2011 Nisan Anneleri

mrb arkadaşlar bende başka topikteydim artık burdayım 6+5 günlük hamileyim 1 hafta önce keseyi de gördük kalp atışları da duyuldu onu görmek muhteşşemdiiii ama dün çok az pembemsi bi leke geldi sonra da akıntımın rengi açık kahverengiye döndü dr. bol bol dinlen dedi bende yatıyorum ama endişeliyim umarım bebeğim beni bırakmazzz hepinizin bebekleri hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

iyi akşamlar kızlar çıkış vaktim geldi...
iyi akşamlar cnm
ıslak hamburgeri pek bilmiyorum yemedim yani. ama canın istiyosa ye bence:)
mrb arkadaşlar bende başka topikteydim artık burdayım 6+5 günlük hamileyim 1 hafta önce keseyi de gördük kalp atışları da duyuldu onu görmek muhteşşemdiiii ama dün çok az pembemsi bi leke geldi sonra da akıntımın rengi açık kahverengiye döndü dr. bol bol dinlen dedi bende yatıyorum ama endişeliyim umarım bebeğim beni bırakmazzz hepinizin bebekleri hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

hg aramıza.
inş. lekelenmem bi an önce geçer bndede olmuştu snra geçti çok şükür

hoş buldum life city inş benim ki de geçer herşeyin hayırlısı bakalım ama şimdiden benim çok batmalarım var bebeğim büyüdükçe daha da zorlanmam inş

olabilir cnm bi dahaki gittiğimde sorarım. benim 7+2 ydi bu gün ultrasonda 6+4 çıktı kızlar.

o bebeğin haftalık yaşı oluyor canım aslında bız 7 deyken o bırkacgun geride olmuş oluyor öle okumuştum biryerde.bızım adetımızden itibaren sayıldığı için ilerde oluyoruz ama aslında bebeğin gerçek haftalığı böle oluyor.

sağol fadikçim sormuşsun, bende keyifsizim pek yazmıyorum ama hergün takip ediyorum sizi. kahveler hala bırakmadı peşimi. yalnız değiller tabi onlara kasık ve bel ağrılarım eşlik ediyor. arada bir pembeye ve kırmızıya dönmeye teşebbüs ediyorlar ama çok şükür şiddetli bir eğilimleri yok. çok kalkmamaya çalışıyorum yerimden ama bir hafta sonra işe başlamam gerekiyor, ne yapacağımı hiç bilmiyorum.evde birazcık dolaşmak bile ağrı ve akıntının şiddetlenmesine yetiyor. ilaç olarakta progestan kullanıyorum günde 3 tane, bide kafama göre oldu ama bi tane bebe aspirini alıyorum.birde bende çift rahim var, bu durum da riski arttırıyor. bu hafta perş gibi doktora gitmeliyim ama daha kime gitsem ona bile karar veremedim.durum bu canım. uzun zaman yazmayınca anlattımda anlattım.sende kalp atışlarını görmüşsün canım gözün aydın.bizim nasibimizde böyleymiş, sağlıklı iyi olsunda sabırla duayla bu günlerde geçer inşaallah.
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, Allah sağlıklı gebelikler, hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah hepimize

kızlar ıslak hamburger yemek bizim için sakıncalı mı sizce?
çok canım çekiyo yaa cokacimcoook

ayy ilk aş eren hamilemiz sen oluyorsun, tebrikler :sm_cool:
canın çektiyese ye tabi, bir taneden bişey olmaz, ama feastfood çok yememek lazım, ne de olsa hangi kıymayı kullandıklarını bilmiyoruz, tozdan topraktan ne kadar etkilendiğini bilmiyoruz falan. Ama madem canın çekti ye mutlaka.

Kızlar hangi ayda aşerme oluyor, bi arkadaşım rüyanda yediğini görürsen aşeriyorsun o şeye demişti. ben rüyamda sadece sigara içtiğimi gördüm, acaba sigaraya mı aşeriyorumdelikafadulden naniknanik

sağol fadikçim sormuşsun, bende keyifsizim pek yazmıyorum ama hergün takip ediyorum sizi. kahveler hala bırakmadı peşimi. yalnız değiller tabi onlara kasık ve bel ağrılarım eşlik ediyor. arada bir pembeye ve kırmızıya dönmeye teşebbüs ediyorlar ama çok şükür şiddetli bir eğilimleri yok. çok kalkmamaya çalışıyorum yerimden ama bir hafta sonra işe başlamam gerekiyor, ne yapacağımı hiç bilmiyorum.evde birazcık dolaşmak bile ağrı ve akıntının şiddetlenmesine yetiyor. ilaç olarakta progestan kullanıyorum günde 3 tane, bide kafama göre oldu ama bi tane bebe aspirini alıyorum.birde bende çift rahim var, bu durum da riski arttırıyor. bu hafta perş gibi doktora gitmeliyim ama daha kime gitsem ona bile karar veremedim.durum bu canım. uzun zaman yazmayınca anlattımda anlattım.sende kalp atışlarını görmüşsün canım gözün aydın.bizim nasibimizde böyleymiş, sağlıklı iyi olsunda sabırla duayla bu günlerde geçer inşaallah.
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, Allah sağlıklı gebelikler, hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah hepimize

canım çok geçmiş olsun, umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin.
Karışmak gibi olmasın ama aspirinin kan sulandırıcı özelliği var, ve lekelenmen varsa kesmeni, yada doktora danışarak içmeni tavsiye derim.a.s.

canım kanama ve lekelenmelerde dinlenmenin önemi çok büyük...
ne kadar dinlenirsen hatta yatarsan kanama da lekelenmede okadar az olur...
canım çalışmanı hiç önemrmem rapor falan almaya çalış...
eğer kan pıhtılaşması yoksa bebeaspirini önermem sana ...
biliyorsun aspirin kanı sulandırır ve lekelenmelerin daha fazla olur...
aslında düşük tehlikelerinde pıhtılaşma olmasa da aspirin ve kan sulandırıcı iğne veriyorlar ama kanamalı hastada zor işte...
bende pıhtılşama yok ama bebeğin gelişip düşmemesi için hem iğne hem aspirin veriler...
kanama çoğalınca aspirini bıraktım ama iğneyi bıraktırmadı dr...
hatta kanama durunca aspirinede başla dedi ama ben korkumdan başlamadım...
ha bu arda benim aspirinin markası farklıydı...bebe aspirini belki daha hafiftir...

canım benim düşüncem bizim için şu aşamada dr un çok iyi olmasının pek önemi yok...
çünkü şuan için dr unda göreceği sadece kese ve kalp atışı falan...
ama ilerde gerekir tabi...
bak ben ilk devlet hastanesine kan testi yaptırmaya gitmiştim pozitif çıkınca dr a ne yapmalıyım diye sordum oda baya düşündükten sonra ilaçlarımı yazdı ve nasıl kullanmam gerektiğini anlattı..
dr uzmam dr du...
bende eve gelip ialçları netten araştırdım ve benim gibi düşükleri olan herkese aşağı yukarı bu tedavi uygulandığını gördüm...
hatta k k dada çok fazla rastladım...ve hiç tereddüt etmeden ilaçlara başladım...
daha sonra sorduğum 3 dr da ilaçların doğru olduğunu söyledi....

demek istediğim aşağı yukarı her dr un yapacağı şey aynı...

rahimle alakalı sorunu biliyorum ama ben şuanki tehlikenin ondan olduğunu sanmıyorum...
allah gösteremsin ama belki ilerde o da belki...

canım son olarak birde kanaman çoğalırsa acil olsun muhakka dr a git...
benimde bir ara sancılı kamamam oldu ve burda özel bir hastanenin aciline giitm beni müşade altına aldılar ve serunla birde alttan fitil verdiler (fitilin markasını görmedim)
alalha şükür sabaha kanama kahverengiye döndü...
allah yardımcın olsun canım...

ıslak hamburger ne yaw?hiç duymadım..ee yemediğimiz halde canımız çekerse ne yapcaz....ohaoldumsmile

alemsin,yemediğimiz bişeyi canımız çekebilir dimi. opuyorumnanaktan
Islak hamburger istanbulda meşhur bir hamburger çeşiti, özellikle Taksim meydanına bakan Kızılkayalar güzel yapıyormuş. benim damak zevkime göre olmadığı için hiç yemedim ama hamburger ekmeğini içine köftesini koyarak, bol salçalı suda bekletmişler gibi, o suyu çekince ıslanıyor ve tuhaf bir görüntü alıyodelikafadulden,
dedimya benim damak tadıma göre değil, ama çok seveni var.

benimde canım hep yoğurtlu bişeyler çekiyor. Yoğurt çorbası, yoğurtlu semiz otu, yoğurtlu patlıcan....sıcaklardan sanırım.

Kızlar hangi ayda aşerme oluyor, bi arkadaşım rüyanda yediğini görürsen aşeriyorsun o şeye demişti. ben rüyamda sadece sigara içtiğimi gördüm, acaba sigaraya mı aşeriyorumdelikafadulden naniknanik
bende merak ediyorum acba hangi ayda başalr...
aşermemi bilmem benim canım kaç gündür üzüm sarma çekiyor...
ama hiç kimseden istiyemiyorum:KK43:
biliyorsunuz ben devamlı yatıyorum..
sağolsun elitimler ve kızalrı her işimi yapıyor yemek falanda getiriyorlar...
ama nasıl sarma isteyeyim çok çekiniyorum...
yemek konusunda biraz sağlıksız besleniyorum arkadaşlar:KK43:
kendim pişiremiyince onlarda evlerine ne pişiriyorlarsa ondan getiriyorlar...
allah razı olsun ama herşeyide canım istemiyor...

hoşgeldin bebeeka.s.
lekelenmelerde dinlenmek çok önemli...
dikket et kendine...

yok fadik hamilelik dokunulmazlığı var korkma birşey demiyorlar :))) ama şu angelsounds denen kalp dinleme aleti hoşuma gitti doğrusu akşama bir değerlendircez bakalım bu durumu :1hug:
evet dokunulmazlığımız varkaydirigubbakcemile5
canım ben o aleti bir ara araştırmıştım da şimdilik onunla duyamıyormuşsun...
bilmem kaç ay sonra falanmış...
zaten bebiş belirli aydan sonra hareket ediyor hareketlerini kendin hissediyorsun...
bu yüzden önemmeyende çok...

bebikim bnmde canım peynirli doritos çekiyor
bugğn ilk defa yemek yiyebildim doğr düzgün şekilde
çok mutluyum
senin adına sevindim canım...
inş hep iyi olursun...

Merhaba kızlar...
Sat 1 Temmuz, şuan 7+5 hamileyim..
bugün kalp atışını gördüm, boyu 5,7 mm...
herkese sağlıklı ve mutlu hamilelikler...
hoşgeldin canım...

yeni gelen arkadaşlar bilgilerinizi tatlişoğlum arkadaşımıza özel mesaj atarsanız daha iyi olur...
burda mesajınızı görmeyebilir...

alemsin,yemediğimiz bişeyi canımız çekebilir dimi. opuyorumnanaktan
Islak hamburger istanbulda meşhur bir hamburger çeşiti, özellikle Taksim meydanına bakan Kızılkayalar güzel yapıyormuş. benim damak zevkime göre olmadığı için hiç yemedim ama hamburger ekmeğini içine köftesini koyarak, bol salçalı suda bekletmişler gibi, o suyu çekince ıslanıyor ve tuhaf bir görüntü alıyodelikafadulden,
dedimya benim damak tadıma göre değil, ama çok seveni var.

ahh kuzum belki biz istanbulda oturmadığımız için bilmiyorumdur neyse anlattığına göre canımda çekmedi ama sizler canınızın çektiğini yemeye çalışın...

fadikcim canım yaaa eltinin numarasını bana ver ben söyleyeyimaklinialirimsmile.yada eşin vasıta olsun canım benim yaaa:teselli:

canım inş bu dönemleri atlatırız yaa çok sinir oluyorum şu lekelenmelere..inş seninde bir an evvel kesilir.burda o durumda olan arkadaşların çoğunun şükür kesildi..
bende dün gece rüyamda kendimi adet oluyorken gördüm çok üzülüyordum. benimde oğlumdan sonra 9 ay önce bir düşüğüm oldu çok endişeleniyorum.Allahım inş kucaklarımızı boş bırakmaz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X