neden vajinadan bakmıyor tulin?
rabia sen 6. haftanda gştmişsin belki ondan bakmamışlardır. ya vajinadan 2 kez bakıldı ben de, daha fazla vajinadan bakılmasını istemiyorum
Bilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi eski hamileliğimde sormakneden vajinadan bakmıyor tulin?
rabia sen 6. haftanda gştmişsin belki ondan bakmamışlardır. ya vajinadan 2 kez bakıldı ben de, daha fazla vajinadan bakılmasını istemiyorum
Merhaba, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın.
Başsağlığı dileyen herkese teşekkür ediyorum.
Eve dönmek çok zor oldu, toparlanmaya çalışıyorum.
Bugün ilk defa doktora gittim.
Kalp atışlarını duyduk, her şey yolundaymış çok şükür.
Birkaç tane ilaç verdi.
klasik hamilelik ilaçları sanırım.
Umarım sizde de her şey yolundadır.
Ben bir hafta kadar yokum, sonra görüşmek üzere inşallah....
farbetter, 2011 de inşallah biz de sana katılıcaz. minik kuzun hayırlı olsun
bebeğin çok tatlı
Allah bağışlasın
ismide çok güzel
böyle güzel bebkler görüncce sabrım azalıyor sanki:)
ömrüde de güzel olur inş.
bizlere de dua et olur mu?
buna çok ihtiyacım var
vesselam
allah bağışlasın cnm
Merhaba, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın.
Başsağlığı dileyen herkese teşekkür ediyorum.
Eve dönmek çok zor oldu, toparlanmaya çalışıyorum.
Bugün ilk defa doktora gittim.
Kalp atışlarını duyduk, her şey yolundaymış çok şükür.
Birkaç tane ilaç verdi.
klasik hamilelik ilaçları sanırım.
Umarım sizde de her şey yolundadır.
Ben bir hafta kadar yokum, sonra görüşmek üzere inşallah....
Kızlar ya nerdesiniz bu topik ne kadan sessiz yaaaaa
Çok sevindim canım senin adına inşallah bizde duyarı kalp atışlarınıselam kızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür herşey yolunda
İnşallah hepiniz bugünleri sağlıkla geçirirsiniz bebişlerinizin kalp atışlarını duyarsın.
bugün 7 + 2 yim ve vaginal ultrason yapıldı 10 gün sonra tekrar kalp atışı için gidicem tansiyonum biraz yüksek çıktı evde tansiyon takibi yapıcam hergün yükselirse hastaneye gitmem gerekiyormuş.
selam kızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür herşey yolunda
İnşallah hepiniz bugünleri sağlıkla geçirirsiniz bebişlerinizin kalp atışlarını duyarsın.
bugün 7 + 2 yim ve vaginal ultrason yapıldı 10 gün sonra tekrar kalp atışı için gidicem tansiyonum biraz yüksek çıktı evde tansiyon takibi yapıcam hergün yükselirse hastaneye gitmem gerekiyormuş.
ayy canım gözün aydın ..benimki okadarken üstten hemen gözüktü ondan 2 hafta öncede kese hiç zorlanmadan üstten gözüktü hamile oldugumu ögrendikten sonra dr hep üstten bakıyor..bu arada tansiyona çok dikkat et o önemli bebek için dikkatli ol tekrar gözün aydınna.s.
selam kızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür herşey yolunda
tulin inşallah canım sende kalp atışlarını duyarsın sağlıkla gelsinler inşallah.