2011 Nisan Anneleri

canım yaa, ne zor, desene çok şanslıyım. Bazen akşam emeklerinde midem bulanıyor, ama hamileliğe yormuyorum onuda.
Canım bi arkadaşımdan duymuştum, yatak başucunda tuzlu kraker bulundur, ayağa kalkmadan 3-4 dk önce onlardan ye, midendeki suyu çekiyormuş, bulantın olmuyormuş o zaman. bi dene, belki faydası olur.:1hug:

iyi fikir.. gerçi benim kociş dalga geçecektir bu durum ile ama olsun...sağol canım...

selam kızlarrrr günaydın herkese kolay gelsinnnnnnnnnnn.....benım hala bulantım yok ama gazım çok var davul gibi şiş karnım :))))göğüslerimde sabahları çok acıyor...

sorma bende aynıyım bulantı yok ama karnım 5 aylık gebe gibi oldu adet dönemim yaklaştı ya onun şişkinliğimi yoksa diyorum offff offf kussan bir dert kusmasan bir dert :CüvCüv:

Benimkide aynı haftada pazartesi gitmiştim doktora bize kese 6.7 cm dei resimdede öyle yazıyor.2 hafta sonra çağırdı beni,payram öncesi pazartesi gidecez.hem bende vajinal ultrason yaptı.bide bazılarının ultrason reminde bebeğin kaç haftalık olduğu yazıyormuş benimkinde yazmıyor

Günaydıııınn opuyorumnanaktan

Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:
Benimkide aynı haftada pazartesi gitmiştim doktora bize kese 6.7 cm dei resimdede öyle yazıyor.2 hafta sonra çağırdı beni,payram öncesi pazartesi gidecez.hem bende vajinal ultrason yaptı.bide bazılarının ultrason reminde bebeğin kaç haftalık olduğu yazıyormuş benimkinde yazmıyor

Son düzenleme:
çok şanslısınız kızlar... bulantı çok zor.. gece sahurda eşime hazırlık yaptım o yerken ben geri yaayım dedim.. ne mümkün... banyoya gidiyorum ama çıkan bişey yolk... yatamadım kalkamadım ağlayıp ağlayıp geri yattım :KK43:((((

Allah kolaylık versin bilirim zordur

canım (ticker kısmını anlamadım ama) 7+4 günlüğüm neden sordun..

bizim gibi bebeğini gösteren etiket

merhabalaar
ben de katildim aranizaa..
SAT 22.Temmuz.. dogum tarihi 29. nisan.

benim 2 yasinda oglum var.. kismetse 2nci bebegim olacak :dance:

aaa aşkito hoşgeldin
sen kilo vermiyormuydun ne bebişi

sorma bende aynıyım bulantı yok ama karnım 5 aylık gebe gibi oldu adet dönemim yaklaştı ya onun şişkinliğimi yoksa diyorum offff offf kussan bir dert kusmasan bir dert :CüvCüv:

kabızlık var mı sen de

merhabalaar

hoşgeldin.. benimde 4 yasında oğlum var. senin yaş aralığı baya düşükmüş hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimi kucaklarımıza alırız inşallah.

hoşgeldin.. benimde 4 yasında oğlum var. senin yaş aralığı baya düşükmüş hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimi kucaklarımıza alırız inşallah.

evet canim dogunca 3 yasina girecek digeri ama..
en ideal yas araligi bence.
etrafimda ailemde yardimci.. o yüzden cok zorlanmam diye umuyorum.

neyse artık ikinciden sonra yaparsın
sen 60-69 topiğindeydin ben de 50-59

7910 ticker sitesinden nasıl yükledin tickerini
ben de bir türlü kabul etmedi

canim ben 90 kg ve üstü topigindeydim. daha sonrada 7nci takimda yaristim..
baktim 1 bucukk yildir 69-70 arasi gidip geliyorumm.. amaan dedimm önce cocuk yapayim :))sempatiksalakcinni

merhabalaar

hoşgeldin canım aramıza bilgilerini listeye ekliyim.yaş ve kilo yazmamışsın ama..
benimde 3 yaşını bitirmiş bir oğlum var kısmet olursa aralarında 4 yaş olacak..

çok şanslısınız kızlar... bulantı çok zor.. gece sahurda eşime hazırlık yaptım o yerken ben geri yaayım dedim.. ne mümkün... banyoya gidiyorum ama çıkan bişey yolk... yatamadım kalkamadım ağlayıp ağlayıp geri yattım :KK43:((((

aynen benimde böyle oluyor midem bulanıyor ama çıkaramıyorum çok sinir bozucu bi de herşey kokuyo iğrenç:bbo:

tatlişoğlum benim bilgilerimi de yazarmısın. sat 8 temmuz, muhtemel doğum tarihi 1 nisan, kilo 50, yaş 30 şimdiden çok teşekür ederim

tatlişoğlum benim bilgilerimi de yazarmısın. sat 8 temmuz, muhtemel doğum tarihi 14 nisan, kilo 50, yaş 30 şimdiden çok teşekür ederim

X