- 17 Mart 2010
- 5.560
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.501
benimde oluyor arada hatta gözüm kararıyor biran ama genellikle karnım aç olursa oluyor bu durum şu sıralar yemek yemeği unutuyorum serdarın mızıltısından benim derdimde serdarın ellerini emmesi karnı tok olsa dahi iki elinide ağzına sokmaya çalışyor birde sığmıyor diye sinirlenip ağlıyor tepik atıyor etrafa bu hafta hep huysuz geçti büyüme atağı geçiriyor diyorum ama bu sefer uzun sürdü atağı :26:genellikle diş çıkaran bebişler ellerini ağzına sokar daha erken dimi diş çıkarmak için anlayamadım derdini:44:kızımı emzirmeye başladığım ilk saniyelerde başım dönüyor gibi oluyor sanki bir yerden düşecekmişim ya da kötü bir şey olmuş gibi bir hisse kapılıyorum 5-10 saniye sürüyor böyle olan var mı aranızda
kızımı emzirmeye başladığım ilk saniyelerde başım dönüyor gibi oluyor sanki bir yerden düşecekmişim ya da kötü bir şey olmuş gibi bir hisse kapılıyorum 5-10 saniye sürüyor böyle olan var mı aranızda
benimde oluyor arada hatta gözüm kararıyor biran ama genellikle karnım aç olursa oluyor bu durum şu sıralar yemek yemeği unutuyorum serdarın mızıltısından benim derdimde serdarın ellerini emmesi karnı tok olsa dahi iki elinide ağzına sokmaya çalışyor birde sığmıyor diye sinirlenip ağlıyor tepik atıyor etrafa bu hafta hep huysuz geçti büyüme atağı geçiriyor diyorum ama bu sefer uzun sürdü atağı :26:genellikle diş çıkaran bebişler ellerini ağzına sokar daha erken dimi diş çıkarmak için anlayamadım derdini:44:
kızımı emzirmeye başladığım ilk saniyelerde başım dönüyor gibi oluyor sanki bir yerden düşecekmişim ya da kötü bir şey olmuş gibi bir hisse kapılıyorum 5-10 saniye sürüyor böyle olan var mı aranızda
benimde oluyor arada hatta gözüm kararıyor biran ama genellikle karnım aç olursa oluyor bu durum şu sıralar yemek yemeği unutuyorum serdarın mızıltısından benim derdimde serdarın ellerini emmesi karnı tok olsa dahi iki elinide ağzına sokmaya çalışyor birde sığmıyor diye sinirlenip ağlıyor tepik atıyor etrafa bu hafta hep huysuz geçti büyüme atağı geçiriyor diyorum ama bu sefer uzun sürdü atağı :26:genellikle diş çıkaran bebişler ellerini ağzına sokar daha erken dimi diş çıkarmak için anlayamadım derdini:44:
bende emzirirken baş dönmesi değilde aşırı susuzluk oluyor.emzirirken illa su içeceğim içim yanıyor resmen ama emzirmeyi bırakınca hemen geçiyor susuzluğum anlamadım gitti.
bende emzirirken baş dönmesi değilde aşırı susuzluk oluyor.emzirirken illa su içeceğim içim yanıyor resmen ama emzirmeyi bırakınca hemen geçiyor susuzluğum anlamadım gitti.
Oyy oy gene bu saatlerde ben buralardayım.
Kızım kendini resmen uyutmuyor halbuki en geç iki de uyur boyle gözleri kayıyor uyuyo tekrar açıyor hemen ooyle yatıyor yani derdine anlamadım. Bende kendimi uyutmazmısım küçükken çeke çeke git sen kötü huylarıma çek
en fazla 4 dk kapalı kalıyor gözleri yaa
Iki kaşık rezene verdim simdi. Belki gazi vardır diye
canım boğuşmaya devamm..bır emirle bır edizlee
benim kız slow müzik dinlemiyo yabancı müzik dinliyo babasıyla hareketli müzikte sakinleşiyo slow müzik benim kızımı sıkıyo
hmm dilekcim nasılsn ediz we emir nasıl
canım..benım kocamd aynı...ben uykusz gunlerıme devam edeken...o her fırsatta uyuyor..yorgun oluyor...kızlar nasılsınız??ben kötüyüm aslında.. dün geceyi anlatmıştım size.. gündüz aynı uykusuzluk devam etti..eşimi 4 gözle bekliyodum gelsinde bi ayagımı uzatıyım dinleniyim diye.eşim geldi yemegi yedik,demez mi ben biraz uyuyacam diye..delirdim..neyse uyandırmaya oglumla gittik..iki oynayıp geri bana verdi..kızgınlıkla gidiyordum ki bu durumda napılcagını görümceme sormam kon usunda ısrar ediyodu.. o kdar yorgundum ki sinirden patladım aramıyorum yaa zorlamı diye.. o da evde annem var niye bagrıyon diye bagırdı derken kiavga etmeye başladık ama acayip kavga ettik..içimde bişeyler koptu sankii.. eşime o kavga esnasında senden nefret ediyorum bile dedim.. o da ne edersen et dedi zaten.. ama işin kötü yanı gece gönlümü almaya calıştı ama içimde bişile kırgın oldugundan hiç bişi yapasım gelmedi..ve hala nefret ediyorum dedim diye pişman bile degilim.. bunu da mı lohusalıga baglayacagım şimdi..gececek mi bu durum.. şuan eşimi görmek bile istemiyorum... o da aksine davranıyo ama çok kırılmışım çok geç demek gelio içimden..ama konuşmaya bile mecalim yohk..
oyyyyyyyyyyyyyyselam güzel anneler
kırkımızdan beri geceleri bir güzel uyuyan kızım dün gündüz uyumamasına rağmen gece 5 de uyudu şükür bir sıkıntısı yoktu ama ben uykusuzdum artık dayanamayıp 4 de annemi çağırdım indi aşağıya sağolsun annem uyuttu bu gecede uykusuz kalacam diye korkuyorum o uykusuz gecelere geri dönmek istemiyorum nazar mı değdirdim ne kızıma ya
sabah raporum bittiğinden işyerime gidecektik evrakları almaya kaynanamda sabah erkenden gelmişti oda bizimle geldi işyerime gittik evrakları aldık elektrik kesikti ama öğleden sonraya kaldı işimiz eve gelip yemek yiyip geri gittik bu süre zarfında hiç uyanmadı kızım sgk müdürlüğüne gittk hava yağmurluydu kaynanama siz çıkmayın arabada durun dedik uyanır ağlarsa ara hemen geliriz dedik eşimle işlemleri hallettik sırada bekledik hatta biraz geldik halen uyuyordu kızım sonra acıkmış ağladı arabada emzirmeyide yaşamış oldum uyuyor tabi emerkende eve geldik yine biraz emziirdim uykuda uyanamıyor hanfendi bir türlü 2 saatlik uykuyla durduğumdan dayanamayıp o uyurken bende uyudum bir kaç saat derken kızım ağladı acıkmış emzirdim biraz tabi yine uykuda ve halende uyuyorrrrr gece napcam ben ya uyanmıyor kesin gece uyanıp oynamak isteyecek
oluyor bended..ozellıkle azuyudgum gecelerde..yorgunluktan sanırım..tansıyo,num düşüyor dyorum be artık...bılemedım...kızımı emzirmeye başladığım ilk saniyelerde başım dönüyor gibi oluyor sanki bir yerden düşecekmişim ya da kötü bir şey olmuş gibi bir hisse kapılıyorum 5-10 saniye sürüyor böyle olan var mı aranızda
aynn..emzırırken su kaybedıyorsun canımmm...bende emzirirken baş dönmesi değilde aşırı susuzluk oluyor.emzirirken illa su içeceğim içim yanıyor resmen ama emzirmeyi bırakınca hemen geçiyor susuzluğum anlamadım gitti.
ınşallh olmaz kusummm....eşimin arkadaşı kaza geçirmiş ziyarete gittiler.ardayı emzirdim altını değiştirdim uyuyor benimde gözümden uyku akıyor ama hiç yatasım yok.karman çorman bir haldeyim off off.oğluşu baştan beri pusetle çıkarıyordum dışarıya 2 gündür astronot tulumla çıkarıyorum.bugün kahvaltıya anneme gittik dönüşte eşime uğradık eve bırakayım dedi kabul etmedim hava güzel geze geze gideriz diye yolda yağmura yakalandık oğlum ara ara hapşuruyor emzirdikten sonra calpol şurup verdim 1 çay kaşığı kadar inşallah hasta olmaz kuzum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?