- 20 Nisan 2010
- 2.910
- 3
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.941
ben de diştir diye tahmin ediyorum size de geçmiş olsun ilk dişi mi çıkıyor?kızlar kızım artık geceleri çok uyanmaya başladı habire ağlama halinde bir sallıyorum bir emziriyorum arada devam sütü yapıyorum kollarım kas yaptı artık sallamaktan artık diş mi çıkaracak nedir bilmiyorum
bugünde ağzının içinde dudak arkasında beyazlık oluşmuş iltahap gibi[/QUOTE
merhaba canım
bahsettiğin uyanmalar falan dişe benziyor ama dudak arasında dediğin beyaz şey aft / pamukçuk olmasın biliyosun
herşeyi ağızlarına sokuyorlar zaten karbonatlı bezle sil istersen
bizimde üst dişlerimiz çıkıyor çok fenayız sürekli uyanma ve uykuda bile mızıldanma hali var
kaşığı reddediyo yeme düzenimiz bozuldu parmakla yediriyorum
hadi gözün aydın allah beterinden korusunkızlar onca günün sonunda bugün nihayet bir nefes aldım,kuzum iyileşiyor,1 ayın sonunda ilk kez tekrardan gözleri gülüyor,kahkahalar atıyor,şımarıyor oynuyor...malum iki hastalık üst üste geçirince onca ilaç,ilacı içerken kusması,düz yatırınca burnuna birşey sıkacağımızı zannedip çığlık atması derken dün gece eskilerden kalma yöntemi denemek istedim ve dualar ederek bir ümit denedim:çaycının altına su koyup kaynattım ve içine bir kaşık vix koyup odanın bir köşesinde kaynamaya bıraktım,sabaha kadar durdu ve sabah kuuuuzuuuuum nefes alıyor,burnu açılmış,gün içinde uykuya dalınca da bu işlemi odasında 2 kez daha yaptım ve az önce uyuturken tekrar..bugün yine kaşıkla yemeye başladı ama beni halen emmiyoryine de keyfim yerine geldi,dünya varmış,bu süre içerisinde mesajlarıyla destek veren özellikle fovfov,ALS17,erenhava ve mcmc02...kızlar çok teşekkürler,aynı duyguları ve aynı yumurcakları birlikte büyütüyor olmak ne güzel...
çok geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin ,derdi inşaallah diştir ve annesine çektirdiği eziyetin karşılığında beyaz bir inci hediye eder
inş. bana da öyle geliyor üstten çıkacakmış gibi bir sertlik var çarşambaya randevu aldım doktordan bakalım o da söyler
ben de diştir diye tahmin ediyorum size de geçmiş olsun ilk dişi mi çıkıyor?
hadi gözün aydın allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin ,derdi inşaallah diştir ve annesine çektirdiği eziyetin karşılığında beyaz bir inci hediye eder
inş. bana da öyle geliyor üstten çıkacakmış gibi bir sertlik var çarşambaya randevu aldım doktordan bakalım o da söyler
bizim üst ön 2 li çkıyor üstler sanki daha zor çıkıyor gibi geldi bana
allah minik bebişlerimize sağlık versin hep yüzleri gülsün
kızlar konuşma durumları nasıl sizlerde
bizim kız sürekli çığlık atıyor baba dedirtemedim arada 1-2 dede dedi
ve sürekli he,hede gibi şeyler söylüyor gün içinde sürekli konuşuyorum onunla bazen diyorum ki o kadar çok konuşuyorum ki
kızıma fırsat kalmıyor.ilk çocuk olunca herşeye bir endişe ile yaklaşıyorum geç kalmayalım diye
kızlar konuşma durumları nasıl sizlerde
bizim kız sürekli çığlık atıyor baba dedirtemedim arada 1-2 dede dedi
ve sürekli he,hede gibi şeyler söylüyor gün içinde sürekli konuşuyorum onunla bazen diyorum ki o kadar çok konuşuyorum ki
kızıma fırsat kalmıyor.ilk çocuk olunca herşeye bir endişe ile yaklaşıyorum geç kalmayalım diye
günaydın annelerr
hasta olan bebişleree geçmiş olsun.
çok şükür bu ara bizim bi sorunumuz yok.
perş. günü sağlık ocağına kontrole gidicez bakalım kaç kg olmuş oğlum 10 küsür tartıyorum evde ama ebemiz ne dicek bklm
bızımkı ınga dıo:))cıglıklar atıo gorende bısey olmus sanar bı bakıosun guluo:)) dede yı onceden cok soluodu sımdı pek duymuyorum... Ama en cok guluo kahka atar gıbı...
canım sen merak etme er geç konuşacaklar benim ilk çocuğum kızım 1,5 yaşında iken çok net ve düzgün konuşuyordu,oğlum 2 yaşında herşeyi ıh ıh ıh diyerek istiyordu,,bu oğluşum da şimdilik baba,dede,mama ve buu(su) diyebiliyor,erkek bebeklerin konuşması biraz daha geç olurmuş ama bakalım bu nasıl olacak:)
maşaalah oğluşunacanım sen kahvaltıyı ayrı yaptırmaya başladın mı?ben yavaştan her şeyi ayrı ayrı verip bitiremeyip kalanlardan karışık mama yapmaya başlıyorum,çiğnemede geç kalsın istemiyorum,yalnız olduğum için kendime pek masa kurup yemiyorum öğlenleri bu aralar atıştırarak geçiyor ama akşam yemeklerinde oğluşumu da alıyoruz mesela bu akşam bizimle biraz pilav ve yoğurt yedi ama öğünlük değil,senin ki şimdi öğünlük pilav,makarna ya da kabak dolması falan yiyebiliyor mu yoksa tadımlık mı devam ediyorsunuz?aman bir kez dilim yandı şimdi zevkine vararak çiğnemeyi öğrenerek yesin diye uğraşıyorum
bugün oğlumun sağlık ocağında kontrolü vardıı
10.200 gr olmuşuz, 75 cm de boyumuz olmuş.
hemşiremiz uzun olucak bayağı dedi:)
bakalım görcezzp
anneleerr nerdesınızzzzzzz......
bakalım görcezzp
bakalım görcezzp
maşaallah kuzunacanım dişleriniz çıkmışmıydı?son hatırladığım siz de diş bekleyenlerdendiniz...:)))
ben kızımı arada yürüteçe bırakıyorum.geri geri iyi gidiyor öne doğru temkinli ama ne varsa kuurcalıyor çekmeceleri açıyor elini arasında bırakıyr çiçekleri deviriyor falan...herşeye dikkat ediyrm ama o yinede bişe buluyor
ayakta kendiliğinden 9.ayda duran bebişler var sanırım benimki duramıyor
dişleri halen çıkmadı emekleme çabaları içerisinde
emekleyenler varmı ve nasıl benimki ayak parmaklarıyla ittiriyor kendini zor yani normal sürünmüyor nedense?
konuşmaya gelince bazen çok söyleniyr bazende sessiz film :)
merhaba
bizim dr yürütece daha ağzımdan yürüteç kelimesi çıkar çıkmaz hayır dedi
o yüzden çok fenayız hep ayakta durmak istiyor tabi kendisi duramadığından kolumu dal olarak kullanıyor kollarım kopmak üzere
üst 2 dişimizde çıkmakta huysuzuz o yüzden
sizin dr lar ne dedi yürüteç için?
emeklemeye gelince hiç hoşlanmadı emekleme işinden çok mecbur kalırsa karşısına onu ço cezbedecek birşey koyarsak ancak o zaman sürünerek gidiyor.
bolca söyleniyoruz arada de de diyo birde kiki diye takmış kiki yada ka diyor sabahta baktım ga diyor ama baba falan yok :))
hepsi ayrı bir alem bunların