- 20 Nisan 2010
- 2.910
- 3
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.941
ben de diştir diye tahmin ediyorum size de geçmiş olsun ilk dişi mi çıkıyor?kızlar kızım artık geceleri çok uyanmaya başladı habire ağlama halinde bir sallıyorum bir emziriyorum arada devam sütü yapıyorum kollarım kas yaptı artık sallamaktan artık diş mi çıkaracak nedir bilmiyorum
bugünde ağzının içinde dudak arkasında beyazlık oluşmuş iltahap gibi[/QUOTE
merhaba canım
bahsettiğin uyanmalar falan dişe benziyor ama dudak arasında dediğin beyaz şey aft / pamukçuk olmasın biliyosun
herşeyi ağızlarına sokuyorlar zaten karbonatlı bezle sil istersen
bizimde üst dişlerimiz çıkıyor çok fenayız sürekli uyanma ve uykuda bile mızıldanma hali var
kaşığı reddediyo yeme düzenimiz bozuldu parmakla yediriyorum
hadi gözün aydın allah beterinden korusunkızlar onca günün sonunda bugün nihayet bir nefes aldım,kuzum iyileşiyor,1 ayın sonunda ilk kez tekrardan gözleri gülüyor,kahkahalar atıyor,şımarıyor oynuyor...malum iki hastalık üst üste geçirince onca ilaç,ilacı içerken kusması,düz yatırınca burnuna birşey sıkacağımızı zannedip çığlık atması derken dün gece eskilerden kalma yöntemi denemek istedim ve dualar ederek bir ümit denedim:çaycının altına su koyup kaynattım ve içine bir kaşık vix koyup odanın bir köşesinde kaynamaya bıraktım,sabaha kadar durdu ve sabah kuuuuzuuuuum nefes alıyor,burnu açılmış,gün içinde uykuya dalınca da bu işlemi odasında 2 kez daha yaptım ve az önce uyuturken tekrar..bugün yine kaşıkla yemeye başladı ama beni halen emmiyoryine de keyfim yerine geldi,dünya varmış,bu süre içerisinde mesajlarıyla destek veren özellikle fovfov,ALS17,erenhava ve mcmc02...kızlar çok teşekkürler,aynı duyguları ve aynı yumurcakları birlikte büyütüyor olmak ne güzel...
çok geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin ,derdi inşaallah diştir ve annesine çektirdiği eziyetin karşılığında beyaz bir inci hediye eder
inş. bana da öyle geliyor üstten çıkacakmış gibi bir sertlik var çarşambaya randevu aldım doktordan bakalım o da söyler