2011 Nisan Anneleri

sağlık teknikeri tıbbi sekreterim canım
çalıştığım hastane başka bir ilde ben gidiş geliş yapıyorum
tayin hakkı vermiyorlar
aynı ilin bize yakın olan bir ilçesine nakil istedim buralar belli olacak
inşallah olur yaaa
yoksa hiç gidilmeyecek yollardan bi başıma gidip gelmeye çalışıyorum
zor durum ama istifa etmek istemiyorum
Anladım canım inşallah evine yakın yere nakilin kabul olur :1hug:
yoksa hem hamilelik hem kış hemde ikiz gebelik olma ihtimali senin için zor olur :teselli:

Kızlar bişe sorcam
benim bugün kasıklarım belim bacaklarım sürekli sızlıyor
adet ağrısı gibi değil ama anlamadım
eve gidip biran evvel yatmak istiyorum
kahverengi lekem bugün yok ama sanki bu sızlama sonunda yine gelcek gibi
sizinde sürekli bahsettiğiniz rahim büyüyo ondan oluyo sızısımıdır bu? ve bu kadar erken dönemdemi olur ben daha 5 hafta bile değilimm off yaa
böyle olan varmı?

Bende dün akşam biraz yoruldğum ve böyle hissettim fazla yorma kendini eve gider gitmez bol bol su içip dinlen olumunekankayizsmile

bizede doktor ilişkiyle ilgili, bir şey dmedi ama ben zaten 9 ay boyunca yapmayı düşünmüyorum 3 ay dan sonra bbek canlanacak ya çok tuhaf ve iğrenç geliyor bana.zaten doğumda belli oluyormuş bebek temiz çıkarsa yapmamış olduğunu,bebek çok pislikle çıkarsa ilişki olduğunu anlıyormuş doktorlar

bende ilk kez duydum böyle birşeyi
ama çok saçma geldi,bunlara kulak asmamak gerek
çünkü spermlerin bebeğe ulaşması mümkün değil
benim dr.da ilişki olabilir dedi ama biz halen cesaret edemedik :kedi:

Bammbikcim gözün aydın canım inş. darısı bizlere
Kızlar ilişki gerçekten riskli dönem bitene kadar tehlikeli doktor konrolünde ama kendi eşlerimizi tenzih ediyorum aldatmalar hep gebelikte artıyor diğer topiklerde arkadaş anlatmış başına gelen biriohaoldumsmile

amaan amaan,böyle düşüncelerden uzak durmak lazım...
bence böyle durumlarda asla kendinizle kıyaslamayın...
herkesin ilişkisi farklı ayrıca bunu sadece hamileliğe
bağlamamak lazım,başka nedenleri de vardır mutlaka...
ama cinsellik hem kadn hem erkek için çok önemli bir ihtiyaç
hemde ilişkinin sağlığı açısından,çünkü bu isteksiz dönem iyice soğutuyor

sağlık teknikeri tıbbi sekreterim canım
çalıştığım hastane başka bir ilde ben gidiş geliş yapıyorum
tayin hakkı vermiyorlar
aynı ilin bize yakın olan bir ilçesine nakil istedim buralar belli olacak
inşallah olur yaaa
yoksa hiç gidilmeyecek yollardan bi başıma gidip gelmeye çalışıyorum
zor durum ama istifa etmek istemiyorum
canım Allah güç kuvvet enerji versin...
inşallah istediğin gibi çıkar tayinin,yol hali bu insan rahat edemez..

Kızlar bişe sorcam
benim bugün kasıklarım belim bacaklarım sürekli sızlıyor
adet ağrısı gibi değil ama anlamadım
eve gidip biran evvel yatmak istiyorum
kahverengi lekem bugün yok ama sanki bu sızlama sonunda yine gelcek gibi
sizinde sürekli bahsettiğiniz rahim büyüyo ondan oluyo sızısımıdır bu? ve bu kadar erken dönemdemi olur ben daha 5 hafta bile değilimm off yaa
böyle olan varmı?

çok şükür lekelenmelerin bitiyor heraldee
kendini fazla dinleme ama dediğin gibi eve gidince dinlen..
ilk haftalar bende de ağrılar çoktu,özellikle bel ağrısı yatakten kalkamıyordum ama geçti
inşallah senin ağrıların da kısa zamanda geçip gideryerimseniben

aysu87 nasılsın canım nasıl gidiyor diğer topiği şimdi okudum yorma kendiniboshayallersmilekaydirigubbakcemile5

saol cnm iyi gidiyo senin nasıl?
evet baya yoruldum kuzenim geldi yardım saolsun ama genede yoruluyo insan ayakta durmaktan.ama şimdi iyiyim dinlendim kendime geldim.

kızlar benim 4 gündür tansiyonum düşük.büyük 8 küçük 4 sizlerdede varmı böle bişey?

Günaydıııınn opuyorumnanaktan

Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:

gözünaydın canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsınopuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar
inşallah geçer yaa
malesef bende gebe kaldığımdan beri kendimi dinleme dahada arttı
daha doktorada gitmediğim için aklıma binbirtürlü şey geliyo
inşallah iyi olur herşey hepimiz için

kızlar bende bugün bizim hastanedeki aile hekimine gittim gebe takibi falan yapıyormuş
ultrasonla baktı kese oluşmaya başlamış o alanda yoğunluk var falan dedi bi terslikmi var dedim yok normal dedi haftaya tekrar gel dedi geçen hafta gittiğimde kese görünmemişti
benim kafam karıştı ya şimdi bu kese varmı demekfisfisfis

saol cnm iyi gidiyo senin nasıl?
evet baya yoruldum kuzenim geldi yardım saolsun ama genede yoruluyo insan ayakta durmaktan.ama şimdi iyiyim dinlendim kendime geldim.

kızlar benim 4 gündür tansiyonum düşük.büyük 8 küçük 4 sizlerdede varmı böle bişey?

geçmişolsun canım sıcaklardan olabilir mi?
bende biraz büyüyelim diye bekliyorum doktora gitmek için şuan herşey yolunda gözüküyor:Saruboceq:

amaan amaan,böyle düşüncelerden uzak durmak lazım...
bence böyle durumlarda asla kendinizle kıyaslamayın...
herkesin ilişkisi farklı ayrıca bunu sadece hamileliğe
bağlamamak lazım,başka nedenleri de vardır mutlaka...
ama cinsellik hem kadn hem erkek için çok önemli bir ihtiyaç
hemde ilişkinin sağlığı açısından,çünkü bu isteksiz dönem iyice soğutuyor

evet canım haklsın ben sadece örnek verdim canım 9 ay uzun bir süre
:Saruboceq: karnımızdan sağlıklı bebeğimiz 9 aylık süreçte
yuvalarımızdan mutluluk eksik olmasın:emir_bebek:bebişlerimiz yuvamıza mutluluk getirsinolumunekankayizsmile

teşekkür ederim kızlar
inşallah geçer yaa
malesef bende gebe kaldığımdan beri kendimi dinleme dahada arttı
daha doktorada gitmediğim için aklıma binbirtürlü şey geliyo
inşallah iyi olur herşey hepimiz için

canım benim kendini dinleme ne olur daha çok strese girer insan kendimden biliyorum sanırım 4+3 haftalıksın haftaya gidersin doktora kese için herşey çok güzel olcek sakın aklına başka şeyler getirme ben daha önce yaptım bilmiyorumkismile kimsede demedi bana :bbo:

geçmişolsun canım sıcaklardan olabilir mi?
bende biraz büyüyelim diye bekliyorum doktora gitmek için şuan herşey yolunda gözüküyor:Saruboceq:

bilmiyorum cnm yarın doktora gidicem inşallah.bu sefer değişik bi doktora gidicem.2 doktorla devam etmek istiyorum.bu sefer gidiceğim hastanede bakalım o neler söylicek.

kızlar bende bugün bizim hastanedeki aile hekimine gittim gebe takibi falan yapıyormuş
ultrasonla baktı kese oluşmaya başlamış o alanda yoğunluk var falan dedi bi terslikmi var dedim yok normal dedi haftaya tekrar gel dedi geçen hafta gittiğimde kese görünmemişti
benim kafam karıştı ya şimdi bu kese varmı demekfisfisfis

kızlar nolur bişeyler söyleyin içim rahatlamıyor :1no2:

bilmiyorum cnm yarın doktora gidicem inşallah.bu sefer değişik bi doktora gidicem.2 doktorla devam etmek istiyorum.bu sefer gidiceğim hastanede bakalım o neler söylicek.
:Saruboceq: inşherşey yolunda olur canım hangi hast. gidiyosuneyvahedigeldismile bende doktor arayısı içerisindeyim

sanırım kese yavaş yavaş oluşmaya başlamış o yüzden net bişey dememiş,
ama orda bi yoğunluk var demiş, haftaya daha net görür kese olduğunu, ama
vardır kese merak etme, içini rahat tut, eğer strese girersen bebekte bundan etkilenir, unutma...

cnm kese varsa gebelik var demektir.son adet tarihin ne?daha çok küçükse yeni oluşuyodur ondan öle demiştir.

:Saruboceq: inşherşey yolunda olur canım hangi hast. gidiyosuneyvahedigeldismile bende doktor arayısı içerisindeyim

nisacım ben özel muaynaneye gidiyorum şişlide.daha öncede o doktora gidiyodum aile doktorumuz çok şeker bir bayan.ama bide hastane olsun istedim.normalde ayda 1 çağırıyolar doktora ben 15 günde birine 15 günde diğerine gitmeyi düşünüyorum.yarın gidiceğim hastane istanbul hospital.ikitellide.arkadaşım orda doğum yapmıştı.met etti gidip görücem bende.ama hala kararsızım.sen nerde oturuyosun?

X