2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar bn bilgilerimi yazdım,tatlışoğlum nickli arkadaşa atmaya çalıştım özelden ama yollamıyo..belli bi mesaj kotamın olması lazımmış..başka hangi yolla nisan annelerine kaydolabilirim..???

canım evet dinlen çok yorma kendini ben hala evden çıkmıyorum çıksamda çok kısa bakalım yatrın ne diyecek dr um ilişki yasak demişti bize sizde yaramazlık yapmayın delikafadulden

ok cnm :))) iyi bi dinlenmedeyim artıık..gerçi 2 yaşında kızım var bi yandan onunlada dinlenmek mümkün olmuyo :) uzansam karnıma çıkmaya çalışıyo,uykum geliyo gözümü kapayınca göz kapaklarımı çekiyo cadı :)hihoyyyt

iyiy geceler kızlar hepiniz sağlıcakla bebişleri kucağınıza alırsınız inşallah:CüvCüv:
ben bi arkadaşa bakmaya geldiydim aslında:KK1:aşkito cadısı buraya geldi mi diye baktım ama göremedim:KK1:sempatiksalakcinni
neyse...
zektbom arkadaşım senin msjını gördüm,naçizane tavsiyelerim olacak..benim de hamileliğimde ilk 4 ay içerde kanamam oldu,progestan hap kullandım ilk başlarda günde 6 tane kullanıyordum:bbo:çok ağır geliyor insan sinirli oluyor...ayrıca o kanamadan dolayı acayip bel ağrısı oluyordu...dinlenmen gerek,akşamları hep yat,kendine iyi bak ağır iş yapma kesinlikle...ilişki zaten yasak..düşük tehliken var bunun bilincinde olacaksın...ama panik de yapma..progestan durumu düzenliyor inşallah geçer bi şeyciğin kalmaz..benim 4. aya doğru anca geçmiştikafamçokkarıştıama çalışıyordum ben yoruluyordum haliyle...
dikkat et kendine canım...
hepinize iyi geceler diliyorum kızlarkaydirigubbakcemile3

welcome cnm nasıl gidiyo hamilelik?

Hamilelik şimdilik iyi gidiyor canım...Bazen bıdığım mide bulantısı kasıklarda ağrı yapıyor ama olsun...Bana hissettirdiği için kendini mutlu oluyorum...Sen nasılsın canım...Badana işini bitirmişsiniz...

cnm bende senin gibi duymuştum.bebek pis doğar diye.cumartesi doktora gittiğimde doktoruma sordum prezarvetif kullanmak gerekmiş yoksa bebek pis ve yapış yapış doğarmış diye.doktorum bana dediki prezarvetif gebelik oluşmasın diye yani korunmak için kullanılır.bebek her halukarda pis ve yapış yapış doğar.ilişkide bulunmayla bi alakası yokmuş bunun çünkü spermler bebeğe ulaşmazmış.kesenin etrafında bi koruma çemberi varmış bu bebeği korurmuş.zaten spermler ayağa kalktığımızda akıp gidiyolar dedi.böyle bişi doktorlar söylemezler dedi.benimde içim rahat ondan dolayı.bize ilişki yasaklamadı doktor haftada 1 olabilir dedi.ama düşük riski olan dönemde gerçekten tehlikeli dikkatli olmak gerek.

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için...Ben daha dr. sormadım ama önceden bilmek araştırmak iyi böyle...Zaten eşim kararı koydu bile 2 ay bekleme hiç diye...Vallah adamdan ben kaçacağıma adam benden kaçıyor...Tersine döndük...

merhaba kızkara.s. geçmişi henüz okumadım bir ara okurum inş....

bugün dr a gittik...
şükür götüğe giden birşey yok...
bebiş 7+5 olmuş içerdeki kanamada gözükmedi çok şükür...
lekelenmelerim hala var ama rengi açıldı gibi...
inş böyle böyle yok olur gider....
ilaçlara devam tabi...
durum biraz iyi olunca dr artık ayağa kalkabilirmiyim dedim
öğle bir ters baktıki kotktum....
yani yine yatıyorum
ben kalp atışı duyduktan sonra hep kalkcağımı düşünüyordum
başkalarına muhtaç olmak zor
ama hayırlısı elden birşey gelmiyor
rabbim beterinden korusun....

Gözünaydın canım...Vallah senin yerinde olsam madem bakanında var bir süre daha keyfini çıkardım...Kendine çok dikkat et canım...Bebişin herşeyden çok önemli...

arkadaşlar bn bilgilerimi yazdım,tatlışoğlum nickli arkadaşa atmaya çalıştım özelden ama yollamıyo..belli bi mesaj kotamın olması lazımmış..başka hangi yolla nisan annelerine kaydolabilirim..???

canım sen burdan yaz görürsem eklerim. malum arkadaşlar maşallah çok hızlı ilerliyorlar sayfaları takip etmem zor oluyor eğer eklememişsem görmemişim demektir.eklememişsem bir daha yenile mesajını.
bu arada hoşgeldin...

mrb arkadaşlar inş hepimiz sorunsuz zhamilelik geçiririz ve bebeklerimiz sağlıklı olur benim yine bugün az bişey lekelenmem oldu canım sıkıldı biraz bebeğimi kaybedeceğimi düşünmüyorum ama endişeliyim yinede p.tesi günü de olmuştu dr. bol bol dinlen dedi bugün biraz yürümüştüm acaba ondan mı oldu ki keşke hiç çıkmasaydım yataktan herşeyin hayırlısı rabbim bi yola koymuştur nasıl olsa hakkımızda hayırlısı olsun senağlama:Saruboceq:

Lekelenmeleri olan arkadaşlara tavsiyem olacak. Ben de kızımda ilk 3 ay yattım. Sadece banyo, wc ve yemek için kaltım. Mutfağa kadar yürüdüğümde bile karnım ağrıyor lekelenmem artıyordu. 6+5'te kanamam da olmuştu v.s. v.s. Sürekli sol tarafıma yattım. Hafif bacaklarınızı karnınıza da çekebilirsiniz. Bu şekilde bebek daha iyi besleniyor. Kan akışı daha iyi oluyor. Sırtüstü yatarken de ve geceleri uyurken mutlaka ayaklarımın altına yastık koyuyordum. Moral çok önemli. Kanamam o kadar çok oldu ki onu kaybettim sandım. Kalp atışlarını gördüğümde bu tesadüf değil dedim. Bu bebek beni bırakmayacak dedim. Çok inandım ve birdaha kötü birşey olmadı. Moral çok öenmli. Neye inanırsanız öyle oluyor. İyi düşünün.

iyiy geceler kızlar hepiniz sağlıcakla bebişleri kucağınıza alırsınız inşallah:CüvCüv:
ben bi arkadaşa bakmaya geldiydim aslında:KK1:aşkito cadısı buraya geldi mi diye baktım ama göremedim:KK1:sempatiksalakcinni
neyse...
zektbom arkadaşım senin msjını gördüm,naçizane tavsiyelerim olacak..benim de hamileliğimde ilk 4 ay içerde kanamam oldu,progestan hap kullandım ilk başlarda günde 6 tane kullanıyordum:bbo:çok ağır geliyor insan sinirli oluyor...ayrıca o kanamadan dolayı acayip bel ağrısı oluyordu...dinlenmen gerek,akşamları hep yat,kendine iyi bak ağır iş yapma kesinlikle...ilişki zaten yasak..düşük tehliken var bunun bilincinde olacaksın...ama panik de yapma..progestan durumu düzenliyor inşallah geçer bi şeyciğin kalmaz..benim 4. aya doğru anca geçmiştikafamçokkarıştıama çalışıyordum ben yoruluyordum haliyle...
dikkat et kendine canım...
hepinize iyi geceler diliyorum kızlarkaydirigubbakcemile3

allah bilani vermesin emo$$ :KK1:kaydirigubbakcemile5
bu ay'a yetistir sende bi bebek :emir_bebek: bak birlikte takilirizzzdelikafadulden

mrb arkadaşlar inş hepimiz sorunsuz zhamilelik geçiririz ve bebeklerimiz sağlıklı olur benim yine bugün az bişey lekelenmem oldu canım sıkıldı biraz bebeğimi kaybedeceğimi düşünmüyorum ama endişeliyim yinede p.tesi günü de olmuştu dr. bol bol dinlen dedi bugün biraz yürümüştüm acaba ondan mı oldu ki keşke hiç çıkmasaydım yataktan herşeyin hayırlısı rabbim bi yola koymuştur nasıl olsa hakkımızda hayırlısı olsun senağlama:Saruboceq:
canım dinlenmenin önemi çok büyük...
çoğu dr devamlı yatında demiyor ama yatmakta çok faydalı...

Lekelenmeleri olan arkadaşlara tavsiyem olacak. Ben de kızımda ilk 3 ay yattım. Sadece banyo, wc ve yemek için kaltım. Mutfağa kadar yürüdüğümde bile karnım ağrıyor lekelenmem artıyordu. 6+5'te kanamam da olmuştu v.s. v.s. Sürekli sol tarafıma yattım. Hafif bacaklarınızı karnınıza da çekebilirsiniz. Bu şekilde bebek daha iyi besleniyor. Kan akışı daha iyi oluyor. Sırtüstü yatarken de ve geceleri uyurken mutlaka ayaklarımın altına yastık koyuyordum. Moral çok önemli. Kanamam o kadar çok oldu ki onu kaybettim sandım. Kalp atışlarını gördüğümde bu tesadüf değil dedim. Bu bebek beni bırakmayacak dedim. Çok inandım ve birdaha kötü birşey olmadı. Moral çok öenmli. Neye inanırsanız öyle oluyor. İyi düşünün.
size katılıyorum yatmak kanamalı hastada çok öenmli...
ben ddaha öncede kanamalı 3 düşük yaptığım için etkisini biliyorum...

herkesin hamileliği yolunda gider inş...
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...

benim için güzel dilekte bulanan arkadaşlar çok sağolunopuyorumnanaktan

allah bilani vermesin emo$$ :KK1:kaydirigubbakcemile5
bu ay'a yetistir sende bi bebek :emir_bebek: bak birlikte takilirizzzdelikafadulden

yetişir mi kuuu?delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ütü de yanımda yok ama ucundan kıyısından yakalamam lazım bu ayıdelikafadulden
sen accuk geç doğur ben acuuk erken...zaten karpuzu kaldırınca oluyo benim:KK1:yetişirim belki...
ütüyü bulmam lazım öncesempatiksalakcinni

kızlar herkeze günaydın beni silin listeden ben dün düşük yaptım kürtaj oldum .1ay sonra genetik test yapılacak kese düzensiz oluyor bende bu testi yaptıran var mı

kızlar aranızda arada bir rahimde sancı hissedeniniz varmı bugun bende sancı gibi oldu ramimde.bırde nezaman arabaya bınsem indıkten sonra kasığım agrıyor.abes olmassa bişi daha dicem benim hamile olduğumu öğrendiğimizden beri cinsellikten uzak duruyoruz korkuyoruz bırazda acaba sizdede bölemi yoksa bizmi çok üstüne düşüyoruz...

Babycim, eğer normal yolla gebe kaldıysan ve herşey normal ilerliyorsa, o zaman cinsellikten uzak durmana gerek yok, dikkatli olduktan sonra. Doktor muaynende de sorabilirsin, bunda utanılacak bişey yok.
Ben tüp bebekle hamile kaldığım için doktorum ilk 3 ay dikkatli olun dedi, birde zaten vajiadan jel kullanıyorum, bu jelde içeride pıhtılaşıyor, yani istesekte yer yok sanırım:asigim:
3haftam daha var yani.:roflol:

kızlar herkeze günaydın beni silin listeden ben dün düşük yaptım kürtaj oldum .1ay sonra genetik test yapılacak kese düzensiz oluyor bende bu testi yaptıran var mı

geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın
gerçekten çok üzüldüm çünkü aynı şeyleri yaşadım
benimde ilk kaybımdan sonra bazı testler yapıldı bunlar genetik testlerdi
ve benim kanımda pıhtılaşma çıktı. tedaviside gebelikten önceki ilk üç ay aspirin, folik asit ve B12 vitamini. Gebe kaldıktan sonrada bunlara ek olarak heparin içeren yani kanı sıvılaştıran iğne. Belki duymuşsundur hergün iğne olan gebeleri bende onlardan biriyim.
İnşallah sorunun neyse ortaya çıkar ve bundan sonraki gebeliğin daha sağlıklı bi şekilde olur. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.
Kendine iyi bak canım.

Kızlar şu benim kasıklarımdaki ağrı geçmedi ya
sızlıyo sürekli bacaklarımada vuruyo acaba allah korusun dış gebelik geçiriyor olabilirmiyim
bu dış gebelik kaçıncı haftada belli oluyo bilen varmı, kahverengi akıntım çok azda olsa var.
keseyi görmeye yarın gidicem. İnşallah herşey yolundadır

geçmiş olsun arkadaşım, Allah güç, kuvvet versin sana..
inşallah testin sorunsuz olur ve diğer gebeliğinde mutlu olursun..
dualarımız seninle...

bizede doktor ilişkiyle ilgili, bir şey dmedi ama ben zaten 9 ay boyunca yapmayı düşünmüyorum 3 ay dan sonra bbek canlanacak ya çok tuhaf ve iğrenç geliyor bana.zaten doğumda belli oluyormuş bebek temiz çıkarsa yapmamış olduğunu,bebek çok pislikle çıkarsa ilişki olduğunu anlıyormuş doktorlar

Katara_Ang bu araştırmayı nerde okuduğunu lütfen söylede o siteyi şikayet edelim.sempatiksalakcinni

kızalr ben ara ara çekiyorum kabızlık ozamanda probiyotik yogurt yiyorum hemen geçiyor incir çıktı şimdi bol bol incir yiyin üzerine su için rahatlatır baya

kızlar bende çok kabızlık çekiyordum size tavsiyem bol su için.. ben progesteron jel kullanıyorum üstüne birde o kabızlık yapıyor normalde ama bende çok şükür yok.. hatta çok düzenli oldum... sebze ve bol su alımına bağlıyorum..gerçi artık su midemi bulandırıyo ama neyse..

X