2011 Nisan Anneleri

benim hesabıma, yada internetin hesabına göre benimkide 7+3 ama doktra göre 6+6. onlar ultrasonda kaç haftalık olduğunu daha iyi görüyorlar, sanırım döllenme tarihlerine göre değişiyor bu hesap.

ewt cnm değişiyo olmalı sen görmüşmüydün bebişini benimki 7,1mm :ecrin_bebek:

Teşekkürler opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 USG cihazı çok olmazmı kaydirigubbakcemile3
ilerleyen zamanlarda bi alet varmış kalp atışını dinleyebiliyormuşsun ondan alınabilir :CüvCüv:

bak işte benim gibi şüpheci birine edilecek laf mı bu hemen araştırıyorum ve akşama eşime bombayı patlatıyorum kaydirigubbakcemile3

bak işte benim gibi şüpheci birine edilecek laf mı bu hemen araştırıyorum ve akşama eşime bombayı patlatıyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 USG den sonra böyle bi teklifle gittiğinde çok sevineceğine eminim kaydirigubbakcemile3
Geçen sen internette bi sitede tesadüfen karşıma çıkmıştı ve 50 TL gibi bi ücreti vardı kaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar
benimde gece kahverengi akıntım başladı mafoldumben
inşallah bebeğime bişey olmaz
dikket et kendine canım inş. kısa zamnda geçer....

merhaba ben yeni üye oldum ve temmuz anne adaylarıyla basladık. buraya yönlendirildik. benimde son adet 3 temmuz doğum 9 nisan .
hoşgreldin aramıza gamzea.s.

canım tebrik ederim bu muhteşem bi duygu bende bugün tattım bunu. biraz önce doktordan geldim bende. önce karından baktı göremedi, sonra zar zor ikna etti beni alttan baktı veeeeeee gördüm miniğimi kalbii nasıl atıyooo pır pır süper bi andı kalp atışını dinletmedi ama gösterdi.
rabbim bekleyen herkese bu anı yaşatsın (amin):emir_bebek:
gözün aydın canım...darısı henüz kap atışı duymayan arkadaşlara inş...

kızlar slm herkeze benim kanama kesildi ama çok az kahve leke geliyor dr.içinde kalanlar onlar, kırmızı ve ağrılı olmadığı sürece korkma dedi ama kese biraz aşada dedi 5+3 de cuma kontrolüm var ve inşallah 6+3 oluyor kalp atışını duyarım banada dua edin sürekli yatıyorum
bol bol dinlen canım inş lekelenmelerde kesilir...

Kızlar bende 4*5 haftalık hamileyim folik asit kullanan varmı günde kaç tane içiyorsunuz?ben hamile kalmaya karar verdiğimde mayıs ayında başlamıştım çok düzenli kullanmadım .doktor o zmanda günde 3 tane iç demişti arkadaşlarım ne zman hamile kalcağın belli değil fazla olur 1 tane iç demişlerdi.şimdide 3 tane iç diyor doktor internette 1 tane yeter diyor?
hoşgeldin a.s.

arkadaşlarda söylemiş folikplus günde 3 tane forbiol 1 tane içiliyor....

5 hafta 3 günlük diyor bunu benim aklım qalmıyor geçen ayın 17si bu ayın 17 si 5 hafta oldu 7günde adet günleerini çıkar 4 haftalıkm olması lazıom?
canım gebelik haftası adet olduğun ilk günden hesaplanıyor yani adetinde içinde...
dr larda böyle hesab ediyor...

ARKADAŞLAR BU BİR GEBELİK SİTESİNDEN ALDIĞIM BİLGİ UMARIM YETERİNCE AÇIKLAYICI OLMUŞTUR :)) HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİN SAĞLIĞI İÇİN EN İYİSİNİ İSTİYORUZ. BU ARADA BEN TUTTURDUM EŞİME EVE ULTRASON CİHAHIZ ALCAM DİYE ADAMCAĞIZ SAYEMDE YİYECEK KAFAYI :))))
verdiğin bilgiler için sağol canım...
ben eşime usg cihazı alcam desem adam kalpten giderkaydirigubbakcemile3

kızlar bu bebeğin haftasını gösteren resimlerşi nerden koyuyorsunuz bende istiyorum
biraz uğraşmaz lazım canım...
burdaki liklerden bakabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

Merhaba kızlar...
Sat 1 Temmuz, şuan 7+5 hamileyim..
bugün kalp atışını gördüm, boyu 5,7 mm...
herkese sağlıklı ve mutlu hamilelikler...

kaydirigubbakcemile3 USG den sonra böyle bi teklifle gittiğinde çok sevineceğine eminim kaydirigubbakcemile3
Geçen sen internette bi sitede tesadüfen karşıma çıkmıştı ve 50 TL gibi bi ücreti vardı kaydirigubbakcemile

canım o sitenin adını özelden yazar mısın ben de almak istiyorum

Merhaba kızlar...
Sat 1 Temmuz, şuan 7+5 hamileyim..
bugün kalp atışını gördüm, boyu 5,7 mm...
herkese sağlıklı ve mutlu hamilelikler...
Hoşgeldinn opuyorumnanaktan hayırlı olsun

canım o sitenin adını özelden yazar mısın ben de almak istiyorum

Angelsounds Fetal Dopler Kalp Dinleme Dedektr | HediyeDenizi.com Burada 115 TL

SUMMER BEBEK KALP ATIŞI DİNLEME CİHAZI-SIFIR GittiGidiyor.com'da Burada da 90 TL araştırmak lazım daha uygunada bulunabilir kaydirigubbakcemile2

çok sağol bitabem canım bana kalsa hemen giderim ama biraz daha bekleyeyim haftaya cuma yada cumartesi gideyim diyorum bir yandanda doktor arayışı içerisindeyim eski doktoruma gitmek istemiyorum eğer dayanamazsam bu cuma bile giderim ama 4+6da gözükür mü kesebilmiyorumkismile

tatlım büyük ihtimal görünmeyebilir...benim 6+1 de keseyi gördük üstelik kalp atışlarıyla beraber...ama değişebilir tabii..ama sen yinede git istersen doktora..en azından dr.la görüşmüş olursun..

baktım arkadaşım angelsounds denen bir alet sanırım ve gittigidiyorda 90 lira falan medikal merkezlerden bakılabilir sanırım.bu arada yalnız olmadığımı gördüm sitede de bu konu açılmış konuşulmuş bile daha önce sırnaşık şey herşey bebişler için :CüvCüv:

verdiğin bilgiler için sağol canım...
ben eşime usg cihazı alcam desem adam kalpten giderkaydirigubbakcemile3

yok fadik hamilelik dokunulmazlığı var korkma birşey demiyorlar :))) ama şu angelsounds denen kalp dinleme aleti hoşuma gitti doğrusu akşama bir değerlendircez bakalım bu durumu :1hug:

X