmilupanın rezene çayını aldım bebeğim için. kendım içinde humanna still tes aldım arkasında var .ısırgan çayını eczaneden mı aldın yoksa baharatçılardan mı?
rezene çayını bebişlerinize nasıl verıyorsunuz ? arkasında yazıor ama 100 ml su yazıyor fazla mı değil mi ? kızım ağlıyor iyi akşamlar öptümm
Humana still tea kullanan varmı? ben rezene çayı almayı düşünüyorum bende bebeişime vereyım herkes verıyo
aşımızı vurdurduk geldik birde muayene ettirdim doktor hasta değil ara ara öksürüp hapşırması normal dedi.burun tıkanıklığı için sprey yazdı umarım işe yarar.
bugün hava çok güzel burada kızımla gezdik geldik hava aldık bol bol :)
arkadaşlar bizde bugün ilk aşımızı olduk sağlık ocağında muayene olduk burun tıkanıklığı için sinomarin diye bir sprey verdi ancak 6 aydan küçük bebeklere kullanmayınız yazıyor içimde kuşku kaldı sizde kullandınızmı bu spreyden?
günaydın kızlar artık bomboş oluyor topik...
gece hiç uyuyamadım haftasonu mevlüt yapıcam kayınvaldem ve görümcemler gelicekk...kabuslar görüyorum valla....gece bi titreme geldi eşimi uyandırdım valla bana sarıl donuyorum die...,
siz dede oluyormu bilmiyorum ama ben çocuğumu eşimin tarafına vermek hatta göstermek bile istemiyorum...ilk ve tek torunları ama elimde deil...psikolojim çok bozuk valla sütüm bile azaldı kafaya takmaktan...napıcam ben bilmiyorumm...onlar yüzünden eşimden bile soğudummm...bazen eşimi bile göresim gelmiyor...insanların bana büyük bi zararı yok ama ben hiç elektrik almadım almıyorum da bana samimi gelmiyor ne kaynanam ne görümcem...zaten görümcemin çocuğu olmuyor ona rağmen öle bilgiçlikler yaparki sanırsınız 10 çocuk büyütmüş...illa benim dediiim doğru der.
kızlar ne olcak benim halim sütüm kesilir die korkuyorum ama bu stresten de uzaklaştıramıyorum kendimi...eşimle de bişey paylaşamıyorum bu konuda üzmek istemiyorum...bir psikoloğa gitmem şart galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?