• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızımı emzirmeye başladığım ilk saniyelerde başım dönüyor gibi oluyor sanki bir yerden düşecekmişim ya da kötü bir şey olmuş gibi bir hisse kapılıyorum 5-10 saniye sürüyor böyle olan var mı aranızda

kızımı emzirmeye başladığım ilk saniyelerde başım dönüyor gibi oluyor sanki bir yerden düşecekmişim ya da kötü bir şey olmuş gibi bir hisse kapılıyorum 5-10 saniye sürüyor böyle olan var mı aranızda
benimde oluyor arada hatta gözüm kararıyor biran ama genellikle karnım aç olursa oluyor bu durum şu sıralar yemek yemeği unutuyorum serdarın mızıltısından benim derdimde serdarın ellerini emmesi karnı tok olsa dahi iki elinide ağzına sokmaya çalışyor birde sığmıyor diye sinirlenip ağlıyor tepik atıyor etrafa bu hafta hep huysuz geçti büyüme atağı geçiriyor diyorum ama bu sefer uzun sürdü atağı :26:genellikle diş çıkaran bebişler ellerini ağzına sokar daha erken dimi diş çıkarmak için anlayamadım derdini:44:

dün yazacaktım şimdiye kısmet oldu .. pompa hakkında.
mutlaka denenip alınmalı bence. herkezde farklı etki ediyor sanırım. ben lansinoh manuel aldım bir süre kullandım memnundum ama medela mini elektiriklide aklım kalmıştı. elektirikli hem daha kolay olur hemde daha cok süt çıkarır diye. sonra gittim bide medelanın elektiriklisini aldım.. elektirikli olan benim gögüs uclarımı acıttı. motoru cok sesli gece filan sagmak cok zor sessizlikte. ama insanın eli yorulmuyo ve sütü cok cabuk sagıyor.. bunun yanı sıra bende manuelden daha cok süt cıkıyor.. kişiye göre değişiyor sanırım en iyisi deneyip almak. ben elektirikliyi aldıgıma pişman oldum. manueli kullanıyorum.

senin kuzu uyumuyomuş nazar aldı canım yaa maşallah diyeyim tekrardan bende okuyun bol bol :nazar::nazar:

bu dediğin şeye benzer bi durum bendede var canım başım dönmüyo benimde değişik oluyorum kalbim çarpıyo sanki içim acıyo gibi oluyo sonra düzeliyo nedendir bilmiyorum

benimde oluyor arada hatta gözüm kararıyor biran ama genellikle karnım aç olursa oluyor bu durum şu sıralar yemek yemeği unutuyorum serdarın mızıltısından benim derdimde serdarın ellerini emmesi karnı tok olsa dahi iki elinide ağzına sokmaya çalışyor birde sığmıyor diye sinirlenip ağlıyor tepik atıyor etrafa bu hafta hep huysuz geçti büyüme atağı geçiriyor diyorum ama bu sefer uzun sürdü atağı :26:genellikle diş çıkaran bebişler ellerini ağzına sokar daha erken dimi diş çıkarmak için anlayamadım derdini:44:

canım benimkide emmeye çalışıyo sürekli ama ememiyo çünkü eldivenleri var biraz yalıyo eldivenleri sonra vazgeçiyo ama ellerini açtığımda ağzına götürüyo ben doymadığından yapıyo diye düşünüyorum benim sütüm yetmiyo çünkü

cnm bende de oluy ama benimki dah uzun sürüyor.. bu yüzden annemler saolsunlar hemen pekmezli su yapıolar..kan şekerimiz düşüyomuş veya sıvısız kalıyomuşuz hemşire öyle dedi..ama bende hala oluyo..

Ben emzirırken ilk haftalar aglayasım geliyordu sonra geçti . Artik televizyon izliyorum emzirırken hep başka birşeylerle ilgileniyorum. Sonra kızıma yeterince sevgi göstermiyorum,Şevkatimden mahrum bırakıyorum gibi geldi ağladım . Sonrada 7 24 onunla ilgileniyorum kendime vakit ayırmak benimde hakkım diye düşündüm. Öyle bir şeyler yaşadım o kadar

bende emzirirken baş dönmesi değilde aşırı susuzluk oluyor.emzirirken illa su içeceğim içim yanıyor resmen ama emzirmeyi bırakınca hemen geçiyor susuzluğum anlamadım gitti.:50:

eşimin arkadaşı kaza geçirmiş ziyarete gittiler.ardayı emzirdim altını değiştirdim uyuyor benimde gözümden uyku akıyor ama hiç yatasım yok.karman çorman bir haldeyim off off.oğluşu baştan beri pusetle çıkarıyordum dışarıya 2 gündür astronot tulumla çıkarıyorum.bugün kahvaltıya anneme gittik dönüşte eşime uğradık eve bırakayım dedi kabul etmedim hava güzel geze geze gideriz diye yolda yağmura yakalandık oğlum ara ara hapşuruyor emzirdikten sonra calpol şurup verdim 1 çay kaşığı kadar inşallah hasta olmaz kuzum:nazar::18:

Eylül de uykuda çok acıkırsa baya ağlayarak uyanıyor emzirmek için alıyorum çok aç olduğu için ellerini ağzına sokmaya çalışıyor babası elini çekiyor zorla ben memeyi dayıyorum saldırıyor resmen tek başımaysam daha zor oluyor uçla emzirdiğim için
kuzenimin arkadaşının yiğeni 3 aylık ve alttan 2 dişi patlamış oda erkek bebek şimdiden ek gıdaya başlatmış doktor kilosu fazla doymadığı için

bende emzirirken baş dönmesi değilde aşırı susuzluk oluyor.emzirirken illa su içeceğim içim yanıyor resmen ama emzirmeyi bırakınca hemen geçiyor susuzluğum anlamadım gitti.:50:

bana burdakı ebem yanında hep su bulundur emzirirken cünkü susarsın demisti, bide bana verdiği bröşürde bebegın yeterince emmdiğini ve doyduğunu yutkunma sesi duyduğunda ve annenin emziriken susadığında anlarsın demisti.

bende cok susarım kızım emerken , sanki günlerdir hiç su içmiorum gibi

İyi geceler arkadaşlar,
Süt ile ilgili bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim, sütü yetmeyen arkadaşlar günde 1 sefer malt içeceği (fayrouz, maltana, alkolsüz bira) tüketirlerse sütleri artar,ve bol bol su tabiki olmazsa olmaz.. yada istanbulda kapalı çarşıda bira mayası satılıyormuş kilosu 220 tl, ondan 200 gr kadar alın, 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı maya karıştırıp yiyin, sütünüz artacak Allahın izniyle, kargolama imkanlarıda varmış bi araştırın derim
Oğluşumla öptük sizi

Son düzenleme:
Oyy oy gene bu saatlerde ben buralardayım.
Kızım kendini resmen uyutmuyor halbuki en geç iki de uyur boyle gözleri kayıyor uyuyo tekrar açıyor hemen ooyle yatıyor yani derdine anlamadım. Bende kendimi uyutmazmısım küçükken çeke çeke git sen kötü huylarıma çek
en fazla 4 dk kapalı kalıyor gözleri yaa
Iki kaşık rezene verdim simdi. Belki gazi vardır diye

Son düzenleme:
Oyy oy gene bu saatlerde ben buralardayım.
Kızım kendini resmen uyutmuyor halbuki en geç iki de uyur boyle gözleri kayıyor uyuyo tekrar açıyor hemen ooyle yatıyor yani derdine anlamadım. Bende kendimi uyutmazmısım küçükken çeke çeke git sen kötü huylarıma çek
en fazla 4 dk kapalı kalıyor gözleri yaa
Iki kaşık rezene verdim simdi. Belki gazi vardır diye

bende burdayım:))) hatta ben her gece burdayım bu saatlerde:)) naz saat 4 olmadan uyumuyo bir türlü... verdim emziği agzına tv izliyor:).... bu arada bir iki kaşık rezene işe yarıyormu sende? ben önceleri birkaç kaşık veriyodum artık 30cc veriyorum yinede bitince basıyo cıglıgı bebişim rezeneyi pek seviyorda:)

Kızım daldı simdi . 4 te yada 5te kesinlikle emmek icin uyanır.Bende hemen yatayım bari .Allah yardımcın olsun sibush :-)
Telefondan girdiğim icin her uyandığımizda siteyi bi kolaçan edip geri yatıyorum sabaha kadar vakit geçmiyor yoksa :-D

benim kız slow müzik dinlemiyo yabancı müzik dinliyo babasıyla hareketli müzikte sakinleşiyo slow müzik benim kızımı sıkıyo

hmm dilekcim nasılsn ediz we emir nasıl
canım boğuşmaya devamm..bır emirle bır edizlee :74: :74: :74: :74:

kızlar nasılsınız??ben kötüyüm aslında.. dün geceyi anlatmıştım size.. gündüz aynı uykusuzluk devam etti..eşimi 4 gözle bekliyodum gelsinde bi ayagımı uzatıyım dinleniyim diye.eşim geldi yemegi yedik,demez mi ben biraz uyuyacam diye..delirdim..neyse uyandırmaya oglumla gittik..iki oynayıp geri bana verdi..kızgınlıkla gidiyordum ki bu durumda napılcagını görümceme sormam kon usunda ısrar ediyodu.. o kdar yorgundum ki sinirden patladım aramıyorum yaa zorlamı diye.. o da evde annem var niye bagrıyon diye bagırdı derken kiavga etmeye başladık ama acayip kavga ettik..içimde bişeyler koptu sankii.. eşime o kavga esnasında senden nefret ediyorum bile dedim.. o da ne edersen et dedi zaten.. ama işin kötü yanı gece gönlümü almaya calıştı ama içimde bişile kırgın oldugundan hiç bişi yapasım gelmedi..ve hala nefret ediyorum dedim diye pişman bile degilim.. bunu da mı lohusalıga baglayacagım şimdi..gececek mi bu durum.. şuan eşimi görmek bile istemiyorum... o da aksine davranıyo ama çok kırılmışım çok geç demek gelio içimden..ama konuşmaya bile mecalim yohk..:59::59::59:
canım..benım kocamd aynı...ben uykusz gunlerıme devam edeken...o her fırsatta uyuyor..yorgun oluyor...
ama ben alıstım artık....8 senelık evlılıgımde kendıme yetmem gerektıgını anladım..ıyıdır hoştur ama acukk odundur kocam...soyleyıncede çok bozulur..
hemn toparlar kendını..ama en cok 2 gun surer...
ben bklemıyorum artukk eşimden bırsey...uyanık oldugunda bana güzel dvransın yiter...
sende canını sıkma..annen yanındaysa ondan yardım ıste yıne de kuzumm...
selam güzel anneler
kırkımızdan beri geceleri bir güzel uyuyan kızım dün gündüz uyumamasına rağmen gece 5 de uyudu şükür bir sıkıntısı yoktu ama ben uykusuzdum artık dayanamayıp 4 de annemi çağırdım indi aşağıya sağolsun annem uyuttu bu gecede uykusuz kalacam diye korkuyorum o uykusuz gecelere geri dönmek istemiyorum nazar mı değdirdim ne kızıma ya
sabah raporum bittiğinden işyerime gidecektik evrakları almaya kaynanamda sabah erkenden gelmişti oda bizimle geldi işyerime gittik evrakları aldık elektrik kesikti ama öğleden sonraya kaldı işimiz eve gelip yemek yiyip geri gittik bu süre zarfında hiç uyanmadı kızım sgk müdürlüğüne gittk hava yağmurluydu kaynanama siz çıkmayın arabada durun dedik uyanır ağlarsa ara hemen geliriz dedik eşimle işlemleri hallettik sırada bekledik hatta biraz geldik halen uyuyordu kızım sonra acıkmış ağladı arabada emzirmeyide yaşamış oldum uyuyor tabi emerkende eve geldik yine biraz emziirdim uykuda uyanamıyor hanfendi bir türlü 2 saatlik uykuyla durduğumdan dayanamayıp o uyurken bende uyudum bir kaç saat derken kızım ağladı acıkmış emzirdim biraz tabi yine uykuda ve halende uyuyorrrrr gece napcam ben ya uyanmıyor kesin gece uyanıp oynamak isteyecek
oyyyyyyyyyyyyyy
canım benımmmmmm...

oluyor bended..ozellıkle azuyudgum gecelerde..yorgunluktan sanırım..tansıyo,num düşüyor dyorum be artık...bılemedım...
ılk gunler yedıgım bırseyden zehırlendım sandım..bs donmesı ve mıde bulantısıyla bayılma hıssı oluyordu cunku...
aynn..emzırırken su kaybedıyorsun canımmm...

eşimin arkadaşı kaza geçirmiş ziyarete gittiler.ardayı emzirdim altını değiştirdim uyuyor benimde gözümden uyku akıyor ama hiç yatasım yok.karman çorman bir haldeyim off off.oğluşu baştan beri pusetle çıkarıyordum dışarıya 2 gündür astronot tulumla çıkarıyorum.bugün kahvaltıya anneme gittik dönüşte eşime uğradık eve bırakayım dedi kabul etmedim hava güzel geze geze gideriz diye yolda yağmura yakalandık oğlum ara ara hapşuruyor emzirdikten sonra calpol şurup verdim 1 çay kaşığı kadar inşallah hasta olmaz kuzum:nazar::18:
ınşallh olmaz kusummm....

bızdede buyuk oglanın bogazları dolu dolu...hapşuruyorrr....:84:
saglık ocagı bolca maske verdydı..ondan takacak evde artık..napammmm...

Son düzenleme:
günaydın kızlar.eşimi işe gönderdim.ardanın bezini değiştirdim şimdide emzireceğim sobanın yanında debeleniyor,uyursa bende yatarım biraz iyi olur.
bir arkadaş malt içeceği demiş süt artırması için bende duymuştum vitamalt diye bir içecek en doğalı buymuş ama piyasada yok olsa hemen alacağım.aslında sütüm yetiyor ama daha fazla olsa fena olmaz:61:
hepinize mutlu haftasonları dilerim.

Back