2011 Nisan Anneleri

merhabalar, öncelikle tüm hamilelerin hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almasını diliyorum... bende nisan ayı annesi olacağım inşallah:) sat tarihim 2 temmuz ve bebeğin doğum tarihi ise 8 nisan diyorlar. yaşım 29 kilom 45.5. benide forumunuza eklerseniz sevinrim...

nisacım ben özel muaynaneye gidiyorum şişlide.daha öncede o doktora gidiyodum aile doktorumuz çok şeker bir bayan.ama bide hastane olsun istedim.normalde ayda 1 çağırıyolar doktora ben 15 günde birine 15 günde diğerine gitmeyi düşünüyorum.yarın gidiceğim hastane istanbul hospital.ikitellide.arkadaşım orda doğum yapmıştı.met etti gidip görücem bende.ama hala kararsızım.sen nerde oturuyosun?

canm benimde iş yerim mecidiyeköyde ben Çamlıcada oturuyorum evime yakın olsun istyrm doktor ama karar veremedim ya diğerin doktorlarla olumsz izlenimim oldu iyi birini seçmem lazımkaydirigubbakcemile5 bakalım

merhaba arkadaşlar..doktordan yeni geldim ve inş. doğumumun 12 nisanda gerçekleşeceğini söyledi..bnde aranıza katılmak istiyorum..hepimiz bebeklerimizi sağlıkla elimize alalım inş..

merhabalar, öncelikle tüm hamilelerin hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almasını diliyorum... bende nisan ayı annesi olacağım inşallah:) sat tarihim 2 temmuz ve bebeğin doğum tarihi ise 8 nisan diyorlar. yaşım 29 kilom 45.5. benide forumunuza eklerseniz sevinrim...

hoşgeldin aramıza cnm.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib eder inşallah.

canm benimde iş yerim mecidiyeköyde ben Çamlıcada oturuyorum evime yakın olsun istyrm doktor ama karar veremedim ya diğerin doktorlarla olumsz izlenimim oldu iyi birini seçmem lazımkaydirigubbakcemile5 bakalım

nisacım iş yerin benim gittiğim muaynaneye çok yakın istersen telefon numarasını verebilirim ama biraz pahalı.bende leventte oturuyorum ikitelli uzak bana ama bakalım denicem.anadolu yakasında sema hastanesinin metini duydum.maltepe sahildeymiş ama bana çok uzak malesef.

benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba..doktor rahim içinde kanamalar olduğunu söyledi..korkulacak bişey yokmuş ama yinede kanama denince insan bi ürküyo..bana PROGESTAN adında bi ilaç verdi..sanırım rahim duvarını güçlendirmesi içinmiş..bu durumda olan anneler varmı??? :KK43:

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bende yarın kontrole gidiyorum meleğim inşallah sağlşıklıdır 3. kontrolumuz bu bakalım ne kadar büyümüş meleğimiz tüm hamişlere sağlıklı ve huzurlu bir hamişlik dönemi diliyorum

saol cnm iyi gidiyo senin nasıl?
evet baya yoruldum kuzenim geldi yardım saolsun ama genede yoruluyo insan ayakta durmaktan.ama şimdi iyiyim dinlendim kendime geldim.

kızlar benim 4 gündür tansiyonum düşük.büyük 8 küçük 4 sizlerdede varmı böle bişey?

Benimde başım dönüyo gözlerim kararıyo ama tansiyonumu ölçtürmedim,
sıcaklardan da olabilir

gözünaydın canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsınopuyorumnanaktan
Saol papatyam opuyorumnanaktan sende bi an önce görüp rahatlarsın inşallah :1hug:

kızlar bende bugün bizim hastanedeki aile hekimine gittim gebe takibi falan yapıyormuş
ultrasonla baktı kese oluşmaya başlamış o alanda yoğunluk var falan dedi bi terslikmi var dedim yok normal dedi haftaya tekrar gel dedi geçen hafta gittiğimde kese görünmemişti
benim kafam karıştı ya şimdi bu kese varmı demekfisfisfis
Papatyacım kadın doğumcular bile bazen zor görüyor keseyi aile hekimin net görememiş olabilir
Ayrıca bi terslik olsa o riski göze almaz söylerdi kaydirigubbakcemile5
sen içini ferah tut :1hug:

Hoşgeldiiin opuyorumnanaktan hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar..doktordan yeni geldim ve inş. doğumumun 12 nisanda gerçekleşeceğini söyledi..bnde aranıza katılmak istiyorum..hepimiz bebeklerimizi sağlıkla elimize alalım inş..

Hoşgeldinn opuyorumnanaktan hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba..doktor rahim içinde kanamalar olduğunu söyledi..korkulacak bişey yokmuş ama yinede kanama denince insan bi ürküyo..bana PROGESTAN adında bi ilaç verdi..sanırım rahim duvarını güçlendirmesi içinmiş..bu durumda olan anneler varmı??? :KK43:

canın ilk başta bende de vardı 4. haftanın sonunda ama vajinal yoldan progestan kullandım 1 hafta sonra oldukça azalmıstı hala kullanuıyorum aradan 1"5 gün geçti yarın kontrolumuz var canını sıkma kanaması olupta bebeğini dünyaya getiren sağlıkla çok anne var hep olumlu düşün benimde içte kanamalı bölgem vardı ama şükür dısarı çöımadı kendini asla yorma yat dinlen ben hala raporluyum

canım hoşgeldin bu bilgileri tatlışoğlum nick li arkadaşımıza özel mesaj atarsan o ekler senide

canın ilk başta bende de vardı 4. haftanın sonunda ama vajinal yoldan progestan kullandım 1 hafta sonra oldukça azalmıstı hala kullanuıyorum aradan 1"5 gün geçti yarın kontrolumuz var canını sıkma kanaması olupta bebeğini dünyaya getiren sağlıkla çok anne var hep olumlu düşün benimde içte kanamalı bölgem vardı ama şükür dısarı çöımadı kendini asla yorma yat dinlen ben hala raporluyum

.ay inşallah cnm yaa..azalma oldu demek..bndede içerde bitiririz işi dışarı çıkmaz inş..bnmde ağızdan almamı söyledi..ama doktor bana kendini dinlendir diye hiç uyarıda bulunmadı,senden duyuyorum onuda..dikkat edicem çok sağol cnm...))

hoşgeldin aramıza cnm.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib eder inşallah.

nisacım iş yerin benim gittiğim muaynaneye çok yakın istersen telefon numarasını verebilirim ama biraz pahalı.bende leventte oturuyorum ikitelli uzak bana ama bakalım denicem.anadolu yakasında sema hastanesinin metini duydum.maltepe sahildeymiş ama bana çok uzak malesef.

tamam cnm sen bana özele at mesaj ya sema hast. biliyorum eşimde bende televizyonda çalıştığımız için kurum indirimi var semada ama uzak ne bilim acil bişi olsa nasıl gidicem diye düşünyrm medicana medipol erdem e bakıyorum eve çok yakın ikitellide eltim var birde taaa oraya bende gelirmişimkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

merhaba kızkara.s. geçmişi henüz okumadım bir ara okurum inş....

bugün dr a gittik...
şükür götüğe giden birşey yok...
bebiş 7+5 olmuş içerdeki kanamada gözükmedi çok şükür...
lekelenmelerim hala var ama rengi açıldı gibi...
inş böyle böyle yok olur gider....
ilaçlara devam tabi...
durum biraz iyi olunca dr artık ayağa kalkabilirmiyim dedim
öğle bir ters baktıki kotktum....
yani yine yatıyorum
ben kalp atışı duyduktan sonra hep kalkcağımı düşünüyordum
başkalarına muhtaç olmak zor
ama hayırlısı elden birşey gelmiyor
rabbim beterinden korusun....

bugün dr a gittik...
ilaçlara devam tabi...
yani yine yatıyorum
:Saruboceq:amin canım çok şükür için rahatlamıştır aspirin kullanıyormuydun cnm bilmiyorumkismile öyle hatırlıyor gibiyim

.ay inşallah cnm yaa..azalma oldu demek..bndede içerde bitiririz işi dışarı çıkmaz inş..bnmde ağızdan almamı söyledi..ama doktor bana kendini dinlendir diye hiç uyarıda bulunmadı,senden duyuyorum onuda..dikkat edicem çok sağol cnm...))

canım evet dinlen çok yorma kendini ben hala evden çıkmıyorum çıksamda çok kısa bakalım yatrın ne diyecek dr um ilişki yasak demişti bize sizde yaramazlık yapmayın delikafadulden

çok teşekkürler funmak cım gönderdim mesaj olarak:))

bu arada benim 2 gün önce akıntım hafif kanlı geldi ama çok çok az 2 gün sürdü ve bugün birsey yok. doktorumla konustuğumda bana apranax 275 mg içmemi söyledi düşüğü önlermiş.. bana tuhaf geldi açıkçası ve içemedim. bu konuda bilgisi olan var mı?

bugün dr a gittik...
ilaçlara devam tabi...
yani yine yatıyorum

kuzuuummm gözün aydın hayırlısı olsun bebişin sağlıklı olsunda sen yat tek boşver.bakacak kimsende varsa ne yapcan hiç dert etme kendine ama geçer inşallah 3 ay bitince sen dua et Rabbime :Saruboceq:

kızalr ben ara ara çekiyorum kabızlık ozamanda probiyotik yogurt yiyorum hemen geçiyor incir çıktı şimdi bol bol incir yiyin üzerine su için rahatlatır baya

X