2011 Nisan Anneleri

aman geçmiş olsun canım,kuzuna birşey olmamış ya çok şükür,nazar çıkmıştır işte

ben de geçen hafta kan tahlili vermiştim,değerler normal ama doktorumuz depoyu sağlam tutalım önlem olsun diye ferrum verdi ama bizimkinin ilaç takıntısından onu da veremedim,bugün kaşığa 2-3 gün ara verme kararı aldım çünkü kaşık gördüğünde ağlıyor ve ağzını kitliyor gün içinde 3 defa biberonu zor aldı kuzum

yok canım benim niye kızayım sen çarpı 3 deneyimlisin bir kere. fikir almak istemesem sormazdım zaten:) ya ben de çorbayı öğlen veriyodum ama internette bi doktor gece son yemeği tatlı vermeyin bademcik büyümesine yol açıyo deyince çorbaya çevirdim akşamı bi de pirinç unu deneyelim bakalım sonunda zafer varsa her yol m
bah:))

ızlar annemdeyım bır haftadır sızlerı takıp edemıyorum nete gıremıyorum.derın ve ben grıp olduk.1 haftadır kızım gece uyumuyor anıden uyanıyor aglıyor kucakda dolaşarak uyuyor ust dışler zorluyor galıba.bıtkın bır haldeyım

canım beniiiim ...gece tatlı olayının doğruluk payı var aslında,onun için muhallebi ya da tatlı ne yerse yesin biraz arkasından 2-3 yudumluk da olsa su vermek gerekiyormuş,ben yazmayı unutmuştum

her ikinize de çok geçmiş olsun,evine ne zaman geçiyorsun,özlettin kendini...

aman geçmiş olsun canım,kuzuna birşey olmamış ya çok şükür,nazar çıkmıştır işte
sağol cnm
çok geçmiş olsun nasıl üşüttünüz ikiniz de öyle
he bu arada dün gece rüyamda seni gördüm cnm bir yerde tanıştık senin adın ümran' mış güya kızının ismi de okan allah allah erkek ismi diyorum neyse bir tarafım açık kalmış galiba
canım beniiiim ...gece tatlı olayının doğruluk payı var aslında,onun için muhallebi ya da tatlı ne yerse yesin biraz arkasından 2-3 yudumluk da olsa su vermek gerekiyormuş,ben yazmayı unutmuştum
evet muhallebinin ardından su vermek gerektiğini hastanede eğitime gittiğimde söylemişlerdi ama benim kızım ne muhallebi hiçbirşeyin ardından su içmiyor ne yapacağımı bilemiyorum
şu eczanelerde küçük suluklar var ya onlarla denesem içer mi acaba annemde bu kız niye su içmiyor hasta olacak diyor

kızlaaar çok kötüyüm,Allah başka dert vermesin ama oğlumun burun tıkanıklığı ve öksürüğü bir türlü geçmiyor,sabaha kadar gözleri kapalı ağladı yavrum,burnu tıkanık beslenemiyor da,ara ara ateşi çıkıyor,bu ne kadar devam edecek acaba ishal 13 günsürmüştü ama bu 18 gün oldu,hepinizin canı gönülden şifa dualarını bekliyorum

onlar hasta olunca bizlerde hasta oluyoruz ana yüreği işte allah acil şifalar versin inş.

aaaciiiiiiiiiil yardım:kızlar oğlum hastalığında beni emmiyor demiştim ya,son günlerde inanın sağamadım da ve az önce sağmaya çalıştım 2-3 damla zorla geldi,tekrar getirebilir miyim acaba bu durumu yaşayan oldu mu,yani sütüm gitti neredeyse deyip tekrar geri getirebilen

canım benim çok geçmiş olsun önce..o sıkıntıyı bilirim ödüm kopuyor hasta olacak gene diye. yavrum yaa uyumak istiyolar ama hastalıktan gece boyu gözleri kapalı ağlıyolar.en kısa zamanda toparlar inşallah.
ya valla ben küvez döneminde süt git geli çok yaşadım.yeşil soğanın dibine vurmuştum.bol bol ye. sonra su iç içebildiğin kadar ve humana still tee anne çayı.bende işe yaradı inşallah faydası olur.

her ikinize de çok geçmiş olsun,evine ne zaman geçiyorsun,özlettin kendini...

sağol cnm h.içi doncem bu durumda donemem burda dınlenıyorum

sağol canım.ruyan hayır olsun ılgınç :))belkı ıkıncı erkek olur:) ama ısmım umran değil
çok gecmış olsun aynı benım kızımda da oksuruk burun tıkanıklıgı gece uyuyamıyor serum fızyolojık kullanıyorum.burda dr gttım ozele kadın dr du saçma sapan seyler soyledı yok hırıltı var yok bılmem ne.sonra guvenemedım anasaglıgına gttım sadece burnunn tıkalı oldugunu ve kulagınn kızarık oldugunu soyledı.oksurukte burnundan kaynaklanıyor
gelır tekrar emzır sık sık

öncelikle çok geçmişş olsun canım birkaç kez bu durumu yaşadım çok stressli çok sıkıcı bir durum biliyorum her an aklında süt oluyor
ben bu durumlarda hemen kendime bir kür yapıyorum kür derken bende işe yarıyor belkide ben kendimi ona motive ediyorum ondandır
hemen su tüketimimi arttırıyorum su içmekten gına geliyo bazen humananın süt çayından koca bira bardağı ile günde 2-3 bardak içiyorum bol soğanlı domatesli bulgur pilavından günde 2 kocaman tabak yiyorum bide akşam yatmadan 1-2 tane alkolsüz bira içiyorum 2-3 gün içinde toplanıyor.bide sende stress yaratan durum uzun sürmüş en kısa zamanda geçerse inşallah sütünde toplanır kafada bir takıntı varken hemen süte yansıyor.bebişinde emmeye başlayıp sana yardımcı olur inşallah yılma emzirmeye çalış

kızlar kızım artık geceleri çok uyanmaya başladı habire ağlama halinde bir sallıyorum bir emziriyorum arada devam sütü yapıyorum kollarım kas yaptı artık sallamaktan artık diş mi çıkaracak nedir bilmiyorum
bugünde ağzının içinde dudak arkasında beyazlık oluşmuş iltahap gibi

kızlar onca günün sonunda bugün nihayet bir nefes aldım,kuzum iyileşiyor,1 ayın sonunda ilk kez tekrardan gözleri gülüyor,kahkahalar atıyor,şımarıyor oynuyor...malum iki hastalık üst üste geçirince onca ilaç,ilacı içerken kusması,düz yatırınca burnuna birşey sıkacağımızı zannedip çığlık atması derken dün gece eskilerden kalma yöntemi denemek istedim ve dualar ederek bir ümit denedim:çaycının altına su koyup kaynattım ve içine bir kaşık vix koyup odanın bir köşesinde kaynamaya bıraktım,sabaha kadar durdu ve sabah kuuuuzuuuuum nefes alıyor,burnu açılmış,gün içinde uykuya dalınca da bu işlemi odasında 2 kez daha yaptım ve az önce uyuturken tekrar..bugün yine kaşıkla yemeye başladı ama beni halen emmiyoryine de keyfim yerine geldi,dünya varmış,bu süre içerisinde mesajlarıyla destek veren özellikle fovfov,ALS17,erenhava ve mcmc02...kızlar çok teşekkürler,aynı duyguları ve aynı yumurcakları birlikte büyütüyor olmak ne güzel...

çok geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin ,derdi inşaallah diştir ve annesine çektirdiği eziyetin karşılığında beyaz bir inci hediye eder

günaydın annelerr
hasta olan bebişleree geçmiş olsun.

çok şükür bu ara bizim bi sorunumuz yok.
perş. günü sağlık ocağına kontrole gidicez bakalım kaç kg olmuş oğlum 10 küsür tartıyorum evde ama ebemiz ne dicek bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…