• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben lansinoh manuel sipariş verdim bana arada lazım o yüzden manuel aldım 32 liraya.
ama plips avent manuel kullanan bir arkadaşım var çok memnun 180 falandı fiyatı

süper bunu kullanan birini olması iyi oldu çünkü bende manuel alırsam bende lansinoh düşünüyorum.

merhaba.medela mini elektrikli süt pompasını tavsiye ederim.manuel le uğraşma.elektrikli ile hemen sütünü dolduruyorsun.ben hastane çıkışı almıştım.sütüm yoktu.onun sayesinde sütüm geldi ve çoğaldı kısa zamanda.110 tl ye internetten almıştım.

bende manuel pek düşünmüyorum ofiste manuel zor olur gibi geliyor. ama hala kararsızım model konusunda

Gülay Canım bende eşim buradayken kavga ettiğimizde içimden birşeyler koptu gittiki ben hakliysam eşim konuşmuyorsa bile dayanamam küs kalamam gidip sarılır ederdim kendime kıza kıza.Ama doğumdan sonra ilk defa kendimi bu kadar kesin konuşurken buldum. Eşime koca gün surat asabildim hiçte yüreğim sizlamadi.Benimde onun gibi sert bir duruşum oldu.Ben şuna bağladım.Dünya onun etrafında dönmüyor artik benim bir aşkım daha var artik ve ona karşı da sorumluluklarım var

Son düzenleme:
Gülay Canım bende eşim buradayken kavga ettiğimizde içimden birşeyler koptu gittiki ben hakliysam eşim konuşmuyorsa bile dayanamam küs kalamam gidip sarılır ederdim kendime kıza kıza.Ama doğumdan sonra ilk defa kendimi bu kadar kesin konuşurken buldum. Eşime koca gün surat asabildim hiçte yüreğim sizlamadi.Benimde onun gibi sert bir duruşum oldu.Ben şuna bağladım.Dünya onun etrafında dönmüyor artik benim bir aşkım daha var artik ve ona karşı da sorumluluklarım var

galiba haklısın cnm.. bi aşkımızn daha olması onları 2.plana attıı.. ama kavga sırasında bebişim de kucagımdaydı, zaten o aglıyo diye başlamıştı kavga.. ben de kavgadan sonra bi yandan agladım bi yandan çocuk sakinleşsin diye emzirdim.. yavrum etkilenmiş olcakki bugün bile hala uyurken,emerken iç çekiyor.. :58:

Bi de bebeklerimiz o kadar masum ve bize muhtaç ki kendimizi eskisinden daha cok düşünmek zorundayız. Herşey yavrularımızı etkiliyor.Bir de lohusalıktan daha hassasız ama yine de hem eşimi hemde kızımı daha cok düşünüyorum bir de kıymetimiz bilinse
Eşimin hayata bakış açısı dar geliyor artik bana nedense

Son düzenleme:
Bi de bebeklerimiz o kadar masum ve bize muhtaç ki kendimizi eskisinden daha cok düşünmek zorundayız. Herşey yavrularımızı etkiliyor.Bir de lohusalıktan daha hassasız ama yine de hem eşimi hemde kızımı daha cok düşünüyorum bir de kıymetimiz bilinse
Eşimin hayata bakış açısı dar geliyor artik bana nedense

kimbilir belki de senin hayta bakış açın genişledi..:75:

Sabaha doğru uyudu ama uyurkende ağlayıp ağlayıp emmek istedi. Sonra saat 11 de babaneme verdim .1 E kadar uyumusum ışte. Gece hic gazınıda çıkaramadım uykudan. Biraz evvel emdi altını değiştirdim. Bir kustu Iki avuç fışkırtarak acaba reflusu mu var dedim ya. Kustugundan beri de hıçkırıyor . Bi daha azıcık emdi bıraktı

canım benim bebeğimde hıçkırmadan önce kusuyo fazla fazla bende şüpheleniyorum pazartesi doktora götürcem sorucam doktora normalde de kusuyo emzirip sırtıma aldıgım zaman hemen çıkarıyo

sibelcim allah kolaylık versin,bizde de durum tam tersi,benim içimden öpüşmek bile gelmiyo,acayip gerginim,elimde olsa yatakları bile ayırıcam vallahi,acayip bi soğukluk geldi eşime karşı ben de napacağımı bilemiyorum nezaman ve nasıl geçer bu yaa:14:

Bende öyleyım hamılelğimden beri soğdum ilişkiden aslında kocam benle koklaşınca bıraz kıpırdanma oluyo bende de :1: belkı ilişkiden soğma sebebım hamıleyım korkuorum bı de hamılelık hormonu soğutabılıo hamılelıkten sonra da doğum yaptım vs.korkusu.dediğim gibi kocam benle öpüşüp koklaşınca bende bı kıpırdanma oluyo:1: benim 42.günüm kanamam bıttı heralde anlamadım gıttı ara sıra çok az gelıyo o da ayıptır söylemesı küçük abdestı yaptıktan sonra bazen gelıyo azıcık o da kırkımdan önce gelıodu sonra böyle oldu bizim pazar günü evlılık yıldönümümüz(gerçi yarın nıkah pazar düğün) şimdi ilişkiye gırebılırmıyım kocam artık dayanamıo bende hazırlanmak istiorum . ama korkuorum şimdi yapmalımıyım yapmamalımıyım ne zaman yapmalıyım fıkrı olan var mı ??:26::27::89:

Eğer bebeğiniz bir yatışta beş altı saat deliksiz uyuyorsa, bilin ki siz şanslı azınlıktan birisiniz. 10 haftalık bebeklerin bir çoğu, deyim yerindeyse gecenin köründe ayağa kalkar. Ancak böyle davranan bebeklerin, uykularının gelmesini beklememiz yerine doğrudan uyutuluyor olmaları gereklidir. Bu çağdaki bebeklerin uyku dengesi genellikle 24 saatlik süre içinde toplamda 10 saati bulan, iki ila dört saatlik uyku periyotlarından oluşmaktadır. Bu arada size ilginç bir de detay verelim; bebeğiniz her ne kadar bir baykuş ya da sabah leyleği gibi davranacak olsa da, ne denli uzun veya kısa uyursa uyusa da, bu onun çocukluğu boyunca sürüp gidecek bir davranış olacaktır

benim kızımda dun 6 dan 11 e kadar yatmadı 9 gıbı fılandı gaz sancısı vardı yarım saat fılan ağlamıştır sonra eşimle banyo yaptırdık yağladım gıydırdım emzırdım yattı 11 de yattı sonra biz eşimle sohpet fılan 12 buçuk oldu dedim kaldırım yaarım saat sonra emzirmem gerekıo dıye 2 saat geçmişti çünkü neyse kaldırmadım galıba saat üç buçuktu galıba kendım kalktım kaldırdım emdı dörde gelıodu yattı zaten uyuklayarak emıo saat 7 de kalktı emzırdım 12 buçağa kadar işte emdı yattı kalktı (kısa surelerle) hala uyuyo şimdi kaldırmayı düşünüorum :31:

canım benim bebeğimde hıçkırmadan önce kusuyo fazla fazla bende şüpheleniyorum pazartesi doktora götürcem sorucam doktora normalde de kusuyo emzirip sırtıma aldıgım zaman hemen çıkarıyo

Ayy canım aynen yani. Omuzuma koyduğum zaman hemen kusuyor.Bakalım doktor ne diyecek . Bizi de haberdar et olur mu

Ayy canım aynen yani. Omuzuma koyduğum zaman hemen kusuyor.Bakalım doktor ne diyecek . Bizi de haberdar et olur mu

benım kıde hıçkırık tutunca kusuyo fazlaca fışkırtarak hatta hıçkırıkta bazende çok kusuo sinirlenıorum ne yedıyse çıkardı dıye :1: şu sıralar sankı azladı gıbı geldı bı ara fazla ksuodu emdırdıkten sonra yatırmaya korkuodum şimdi kusçak dıye bu sıralar ıyı gıbı sankı umarım normaldır bebişlerimizn kusmaları :26:

Kızlar merhaba. Benim bir konuda öneriye ihtiyacım var. Göğüs pompası aşmam gerekiyor. Kullananlarınız ya da almayı düşünenleriniz varsa önerilirinizi bekliyorum. Biraz aarştırdım ama kiminni memnn olduğundan bir başkası iç memnun değilbe yapacağımı bilemedim. İş yerindede kullanmayı düşünüyorum kullanışlı birşeye ihtiyacım var:26::26:

ben medelanın elektriklisini kullanmıştım.bana gayet iyi geldi.manuelde ben 1 damla bile çıkaramamıştım

canım ,benim oğlumun reflüsü var sürekli kusuyordu günde bir iki defa kusuyorsa reflüsü olduğu anlamına gelmez oğlum ağzından ve burnundan fışkırtıp kusuyor şimdi reflü ilacı kullanıyoruz bunun için 12 gün küvözde kalmıştı yediği her şeyi çıkardığı için kilo kaybetti serumla beslendi şimdi daha iyi artık ara sıra kusuyor doktorumuz 6. aydan sonra düzelir dedi,2 ay bitti 4 ayımız kaldı sabırsızlıkla bekliyorum o günleri günde en az 3-4 posta kıyafet değiştiriyoruz kustuğu için ,uyuduğunda başından ayrılamıyoruz her an kusacak diye bazen uykuda da kusuyor inş reflü değildir bebeğin bakımı çok dikkat gerekiyor dik beslemek lazım ben kucağımda dik besliyorum.

süt pompalarından bahsetmişsiniz ben önce nuk marka elektrikli göğüs pompası aldım işime yaradı ama göğüslerimi bir süre sonra çok acıttı geçen hafta ameda marka elektrikli çift göğüs pompası aldım pey pahalı fakat çok memnunum iki göğsümü aynı anda sağabiliyorum vakum gücü süper,tavsiye ederim,çalışırken rahat edeceğim.

eşlerden de bahsetmişsiniz,annem hala bizde kaldığı için bizim henüz cinsel hayatımız başlamadı zaten çok da istemiyorum uykusuzluk ve yorgunluk yüzünden ,şimdilik böyle iyiyiz :37:

Son düzenleme:
ben medelanın elektriklisini kullanmıştım.bana gayet iyi geldi.manuelde ben 1 damla bile çıkaramamıştım

canım ,benim oğlumun reflüsü var sürekli kusuyordu günde bir iki defa kusuyorsa reflüsü olduğu anlamına gelmez oğlum ağzından ve burnundan fışkırtıp kusuyor şimdi reflü ilacı kullanıyoruz bunun için 12 gün küvözde kalmıştı yediği her şeyi çıkardığı için kilo kaybetti serumla beslendi şimdi daha iyi artık ara sıra kusuyor doktorumuz 6. aydan sonra düzelir dedi,2 ay bitti 4 ayımız kaldı sabırsızlıkla bekliyorum o günleri günde en az 3-4 posta kıyafet değiştiriyoruz kustuğu için ,uyuduğunda başından ayrılamıyoruz her an kusacak diye bazen uykuda da kusuyor inş reflü değildir bebeğin bakımı çok dikkat gerekiyor dik beslemek lazım ben kucağımda dik besliyorum.

süt pompalarından bahsetmişsiniz ben önce nuk marka elektrikli göğüs pompası aldım işime yaradı ama göğüslerimi bir süre sonra çok acıttı geçen hafta ameda marka elektrikli çift göğüs pompası aldım pey pahalı fakat çok memnunum iki göğsümü aynı anda sağabiliyorum vakum gücü süper,tavsiye ederim,çalışırken rahat edeceğim.

eşlerden de bahsetmişsiniz,annem hala bizde kaldığı için bizim henüz cinsel hayatımız başlamadı zaten çok da istemiyorum uykusuzluk ve yorgunluk yüzünden ,şimdilik böyle iyiyiz :37:

Elektirikli olanlarda amedadan herkes memnun gibi

slmmm kızlar nasılsınız bugün aşılarımızı olduk bizdee zaman ne çabuk geçiyoo

Son düzenleyen: Moderatör:

slm eğer bebeğin kusarken boğuluyosa uykuda yüz üstü yatır bencee benim bebeğim yüz üstü uyuyoo başka şekilde uyuyamıyoo

herkes ilişkiden soğmuş yaa bi tek bende mi ateş kaldıı ne kadar uykusuz olursam olayım yorgun olursam olayım yinede yaparım :47:

bir iki defa değil epey kusuyo gazını çıkarmakta güçlük çekiyorum daha sonra çıkyo çıkarkende kusuyo kızımın üstünü 4 kere değiştirdiğim zaman oluyo inş yoktur yan yatırıyorum ben kafasıda sivri benim kızın arkaya dogru herkes düz yatır kafası düzelsin diyo ama kusupta genzine gitmesinden iyi

Uyanıkken başında dururken düz yatır istersen .
Ben altını değiştirirken düz yatıyordu. Bir kustu öö diye. Havaya püskürttü hemen kaldırdım allahtan tıkanmadi.Bende devamlı yan yatırıyorum. Şu çocukta neye özen göstersem başıma geliyor inan ki allahtan tıkanmadi

selam güzel anneler
kırkımızdan beri geceleri bir güzel uyuyan kızım dün gündüz uyumamasına rağmen gece 5 de uyudu şükür bir sıkıntısı yoktu ama ben uykusuzdum artık dayanamayıp 4 de annemi çağırdım indi aşağıya sağolsun annem uyuttu bu gecede uykusuz kalacam diye korkuyorum o uykusuz gecelere geri dönmek istemiyorum nazar mı değdirdim ne kızıma ya
sabah raporum bittiğinden işyerime gidecektik evrakları almaya kaynanamda sabah erkenden gelmişti oda bizimle geldi işyerime gittik evrakları aldık elektrik kesikti ama öğleden sonraya kaldı işimiz eve gelip yemek yiyip geri gittik bu süre zarfında hiç uyanmadı kızım sgk müdürlüğüne gittk hava yağmurluydu kaynanama siz çıkmayın arabada durun dedik uyanır ağlarsa ara hemen geliriz dedik eşimle işlemleri hallettik sırada bekledik hatta biraz geldik halen uyuyordu kızım sonra acıkmış ağladı arabada emzirmeyide yaşamış oldum uyuyor tabi emerkende eve geldik yine biraz emziirdim uykuda uyanamıyor hanfendi bir türlü 2 saatlik uykuyla durduğumdan dayanamayıp o uyurken bende uyudum bir kaç saat derken kızım ağladı acıkmış emzirdim biraz tabi yine uykuda ve halende uyuyorrrrr gece napcam ben ya uyanmıyor kesin gece uyanıp oynamak isteyecek

Back