2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın.
Başsağlığı dileyen herkese teşekkür ediyorum.
Eve dönmek çok zor oldu, toparlanmaya çalışıyorum.
Bugün ilk defa doktora gittim.
Kalp atışlarını duyduk, her şey yolundaymış çok şükür.
Birkaç tane ilaç verdi.
klasik hamilelik ilaçları sanırım.
Umarım sizde de her şey yolundadır.
Ben bir hafta kadar yokum, sonra görüşmek üzere inşallah....

neden vajinadan bakmıyor tulin?

rabia sen 6. haftanda gştmişsin belki ondan bakmamışlardır. ya vajinadan 2 kez bakıldı ben de, daha fazla vajinadan bakılmasını istemiyorum

gittimde 6 hafta 4 günlüktü bende hic istemiyorum altdan bakilmasini ama 2 hafta sonraki randevumda yine altdan bakicak tahminim

neden vajinadan bakmıyor tulin?

rabia sen 6. haftanda gştmişsin belki ondan bakmamışlardır. ya vajinadan 2 kez bakıldı ben de, daha fazla vajinadan bakılmasını istemiyorum
Bilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi eski hamileliğimde sormak

Senin adına çok sevindim kalp atışlarını duyduğun için,tekrar Allah sabır versin görüşürüz sonra byee

farbetter, 2011 de inşallah biz de sana katılıcaz. minik kuzun hayırlı olsun

sağol cnm hayırlısıyla inşallah

ediyorum elbet cnm emin ol tüm anneler diliyordur bu duyguyu tatmak isteyenlere..
bende çok sabırsızdım:)

allah bağışlasın cnm

sagolasın cnm hepimizinkini

sarissa selam,

bebeğin kaç hafatıl, kalp atışına karından mı baktılar yoksa vajinadan mı?kaydirigubbakcemile2 tamda bu konu hakkında konuşuodukbilmiyorumkismile

Daha önce de sordum tekrar soruyim dedim bahçeşehir de tanıdığınız kadın doğumcu var mı bilen varsa bi ara söylesin bana 29 eylül gelmeden

selam kızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür herşey yolunda
İnşallah hepiniz bugünleri sağlıkla geçirirsiniz bebişlerinizin kalp atışlarını duyarsın.
bugün 7 + 2 yim ve vaginal ultrason yapıldı 10 gün sonra tekrar kalp atışı için gidicem tansiyonum biraz yüksek çıktı evde tansiyon takibi yapıcam hergün yükselirse hastaneye gitmem gerekiyormuş.

Çok sevindim canım senin adına inşallah bizde duyarı kalp atışlarını

Doktora gidip ii sonuç alanları tebrik ediyoruummm..Bende bugün tahliller yaptırdımm hepsi normal çıktı çok şükür.1 ay sonra gidicem tekrar ...

Bugün biraz bebek mağazalarını gezdiimm çok tatlılaarrrr .Ben şimdiden bişe almak istiyorumm işten istifa ettim ve tazminat alıcam kendi paramla bebeğime bişe alayım diyorum biyandanda şimdiden alma diyolar .Mağazadaki bayan ilk bebeğine iç çamaşırı al dedi Don alki donansın mantığğıyla heheheh :))))

ayy canım gözün aydın ..benimki okadarken üstten hemen gözüktü ondan 2 hafta öncede kese hiç zorlanmadan üstten gözüktü hamile oldugumu ögrendikten sonra dr hep üstten bakıyor..bu arada tansiyona çok dikkat et o önemli bebek için dikkatli ol tekrar gözün aydınna.s.

Saol canım drum 12.haftaya kadar alttan bakıcakmış. Hayırlısı.
İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

hayırlı olsun bahar. çok heycanlı yaopuyorumnanaktan

canım senin karnından bakıldı duyumladıda, vaj,inadan mı denedi dr kalbi duymayı? yoksa direkt vajinadan mı baktıbilmiyorumkismile

kızlar aranızda progestan fitil olarak kullanan var mı
midem bulanıyor kokusundan
bugun kullanmadım
dr. günde 2 defa demişti
kanamam durunca bnde bugun kullanmadım
kokusu iğrenç geliyo
sanki butun odalar o ilaçtan kokuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…