2011 Nisan Anneleri

yok canım kesin değil.. pazartesi belli olur.. ama ayrımcılık yapmamak için ikiz bebek resmi koydum.. ne olurrrrrrrrrrrrrrr ne olmaz diyerekten :)))))))))

senin ne zaman kesinlik kazanacak... ne güzel doğal yoldan ikiz.. hep hayalimdi :)))))))))

haftaya çarşamba çağırdı ama ben nöbet tutabilirim o gün dedim
o da o zaman 6 sında gel dedi ben de nöbet tutuyorum bazen hastenede dedi
o zaman kalp atışlarını görcez ve kese kaç tane ona bakcak
ben çok korkuyorum ikizden yaaa

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlarrrr günaydın herkese kolay gelsinnnnnnnnnnn.....benım hala bulantım yok ama gazım çok var davul gibi şiş karnım :))))göğüslerimde sabahları çok acıyor...

eline sağlık.. yok mu bizede bir tabak :)))cokacimcoook
hemen göndereyim bitanemcokacimcoook
günaydın kızlar boğazım şişmiş hiç bişi yiyemiyorum zaten su bile içerken acıyor
yaz günü de çok kötü oluyor yaaa
sizler nasılsınız
yeniler hoşgeldiniz
kanaması olanlar geçmiş olsun
geçmiş olsun canım. bende grip olacam diye korkuyorum. Biraz açık yatıyordum, artık giyinmeye başladım.
yok canım kesin değil.. pazartesi belli olur.. ama ayrımcılık yapmamak için ikiz bebek resmi koydum.. ne olurrrrrrrrrrrrrrr ne olmaz diyerekten :)))))))))

senin ne zaman kesinlik kazanacak... ne güzel doğal yoldan ikiz.. hep hayalimdi :)))))))))
Bende bu gece rüyamda sanki ikiz falan gördüm, ama kızlar ben bebek sahibi olmayı çok istiyorumda ikiz istemiyorum, allahım bilir tabide, çünkü annemler uzakta, çalışıyorum. Yani ikisine aynı anda bakmam zor. birkaç yıl sonra düşünüyom ikinciyi.

ya kızlar sahi o gün doktorda ki ultrason resmınde 6+5 cıktım ama ogunben 6+4 diye hesaplıyordum.ve beklenen doğum tarihide 13 nisan yazıyor resımde.anlamadım ama sanırım ordaki yazanlar doğru...

selam kızlarrrr günaydın herkese kolay gelsinnnnnnnnnnn.....benım hala bulantım yok ama gazım çok var davul gibi şiş karnım :))))göğüslerimde sabahları çok acıyor...

canım benimde bulantım yok, ama maşllah iştahım yerine iyi yiyorum, aslında bulantım olsun istemiyorum. Çok zorlanırım çünkü, iş yerinde lavabo biraz uzakta, ben yinede yanımda poşet falan hazırladım her ihtimale karşı ama bakalım ne olacak.

haftaya çarşamba çağırdı ama ben nöbet tutabilirim o gün dedim
o da o zaman 6 sında gel dedi ben de nöbet tutuyorum bazen hastenede dedi
o zaman kalp atışlarını görcez ve kese kaç tane ona bakcak
ben çok korkuyorum ikizden yaaa

korkunun ecele faydası yokmuş derler :)))))))))) Allah kolaylığını sabrını verir...

canım benimde bulantım yok, ama maşllah iştahım yerine iyi yiyorum, aslında bulantım olsun istemiyorum. Çok zorlanırım çünkü, iş yerinde lavabo biraz uzakta, ben yinede yanımda poşet falan hazırladım her ihtimale karşı ama bakalım ne olacak.

çok şanslısınız kızlar... bulantı çok zor.. gece sahurda eşime hazırlık yaptım o yerken ben geri yaayım dedim.. ne mümkün... banyoya gidiyorum ama çıkan bişey yolk... yatamadım kalkamadım ağlayıp ağlayıp geri yattım :KK43:((((

evet canım olmasa daha iyi tabi benım iştahım yeni yeni normale döndü bişiler yiyememek çok kötü gerçekten birde bulantı olsa nolur bilmem...sen doktoruna nezaman gidecektin cuma mıydı.gidince sende bak bakalım ultrason resmındeki haftaya ve dogum tarihine.sendede aynısımı cıkacak...benım bugun oraya göre 7 haftalık oluyor.

aynı dert bendede var gazdan patlıcam akşamları 3,5 aylık gibi şişiyorum. göğüsler şimdiden gergin ilerde ne olucaz bilmem..

bende geçen rüyamda pirinç pilavı yapıp bi taraftanda yiyordum yoksa pilav mı aşerdim.
Güldürdün beni sende sigaramı gördün. aman canım bırak sakın içme.

Kızlar salam, sosis bunları çiğ yemek sakıncalıymış, etleride baya bi pişmiş yiyeceğiz. Hem internetde okudum, hem hemşire söyledi bana. Çiğ et tüketmeyin. Çok canınız isterse iyice pişirin. ben kıyma , tavuk eti falan yiyorumda iyice pişiriyom.

yok içmiyorum zaten, aklımada gelmiyor pek.
Dün akşamda rüyamda annemler kavurma pişiriyorlar, kızıyorum onlara, bu sıcakta kavurma mı yenir diye. umarım kavurmaya aş ermem çünkü ben et yemem.ohaoldumsmile

evet pişmemiş et çok sakıncalıymış, çiğköfte pastırma, şarküteri ürünlerden uzak durun.
Yeşillikleride iyi yıkamak gerekiyor. Herşeye dikkat edeceğiz artık.

Günaydıııınn opuyorumnanaktan

Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:

çok şanslısınız kızlar... bulantı çok zor.. gece sahurda eşime hazırlık yaptım o yerken ben geri yaayım dedim.. ne mümkün... banyoya gidiyorum ama çıkan bişey yolk... yatamadım kalkamadım ağlayıp ağlayıp geri yattım :KK43:((((
ah canım ya gece kalkması zaten zor bide bulantı sabır verin allah.
evet canım olmasa daha iyi tabi benım iştahım yeni yeni normale döndü bişiler yiyememek çok kötü gerçekten birde bulantı olsa nolur bilmem...sen doktoruna nezaman gidecektin cuma mıydı.gidince sende bak bakalım ultrason resmındeki haftaya ve dogum tarihine.sendede aynısımı cıkacak...benım bugun oraya göre 7 haftalık oluyor.
cuma gidecem heycandan ölüyom valla, baklaım cuma öğreniriz. belkide tam gününde doğuramıyacağız. kimimiz mart annesi olacak, kimininki mayısa kayacak. Allah büyük bakalım.

yok içmiyorum zaten, aklımada gelmiyor pek.
Dün akşamda rüyamda annemler kavurma pişiriyorlar, kızıyorum onlara, bu sıcakta kavurma mı yenir diye. umarım kavurmaya aş ermem çünkü ben et yemem.ohaoldumsmile

evet pişmemiş et çok sakıncalıymış, çiğköfte pastırma, şarküteri ürünlerden uzak durun.
Yeşillikleride iyi yıkamak gerekiyor. Herşeye dikkat edeceğiz artık.

bebekler için katlanacağız artık. et falan severim ben. ama çiğ yemiyorum. tostun arasına falan sucuk koyarsam kavurup koyuyorum. iyice pişsin diye.

Günaydıııınn opuyorumnanaktan

Az önce doktordan geldim :dance: karından baktı ve keseyi gördüm :sm_cool:
:asigim: 8.7 mm di :asigim:
4,5 - 5 haftalıksın dedi :CüvCüv:
Haftaya çarşamba yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı inşallah duyabilirim :Saruboceq:

gözün aydın canım, darısı kalp atışlarını duymaya. hayırlarla kucağına alırsın bebişini.

canım yaa, ne zor, desene çok şanslıyım. Bazen akşam emeklerinde midem bulanıyor, ama hamileliğe yormuyorum onuda.
Canım bi arkadaşımdan duymuştum, yatak başucunda tuzlu kraker bulundur, ayağa kalkmadan 3-4 dk önce onlardan ye, midendeki suyu çekiyormuş, bulantın olmuyormuş o zaman. bi dene, belki faydası olur.:1hug:

aynı dert bendede var gazdan patlıcam akşamları 3,5 aylık gibi şişiyorum. göğüsler şimdiden gergin ilerde ne olucaz bilmem..

ya o gaz bendede var, acayip şişiyo karnım. Tuvaletede çıkamıyorum, sabahları kuru kayısı yiyorum, bol su içiyorum ama performans çok düşük.:eek:lmaz:

merhabalaar
ben de katildim aranizaa..
SAT 22.Temmuz.. dogum tarihi 29. nisan.

benim 2 yasinda oglum var.. kismetse 2nci bebegim olacak :dance:

X