benim kız slow müzik dinlemiyo yabancı müzik dinliyo babasıyla hareketli müzikte sakinleşiyo slow müzik benim kızımı sıkıyo
hmm dilekcim nasılsn ediz we emir nasıl
canım boğuşmaya devamm..bır emirle bır edizlee
canım..benım kocamd aynı...ben uykusz gunlerıme devam edeken...o her fırsatta uyuyor..yorgun oluyor...
ama ben alıstım artık....8 senelık evlılıgımde kendıme yetmem gerektıgını anladım..ıyıdır hoştur ama acukk odundur kocam...soyleyıncede çok bozulur..
hemn toparlar kendını..ama en cok 2 gun surer...
ben bklemıyorum artukk eşimden bırsey...uyanık oldugunda bana güzel dvransın yiter...
sende canını sıkma..annen yanındaysa ondan yardım ıste yıne de kuzumm...
selam güzel anneler
kırkımızdan beri geceleri bir güzel uyuyan kızım dün gündüz uyumamasına rağmen gece 5 de uyudu şükür bir sıkıntısı yoktu ama ben uykusuzdum artık dayanamayıp 4 de annemi çağırdım indi aşağıya sağolsun annem uyuttu bu gecede uykusuz kalacam diye korkuyorum o uykusuz gecelere geri dönmek istemiyorum nazar mı değdirdim ne kızıma ya
sabah raporum bittiğinden işyerime gidecektik evrakları almaya kaynanamda sabah erkenden gelmişti oda bizimle geldi işyerime gittik evrakları aldık elektrik kesikti ama öğleden sonraya kaldı işimiz eve gelip yemek yiyip geri gittik bu süre zarfında hiç uyanmadı kızım sgk müdürlüğüne gittk hava yağmurluydu kaynanama siz çıkmayın arabada durun dedik uyanır ağlarsa ara hemen geliriz dedik eşimle işlemleri hallettik sırada bekledik hatta biraz geldik halen uyuyordu kızım sonra acıkmış ağladı arabada emzirmeyide yaşamış oldum uyuyor tabi emerkende eve geldik yine biraz emziirdim uykuda uyanamıyor hanfendi bir türlü 2 saatlik uykuyla durduğumdan dayanamayıp o uyurken bende uyudum bir kaç saat derken kızım ağladı acıkmış emzirdim biraz tabi yine uykuda ve halende uyuyorrrrr gece napcam ben ya uyanmıyor kesin gece uyanıp oynamak isteyecek
oyyyyyyyyyyyyyy
canım benımmmmmm...
kızımı emzirmeye başladığım ilk saniyelerde başım dönüyor gibi oluyor sanki bir yerden düşecekmişim ya da kötü bir şey olmuş gibi bir hisse kapılıyorum 5-10 saniye sürüyor böyle olan var mı aranızda
oluyor bended..ozellıkle azuyudgum gecelerde..yorgunluktan sanırım..tansıyo,num düşüyor dyorum be artık...bılemedım...
ılk gunler yedıgım bırseyden zehırlendım sandım..bs donmesı ve mıde bulantısıyla bayılma hıssı oluyordu cunku...
bende emzirirken baş dönmesi değilde aşırı susuzluk oluyor.emzirirken illa su içeceğim içim yanıyor resmen ama emzirmeyi bırakınca hemen geçiyor susuzluğum anlamadım gitti.
aynn..emzırırken su kaybedıyorsun canımmm...
eşimin arkadaşı kaza geçirmiş ziyarete gittiler.ardayı emzirdim altını değiştirdim uyuyor benimde gözümden uyku akıyor ama hiç yatasım yok.karman çorman bir haldeyim off off.oğluşu baştan beri pusetle çıkarıyordum dışarıya 2 gündür astronot tulumla çıkarıyorum.bugün kahvaltıya anneme gittik dönüşte eşime uğradık eve bırakayım dedi kabul etmedim hava güzel geze geze gideriz diye yolda yağmura yakalandık oğlum ara ara hapşuruyor emzirdikten sonra calpol şurup verdim 1 çay kaşığı kadar inşallah hasta olmaz kuzum
:18:
ınşallh olmaz kusummm....
bızdede buyuk oglanın bogazları dolu dolu...hapşuruyorrr....:84:
saglık ocagı bolca maske verdydı..ondan takacak evde artık..napammmm...