- 18 Haziran 2009
- 2.663
- 1
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.261
baktım arkadaşım angelsounds denen bir alet sanırım ve gittigidiyorda 90 lira falan medikal merkezlerden bakılabilir sanırım.bu arada yalnız olmadığımı gördüm sitede de bu konu açılmış konuşulmuş bile daha önce sırnaşık şey herşey bebişler için :CüvCüv:
yok fadik hamilelik dokunulmazlığı var korkma birşey demiyorlar :))) ama şu angelsounds denen kalp dinleme aleti hoşuma gitti doğrusu akşama bir değerlendircez bakalım bu durumu :1hug:
kaydirigubbakcemile3 bende az önce okudum çok taliplisi varmış :CüvCüv:
iştah açılıyo yandık valla...ıslak hamburgerin eti çok pişmiş olmuyo,
yesem zararı olur yemesem gözüm kalıyo.. off
Bence evde kendin yapabiliyorsan yap evde ye..
Dışarıdakiler çiğ gibi oluyo :sinifsinif:
mrb arkadaşlar bende başka topikteydim artık burdayım 6+5 günlük hamileyim 1 hafta önce keseyi de gördük kalp atışları da duyuldu onu görmek muhteşşemdiiii ama dün çok az pembemsi bi leke geldi sonra da akıntımın rengi açık kahverengiye döndü dr. bol bol dinlen dedi bende yatıyorum ama endişeliyim umarım bebeğim beni bırakmazzz hepinizin bebekleri hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Hoşgeldin hayırlı olsun opuyorumnanaktan
alemsin,yemediğimiz bişeyi canımız çekebilir dimi. opuyorumnanaktan
Islak hamburger istanbulda meşhur bir hamburger çeşiti, özellikle Taksim meydanına bakan Kızılkayalar güzel yapıyormuş. benim damak zevkime göre olmadığı için hiç yemedim ama hamburger ekmeğini içine köftesini koyarak, bol salçalı suda bekletmişler gibi, o suyu çekince ıslanıyor ve tuhaf bir görüntü alıyodelikafadulden,
dedimya benim damak tadıma göre değil, ama çok seveni var.
Kızılkayalar en meşhuru :ecrin_bebek: salçalı ve bol sarımsaklı suda bekletiyorlar
Evde yapmak çok kolay hem içinde ne olduğunu bilirsin hemde sağlıklı
bu aralar dışarıdan yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor :CüvCüv:
özellikle iyi pişmediğini düşündüğümüz etler ve iyi yıkanmamış sevze meyveler çok tehlikeli
benimde canım hep yoğurtlu bişeyler çekiyor. Yoğurt çorbası, yoğurtlu semiz otu, yoğurtlu patlıcan....sıcaklardan sanırım.
Bende soğuk soğuk yoğurtlu şeyler istiyorum cokacimcoook