- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.521
Uyanıkken başında dururken düz yatır istersen .
Ben altını değiştirirken düz yatıyordu. Bir kustu öö diye. Havaya püskürttü hemen kaldırdım allahtan tıkanmadi.Bende devamlı yan yatırıyorum. Şu çocukta neye özen göstersem başıma geliyor inan ki allahtan tıkanmadi
selam kızlar dün gece uyumaz dedim kızım ama 1.30 da uyudu kesin uyanır dedim biraz bekledim baktım daldı iyicene nasıl sevindim anlatamam 41 kere maşallah kızıma eski günlere döneceğiz diye çok korkmuştum
dün yazacaktım şimdiye kısmet oldu .. pompa hakkında.
mutlaka denenip alınmalı bence. herkezde farklı etki ediyor sanırım. ben lansinoh manuel aldım bir süre kullandım memnundum ama medela mini elektiriklide aklım kalmıştı. elektirikli hem daha kolay olur hemde daha cok süt çıkarır diye. sonra gittim bide medelanın elektiriklisini aldım.. elektirikli olan benim gögüs uclarımı acıttı. motoru cok sesli gece filan sagmak cok zor sessizlikte. ama insanın eli yorulmuyo ve sütü cok cabuk sagıyor.. bunun yanı sıra bende manuelden daha cok süt cıkıyor.. kişiye göre değişiyor sanırım en iyisi deneyip almak. ben elektirikliyi aldıgıma pişman oldum. manueli kullanıyorum.
benimde oluyor arada hatta gözüm kararıyor biran ama genellikle karnım aç olursa oluyor bu durum şu sıralar yemek yemeği unutuyorum serdarın mızıltısından benim derdimde serdarın ellerini emmesi karnı tok olsa dahi iki elinide ağzına sokmaya çalışyor birde sığmıyor diye sinirlenip ağlıyor tepik atıyor etrafa bu hafta hep huysuz geçti büyüme atağı geçiriyor diyorum ama bu sefer uzun sürdü atağı :26:genellikle diş çıkaran bebişler ellerini ağzına sokar daha erken dimi diş çıkarmak için anlayamadım derdini:44:
selam kızlar dün gece uyumaz dedim kızım ama 1.30 da uyudu kesin uyanır dedim biraz bekledim baktım daldı iyicene nasıl sevindim anlatamam 41 kere maşallah kızıma eski günlere döneceğiz diye çok korkmuştum
eerkekler boyledır..Benim eşim burada kalırken cok yardım etti ama ne yardım. Dır dır dır dır kaynana gibi . Burnumdan getirdi. Sen bakamayacaksin bu çocuğa bak kilo vermiş ye diyorum sana bilmem ne
Amann garip bu erkekler ya illa bi sıkıntı çıkaracaklar
canım tek degılsın...çok varrr seın gıbı surtusenn..selam kızlar nasılsınız dicem ama çoğu kişi uykusuz dicek bende aynen öyle bebeğim gece uyuyor ama 1,5-2 saat aralığında geri uyanıyor gündüz ağlamaları evde hiç bişey yapamıyorum akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum eşim baksın birazda uyuyum diye ama oda yorgunum diye fazla yanaşmıyor bazen tartışıyoruz canım çok sıkılıyor böyle olunca ama sadece ben değilmişim eşiyle sürtüşen tek sorun bende değilmiş yani.....
oyyy ne kadar kalabalıksınız..canım hıç sıkılmıyordur..Benımkıde alını ağzına göturuyo .eldıvenını emıyo cadı ya memeye alıştı heralde sabahtan beri yenı yattı tekte durmuyo memede durcak ya da kucakta aklımdan emzik versem mı dıye geçiyo geceleri yatıo dun mesela 11 de yattı(o da öğlen 4 ten 11 e kadar uyumadı 11 de yattı) gece 3 buçukta kalktı sonra uyuya uyuya meme emıo zaten gecelrı uyuklayarak meme emer 4 te yatırdım sabah 7 buçukta ben kalktım kaldırdım emzırdım sonra 8 de yattı 9 da kalktı 10 buçukta yattı 11 buçuktu galıba kalktı daha yarım saat önce yattı . uyanık kaldığındada bende yanında memede kucakta zaten odam da emzırmek zorundayım kaynamlarla bır oturuyoz bına onların dublexte oturuyoruz benım odam çatı katı sadece banyo tualet var yeme içme bır evde de eşimin babası anası 2 erkek kardeşi bı de nenesi alt kaltta da abisi yengesı oturuolar bizde evımıze geçince bı alt kata geçicez sabırsızlıla beklıorum insanın kendı duzenı gıbı varmı ya. nerden gırdım konuya nerden çıktım demek ıstedığım oda da emzırıorum sıkıcı oluyo
slm kızlar.nasılsınız bakalım?bugün sıkıntıdan patlamak üzereyim hergün muhakkak dışarı çıkarken bugün tüm gün evdeydik dışarda yağmur var.arda uyuyor bende yemeğimi yaptım eşimi bekliyorum.
arkadaşlar emzirirken birşeyler yiyip içebiliyomusunuz
bana özellikle emzirirken sıvı tüketilmemesi söyleniyor
bilginiz var mı bu konuda
Ya bana da diyorlar . Hic birşey yiyip içmiyorum oyüzden. Bebeğin kulağı çınlarmış. Bak ne zamandır bende soracaktım unutuyorum
emzirirken birşey yiyip içmemekmi gerekiyormuş hiç duymamıştım , emzirirken hararetim tavan yapıyor mutlaka su içiyorum.
Günaydın kizlar emzirirken ben de yiyip cmıyorum Oyle söylediler ama neden olduğunu ben de bilmiyorum valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?