- 24 Haziran 2011
- 325
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.921
kızlar kızım dün yürüteçle gezerken ilk vukuatını işledi kırık camdan kül tablası süsü kırdı sehpanın üzerindeki örtüyü çekmiş hem de gözümün önünde oldu anlamadım neyse kızıma birşey olmadı çok şükür
ona kızıyorum süsümü kırdın diye şirine yüzüme gülüyor güzel bir şey yapmış gibi... :)
sağol canım hemen hemen aynı sanırım yediklerimiz. ben de bugün doktora gittim sağlık ocağı kan tahlili istedi kansızlık için çok fena oldum kan alınırken.kanımız alt snırda çıktı ama doktor çok sorun değil dedi yalnız kaburga kemiklerine bakarken hafif çukurluk gördü( çok önemli değil ama önlem almak gerek dedi.biliyosunuz benimki prematüre..devit damlayı 9 a çıkardı ve başka bi d vitamini daha verdi 3 damla da ondan vericem her gün canım sıkıldı biraz ama bilmiyorum ya korktum.1 yaşına kadar takviyeyle sıfırla dedi ama endişelendim (
ne demek canım birbirimizdem ne kadar güzel şeyler öğreniyoruz :)bu arada bu yazdığın sıralamada problem çıkarmıyorsa ne güzel ,afiyet bal olsun...ama kendi fikrimi söylemek isterim;kahvaltıdan sonra kaşık maması yerine daha hafif meyve,yoğurt verebilirsin böylece sonraki öğünü daha iştahlı yer,çorbayı da pirinçunu ya da yoğurt meyve saatinde ver ki gece son öğün ya pirinunu ya da kaşık maması olsun,çorba daha çabuk sindiriliyor çünkü(arkadaşım annesi olarak en güzel sen belirlersin tabi ki ,bana kızmadın değil mi?)
canım beniiiim ...gece tatlı olayının doğruluk payı var aslında,onun için muhallebi ya da tatlı ne yerse yesin biraz arkasından 2-3 yudumluk da olsa su vermek gerekiyormuş,ben yazmayı unutmuştumyok canım benim niye kızayım sen çarpı 3 deneyimlisin bir kere. fikir almak istemesem sormazdım zaten:) ya ben de çorbayı öğlen veriyodum ama internette bi doktor gece son yemeği tatlı vermeyin bademcik büyümesine yol açıyo deyince çorbaya çevirdim akşamı bi de pirinç unu deneyelim bakalım sonunda zafer varsa her yol m
bah:))
ızlar annemdeyım bır haftadır sızlerı takıp edemıyorum nete gıremıyorum.derın ve ben grıp olduk.1 haftadır kızım gece uyumuyor anıden uyanıyor aglıyor kucakda dolaşarak uyuyor ust dışler zorluyor galıba.bıtkın bır haldeyım
sağol cnmaman geçmiş olsun canım,kuzuna birşey olmamış ya çok şükür,nazar çıkmıştır işte
çok geçmiş olsun nasıl üşüttünüz ikiniz de öyleızlar annemdeyım bır haftadır sızlerı takıp edemıyorum nete gıremıyorum.derın ve ben grıp olduk.1 haftadır kızım gece uyumuyor anıden uyanıyor aglıyor kucakda dolaşarak uyuyor ust dışler zorluyor galıba.bıtkın bır haldeyım
evet muhallebinin ardından su vermek gerektiğini hastanede eğitime gittiğimde söylemişlerdi ama benim kızım ne muhallebi hiçbirşeyin ardından su içmiyor ne yapacağımı bilemiyorumcanım beniiiim ...gece tatlı olayının doğruluk payı var aslında,onun için muhallebi ya da tatlı ne yerse yesin biraz arkasından 2-3 yudumluk da olsa su vermek gerekiyormuş,ben yazmayı unutmuştum
kızlaaar çok kötüyüm,Allah başka dert vermesin ama oğlumun burun tıkanıklığı ve öksürüğü bir türlü geçmiyor,sabaha kadar gözleri kapalı ağladı yavrum,burnu tıkanık beslenemiyor da,ara ara ateşi çıkıyor,bu ne kadar devam edecek acaba ishal 13 günsürmüştü ama bu 18 gün oldu,hepinizin canı gönülden şifa dualarını bekliyorum
onlar hasta olunca bizlerde hasta oluyoruz ana yüreği işte allah acil şifalar versin inş.
her ikinize de çok geçmiş olsun,evine ne zaman geçiyorsun,özlettin kendini...
sağol cnm
çok geçmiş olsun nasıl üşüttünüz ikiniz de öyle
he bu arada dün gece rüyamda seni gördüm cnm bir yerde tanıştık senin adın ümran' mış güya kızının ismi de okan allah allah erkek ismi diyorum neyse bir tarafım açık kalmış galiba
evet muhallebinin ardından su vermek gerektiğini hastanede eğitime gittiğimde söylemişlerdi ama benim kızım ne muhallebi hiçbirşeyin ardından su içmiyor ne yapacağımı bilemiyorum
şu eczanelerde küçük suluklar var ya onlarla denesem içer mi acaba annemde bu kız niye su içmiyor hasta olacak diyor
çok gecmış olsun aynı benım kızımda da oksuruk burun tıkanıklıgı gece uyuyamıyor serum fızyolojık kullanıyorum.burda dr gttım ozele kadın dr du saçma sapan seyler soyledı yok hırıltı var yok bılmem ne.sonra guvenemedım anasaglıgına gttım sadece burnunn tıkalı oldugunu ve kulagınn kızarık oldugunu soyledı.oksurukte burnundan kaynaklanıyorkızlaaar çok kötüyüm,Allah başka dert vermesin ama oğlumun burun tıkanıklığı ve öksürüğü bir türlü geçmiyor,sabaha kadar gözleri kapalı ağladı yavrum,burnu tıkanık beslenemiyor da,ara ara ateşi çıkıyor,bu ne kadar devam edecek acaba ishal 13 günsürmüştü ama bu 18 gün oldu,hepinizin canı gönülden şifa dualarını bekliyorum
gelır tekrar emzır sık sıkaaaciiiiiiiiiil yardım:kızlar oğlum hastalığında beni emmiyor demiştim ya,son günlerde inanın sağamadım da ve az önce sağmaya çalıştım 2-3 damla zorla geldi,tekrar getirebilir miyim acaba bu durumu yaşayan oldu mu,yani sütüm gitti neredeyse deyip tekrar geri getirebilen
aaaciiiiiiiiiil yardım:kızlar oğlum hastalığında beni emmiyor demiştim ya,son günlerde inanın sağamadım da ve az önce sağmaya çalıştım 2-3 damla zorla geldi,tekrar getirebilir miyim acaba bu durumu yaşayan oldu mu,yani sütüm gitti neredeyse deyip tekrar geri getirebilen
Cnm aliminyum folyo içine koyuyorum arta kalana yemeklerineyin içinde koyuyorsun cnm
kızlar kızım artık geceleri çok uyanmaya başladı habire ağlama halinde bir sallıyorum bir emziriyorum arada devam sütü yapıyorum kollarım kas yaptı artık sallamaktan artık diş mi çıkaracak nedir bilmiyorum
bugünde ağzının içinde dudak arkasında beyazlık oluşmuş iltahap gibi[/QUOTE
merhaba canım
bahsettiğin uyanmalar falan dişe benziyor ama dudak arasında dediğin beyaz şey aft / pamukçuk olmasın biliyosun
herşeyi ağızlarına sokuyorlar zaten karbonatlı bezle sil istersen
bizimde üst dişlerimiz çıkıyor çok fenayız sürekli uyanma ve uykuda bile mızıldanma hali var
kaşığı reddediyo yeme düzenimiz bozuldu parmakla yediriyorum
çok geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin ,derdi inşaallah diştir ve annesine çektirdiği eziyetin karşılığında beyaz bir inci hediye ederkızlar kızım artık geceleri çok uyanmaya başladı habire ağlama halinde bir sallıyorum bir emziriyorum arada devam sütü yapıyorum kollarım kas yaptı artık sallamaktan artık diş mi çıkaracak nedir bilmiyorum
bugünde ağzının içinde dudak arkasında beyazlık oluşmuş iltahap gibi
canım size de geçmiş olsun,hastalığın ne demek olduğunu en yakın yaşayanlardan biri olarak çabucak atlatır ve eski düzeninize dönersiniz inşaallah,bizim dişimiz henüz çıkmadı ama hastalığı süresince huysuzluk,uykudan bağırarak uyanma,kaşığı, memeyi,biberonu reddetme hepsini yaşadım,ama öyle bir an geliyor ki mucize gibi sanki reddeden bebek o değilmiş gibi yeni güne yine yiyerek başlayabiliyorlar çok şükürkızlar kızım artık geceleri çok uyanmaya başladı habire ağlama halinde bir sallıyorum bir emziriyorum arada devam sütü yapıyorum kollarım kas yaptı artık sallamaktan artık diş mi çıkaracak nedir bilmiyorum
bugünde ağzının içinde dudak arkasında beyazlık oluşmuş iltahap gibi[/QUOTE
merhaba canım
bahsettiğin uyanmalar falan dişe benziyor ama dudak arasında dediğin beyaz şey aft / pamukçuk olmasın biliyosun
herşeyi ağızlarına sokuyorlar zaten karbonatlı bezle sil istersen
bizimde üst dişlerimiz çıkıyor çok fenayız sürekli uyanma ve uykuda bile mızıldanma hali var
kaşığı reddediyo yeme düzenimiz bozuldu parmakla yediriyorum